قيمتش چنده؟
Printable View
قيمتش چنده؟
خوب گفت دیگه 45 تومن حدودا!نقل قول:
شما وقتی 192.168.1.1 را در ie وارد میکنی و یوزر و پسوردا وارد میکنی یه صفحه باز میشد اون صفحه منظور منهنقل قول:
دوستان من مودمما با کانکشن مودم کانفیگ کردم حالا یه سوال کسانیکه کانکشنشون مودمه اگه قطعی پیدا بشد چیکار میکنید من باید مودم را خاموش و روشن کنم شما هم همینطوره
معمولا با خاموش روشن كردن مودم قطعي درست ميشه، اگر قطعي خيلي شد زنگ بزن پشتيبانينقل قول:
نه...قيمت دقيق و شركتي كه گارانتي كرده رو ميخوام....اومدم پاست رو ببرم تو قسمت پيشرفته كه تغييرات بدم سند شد و ديگه ويرايش نشد:31:نقل قول:
نه تو 4 روز این اولین بار بودنقل قول:
قبلا قطعی شدید داشتم به طوریکه داشتم دیوونه میشدم یکه میگفت مشکل سیستمه یکی دیگه فایروال یکیم میگفت مودم همه ی راها رفتم به این نتیجه رسیدم که مشکل از مودمه الان با اپدیت مودم ماه شد
حالا به خاطر این از Sajad2006خواستم یه عکس از کنسول مودمش بزارد که اگه قطعی داشت مودمشا اپدیت کند
سلام به دوستان پی سی باز
من یه مودم می خوام که مجهز به لن وایرلس باشه که یه شبکه خونگی وایرلس درست کنم
الان چه مدل های خوبی تو بازار هستن ؟
مشخصاتشون چیه و البته قیمتشون چقدره ممنون
سلامنقل قول:
وايرلس خوب الان asus am604.
تا اونجا كه من ديدم همه سرويس دهنده ها پششتيباني ميكنن.
چندتا پورت لن داره، وايرلس هم داره.
قيمت تقريبا 86 تومان، گارانتي دالاي.
قیمتش هم 41 تومن با گارانتی دالای!نقل قول:
بفر مایید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجز این مدل چی هست تو بازار دوست من ؟نقل قول:
D-Link هم هست ولی کیفیتش خوب نیست و بعضی isp ها باهاش مشکل دارند!نقل قول:
می خام یه مودم ADSLیی بگیرم که قابلیت شبکه کردن داشته باشه ولی قصد شبکه کردن دو کامپیوترو ندارم.
یه مودم با قیمت مناسب بدون توجه به قدرت خاصیت شبکه شدنش معرفی کنید لطفا.(بجز asus am 602)
با سلام
من یه مودم asus 602 دارم خیلی قطعی وصلی دارم اسیا تک هم دارم
اما دیروز به کلی قطع شد که شد هی میگه DNS not respownd من یه مشکل اساسی با این dns دارم
رو اتو ماتیک هم گزاشتم بازم کار نمیده یکی یه راهنمایی کامل به ما بکنه
شما با پشتيباني تماس گرفتي؟نقل قول:
بله این مشکل همیشگی منه dns رو باید چی بگزارم ؟
اتوماتیک هم میزارم وصل نمیشه
در ضمن من تا تلفن زنگ میزنه اینترنت قطع میشه اسپلیت هم وصل کردم به مودم اما به تلفن نه
وصل کنم دیگه قطع نمیشه؟
دوست من به نظر من مشکل از مودمتون نیست از ای اس پس هستنقل قول:
ولی اگه شک داری یه بار مودم رو ریست کن دوباره تنظیم کن
و دی ان اس رو بذار 4.2.2.4
شما اسپلیتر رو وصل کن به تلفن مشکلت حل میشه!نقل قول:
بله مشکل از isp بود
یه مودم D-link دارم که با خط مچ نیستش و بعد از چند دقیقه روشن بودن سند و رسیوش قطع میشه!!
راهی هستش برای مچ کردنش یا باید بی خیالش شیم؟؟؟
سلام به همه
دوستای عزیز ، بزودی قراره از پارس آنلاین یه اشتراک ADSL بگیرم.
با توجه به اینکه اینجا نوشته شده که بعضی مودم ها با بعضی ISP ها مشکل دارن، میشه یه مدل مودم خوب و بی دردسر بهم معرفی کنین ؟
غیر از asus am 602 .
من الان از dlink usb 200 استفاده می کنم . هیچ مشکلی هم ندیدم .
سلام دوستان.
من چند روزی هست که یه Adsl اوردم ولی Received ش صفره و Sent داره
و من نمی تونم به اینتر نت وصل بشم.
البته گاهی اوقات Received داره که میتونم وصل بشم ولی دوباره قطع مشه علت کجاست؟؟
دوست عزیز بهترین به نظر من همین ایسوس هست تو این رنج قیمت مودمهای دیگه رو بیش تر شرکتا قبول نمی کنن ولی با ایسوس تک و توک هستند که مشکل دارند!نقل قول:
نقل فول از VIOMAN عزیز همکار انجمن سخت افزار:
دوست عزیز
دلایلی که ISP ها برای خرید مودم از خودشون مطرح میکنند هیچ پایه و اساس فنی و منطقی نداره.
این پول و سود چه کارها که نمیکنه!
سلام به همگی
آیا مودمی وجود داره که هم پورت اترنت و یو اس بی داشته باشه و هم وای فای
اگر چنین چیزی وجود داره آیا میشه در حالی که اترنت اون به کامپیوتر وصله و کار میکنه با وای فای یه کلاینت دیگه بتونه دیتا دریافت کنه؟
مودمی که هر سه تا رو داشته باشه فکر نکنم باشهنقل قول:
در جواب سوال دومتون باید بگم بله من خودم 2640 دی لینک دارم با اترنتش توی پی سی کانکت میکنم با یک یوزر پس و توی لپ تاپ با وایرلس با یک یوزر پسورد دیگه کانکت میکنم و کاملا جواب میده
حالا خودمم یک سوال دارم که اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم
من میخوام یوزر و پسورد رو داخل مودم بدم که داخل مودم کانکت بشه ولی آی پی رو به خود سیستم بده چون میخوام از یک برنامه استفاده کنم که نیاز به ای پی اکسترنال داره (نمیخوام به صورت بریج کانکت باشم)
راهی هست؟
من تازه امروز adsl دار شدم اما چند تا سوال دارم
ماركه مودمم alfex مدله wifi 2000
1- چرا سرعت اينترنتم روي گوشي اين قدر كمتر از خوده كامپيوتره ؟؟؟كم نيستا اما نسبت به خوده كامپيوتر آشغاله
2- روي خوده مودم نوشته وايرلس تا 54mbs اما من اينترنتم 512 هست و سرعته دانلودم توي كامپيوتر 55 تا 60- آيا اين سرعته كمه گوشي به همين دليل نيست كه خطم 512 و وايرلسم 54 هست ؟؟
3- راستي من تمامه اين صفحاتو با تاپيكاي ديگه كه مربوط به وايرلس بود رو خوندم اين جور متوجه شدم كه اگه گوشي رو روي ad hoc بزارم سرعت كمتر از اون يكي ميشه .درسته ؟و ad hoc فقط ماله شير كردنه و اگه ازش به عنوانه اينترنت شير كردن استفاده كنم سرعتم كم ميشه .درسته ؟
4-سرعت 54-55 در دانلود واسه سرويس 512 كم نيست ؟
5- چه جوري ميتونم اين وايرلس رو قطع كنم و فقط در مواقع نياز وايرلسش رو روشن كنم ؟؟آخه ميترسم خدايي نكرده سزطان بگيرم اين قدر همش روشنه (در ضمن هيچ درايوي توي cd نيست و اون پايين هم هيچ علامتي واسه وايرلس و adsl ندارم اما هم adsl و هم وايرلسم كار ميده به درستي
6-مودمم رو وقتي روشن ميكنم خيلي داغ ميكنه ---اين طبيعيه يا ماركه مودمم بي خوده ؟
7-ميگند اگه زيادي روشن خاموش كني مودم ميسوزه و بهتر حتي وقتي كامپيوتر هم خاموشه و استفاده اي نداري مودمو بزاري روشن باشه و فقط شبا خاموشش كني __نظرتون در مورده اين چيه ؟خاموش كنم و فقط در مواقع استفاده يا اينكه هميشه روشن به جز شبا واسه خواب ؟
هو هو
سلام منم اومدم
حالا ببینید من چی کار کردم
یه مودم Asuse am602گرفتم 35000تومن می گین خوبه
راستی کارت شبکه باید همراش باشه یا نه
من دارم می رم فردا با شرکت فن آوا قرار داد سه ماهه ببندم :
send:256 receive:256 محدودیت5 گیگ در ماه
می گین چند ؟؟؟؟35500تومن نصبم 10000تومن می گرفت ولی خودم نصب می کنم
برای خط تلفتم 10000تومن می گیره یعنی کلاً45500
می گین می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فر دا صبح می رم که بگیرم
یه هفته ای هم گفتن آماده می شه
حالا نظرتون چیه یه کارت شبکه اینتر نال هم گرفتم 8500تومن
را ستی جدید ترون درایور این مودم رو از کجا باید بگیرم
اگه جوابم می دین که کامل بدین و اگه نه اصلاً نگین
ممنون
شما از تهران اون مودم رو گرفتین ؟؟؟ گارانتی هم داشت ؟؟؟ نه کارت شبکه نداره ( مادر بردت نداشت ؟؟ )نقل قول:
نه تو یزد گرفتم
قیمتایی که گفتم چه طورن
گارانتی 1ساله تعویض
مادر بوردم داشت ولی کابل شبکه مودم بهش نمی خوره نمی دونم چرا
راستی کارت شبکه 8500 تومن
می ارزه
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببین کلا سرعت روی گوشی به دلیل نوع سیستم عامل و سخت افزار قطعا کمتر از pc هست و هیچ وقت جای مثل pc نمیشه
منظور از نوشته 54 روی مودم 54 Mb/s هست یعنی 6.75 مگابایت در ثانیه ولی 512 اینترنت یعنی 512Kb یعنی 60 کیلو در ثانیه پس سرعت مودم خیلی بالاتر از اینترتت هست
سرعت شما باید 60 باشه که به دلایل فاصله تا مرکز 54-55 عالیه
داخل تنظیمات مودم میتونی وایرلس رو خاموش کنی
بله داغ کردم مودم طبیعیه
من که کلا نه مودم و نه کامپویتر رو خاموش نمیکنم :27: حدود یک سالی میشه یک سره روشنه فقط هر 3-4 روز ریست میکنم
(اومدم ببینم کسی جواب منو داده که گفتم جواب شما دوست عزیز رو بدم)
ای جان رفت توش
یه تیکه پلاستیک در پوشش بود که من ندیده بودم یعنی الان دیگه کارت شبکه نمی خواد
آقا در مورد فاصله تا مركز مخابراتي ؟؟؟ اين فاصله از چقدر بيشتر باشه روي سرعت تاثير ميذاره ؟؟؟؟؟نقل قول:
یکی به داد من برسه بگه این قیمتا خوباً
مودم خوبه
من دیگه کارت گرافیک می خوام یا نه
با زم پیشاپیش ممنون
درایور جدید چی شد
یه مقدار عجله داری صبر داشته باشی همه کارا حل میشدنقل قول:
این مودم با این قیمت عالیه من خودم 55 گرفتم
ربطی به کارت گرافیک ندارد
درایو منظورت چیه
مودم وايمكس چي خوبه؟
ممنون از جوابه بسيار خوب و كاملت
1-البته واسه دانلود هيچي از كامپيوتر كم نداره برا سايتا يه حاله گيرو هنگ- البته نه گير ميكنه و نه هنگ ولي خوب كند ميشه---يعني گوشي هم ميتونه تا سرعته 6.75 مگ در ثانيه دانلود كنه ؟
2 -آيا واقعا سرطان زاست ؟؟؟
ممنون از جوابتون
من اشتباه نوشتم ببخشید کارت شبکه
بعدم قیمت فن آوا خوبه یانه (اونی که گفتم)
درایور یو اس بی مودم برای ویستاهست???
راستی من اون یو زرنیم و پسوورد رو ازکجا باد بگیرم
در ضمن تنظیمات مودمم تو ویندوز سون چطوریه (ویسا هم مثل سونه دیگه) خودم می تونم تنظیمش کنم یا حتماً باید بگم که بیان از شرکت برای کانفیگ ککن
5000تومن می گیرن
بگید بگیدمن الان به شدت جو گیرم که می خوام ازاینترنت ذغالی جدا بشم
راستی باسد مودم قبلیم رو در بیارم یا بذارم همون جا باشه (دایل آپ گالاکسی)
با زم ممنون
کسی نیست جواب بده؟؟نقل قول: