من دیگه تصمیمم روی dv6-6050 دارم میگیرمش فقط اختلاف قیمتش با 4520 تا 200 هستش ؟
من میخواستم بپرسم آیا ارزش داره؟200 تا بالاتر بدم؟
راستی تو review 4520 دیدم که یه قسمت داره که سیم کارت توش قرار میگیره؟
آیا تو6050 هم همین امکان وجود داره؟
کیفش چنده؟
Printable View
من دیگه تصمیمم روی dv6-6050 دارم میگیرمش فقط اختلاف قیمتش با 4520 تا 200 هستش ؟
من میخواستم بپرسم آیا ارزش داره؟200 تا بالاتر بدم؟
راستی تو review 4520 دیدم که یه قسمت داره که سیم کارت توش قرار میگیره؟
آیا تو6050 هم همین امکان وجود داره؟
کیفش چنده؟
مدل جدید اچ پی 4530 اومده قیمتش تو بازار رضا 890 بود .
کسی از این مدل چیزی میدونه؟
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه.من میخوام فردا dv6-6050 به قیمت 990 بخرم بنرتون 100 بالاتر میرزه؟
سلام اقا یه سوال
من با Hp update assistance درایورها و .. هرباری اپدیت میشن...اونوقت این اپدیتها کجا ذخیره میشن؟میشه ازشون بک اپ گرفت؟
سلام دوستان .
من دنبال خرید 6050 HP بودم . ولی چند تا فروشنده رایمو زدن سره خرید این مدل .
گفتن چون سفارش خاورمیانه هست داغ میکنه و کلا ارزش خرید نداره. مدل 6000 رو پیشنهاد دادن چون سفارش اروپا بود ظاهرا و اینکه میگفتن مشکل گرمایی نداره .
درعوض مدل 5110 dell رو پیشنهاد دادن که گرافیکش از 6050 ضعیفتر هست . من تا 1100 میتونم هزینه کنم و سنگین ترین کاربرد لپتاپ هم بازی هست البته نه 24 ساعته .
چیزی که توجهمو جلب کرد این فروشنده ها میگفتن سفارش اروپایی HP که 6000 هست مشکل گرمایی نداره . حالا نمیدونم چرا این حرفو میزدن چون چیزی که من دیدم بدنه و ابعاد این مدل با 6050 یکی بود در حالی که مدل اروپایی حدود 200 تومن گرونتر بود .
حالا با این اوصاف میفرمایین مسائل حرارتی HP حل شده یا نه ؟ پس این حرف که عمر مفید 6050 از 5110 کمتره صحیح نیست ؟
البته منظور بنده از گیمینگ هم نه بصورت حرفه ای بلکه مثلا فقط روزی دو ساعت و بیشتر کار کردن با نت هست .
حالا شما راهنماییتون چیه ؟ لطفا بین همین 2 مدل راهنمایی کنین .
و اینکه قیمت 6050 رو با گارانتی و کیفو موس 1100 قیمت دارم و 5110 با همون شرایط ولی بدون ویندوز 1030
نقل قول:
با اجازه از اساتید
من خودمم فردا 6050 میگیرم مشکل گرم شدنم تو این مدلهای سندبریج تا حدودی کمتر شده ولی گرم شدنش بخاطر کانفیگشه ،هرچی کانفیگ بالاتر بره گرماشم بیشتر میشه.
مدل 5110 هم مدنظرم بود ولی چون دیگه dell تو بازار مثل مارکهای دیگه مثل hp و acerو.... قبول ندارن از خریدش منصرف شدم.
البته خودم چندتا مدلش رو هم دیدم که مشکل نشناختن بلوتوث و وایرلس رو داشتن و تا الانم نتونستن براش راه حلی پیدا کنن.
تنها راه خنک نگهداشتنش با فنه.
میتونم بپرسم کجا همچین چیزی بهتون گفتن؟
سلام
نمایندگی لپتاپ های HP تو ایران تو دست کدوم شرکت ( هایی ) هست؟
اگه سایتی هم دارن ممنون میشم لطف کنید
نقل قول:
در خواست لینک وب سایت های ایرانی ممنوع
برای HP گارانتی هایی مثل ایران HP و MY HP و مادیران
و بعد از اینها گارانتی مثل اریس و رایانه همراه
پست هایی که در مورد مشاوره و راهنمایی خرید لپتاپ هست پاک می شوند ، خواهشا رعایت کنید
پست های مشاوره ایی را در بخش زیر عنوان کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم یکی از اینا معتبر ترن و خدمات بهتری ارائه میدن ؟نقل قول:
.نقل قول:
.
.
.
سلام
لپ تاپ HP تو ایران نمایندگی نداره بعلت ت.ح.ر.ی.م ..........هرکی رسیده یه دکون زده میگه من نمایندگیشم.....یه سریا فقط از یه برند خاص میفروشن مردم فکر میکنن نمایندگی فعلا برند هستن........از هر جا میخری بخر اما سعی کن تو خریدت دقت کنی
منم جواب میخوووووووووووووام:40:نقل قول:
با این حساب میشه گفت لپتاپ های HP از نظر گارانتی وضعیت جالبی ندارهنقل قول:
یه چیز دیگه لپ تاپ های تو بازار ساخت کدوم کشورن؟
از نظر کیفیت چطورن؟
من شنیدم خرابی های لپتاپ های HP کم نیستش مثلا مدلهای 6090- 6080
درسته؟
.نقل قول:
.
سلام
والا همشون ساخت چین هستش اما به سفارش مثلا آمریکا - کانادا - انگلیس - ........و الا آخر
.
.
همشون عین هم میمونن تو یک رنج هستن تقریبا
.
.
.
والا من نمیدونم این دو مدل HP خرابیش بالا هست یا نه....اما خوب کلا CPU Core i7 خیلی پر حرارته و این دو مدل گرافیک قوی دارن و بخاطر جنس بدنشونم که هست حرارت یکم غیر طبیعی احساس میشه اما بطور کل لپ تاپ با کانفیگ قوی حرارت تولید میکنه راجب این دو مدل یه سری به تاپیک 6090 غول خشمگین بزن :31:
.
.
.
HP گارانتی نداره کلا....یا مغازه ای گارانتی میکنن یا شرکتی.....یا یک سری شرکت ها که نمایندگی یه سری برند هارو دارن HP رو نیز گارانتی میکنن و به مردم خدمات میدن
سلام بر همه دوستان عزیز
من بالاخره 6050 خریدم .
ولی :
1.چراغ پشتش چطوری خاموش میشه؟
2.درایورهاشو از کجا دانلود کنم؟
3.چرا بازی prance of persia نصب نشد روش ؟
4.چرا لک ور میداره؟
5.راستی سوال فنی چرا برچسب pavilon dv6 سمت راست بالای led حروف dv6 پاک شده چرا؟یعنی تقلبی?
6.کیف که نداشت ؟بهترین گزینه برای خرید کیف ؟
7.راستی 64bit خوبه یا 32bit ؟الان ویندوزم 64bit ، 7 home نظرتون چیه ؟
عوضش کنم؟
8.واسه تست گرافیک چه بازی روش نصب کنم؟
9.همه 6050 ها شارژرشون اینقدر بزرگن؟
10. کول پد یا همون خنک کننده چه مدلی خوبه واسه حمل؟
11. موس پد چه نوعی خوبه بلوتوثی یا کابلی؟
12.واسه خاموش کردن چراغ پشتش میشه از قسمت بایوس استفاده کرد؟
13.واسه وصل کردن لپ تاپ به led tv چه کارهایی لازم است؟آیا واسه لپ تاپ ضرر داره؟
14.واسه استفاده از اینترنت حالا که مودم داخلی نداره از چه راه هایی میتونم استفاده کنم؟
14-1.وایرلس؟
14-2.سیم کارت؟
14-3.کابل؟
14-4....غیره؟
15.آیا کار کردن چند ساعتی برای لپ تاپ مضر است ؟
16. dvd rome چرا لقه؟یعنی همینجوریه یا باید سفت باشه؟
.نقل قول:
.
.
سلام
اوووووووووووووووووووووووو وو بیخیال داداش چقدر حساسی :13:
1- خاموش نمیشه مدلشه واسه خوشگلیشه
2- از سایت خود HP
3- حتما بد نصب کردی.....یا شایدم بتزی مشکل داره
4- جنس بدنش اینطوری دیگه.....دوس دار لک روش باشه :31:
5- پاک شده حتما خوب نچسبیده بوده
6- سلیقه ای هست اما کوله بخری ردیف تره
7-الان دیگه رو همه لپ تاپ ها 64 بیت هست...64 بهتر هست سرعت و کارایی بهتری داره
8-Metro 2033 یا Crysis 2 یا Dirt 3 یا Call Of Duty (Black Ops یا Assassin's Creed Brotherhood
9-آره بزرگه مدلش اینجوریه
10- Coolermaster یا مدل های دیگه که خوب باشن خیلی تنوع زیاده
11-وایرلس بهتره راحتی......A4tech خوبه
12-:13:
13-نه ردیفه از پورت VGA استفاده کن HDMI هست حالشو ببره....ضرر واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
14-اگه وایرلس دست رس داره وایرلس ....اگه نداری یه مودم اکسترنال دایال آپ بخر ....بزن به پورت USB حالشو ببر.....
15- روشن خاموش کردن و بازی کردن زیاد بدون کول پد و کار سنگین کردن واسه لپ تاپ به مدت زیاد خوب نیست...همه چی در حد اعتدال
16- مدل لق زدن :31: شاید پیچش سفت نیست یا مدلش اینجوریه اگه خیلی لقه که ایراد داره اگه یکم لقه مدلشه
17- تو زن بگیری چیکار میخوای کنی تو انتخابت:10:
HP Envy 17-2000ee LL208EA
3d
Genuine Windows® 7 Home Premium 64
Intel® Core™ i7-2630QM 2 GHz
6 MB L3 cache
8 GB DDR3
(2 x 4 GB)
2 x 1 TB SATA (5400 rpm)
Blu-ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer
43,9 cm (17,3") Full High-Definition HP 3D Ultra BrightView Infinity Display
AMD Radeon HD 6850M (1 GB DDR5)
3.41 kg
3D Glasses
29,050,000 ريال
سلام
اگه ممکنه بگید لطفا لب تاب HP-DV6-6080 لب تاب خوبی هست یا نه از نظر کیفیت ساخت و خرابی و ...
ممنون
دوستان مدل HP ENVY 14 Beats edition series تو ایران پیدا میشه قیمتش چقدر ؟ اگه کسی داره راضی هستش؟
این مدل رو میگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین گارانتی ممکن در ایران برای hp چی هست؟
می خوام یه 6050 بخرم
مرسی
دوستان نظرتون در مورد G6 چیه و حدود 750 چه کانفیگی داره؟گرافیکش در چه سطحی هست؟
با سلام
یه سوال داشتم اونم اینه که سری envy و dv6 تقریبا میشه با یه کانفیگ پیدا کرد...پس فرقشون چیه؟
سلام
از هر فردی که سعی داره با نیت خیر و الهی و صداقت کامل به دیگران یاری بده ممنونم.
با سلام
یه سوال دیگه هم داشتم...می خواستم ببینم از شرکت هایی که تو ایران هستند آیا Accessories هایی که تو سایت hp هست را می فروشند؟
چرا کسی تو این تاپیک فعالیت نداره
تفاوت dm4t با dm4x تو چیه ؟!!
ارزش خرید رو داره ؟!!
سری dm مشکل داغ کردن و اینجور چیزا رو دارن یا نه ( داغ کردن غیر عادی )
درود
می خواستم نظر دوستان درباره ی این مدل جدید و کانفیگهاشو بدونم ازش خوشم اومده اگه خوبه بخرم....
HP ProBook 4530s Core™ i5
Processor: Intel® Core™ i5-2410M Sandy Bridge (2.3GHz~2.9GHz) 3M L2 Cache
Memory: 8.0 GB DDR3
HDD: 750 GB SATA
Graphics: ATI Radeon 6470 1.0 GB DDR5 up to 4.0 GB
Display: LCD 15.6" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webca
اینم کانفیگ دیگه:
Processor: Intel® Core™ i5-2410M Sandy Bridge (2.3GHz~2.9GHz) 3M L2 Cache
Memory: 4.0 GB DDR3
HDD: 640 GB SATA
Graphics: ATI Radeon 6470 1.0 GB DDR5 up to 3.0 GB
Display: LCD 15.6" LED
Optical Drive: Double-Layer DVD/RW
Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam
قیمت هم 1030000 . 900000 تومان هست
کدوم کانفیگ به قیمتش می ارزه و اینکه بعضی وقتا بازی هم میخوام باهاش بکنم
پیشاپیش ممنون
اول اينكه تصميم براي چه ميزان بودجه هست؟نقل قول:
اگه ميتوني يه خورده بيشتر سرمايه بذاري corei7 بگيري بهتر به نظر من توي اي دو مدل دومي بهتر اما اين سيستم براي يكي دو سال آينده full suport ميمونه بعدش با نرم افزار ها وبازي هاي جديد معلوم نيست كانفيگش مناسب باشه يا نه
نقل قول:
من از شركت سرزمين رايانه خريدم عاليه 1 تا2 سال گارانتي محصولات با بيمه نوين كه شامل همه خسارات ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:
[QUOTE=malayeru;6252479]اول اينكه تصميم براي چه ميزان بودجه هست؟
اگه ميتوني يه خورده بيشتر سرمايه بذاري corei7 بگيري بهتر به نظر من توي اي دو مدل دومي بهتر اما اين سيستم براي يكي دو سال آينده full suport ميمونه بعدش با نرم افزار ها وبازي هاي جديد معلوم نيست كانفيگش مناسب باشه يا نه[/QUOTE
بودجه تا 1100000 تومان:20:
corei7 خیلی خوبه ولی زیاد داغ میکنه واسه لپ تاپ به نظر من مناسب نیس حتی با کول پدم مثه یه بخاری میتونه زمستونا گرمت کنه:5:
14 اینچ اچ پی حدود 800-900 چه چیزی هست/؟
[QUOTE=keyarash1984;6252861]نه corei7 ها در اين حد هم كه شما ميگين داغ نيستن بيشتر داغ ميشن نه در حد بخاري كه اونم با كول پد حل مشه در ضمن برتري i7در دو سال آينده پيشنهاد ميشهنقل قول:
حالا مدل هاي پيشنهادي من براي i7: دل5110 و اچپي dm4t
براي i5 : اچپيdv6-6050 و dv6-6000 و g6-1065
براي كارهاي گرافيكي مثل بازي و تماشاي فيلم با لپ تاپ بنظرتون گرافيك مهمتره يا صفحه نمايش؟؟؟؟؟ البته اينم بگم گرافيك سيستم هاي مد نظر من تفاوت آنچناني ندارن اما صفحه نمايششون متفاوته
ممنون دوست عزیز
از برند hp با سی پی یو core i5 یا corei7 که حتما sandybridge باشن و گرافیکشون ddr5 باشه زیبا باشن و نسبتا سبک تا قیمت حداکثر 1100000 چه محصولاتی موجوده؟
خودم به4530 probook رسیده بودم که جدید تره ولی انگار تو بازار نیس امروز به هر جا تماس گرفتن گفتن نداریم....
سلام بر دوستان عزیز
6روز از خرید لپ تاپ 6050 میگذره و اینو فهمیدم که این مدل یه مشخصه داره اونم اینه که دو تا گرافیک داره یکی hd intell که انبرده و یکی هم که ati radeon 6770 hd هستش و به یکدیگر سوویچ میشه .
موقع اجرای دموی بازی prance of persia یه مشکلی برای تصویر پیش میاد اونم اینکه تصویر پرپر میزنه یعنی یه خطی میافته وسط .
مشکل گرافیکیه؟
من کابل hdmi خریدم ولی نتونستم به ال ای دی وصل کنم لطفا اگر راه و روش داره به من یاد بدین؟
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه نمیتونم وارد اینترنت بشم هم internet exهمmozilla نصب کردم اونم هم 32bit هم 64bit ولی در هر حالت اروره the diaognstics policy not running میده مشکل چیه؟ویندوزمم mw7 64bit home هستش؟
راستی واسه تمیز کردن لپ تاپ میگن دستمال مخصوص هستش میشه بیشتر توضیح بدین؟
من برنامه 3dmark میخوام دانلود کنم تا گرافیکم تست کنم اولا که هجمش زیاد بالای 300مگ دوما طریقه کارکردن باهاش چطوریه؟چیزه کم حجمتری هم هست واسه تست؟
میخواستم بپرسم که میشه بین لپ تاپ و کامپیوترم یه شبکه ایجاد کنم با وایرلس؟اگه میشه منو راهنمایی کنید؟
و اینکه میشه با این روش داخل کامی یا لپ تاپ رو چک کرد یعنی همه عملیات که در اون انجام میشه را دید؟
اين مدلي كه ميگي خوبه من توي يه سايت ديدمنقل قول:
براي حفظ قوانين سايت به آيد من پيام بدين تا سايت شركت رو بهتون معرفي كنم.
سلام کمک کنید من یه لپ تاپ دارم که مدلش hp 6050se هستش و خروجی HDMI هم داره ولی وقتی اونو با کابل HDMI به ال ای دی خونه وصل میکنم هیچ علامتی مبنی بر اتصال نشون نمیده ؟( مدل کارت گرافیک لپ تاپم ati radeon 6770 hd و یه کارت گرافیک آنبرد intel hd هم روش هست که به هم سوئیچ میشن .)(مدل ال ای دی tv هم sumsong led c5-555 هستش .)
از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن؟
دوست عزیز اول لب تاپو وصل کن به برق (چون هم سریع باتری خالی میکنی هم چون نمیکشه منبع برقت تصویرت بعضی موقعا پرش پیدا میکنه) بعد گرافیک رو بزار رو ati سپس سیم رو متصل کن بعد برو رو ورودی HDMI (تنظیمات تلویزیون رو میگم) بعد رو دسکتاپ کلیک راست برو رو personalize بعد display بعد adjust resolution حالا جلوی Display برو LCD تو انتخاب کن بعد رزولوشنو تنظیم کن ok کن . یه گزینه هم ظاهر میشه پایین همین display که می پرسه دوست داری هم لب تاپ تصویر بده هم LCD یا یکیشون تصویر بدن که دیگه بستگی به خودتون داره . :46:نقل قول:
[QUOTE=malayeru;6255179]اين مدلي كه ميگي خوبه من توي يه سايت ديدم
براي حفظ قوانين سايت به آيد من پيام بدين تا سايت شركت رو بهتون معرفي كنم.[/QUOTE
بیخیال این 4530 شدم همون 6050 میگیرم گرافیکشم خیلی بهتره
در هر صورت ممنون:7:
تست notebookcheck از 6080
قابل توجه کسانی که نگران مشکل گرمایی هستندکد:http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv6-6008eg-Notebook.56672.0.html
بعد کلی تحقیق و بررسی توی سایت های مختلف بالاخره پنج شنبه هفته قبل با یکی از دوستان رفتیم پاساژ ایران و دوتا لپ تاپ گرفتیم
من برند HP مدل Pavilion g6 1138ee با کانفیگ:
Cpu= Intel Corei 3
Ram= 4 gig
H.D.D= 500 gig 5400
V.G.A= ati 1 gig 6750
Screen= 15.6
قیمت: 730 هزار تومان البته گارانتی نداشت و منم بیمه سامان کردمش (ظاهراً چیز بدی نیست!)
و دوستم: اونم برند HP مدل Pavilion 6050 با کانفیگ:
Cpu= Intel Corei7
Ram= 4 gig
H.D.D= 500 gig 7200
V.G.A= ati 1 gig 6770
Screen= 15.6
قیمت: 1 میلیون تومان
من که اولش نظرم Acer & Asus بود و رفیقم هم Dell که رفتیم پیش رفیقم توی بازار این دوتا مدل رو نشون داد و چون فقط HP کار میکنه گرفتیم و اوردیم
ظاهراً که چیزای بدی نیست و امیدوارم بد هم نباشه