كتاب آموزشي براي عربي اول دبيرستان ؟ :31:
كتاب آموزشي براي عربي اول دبيرستان ؟ :31:
دانشگاه که اون سر شهر هستش. رفت و آمدش شصت ساعت وقت می بره:13:یعنی برنامه درسیم به هم میریزه:13:نقل قول:
خیلی خیلی خیلی لطف می کنید..من که کل نت رو زیر و رو کردم چیز به درد بخوری پیدا نکردم
این کتاب هم سپردم به دوستان اگه کسی داره بهم بده..بابت سوالات ممنون:11:
اگر کتاب رو پیدا کردی هم خیلی خیلی ممنون:11:
شما کجا هستی خدمت برسیم یه سری دعوا کنیم؟:31:
قربانت:40:
نقل قول:
خواهش میکنم
والا منم که هم امتحان دارم هم واسه کنکور میخونم . اگه پیدا کردم حتما میزارم . دریغ نمیکنم . این تاپیک به خاطر همین باز شده .
اینجا اب وهوا خوب نیست بیای واسه دعوا . :33:شمالی هستم .:40:
باز میگردم .
تا دعوای بعد ...
سلام.برای فیزیک 1و2 پایه یه کتاب توپ معرفی کنید که فقط اموزش باشه و هردو توی یه کتاب باشن؟به جز اندیشه سازان اخه
اینجا گیر نمیاد:41::41:
برای امار هم یه کتاب بگید که هم اموزش باشه و هم تست؟
3- برای reading , closetest هم یه کتاب بگید.خیلی مشکل دارم
آمار گاج سفید درسنامه هاش کافیهنقل قول:
برای امار هم یه کتاب بگید که هم اموزش باشه و هم تست؟
3- برای reading , closetest هم یه کتاب بگید.خیلی مشکل دارم
ردینگ هم بهترین گزینه الان خیلی سبز میتونی از این لینک دانلود کنی
کد:http://kheiliii.com
نقل قول:
پس فاصلمون خیلی زیاده:46:
منتظر هستم
مزاحم درس خوندنت نمیشم
ممنون:10:
دوستان کسی شماره ای چیزی از اقای سبطی نداره . میخوام بهش بگم یه تجدید نظری در مورد این کتاب قرابت معناییش بکنه . جدی میگما . فقط زود باشین چون:
من دیگه دارم این دفعه جون شما نباشه جون این نویسنده های کتابهای درسی که ما رو اسیر خودشون کردن اینترنت بی سرو ته رو کم میکنم . خداییش هیچ تفریحی ندارم . حداقل یه سری اینجا میزنم . نمیشه این لا مذهب رو ترک کرد .
يه نكته اي خواستم ياد آور شم شايد بعضي ها قبول نداشته باشن ولي ميگم:
كتابهاي رمزينه = هدر دادن وقت !
من خيلي عصباني شدم برا همين هم اينو گفتم !!!
مثلا همين ديفرانسيل مهندس مهربان اينقدر بحث ها رو پيشرفته و پيچيده و طولاني كرده كه نه وقت كردم تست بزنم نه وقت كردم دوره كنم ! شايد نظر شما متفاوت باشه ! بهتره اينقدر كتابهاي رمزينه رو به اين و اون توصيه نكنيم !
کسی میدونه دینی همگامان رو از کجا میشه تهیه کرد؟ اگه سایتی داره اسمشو بگید لطفا.
این کتابا الان کتابفروشی های شهرستان(اصفهان)دارند؟؟؟نقل قول:
اينم سايتش حالشو ببر :نقل قول:
کد:http://www.hamgamanpub.ir/
کتاب ردینگ خیلی سبز الان اصفهان اومده؟؟؟؟
نقل قول:
صد در صد تایید میشه . البته کتاب بدی نیستا . خیلی خوبه .
من تا این پیش دانشگاهی در زمینه ریاضیات دو تا کتاب خوب فقط دیدم .
یکی این کتاب اقای عباس امیدوار که حسابان نوشته
یکی هم ریاضی 2 مبتکران که دو تا از نویسنده های مبتکران نوشتند . اقای سیامک قادر و حسین انصاری
از بهتراز همه هم کتابهای ریاضی انتشارات مدرسه هستند .
این دیگه چیه بابا . نامه نوشته به کی ؟ من اگه دیدم یه روزی این اقای مهربان رو ها بهش میگم .
از بعضی از تیکه ها و جملاتش که اصلا خوشم نمیاد .
دقیقا درسته ! من خودم پارسال تست رمزینه رو می زدم با این که کیفیت سوالاش بالاست ولی چون تعدادش زیادنقل قول:
و تست مادر یا ستاره دار نداره تا همه تست هاشو نمی زدم خیالم راحت نمی شد به خاطر همین وقت خیلی گرفته
می شد و چون بدلیل کمبود وقت نمی شد خیلی سر تست ها وقت گذاشت فقط تا 1 هفته مطالب تو ذهنم بود
ولی امسال از دو تا کتاب زیر استفاده می کنم که واقعا عالی هستند .
تست : اندیشه فایق ویرایش جدید
آموزش + تست : الگو
100 درصد در اشتباهی.نقل قول:
نظرتون محترمه ! :31:نقل قول:
ببينيد رمزينه توي level بالا درس دادن هيچي كم نذاشته اما مباحث اضافي زيادي داره ...
سلام !
بچه ها شیمی پیش تست چی خوبه ؟
من مبتکران دارم احساس میکنم زیاد کامل نیس !
گاج بهتر نیس ؟
درباره دیفرانسیل تست چی خوبه ؟ رمزینه که خیلی زیاده ! ستاره دار هم نداره!
نقل قول:
درمورد شیمی باید بگم کتاب بهمن بارزگانی حرف نداره و حالاحالاها رو دستش نمیاد اما من نمیدونم چرا برات کامل نیست !!!!!!:23::14:
راستی دوستان امروز با دوستم رفتیم چندتا کتاب خریدیم :10:برای زبان فارسی شک داشتم چی بگیرم ولی همگامان را انتخاب کردم چون اینجا خیلی طرفدار داره !!!البته زبان فارسی هامون سبطی هم بود اما احساس میکنم این بهتره !!!برای ریدینگ کنکور هم کتاب خیلی سبز را گرفتم به نظر شما خوبه یا کانون بهتره ....کاشکی این کتاب پشیمونم نکنه !!!!:41:ولی یه کتاب که کاملا مطمئن بودم به درد میخوره ،کتاب قرابت معنایی هامون سبطی بود که امروز چند صفحه اولشو خوندم دیدم خسته نمیشم از خوندنش هرچند کتابش حجمش زیاد به نظر میرسه ....خلاصه فکر کنم با خوندن کامل این کتاب بتونم 80درصد سوالات قرابت معنایی را جواب بدم !:20::46:
برای ریدینگ کنکور زبان تخصصی شهاب اناری کتاب داره ؟!!! یا باید همون کتاب واژگان و اصطلاحات کنکور زبانش را بخونم ؟!
کسی نظری نداره ؟نقل قول:
بازم سلام به همگی
کسی از شما این کتاب رو نداره این صفحاتش رو واسه من اسکن که
کتاب انقلاب اسلامی
[QUOTEسوال 5 جوابش در صفحه 30 این کتاب هست][/QUOTE]
صفحه ی 30 تا جایی که مطلبش تمام میشه
زمین و آسمون رو گشتم کسی این کتاب رو نداشت:41:
ممنون
سلام به دادم برسید بدبخت شدم :41:
من غیرحضوری میرم و جزوه ای که واسه درس شیمی دارم مال کنکوره و بیشتر نکته تستیه ... نشستم از رو اون خوندم ولی بنی هاشم ندارم که از روش تست کنم وضعمو ! اگه بتونید جزوه بنی هاشم شیمی پیش 1 رو بم link بدین ممنون میشم ... فقط سریعتر بدید که 14 ساعت بیشتر به امتهان نمونده :31::11:
سلام بچه ها من ميخوام ديني همگامان بگيرم اما اينجا نتونستم گير بيارم از خود سايت همگامان هم كه سفارش ميدم در آخر كه تكميل سفارش را كليك ميكنم ميگه IP Adress فروشنده نا معتبر است يه نفر بهم يه كمكي بكنه از اين كتابفروشي هاي الكترونيكي كدومش همگامان داره به جز book 24 كه خودم قبلا ديدم نداره ميشه يكيييييي كمكم كنه مرسيييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييي
نقل قول:
فیزیک 3اندیشه سازان خیلی طرفدار داره برای کنکور اما اگه مثل من میخواهی برای امتحان نهایی باید کتاب فیزیک 3مبتکران مولف غلامعلی محمودزاده بگیری! درمورد فیزیک خوشخوان نظری ندارم !!!!:13:
اینطور که معلومه این امتحان رو افتادم ! امیدوارم تو بعدیاش مردم دوستیه بیشتری رو از شما ببینم ! lol
یه سری بزن سایت رمزینه و توی کتابخونه این سایت فیزیک 3 رمزینه رو ببین فکر کنم کتابی که مشکلت رو حل می کنهنقل قول:
كسي راجع به دو كتاب زير نظري داره ؟
1.تاریخ ادبیات و درآمدها (گاج)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.واژگان سطر به سطر ادبیات (گاج)
شما استفاديديد (استفاده كرديد:31:) ببينيد جالبه يا نه ؟؟؟
دومي لازم ميشه يا همون اولي كافيه ؟
نقل قول:
هیچ کدوم از اینها رو نگیر . برای تاریخ ادبیات و درامدها برو کلک معلم ساجدی رو بگیر بعدا میفهمی کدوم خوبه . گاج یا کلک معلم . کلک معلم هم رنگیه و هم تصویر شاعران و نویسنده ها رو اورده و خیلی کارهای دیگه . برای املا و واژگان هم کلک بگیر یا انتشارات دریافت که دکتر سبطی زده . برای قرابت معنایی هم انتشارات دریافت به تالیف اقای دکتر سبطی هم حرف نداره . برای ارایه های ادبی هم کلک معلم خوبه
تاریخ ادبیات و درامدها = کلک معلم
قرابت معنایی = دکتر سبطی ( انتشارات دریافت )
املا و واژگان = کلک معلم یا دکتر سبطی
ارایه ها = کلک معلم
به قول یکی از بچه ها بود که گفت :
این درس خوندن نیست . فقط داریم با کتاب لاس میزنیم
نقل قول:
اقا محمد امین عزیز ببین اینجوریها هم که میگی نیست !!!!قبول دارم که وسواسی برای خریدن کتاب کمک اموزشی زیاد درست نیست اما این کتابها خیلی میتونن به ما کمک کنن فقط به همت و تلاش ما بستگی داره . نباید کتاب کمک اموزشی را همون روز اول چند صفحه اش را بخونیم و بعدش ولش کنیم به امان خدا !!!!مشکل ما اینه که زیاد نمیدونیم چی جوری از این کتاب ها استفاده کنیم !!مثلا خیلی ها از کتاب هندسه فرهاد ابوالقاسمی استفاده کردند اما سجاد فولادی بود که تونست به همه ی سوالات هندسه پاسخ بده اما بقیه کمتر!!!!چرا ؟! چون اون میدونست باید اون کتابو چه جوری بخونه !!!!!البته این نظر من هست !!!:46::46:
نقل قول:
کاک سوندی معلم تحلیلی و گسسته ی ماست!من دبستان و راهنمایی روزبه بودم الانم علامه م ...معلم شاخ کم نداشتم اما کاک بهترین معلمی که داشتم...تستاش سخترین تستای بازاره...ولی اگه بتونین بزنین خیالتون راحته دیگه.کتاب هندسه ش هم داره میاد.کل 3 هندسست!1و2وتحلیلی!دیفرانسیل رو داره می نویسه!ریاضی تجربیش داره تایپ می شه.انتشارات رمزینه!سوالی هست:5:
[QUOTE=reza-atom;4542816]كسي راجع به دو كتاب زير نظري داره ؟
1.تاریخ ادبیات و درآمدها (گاج)
2.واژگان سطر به سطر ادبیات (گاج)
شما استفاديديد (استفاده كرديد:31:) ببينيد جالبه يا نه ؟؟؟
دومي لازم ميشه يا همون اولي كافيه ؟
[/QUOTE
تاریخ ادبیات کلک بهتر چون عکس افراد در کنار آثارشون و به خاطر همون خوب تو ذهن می مونه !
املا و واژگان کلک بهتره چون لغت اضافی نداره و دسته بندی اون خیلی بهتره . . . املا و واژگان گاج کلّا مزخرفه ولی مثل کلک مبحثی نیست یعنی برای آزمون های آزمایشی بهتره .
كسي يه سايت براي خريد كتاب معرفي كنه كه ديني همگامان داشته باشه لطفااااااااااااااااااااا
خب اگه تستای المپیاد بزنیم که خیالمون خیلی راحتره!!!!:27::27:نقل قول:
برا زبان فارسی چی خوبه بگیریم؟
گاج به نظرتون کافیه؟
من فردا امتحان زبان فارسی دارم و الان داشتم کتاب همگامان را میخوندم ...به نظر من که خیلی خوب کتابو پوشش داده:46:مثلا برای همین درس اول برای واجها لغتهای گوناگون اورده ...تازه قواعد ترکیب را در چند بیت در قالب سوال بررسی کرده که واقعا هرچه قدر هم این قواعد را بلد باشی نمی تونی بدون بررسی زیاد حل کنی!!!نقل قول:
البته گاج سبز هم خوبه چون درس به درس رفته جلو و نکات را همون اول برات گفته بعدش هم تستهای تالیفی و کنکوری اورده اما بدیش به اینه که خیلی تست تکراری داره و تنوع سوالبات تالیفیش اصلا خوب نیست !!!!!!:2:برای دانش اموزان سال سوم خوبیش اینکه سوالات امتحان نهایی مربوط به اون درس را اورده :20:یه کتاب دیگه هم هست که مال هامون سبطی (نشر دریافت ) است که نمیدونم خوبه یا نه!! اما من از این همگامان خوشم اومد !!!!
دوستان اگه جوب سوال من را هم بدید ثواب داره !!!:11:
نقل قول:
سلام
آقایون من حل و مسائله فیزیک هالیدی ویرایش هشتم رو می خواستم ، هر سایتی که رفتم نتونستم دانلود کنم لینک های همه سایت ها خراب بود !!!!
حالا گفتم دیگه دستم به دامنه شما ببینم شما می تونید یه کاریی برام بکنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته ظاهرا ویرایش هفتم هست. با این حال اگه به انجمنهای مربوطه مراجعه کنید زودتر نتیجه میگیرید...کد:http://rapidshare.com/files/167682134/Solutions_Manual_for_Fundamentals_of_Physics__7th_Edition_WWW.IRANMEET.COM_.RAR
سلام
مثل اینکه دیف 2 رمزینه هم نیومد
من برای مشتق فعلا تست های آموزشی مشتق 1 اندیشه سازانو زدم
کسی این کتاب خونده؟ کتاب خوبیه؟ من که فکر نکنم کتاب آموزشی با در و پیکر تر اینداشته باشم!
کتابام ایناس اگه میدونید یکیش بهتر از اینه بگید:
خوشخوان یا کوله پشتی عباس کرادی
خوشخوان حسین شفیع (درنومش به درد من نمیخوره من همیشه بعد رمزینه اینو میخوندم و تستاشو میزدم)
10 سال کنکور!!
کتاب درسی!!!
اگه یه کتاب در حد کلاس رمزینه هست بگید
فکر کنم رکزینه نیاد بنا بر این نمی خوام روش الکی حساب وا کنم ولی اگه کسی میدونه کی میاد بگه. امیدوارم تا 25 این ماه اومده باشه!!
همه بگید آمین
در مورد تست رمزینه هم هر کی کتاب کلاسشو داره اینو نگیره بهتره من که پشیمونم بد جور
هر کی کلاسشو داره تست مثل 10 استاد یا خوشخوان خوبه
تستای کتاب تست و کلاس خیلیاش مثل همن
تستای تالیفیشم که خیلیاش الکیه و به هیچ دردی نمیخوره!!!
اینا نظر من بود
كسي نيست جواب من را بده يك سايت فروش اينترنتي كتاب معرفي كنيد كه ديني همگامان داشته باشه
تستای قلم چی دیفرانسیلش چطوریه؟
احساس میکنم خیلی تستاش کمه!
نظرتون چیه اونو بیخیال شم اول کلاس رمزینه بخونم بعد تست خوشخوان بزنم؟
من که با کتاب مهربان خیلی حال میکنم هم کلاس هم تست احتمالا تا اخر دی هر دو میاد.نقل قول: