کسی نبود!!!نقل قول:
Printable View
کسی نبود!!!نقل قول:
دوستانی که از سرویس امپراطور استفاده می کنند راهنمایی کنند
1)کیفیت سرویس هاش چطوره؟
2)نماینده کدوم شرکت هست ؟
3)واقعا سرویس هاش 512/256 هست ؟ چون اصلا 128 یا سرعتهای دیگه نداره فقط 512/256
4)شبها از چه ساعتی رایگان می ده ؟
سلام
من می خوام با ماهی 20 تومن یه سرویس خوب بگیرم
از صبانت که بخوام 6 ماهه 512 کیلوبایت بگیرم با 24 گیگ حدود 93 تومن در می یاد یعنی ماهی همون 20 تومن
کسی سرویس بهتر سراغ نداره که تو اصفهان باشه ؟
دوستان با سلام ...
من همین الان دیدم که در مرکز قدس هم بالاخره سپنتا اومد .... می خواستم بدونم کیفیت سپنتا چطوره ؟؟ adsl 2 پلاس میده ؟؟
کیفیت سرویس 128 نا محدودش چطوره ؟؟ سرعت دانلود چقدره ؟؟ کمی بهم اطلاعات میدین ؟؟
عزیز جوابت رو توی تاپیک سپنتا دادم:46:نقل قول:
سلام ...
این سرویس های eco128 شاتل از نظر سرعت چطوریه ؟!!
ممنون
فکر کنم با تاپیک شاتل اشتباه گرفتید:31:نقل قول:
eco 128 سرعت دانلودش حدود 16 هست نسبت به سرویس هایart یک مقدار نوسان داره
حدودش هم بستگی به ترافیک مرکزتون داره:5:
یه لطفی در حق خودتون بکنید و اگر برای اولین بار دارین از یک isp اشتراک میگیرین ، حداقل مدتی رو که ارائه میده اشتراک بگیرید و اگر راضی بودین بعد نسبت به اشتراک با مدت طولانی تر اقدام کنید .نقل قول:
نقل قول:
من از داتک 256 استفاده می کنم، سرعت fdm تا 70-80 هم می ره اما به نظر من بهتره از نرم افزار download them all که از addone های فایر فاکس هستش استفاده کنین. با اون دیگه دنیا بهشته و سرعت دانلود چیزی نزدیک به سرعت واقعی پورت شما می شه. مثلا سرعت واقعی که من با پرداخت هزیه 256 به داتک، ازشون دریافت می کنم حدود 140 هستش! توی این نرم افزار همین سرعتو داقعا دارین! موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرکت صبا نت چرا 10 هزار تومان هزینه نصب مودم می گیره
من شاتل 256 استفاده ميكنم نهايتا 32 كيلو بايت دانلود ميكنه . بد نيست راضي هستم . قبلا 256 وايرلس داتك استفاده ميكردم افتضاح بود. نهايتا 20 كيلو دانلود . البته ظهر ها قطع ميشد. الان شاتل هم ظهر ها يه كم سرعتش مياد پايين
سلام خدمت همه دوستان نت و شبکه :46:
باز هم خدمت رسیدم ، برای چند مورد ...
دفتر قبلی ما ، چند مدتی است که جاش عوض شده ، یکی از بچه ها می گفت که می خواستن سرویس بگیرن ، زنگ زدن داتک ، برای 256 ، اما داتک گفته تا اطلاع ثانوی ، هیچ خطی رانژه نمی شه ، می خوان سرویس هاشون رو تغییر بدن ، اون ها هم می خوان حجمی ارایه کنن من بعد :18:
البته من فقط دارم نقل قول می کنم ، خودم هنوز خبر نگرفتم از داتک
*** الآن یه پست هم تو داتک میزنم ، ببینم اون طرف بچه ها چیزی می دونن یا نه ...
می خواستم ببینم چجوریاست ، این سیاست کلی هست آیا ؟
دقت کنید ، می بینید که همه شرکت ها ، دیگه نا محدود نمی دن ، همه دارن حجمی می دن، اگه این خبر صحت داشته باشه ، تنها شرکتی که می مونه ، فعلا سپنتا هست ( اگه اشتباه نکنم ) تا جایی که یادمه ، دیگه هیچ شرکتی ، نا محدود نمی ده .... :19: :13:
من فکر می کنم این سیاست کلی ، هماهنگ با اون محدودیت 128 کیلویی هست ....
دیدن ملت دارن گر و گر می رن 256 و 512 می گیرن و حال می کنن ، این کار رو می کنن ، تا دیگه کسی دستش به دانلود نرسه :41: :13:
البته من فکر می کنم ، امیدوارم این گونه نباشه ، چون اون وقته که دیگه دخل همه ما اومده ...
*** حداقل با این کار تو باهنر همه شرکت ها حجمی هستن ، رقابت تو این زمینه بیشتر می شه ، اون وقته که خوش به حال من می شه :31: :دی
از شوخی گذشته ، امیدوارم من در اشتباه باشم .
مرسی :10: :46: :11:
یا حق
سلام بر معین بزرگوارنقل قول:
آقا انشاءالله که اینطور نیست که اگر اینطور باشه .... :37::45::37:
من امروز یه زنگ میزنم داتک میپرسم خبرشو بهتون میدم! انشاءالله که کذب محض است :13:
ویرایش :
بله مثل اینکه یه خبرایی شده! :37:
ازشون پرسیدم! گفت یه اتفاقاتی قراره بیافته. گفتم مثلا چی ! گفت تعرفه های جدید به دستمون نرسیده هنوز. گفتم کلا ماهیت سرویسهای شرکت عوض میشه !؟ گفت چیزی اعلام نکردند هنوز ولی حجمی به سرویسها اضافه میشه. گفتم حجمی در کنار نامحدود یا نه، کلا همه ی سرویسها میشه حجمی !؟ گفت: نمیدونم به ما چیزی نگفتند. پرسیدم پس کی باخبر میشید؟ گفت: هفته ی آینده تکلیف همه چیز روشن میشه :41: :37:
خدا به ما معتادین دانلود نامحدود رحم کنه :42:
تسلیت بنده رو پذیرا باش .... :31:نقل قول:
این طوری ، عملا قیمت پهنای باند ، گرون تر می شه فقط ، و نیز این که در قسمت نامحدود ، رقابت کمتر می شه و اوضاع نامحدود رو خدا می دونه به کجا خواهد کشید .... :41:
تا الآن اگه کسی نا محدود می پرسید ، می گفتم داتک بدک نیست ، سرعت خوب ، قیمت خوب ، 256 ، اما الان ( تازه اگه داتک نا محدود هاش رو بذاره باشه ، که با این کار گرون تر خواهد کرد ، احتمالا ) باید بابت یه سرویس 128 ، ماهی 30 تومان پیاده شیم .... :13: :41: :19:
همه این ها در حالیه که همین یک دو هفته پیش بود ، که یه طرف فیبر نوری رو جنوب افتتاح کردن ، و پهنای باند مملکت مون ، عملا 2 یا 3 برابر شده بود ( علی الحصاب ، می گفتن اگه کامل بهره برداری بشه ، بیشتر هم میشه )
*** کاشکی یکی پیدا می شد و یه دستی به سر و روی این آشفته بازار می کشید
مرسی
یا حق
نقل قول:نقل قول:ای کاش دست بود ....بیشتر شبیه گیتوتین است :18:.....نقل قول:
حالم به کل بد شد اگر اینجوری بشه که رسما با امدن محدودیت حجمی یا تغییرات قیمت می رم شاتل چون همین الانش کلی به منipw دار داره فشار میاد ...حجمی هم بخوان بکنن که دیگر عمرا ارزش ادامه شارژ رو داشته باشه....
اگر قرار باشه داتک سرویس هاش رو به کلی محدود کنه ، من حاضرم پول بیشتر بدم برم از یه شرکت دیگه سرویسی بگیرم که نامحدود باشه . من از محدودیت حجمی متنفرم !نقل قول:
تایید میشه !نقل قول:
هر وقت یه دستی به سر و روی کل مملکت کشیده شد ، به سر و روی این آشفته بازار اینترنت ایران هم کشیده میشه !!!نقل قول:
الان به غیر از دو شرکت که جای دیگه ای که اینترنت نامحدود نمیده که
با عرض پوزش از دوستان
ولی بنده اعتقاد دارم حجمی بشه سرویس و سرعت پیج و حتی سرعت دانلود بهتر میشه
خیر سرشون 256 دارم اونم چند کاربره
55 تومن ماهی میدم
سرعت دانلودم تو بهترین حالت 35 هست
بابا حالا که هنوز هیچی معلوم نیست ! :31:نقل قول:
من این سه تا گزینه رو دیدم که نامحدود دارن :
Sepanta
Oracleکد:http://www.sepanta.net/pages/main_services_dsl.asp
Asiatechکد:http://www.oracle.ir/ADSL_Prices.htm
درباره Oracle دوستان اگر اطلاعاتی دارن ممنون میشم که به اشتراک بذارن ! :دیکد:http://www.asiatech.ir/contents/display/option/47&
به نظرم یه جورایی زیر دست داتک باشه(با توجه به اینکه قیمتاش مثله هم هستن)نقل قول:
درباره oracle دوستان اگر اطلاعاتی دارن ممنون میشم که به اشتراک بذارن ! :دی
اگه داتک سرویسشو تغییر بده اوناهم مجبورن تغییر بدن
فکر کنم شما نمی دونی که حداکثر سرعت 256 کیلوبیت 32 کیلوبایت است....شما که 35 کیلوبایت میگیری که بیشتر از استاندارد هم هست باید خوشحال هم باشی!!!!!!!!نقل قول:
به شخصه اگه محدودیت واسه همه بزارن عمرا دیگه پول مفت تو جیبه اینا نمی ریزم! واقعا پیشرفتمون قابل تحسینه! اینترنت با محدودیت حجمی عین خوردن آب شوره دریاست! ******* !!!
وقتی الان شاتل سرویس های محدود 512 با قیمت زیر 10 تومن در ماه ارائه می ده، حذف سرویس های نا محدود داتک به حذف خودش منجر می شه!!! همه می دونن وضع پشتیبانی و نوسان سرعت داتک چجوریه! تحمل کردنش هم به خاطر اینه که نا محدوده وگرنه...!
این که نشد دلیل ! قیمت هاش که بیشتر از داتکه ، نوع سرویس هاش هم حداقل از لحاظ ظاهری با داتک کمی متفاوته . دست کم امیدوارم زیرمجموعه داتک نباشه ! چون اینطوری در صورت خرابکاری داتک ، گزینه هامون بیشتره ! :31:نقل قول:
مجددا تایید میشه (با توجه به اون یکی پستی که تو تاپیک داتک زدی و تایید کردم ! : دی )نقل قول:
ولی فعلا که هنوز هیچی معلوم نیست .
خیلی قروقاطی شده ! : دی یه بحثی داره تو تاپیک داتک پیش میره ، یه بحث هم به طور موازی تو این تاپیک ، یه بحثی هم با دوستان در پروفایل !
اگر همه موافق هستن بحث رو به طور کامل در تاپیک داتک ادامه بدیم .
سلام
كسي ميدونه راه اندازي سرويس adsl تو يه شهر كوچيك چقدر خرج داره
و همينتور سرويس isp
ای بابا من تو فکر بودم که adsl بگیرم حتی 128 نامحدود ولی اگه بخواد محدود بشه .....
راستی دوستان من الان رفتم این سایته
www.------------ بعد اینا خطمون رو ساپورت میکنن ولی مثلا آسیا تک که میرم زده غیر فعال ! چرا ؟ جریان چیه ؟
نقل قول:این شرکت رو صفحه قبل هم با یه آی دی دیگه معرفی کرده بودند ، که چندان هم جالب نیست ...نقل قول:
بنده فکر می کنم چیزی جز تبلیغ نباشه ، به آیدی افرادی که این شرکت رو معرفی کردن دقت کنید ...
اولین پست ، هر دو این شرکت رو معرفی کردن ، یه کم دقت کنید قصدشون دستتون میاد ...
حالا اگه سرویس هاش خوب بود یه حرفی ، چنگی هم به دل نمی زنه آخه ، سرعت خوب ، " قیمت پایین " :13:
مرسی
یا حق
می گم ظاهرا سرویس هاش به اکو شاتل نمی خوره؟؟؟؟نقل قول:
هیچ شباهتی به تعرفههای شاتل ندارهنقل قول:
از شاتل ارزونتر میده سرویساشو
شاتل هر گیگ رو نمی ده 7 تومان ....
ضمنا ، شاتل تو با هنر هست ، اما این با هنر رو نمی ده .... ( البته منافاتی با اکو شاتل بودن نداره ، چون خود شاتل هم تو با هنر اکو نمی ده )
خداوکیلی آدام نمیدونه چی بگه
من الان تو یک روستا هستم که اینقدر پرت هست که پمپ بنزین نداره
حتی ایرانسل هم آنتن نمیده ولی adsl گرفتم
64 نامحدود ماهی 4 هزار تومان :19:
128 نامحدود ماهی 8 هزار تومن :19:
256 نامحدود ماهی 16 هزار تومن :19:
512 نامدود ماهی 20 هزار تومن :19:
رانژه کردن خط نیم ساعته انجام میشه تازه هزینه مخابرات و... هم نداره :18:
بعد من تو مرکز استان فارس شهر شیراز مرکز شهر نمیتونم adsl داشته باشم:19::19::41:
شوخی میکنی؟؟نقل قول:
این قیمتا واقعیه؟؟
نامحدوده؟؟؟
مگه میشه؟؟: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کننقل قول:
درغم چیه
خودم الان 512 گرفتم
:11:
من حاضر بودم بیام توی روستای شما زندگی کنمنقل قول:
خدایی برو حالشو ببر
دیگه چی میخوای
روستای من نیست :31:نقل قول:
واسه یک کاری اومدم شانسی به این سرویس بر خوردم
فکر کنم دیگه موندگار شدم :31::31:
حالا این روستا که میگی کجا هست؟نقل قول:
اسم شرکت سرویس دهنده چیه؟
اونوقت بگین روستاها محرومن و....
ما داریم تو پایتخت کشور برای یه سرویس مثلا 128 نامحدود حدود 20-30 تومن هزینه میکنیم بعد تو یه روستای دور افتاده سرویس 512 نامحدود 20 توومنه!!!
آخه این انصافه؟؟؟
با سلام
من می خوام تو اصفهان صبانت بگیرم
سرعت 128 اون با 36 گیگ سالیانه 154 تومن و سرعت 512 با 24 گیگ سالانه 174 تومنه
یکی از افرادی که همون جا کار می کرد می گفت سرعتاشون هیچ فرقی نداره با هم
آیا واقا سرعتا هیچ فرقی نداره ؟ یعنی من همون 128 را بگیرم؟
عزیز فقط پیشنهاد میکنم برای اولین بار به هیچ هنوان چند ماهه نگیرنقل قول:
فقط و فقط برای اولین بار 1 ماهه پیشنهاد میشه
حالا هر سرعتی که باشه
اسمش بخشداری امام حسن هست ( بین دیلم و گناوه در استان بوشهر )نقل قول:
اسم شرکت هم باور کن درست نمیدونم
اینجا یه مغازه کامپیوتری هست همه چیز میفروشه از cpu گرفته تا دمپایی :31:
روی مودمی که بهم دادن نوشته پیشگامان عصر ارتباطات
دقیقا :19:نقل قول:
قبلا که اینطور بود صبا اگه اون میگه حتما همین طور هستنقل قول:
تایید میشه. اونم برای صبا که وضعیتش معلوم نیست.شما حداقل زمان سرویس را بگیر که فکر کنم برای صبا 3 ماهه هست..نقل قول: