نقل قول:
اون آخریشو خوب اومدی :31: ... اونای دیگت اضافه بود :31:
Printable View
نقل قول:
اون آخریشو خوب اومدی :31: ... اونای دیگت اضافه بود :31:
اره میشه فقط خواستی سرویس رو تمدید کنی باید بعد از اتمام سرویست تمدید کنی اگه زودتر انجام بدی میگه عملیات شکست خورد:31:نقل قول:
دوستان نگفتین از تو پنل میشه شارژ کرد پیشگامان رو یا نه ؟ ترافیک اضافه تو پنل چنده مثلا؟ یا سرویسها؟
من پنلم نمیاد تا چک کنم ....
نه نیاز به تموم شدن دوره نیست میره رزرو برای بعدی ...نقل قول:
این سیستمشون چون جدید هست بعضی مواقع قاطی میکنه...
فقط خواستید شارژ کنید حتما باید ترافیک داشته باشید ...
نقل قول:
آره شنیدم سرویس افسانه ای رزروشو :دی:31:
عزیز قیمها تو پنل چنده ؟
میشه چندتا قیمت بدی؟ ... ( برای همه شهرها یکسانه ؟ مثل پارس؟)
مثلا هزینه 1 گیگ ترافیک و ببین چنده
و سرویسهای 256 دو گیگ - 512 دو گیگ - 1 مگ یک گیگ ...
ممنون ... ببخش باعث زحمتیم، باید این همه راهو تا پَنِلت بری :31: :31:
دیشب تاحالا نت من به ثبات خاصی رسیده و واقعا کیفیتش نسبت به یک هفته قبل قابل مقایسه نیست
پینگ از روی 500-600 به زیر دویست رسیده
اینم تست الانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود شبانه هم خوب بوده
بقیه ای اس پی ها چکاره هستند؟و چطورند
درود،
سرویس من (پیشگامان 512) راهاندازی شد، ولی الان سرعت ترنسفر بسیار پایینه. حدوده 28-32 یادمه فرنوش گفت باید بین 80-110 باشه. واسه شماهم اینجوریه؟
(یعنی بهخاطر بیست و 5 بـهمن؟)
در مورد یکسان بودن قیمت ها در همه جا اطلاع ندارم (اینجا فعلا تاپیک ADSL اصفهانه:31:)نقل قول:
ببینید این لینک از خود سایت پیشگامان نصف جهان در مورد تعرفه های جدید :
البته اگه از تو پنل بخواهید شارژ کنید توی گزینه هایی که هست تا 512 بیشتر برای شارژ نیست...کد:http://www.pnj.ir/SC.php?type=static&id=18
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
درود ...نقل قول:
از تعرفه های جدید گرفتین؟
Upstream و Downstream توی صفحه کانفیگ مودم چنده؟
نقل قول:
نه الان هنوز خطت گشاد نشده گچه گرفته :31:
دور از شوخی -امروز روزه اولشه ؟یکی 2 روز اول پیش میاد بعضییا کمه سرعتشون سرویس 128 باید سرعتش 40-45 باشه 512 که جای خود دارد
زنگ بزن پشتیبانی و بگو سرعت اینه تا یه ریست بکنند اما خوب میشه مطمئن باش
سرعت روزانه رو گفتی اینه دیگه ؟اگه اره 100% زنگ بزنی پشتیبانی اوکیه
دیشب سرعت عااااااااالی بود هیچیم کم نکرد دیگه هم هیچ وقت ایشالله کم نمیکنه و سرعت همیشه عالیه
اینم گزارش کارکرد دیشب 1550 مگابایت
کد:http://rapidshare.com/files/448039006/rptOneBillUserCdr.xls
علی پیام خصوصیت را چک کننقل قول:
باورم نمیشه، با دانلود منیجر فایرفاکس سرعت نهایتاً 30 شد؛ اما با DAP الان تست کردم تا 105 و اینا هم رفت. (انقدر تفاوت دلیلش چیه؟)
راسی IDman رفت گاراژ! سریال نامبر رو فِیک تشخیص داد؛ کسی پَچ جدید سراغ نداره. ورژن 6.05
چون دانلود منیجرها چندتا کنکشن رو همزمان باز میکنن... از نهایت سرعت سرور استفاده میشهنقل قول:
اینم یه تست جدید از تعرفه های جدید پیشگامان :
سرویس 512 - یه ماهه - سه گیگ ترافیک
اینم تست من از 512 پیشگامان (بهترین تستی که از دیروز تا حالا گرفتم)
سلام دوستان
امروز از پیش برام sms امد
الانم که میرم تو پنل کاربری وضعیتو نوشته اماده به نصب
این یعنی الان میتونم با adsl بیام؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
چه smsi ؟ نه تا پس فردا یا شنبه وصل میشه
مودمتو وصل کنو روشن کن vpi 8 vci 35 بده ببین چراغ اینترنتت روشن میشه با نه هر وقت شد زنگ بزن یوزر پسوردتو بگیر هرچند خودشون باید زنگ بزنند یا پیام بدند اما یهو معطل کنند اگه دیدی روشن شد خودت بزن بگیر
سلام
حدود 10 ماه از نداگستر سرویس میگیرم. چند وقت اخیر هر بار میخوام وصل شم. وصل نمیشه . در واقع قطع و وصلیش زیاد شده. به شبانه نیازی ندارم. دوستان گرامی که از نداگستر سرویس میگیرند با مشکل من مواجه شدند ؟
اوایل که نداگستر استفاده کردم که هیچ قطع و وصلی نداشت. حدودا فکر کنم 2 ماه اخیر اینطوری شده. به نظرتون از شرکت دیگه ای اشتراک بگیرم. اوضاع بهتر میشه. در ضمن یه شرکتی بگید که بعد از چند ماه بعد بازهم بازی درنیاره و ثبات داشته باشه. هر انتقالی باید یه هزینه ای بدیم و اگه قرار باشه هر شرکت یه مدت خوب باشه و بعدش بازم.... نمیشه به هیچ شرکتی اعتماد کرد! توصیه دوستان چیه.
در ضمن مدیران محترم چرا سایت این شده. دیگه باید با هزار زور با این و اون وارد فروم بشیم .
در ضمن noia جان این تصویر قشنگ با یه تصویر قشنگتر عوض کنی خیلی بهتره . امضا را میگم.
نقل قول:
آره اتفاقا ديشب يكي از آشنايان زنگ زد كه چرا ندا سرعتش افت كرده بهش گفتم احتمالا ماله اين چند روزه و خوب ميشه البته اشاره اي به قطعو وصلي نكرد فقط گفت سرعت افت داره و بعضيا وقتا با اينكه وصله سند و ريسيو نداره
اما خوب شما ميگي 2 ماهه --snr رو نگاه كن ببين چنده و بگو و اينكه اسپليتر وصل كردي ؟قبل مودم كه تلفني نيست ؟
اينا رو جواب بدي بهتر ميشه جواب داد كه اصلا احتياج به عوض كردن هست يا خير
یوزر پسوور اتصالو واسم فرستاد ولی مودمو که روشن میکنم چراغ اینترنت روشن نمیشه زنگ زدم گفت خط رانژه نشده شاید و چند روز دیگه صبر کنیدنقل قول:
علی جان یه سوال cd مودم نصب نمیشه همش ارور میده
برای نصب cd باید خط وصل باشه یعنی چون خط وصل نیست مشکل داره؟؟؟؟؟
نقل قول:
مودمت چیه ؟ ویندوز 7 داری؟
بعضی مودمها تو ویندوز7 مشکل دارن
ولی اگه شما با usb وصل نکردید .لازم نیست سی دی رو نصب کنید ... از تو مرورگر تنظیم کنید مودم رو
192.168.1.1 این رو بزنید تو مروگر تا صفحه تنظیمات بیاد
نقل قول:
چه جالب اول یوزر پسو دادند بعد میخواند رانژه کنند اینم اینجا شنیدیم
مطمئنی درست وصل کردی ؟یه سیم از خط به لاین اسپلیتر و بعد مودم به اون سوکتی که روش زده مودم و سوکت تلفن روی اسپلیتر رو به تلفن وصل میکنی
بهتره مودم را با کابل Ethernet وصل کنی دیگه نصب سی دی هم احتیاج نیست
شرمنده من چند جا در چندین فوروم عضوم هی یادم میره کی چه مودمی خرید اگه مارک مودمو بگی راحتتر میشه رااهنمایی کرد
اما روال کار 192.168.1.1 رو توی ادرس بار مرورگر بزن وارد تنظیمات میشی اگه ازت یوزر پسورد خواست هر جفتش رو admin بزن اگه این نبود توی دفترچه مودم ببین چیه
بعد وارد صفحه تنظیمات شو یکی از حالات bridge یا pope رو انتخاب کن اگه پیشگامان گرفتی vpi=8 vci=35 وارد کن
دست به تنظیمات دیگه هم نزن
مثلا شاید به جا ویزارد شما setup داشته باشی
فقط اگه اینایی که گفتمو پیدا نکردی مدل دقیق مودم با مارکش رو بگو-پیشگامان بودی دیگه؟ از درست وصل کردن سیم ها هم مطمئن شو چون معمولا اول رانژه میشه بعد یوزرو پسوردو میدند
یوزر که شماره خونست با پیش شماره اصفهان پسورد رو هم عوض کن بعد از گرفتن سرویس هرچند مک آدرس فعال شده اما احتیاطم بد نیست
نقل قول:ویندوز xp دارمنقل قول:
مودمم tp link 8960n
بابا علی جون وصل کردن 4 تا سیم که این حرفا رو نداره مگه سانتری فیوژ میسازم که درست وصلش نکنم:27:
فقط یه سوال من با دیال اپ وصل بشم 192.168.1.1 بزنم؟؟؟
راستش با دیال اپ وصل شدم رفتم همین ادرس یوزر و پسوردم همین admin
توی صفحه اول یوزر و پسورد میخود :
ppp username:
ppp password:
این یوزر پسوردو باید همونی پیشگامان واسه اتصال داده بنویسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vpi=0 vci=35 این دوتا گزینه هم عدداش اینه نه 8 حالا 0 رو 8 کنم؟؟؟؟؟؟
توی صفحه بعدم دفترچش نوشته گزینه network authentication:
wpa-psk/wpa2-psh(adaptive) انتخاب بشه حالا این گزینه میاد که ازم یه پسورد میخواد این چیه؟؟؟؟؟؟؟
WPA PRE-shared key:
????????????
بعضی شرکتها از قبل میدن ... چون معلومه چی میخوان بدن به کاربر ... معمولا یوزر شماره تل هستش و پسورد هم 4 شماره آخر تل ..نقل قول:
:دی نه دیال آپ چیه . وقتی کانکت نیستی بزن ... فقط باید مودمت وصل و روشن باشهنقل قول:
یوزر و پسورد هم همونی که بهت دادن .. معمولا شماره تلفنته ...
vpi , vci رو هم ادیت کن طبق اونچیزی که دادن بهت ...
سوال اخرت هم واضح نبود
ربطی به بلد بودن یا نبودن نداره آدم بعضی وقتا ساده ترین کار ها رو هم اشتباه میکنه مثلا میای آب بخوری میپره تو گلوت سیاه میشینقل قول:
اگه 192.168.1.1 زدی و ازت یوزر و پسورد نخواست باید اونی که تو دفترچه گفته رو بزنی ولی 90% مودما همینه
کاری به اینترنت نداره وقتی آفلاینی بزن
نه این یوزر و پسوردی که اینجا میخواد اونی نیست که پیش بت داده اینجا باید جفتو admin بزنی
اره افرین دقیقا درست رفتی 0 رو 8 کن
حالا که 8 و 35 رو زدی بازم ازت یوزر پسورد میخواد اینجا دیگه اونیو بزن که پیش بهت داده
بقیه رو اصلا و ابدا دست نزن همه چیز رو دیفالت خودش
هر موقع این کارا رو انجام دادی بگو تا بریم سر بعدیش
am1988 بهترین کار بعد از اینکه با IP وارد شدی، تَب اول (Quick Start) رو بزن و مراحل رو انجام بده. همین/.
یوزر و پسورد بعدیش رو گفتنقل قول:
pppoe user
pppoe password
سلام...
خواستم بپرسم کاربرا که از سرویس های شرکت رنگین کمان استفاده میکنند...سرعت شان افت کرده مثل من یا نه...
چون من تا 2 روز پیش سرعت دانلودم 60 کی بود الان خدا برکتش بده...رو مون را سفید کردن شده 8 کی......
زنگ میزنم پشتیبانی , درست پاسخ من را نمیدن...
عزیز شما اولین رنگین کمانی هستی که اومده تو این تاپیک!
کسی نیست!
حالا که اومدی یه گزارش وضعیت بده :21:
نقل قول:
ایول یه رنگین کمانی پیدا کردیم
سرعت روزانه یا شبانه این جوری شده ؟
حتما ایراد فنی پیدا کردند نگران نباش درست میشه
اینجا هم رنگین کمانی نداریم
خوب بگو وضعیت چطوره ؟چه سرویسی داری ؟سرعت شبانه و روزانه جفت 60 هست ؟همیشه ؟شبی چه قدر دانلود داری؟
خودمونیما اومدی یه سوال بپرسی حالا باید 100 تا سوال جواب بدی
دمت گرم
با پشتیبانی آنلاین هم صحبت کن ببین چی میگه
اقا بابک منظورموبیتر گرفتنقل قول:
من این کارو کردم تنظیماتی که توی اینترنت پروتکل بودم طبق دفترچه انجام دادم ولی هنوز چراغ اینترنت خاموشه
نقل قول:
خب چون هنوز خطت رانژه نشده عزیز :دی
هروقت رانژه شد بعد چراغ مودمت روشن میشه ، بعد زنگ میزنی پشتیبانی تا کانکتت کنن
قبل از کانفیگ، چراغ Internet اصلن نباید روشن باشه؛ شما چراغ ADSLـــِت روشنه؟ باید ثابت روشن باشه، نه چشمکزن.نقل قول:
اگه مطمئنی خط رانژه شده، با یه مودم دیگه تست کن؛ نتیجهگیری کن.
من خطم 24ساعت بعد از سفارش رانژه شد.
نقل قول:
دوست عزیز بهتره مشکلاتترو توی این تاپیک مطرح کنی؛
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=244418
اين شاتل پدر سوخته دوباره برداشت ما رو محدود كرد:2:
اين پيشگامان دو مگ راحت ميده يا اينم هي گير الكي ميده؟؟
چند روزه رانژه ميكنه؟؟
واسه يه دو مگ چقدر براي بار اول بديم؟؟
سر يه اينترنت زپرتي چقدر بايت مكافات بكشيم خداوكيلي!!:13:
مستقیم وصله . snr-- نمیدونم یعنی چی ؟ لطف کنید بگید.نقل قول:
شما هم گفتید وصل ولی send , resive نداره. خوب من اینه میگم قطع و وصلی.
سلام.نقل قول:
وقتی 128 نامحدود را گرفتم 60کی بود.
ایراد فنیش را که میدونم , چیه !!! (نقل و نبات نت ایران قطع بودنش هست !!)
اره..من فعلا رنگین کمانی هستم در این تایپیک.
وضعیت فعلا خوب نیست..چون بد جور سرعتم را کاهش دادن...
سرویس 128 نامحدود ماهیانه 33000تومان.
اره بابا روز و شب شده بود 60 کی. من زیاد اهل دانلود شبانه نیستم ولی چند روز پیش که مجبور شدم..یک دیسک نجات دانلود کنم
بین 60تا 80 کی مینداخت..
از ساعت 2تا 6 صبح هم رایگان هست..
چون دفعه اول که گرفتم حدود 3ماه پیش بود 5گیگ 1 ماهه را 10 روزه خلاصیدمش...
قبلا صبانت داشتم که...قطعیاش..بیشتر از وصل بودن نتش بود...
عزیز من با پشتیبانی تلفنیش حرف زدم...پاسخم را نداد چه برسه به اونجا...
خواستیم یعنی ویندوز سون که در سایت سافت گذر هست را دانلود کنیم
که باید قیدش را بزنم..
(((ناحق نگم وقتی قطعی داشت فوقش وقتی پشتیبانی میگفت..فلان ساعت وصل میشه..همون ساعت وصل میشد..پشتیبانیش خوبه ولی جو طوری شده که بیشتر نمیتونن توضیح بدن و مجبورن...به یک صورتی یوزر تماس گیرنده را راضی کنن که..مشکل از نت شماست..نه جایی دیگر...دیگر !!!!)))
قطعی هاش 10یا 30 دقیقه بود..
ان هم خیلی کم فک کنم در این 3 ماه که من داشتم 2بار اینطوری شد...یک بار 10 دقیقه طول کشید و دفعه دیگه 30 دقیقه.
ولی یک هفته پیش بود که از ساعت 12تا 4 عصر قطع بود که زنگ که زدم گفتن از تهران قطع شده و تا جندساعت دیگه خوب میشه..که همون هم شد...بعد چند ساعت..نت ردیف شد.
اره عزیز سرعت روزانه و شبانه من اینطوری شده.نقل قول:
سرعت روزانه یا شبانه این جوری شده ؟
نقل قول:
دمت گرم
مخلصیم عزیز.....
شاد و موفق باشی.....:11:
نقل قول:
کانفیگ؟ نه ربطی به کانفیگ نداره :31: چون به یه مبتدی هم میگن وقتی چراغ لینکت ثابت شد بزنگ تا تلفنی کانفیگش کنیم ... نمیگن که کانفیگ کن:31:
حتما منظورت رانژه کردن بوده
سلامنقل قول:
128 نامحدود را گرفتم
من اول نامحدود گرفتم
و بعد محدود
واسه امتحان کردن
دیدم که سرعت محدود بیشتر از نامحدوده
اگه اینا بخوان به اونایی که نامحدود دارن سرعت خفن بدن که دیگه باید در دکونشون رو ببندن برن
نه عزیز؛ احتمالن شما منطورت چراغ ADSL؛ چون وقتی این چراغ چشمک بزنه؛ یعنی رانژه مشکل داره؛ و وقتی چراغ Internet روشن باشه یعنی؛ وصل هست؛ و ترنسفر میده. :10:نقل قول:
فکر میکنم هم من و هم دوستمون منظورمون همون چراغ به قول شما adsl بودنقل قول:
تو مودمها فرق داره ... برای من اسمشو link زده ... تو مودمهای ایسوس status هستش و tp-link به اسم adsl هستش این چراغ
سلام دوستان
من کانکشنم را پاک کردم و الان که میخوام دوباره به نت وصل بشم چراغ internet مودم خاموش هست
مودم من d-link
dsl-2520u
هست.و من با درایو یو از پی را نصب میکردم و به نت وصل میشدم ولی الان دیگه وصل نمیشه...
با lan هم کار نکردم.
از دوستان خواهش دارم ..من را راهنمایی کنن.:11: