جالب اینجاست که خودشون هم خبر نداشتن که یکی از این مراکز راه اندازی شده ...نقل قول:
Printable View
جالب اینجاست که خودشون هم خبر نداشتن که یکی از این مراکز راه اندازی شده ...نقل قول:
ببخشيد متوجه نشدم منظور شما از راه اندازي نشده چه بود به من خودشان گفتننقل قول:
عرض کردم خود مسئول نمایندگی(روبروی مرکز رجایی) هم خبر نداشت یکی از اون مراکز راه اندازی شده (برای پرس و جو رفته بودیم)نقل قول:
متوجه شدم مثل اينكه امروز راه اندازي شده است فكر كنمنقل قول:
روي سايت الان درج كردن net4u.ir
نقل قول:
تجلايي
آخر مارالان:21:
میگم این چرا اینطوریه؟
:11:کد:http://www.net4u.ir/adsl.html
توحید خان.2 روز نبودیم غوغا کردین:31:
اول ممنون از هر دوی دوستان و کادر همارا سیستم.
دوم این که من در مورد پینگ چیزی ندیدم که بنویسین.اگه توضیحات تخصصی دادن لطفا اینجا بنویسین.(یه چیزایی سرم میشه:31:)
امروز سرویس دوستمو وصل کردن سرعت +1 مگ :37: حتی گفت برای چند دقیقه با 1 مگ بایت :18: دانلود کرده:18:نقل قول:
بدون شرح!!!!!
نمیدونم دیگه چی بگم...:9::grrr:
هر دم از این باغ بری میرسد, هیچ کس وضعش اینطوری نشده؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
برای من هم اینطوریه
زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از دیتای کل هست.
پشتیبانی گفت، به ما گفتند تا دو ساعت حل میشه.
موفق باشید :11:
نقل قول:مثل این که برطرف شده.:20:اونم چه برطرفی:18:!!!نقل قول:
توحید جان مثل این که گفته هاتون کار ساز بوده:27::27::27:
بنا به گفته های اقای جلیل زاده، مرکز قندی، مرکز مادر تمام دیتای هماراسیستم محسوب میشه. و میگفت حتی برای مراکز دیگه هم از قندی فیبر کشیدیم.نقل قول:
در مورد پینگ باید یه مطالبی رو بدونید و اینکه چه مطالبی رد و بدل شد.نقل قول:
اولش اینو بگم که آقای جلیل زاده، بدون اینکه من چیزی بگم، این مورد رو کاملا تکذیب کرد که DNS همارا مشکل داره.
گفت مگه میشه آخه DNS مشکل داشته باشه. :18:
اگه DNS یه شرکت مشکل دار باشه، هیچ صفحه ای برای یوزر باز نمیشه که
ولی در مورد پینگ:
دلیل اینکه من هیچی در این مورد نگفتم این بود که آقای جلیل زاده به هیچ وجه بالا بودن پینگ رو قبول نکردند.
و البته دلایلی می آوردند که اینا هستند.
اولا اینکه پینگی که اسپید تست میده، کاملا غلط هست.
دوم اینکه صحیح ترین پینگ اونه که شما خودت بگیری. cmd رو باز کنی و دستور پینگ رو اجرا کنی. (اینو من هم چندین بار در این تاپیک گفتم ولی هیچ کس به حرفم گوش نکرد :41:)
و مورد سوم اینکه از لحاظ علمی، پینگ های زیر 500 هیچ مشکلی در سرعت و وب و این چیزا ایجاد نمیکنن. و پینگ همارا سیستم چیزی حدود 360 الی 400 هست.
خب حالا نظرات من:
دلیل اینکه همارا سیستم پینگ بالا میده اینه که این شرکت، اینترنتش رو از یه شرکت یونانی میگیره.
وجود فاصله چندین مایلی و این چیزا باعث ایجاد پینگ بالا میشه.
من نتوسنتم Attena یا Greace رو در سایت Speedtest.net پیدا کنم. ولی اگه از اونجا تست سرعت یا تست پینگ بگیریم، به احتمال خیلی بالایی به جواب بهتری خواهیم رسید.
من از سایت Pingtest.net تست گرفتم. این اومد: (البته سرور امریکا)
اینم تست پینگ با cmd و از سرور yahoo.com
البته اینو هم اضافه کنم طبق تحقیقاتی که امروز انجام دادم، بالا بودن پینگ تا 550 هیچ مشکلی در باز کردن صفحات وب ایجاد نمیکنه.کد:Pinging yahoo.com [209.191.93.53] with 32 bytes of data:
Reply from 209.191.93.53: bytes=32 time=454ms TTL=42
Reply from 209.191.93.53: bytes=32 time=449ms TTL=42
Reply from 209.191.93.53: bytes=32 time=456ms TTL=42
Reply from 209.191.93.53: bytes=32 time=458ms TTL=42
Ping statistics for 209.191.93.53:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 449ms, Maximum = 458ms, Average = 454ms
برای شما بهتر شده. مرکز مخابراتی تون کجا بود؟نقل قول:
برای من به حالت سابق برگشته:
و در آخر برای کسانی که نتونستند گزارش کامل جلسه رو بخونند، باید بگم که در اینجا همه چیز رو نوشتم:
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4389169&postcount=3277
نقل قول:
آدم عجب چیزایی میشنوه:18::18::18: فیبر کشیدنننننننن؟
طبق اطلاعات بنده هر شرکتی فقط روی بستر اینترانتی که مخابرات ارائه میده کار میکنه; قیبر نوری کشیده شده ماله مخابرات و در کل شرکت زیرساخت هست و دارایی ملی به حساب میاد کسی جز شرکت مخابرات نمیتونه سیم کشی کنه چه برسه به فیبر نوری!!!
در مورد DNS اختلال ممکن هست برای برخی نیم سرورها به وجود بیاد که واسه تا حالا پیش نیومده.نقل قول:
بالا بودن پینگ رو قبول نکردن؟؟؟؟نقل قول:
پینگ بالای 100 طبق استانداردها غیر قابل قبول هست, وقتی یکی ADSL میگیره به خودش مربوطه میخواد دانلود کنه(پینگ مهم نیست) یا وب گردی(تا حدودی تاثیر داره) یا بازی آنلاین و کاربری مولتی میدیا استریم( بسیار تاثیر گزار) یا هر چیز دیگه ای ,پس بهتره صفحه سایتشون بنویسن سرویس مخصوص وب گردی!!
در مورد اسپید تست هم این سایت پینگ تایم شما رو 4 5 بار تست میکنه و بعد نتیجه میانگین رو میده اختلاف پینگ به دست اومده از دستور کامند و این سایت زیاد فرق نمیکنه.
[/quote]
تازگیا شرکتها خودشون طرف قرارداد رو انتخاب میکنن؟:18::18::18:نقل قول:
واردات پهنای باند انحصارآ دست شرکت زیرساخت هست و این شرکت به تنهایی مسئول تامین پهنای باند کشور هست و هر شرکتی که بخواد پهنای باند بگیره راهی جز دریافت از این شرکت نداره.
فاصله چند مایلی ؟؟؟اسمی که برای این فیبر ها انتخاب کردند فیبر نوری هست!!نقل قول:
احتمالآ ایشون درک درستی از سرعت نور نداشتن (یا نخواستن داشته باشن :دی)!
شما از یه سرور تو باکو پینگ بگیر از یکی تو نیویورک ببین کدوم بیشتره.عمده عامل بالا رفتن پینگ تایم نرم افزارهای کنترلینگ و روتر و سویچ های بالا دستی هست, نه فاصله.
بهتر که چه عرض کنم برگشته به سرعت سابق که چند صفحه قبل تست گزاشتم:41:نقل قول:
نقل قول:دوست خوب من؛ این گل تقدیم به روی گل شما :11:نقل قول:
از شما بعیده که این دو برداشت رو داشته باشید.
یعنی خداییش فکرش رو هم نمیکردم که چنین چیزایی بگید.:41:
من هم میدونم که فقط مخابرات فیبر و کابل و اینا رو میکشه.
همچنین در مورد پینگ اونایی رو که میگید کاملا میدونم و متوجه هستم.
ولی مطلب کاملا واضحه.
هیچ شرکتی که نمیاد خودش فیبر یا کابل بشکه.
خب پس مخابرات چه کارست؟ یا مگه خود مخابرات فیبر و کابل و سیم و اینا رو نداره که لازم به کشیدن باشه.
من حرفای جلیل زاده رو بدون ترجمه و کم و کاست منتقل کردم.
ولی شرایط جلسه طوری بود که کاملا منظورش به طور صحیح برداشت میشد. البته حق میدم بهتون. ولی اینایی که شما گفتید تعبیر هست.
من نخواستم حرفاشو ترجمه کنم تا مشکلات بعدی به وجود بیاد. ولی با کمی دقت معنی همه چیز معلوم میشه.:11:
خب بازم سوء تفاهم شد. البته اینبار منم مشکوکم. :27:نقل قول:
احتمال داره IP رنج ها یا چیزای دیگه ای رو از یونان میگیرند.
(خودتون که میدونید، IP های همارا ایرانی نیست....)
ولی خلاصه کنم که هماراسیستم با یه شرکت یونانی در رابطه با اینترنتی که عرضه میکنه، رابطه داره و به طور مستقیم هم طرف حسابش با آقای جلیل زاده هست.
توحید خان بنده قصد جسارت نداستم و دقیقآ گفته های شما رو کوت کردم :10:
میشه بپرسم این سطر چه معنای متفاوتی داشته که بنده بد متوجه شدم؟نقل قول:
مرکز مادر رو یه شرکت انتخاب نمیکنه, تا اونجایی که من میدونم شرکت فقط میتونه تجهیزات مربوط به خودشو در کانکسی که بهش داده میشه قرار بده و سرور های اصلیس نمیتونن تو مرکز مخابرات واقع بشن.پهنای باند و اینترانت هم توسط مخابرات تامین میشه و شرکت ها هیچ نقشی نمیتونن در این رابطه داشته باشن(اگه اشتباه میکنم خواهش میکنم دوستان اهل فن تصحیح کنن)
توحید خان من نمیتونم چیزی که با عقل و دانش ناقص خودم جور در نیاد کنار بیام :20: تو دانسگاه هم همین مشکل رو دارم :19:روی صحبتم هم به هیچ وجه شما نیستین من از خودم بیشتر ناراحتم که نتونستم بیام و جواب این حرفارو رودر رو بدم :41:
در مورد ای پی هم دقیق اطلاع ندارم ولی بحث ما سر مسائل سخت افزاری(پهنای بند و لینک) هست نه نرم افزاری (ای پی و ...) همارا پهنای باندشو دقیقآ از جایی میگیره که بقیه شرکت ها میگیرن (میشه با برهان خلف ثابت کرد:دی)
فقط همینو بگم که آقای جلیل زاده دقیقا گفتند که " دیتای ما از مرکز قندی به بقیه مراکز رفته "نقل قول:
منظورش هم از منبع بودن این بود.
خب همش تقصیره خودته. میخوای با برهان خلف ثابت کنم؟ :دی
شما خیلی ساده میتونستی بیای به جلسه و بیخ همه چیز رو بکنی :دی (شوخی)
موفق باشی :40:
آقا توحید شما دیگه چرا؟!!!من این حرف ها رو به حساب پیچوندن مستر جلیل زاده میزارم.(ر.ک به جواب هل بوی)نقل قول:
بنا به گفته های اقای جلیل زاده، مرکز قندی، مرکز مادر تمام دیتای هماراسیستم محسوب میشه. و میگفت حتی برای مراکز دیگه هم از قندی فیبر کشیدیم.
آخه اون دیگه چرا این حرفو میزنه؟!!!پینگی که اسپید تست نشون میده کمتره.در ضمن اگه با خط فرمان هم امتحان کنین همون پینگ رو میده(یه ذره اینور اونور)نقل قول:
اولا اینکه پینگی که اسپید تست میده، کاملا غلط هست.
اینم پینگ من که با مال شما فرقی نداره
کد:Minimum = 420ms, Maximum = 422ms, Average = 421ms
لطفن این علمشون رو به ما هم بگن شاید قبول کردیم!!!دوست عزیز در بازی های رایانه ای پینگ بالای 100 یعنی افتضاح(البته حداکثر 100)!!!نقل قول:
و مورد سوم اینکه از لحاظ علمی، پینگ های زیر 500 هیچ مشکلی در سرعت و وب و این چیزا ایجاد نمیکنن. و پینگ همارا سیستم چیزی حدود 360 الی 400 هست.
اونوقت ایشون میفرمان که 500 مشکلی نداره.
اینم تست با سرور آتن.به نظرتون نشانگر چیه!!!نقل قول:
دلیل اینکه همارا سیستم پینگ بالا میده اینه که این شرکت، اینترنتش رو از یه شرکت یونانی میگیره.
وجود فاصله چندین مایلی و این چیزا باعث ایجاد پینگ بالا میشه.
من نتوسنتم Attena یا Greace رو در سایت Speedtest.net پیدا کنم. ولی اگه از اونجا تست سرعت یا تست پینگ بگیریم، به احتمال خیلی بالایی به جواب بهتری خواهیم رسید
مرکز مخابراتیم ولیعصره.نقل قول:
برای شما بهتر شده. مرکز مخابراتی تون کجا بود؟
مرکز شما(قندی)تو کدوم منطقس؟
سلام دوستان
بعضي مطالب نوشته شده كه بايد اصلاح شود و نياز به توضيح هست.
اول آقاي مهندس جليل زاده فرمودن كه بين مركز TX خودشان يعني قندي تا دفترشان فيبر نوري كشيدن نه بين مخابراتها كه فكر كنم دوستمان آقا توحيد اشتباه متوجه شدن.
دوما شركت همارا از ديتا استان ديتا گرفتن كه اين هيچ نوع اشكالي ندارد و ديتا استان از بهترين ديتاهاي ايران مي باشد كه داراي بهترين متخصصين مي باشد.
سوما در مورد DNS دوستان بايد بگويم متاسفانه طبق اطلاعات بنده و چك كه از طرف بچه هاي پارس انجام شده مودمهاي SMC, Alfex, Tp-link, Conder, Az و چند مدل مودم ديگر در مودم IP گرفتن از سرور و Dns مشكل دارند به خاطر همين بعضي وقتها صفحه باز نمي شود.
چهارم تمام شركتهايي كه الان دارن از مسير Truktelecom استفاده ميكنند مشكل ping دارند و مشكل از طرف تركيه مي باشد.
پنجم آقاي مهندس جليل زاده در مورد گذشته و Dialup در مورد يونان صحبت كردن در حال دوستمان آقا توحيد متاسفانه موبايلشان زنگ زد مجبور شدن جواب بدهن اشتباه متوجه شدن.
موفق باشيد
كدام مركز وصل كردن چون در مراكز قندي، مدني، رجائي، وليعصر، آزادي، رحيميان، ياغچيان و باكري اين سرويس را پارس كاملا داره مي دهد خودشم كاملا درستنقل قول:
فکر میکنم در هر حالت این درست نباشه که "فیبر کشیدن" احتمالآ این یه صحبت تبلیغاتی بوده, درک من از این حرف این هست که همارا از اینترانت مخابرات روی بستر فیبر نوری استفاده میکنه که بازم اگه واقعیت داشته باشه تغییر منحسوسی نمیتونه داشته باشه چون فاصله مرکز قندی از دفتر همارا چندان زیاد نیست.نقل قول:
این هم که از کدوم شرکت پهنای باند گرفتن فقط بحث پشتیبانی هست و فرق کیفیتی آن چنانی نباید با هم داشته باشن چون همه پهنای باند کشور از یک شرکت تامین میشه.نقل قول:
من با مودم TP-Link مشکل IP گرفتم تا به حال نداشتم,نقل قول:
ولی همین دوستم با D-Liknk چرا داشت.
مشکل از طرف ترکیه فکر نکنم باشه چون دستور تریس نشون میده در همون ابتدا و داخل ایران پینک بالا میره , ضمنآ حتی سرورهای جنوبی هم دارای پینگ بالایی هستند.نقل قول:
توحییییییییییییییید :31:نقل قول:
دوست عزیز،نقل قول:
اولا که شما از وقایع جانبی اتفاق افتاده در جلسه، سوء استفاده میکنید.
در ثانی! اتفاقا شما از قضیه برداشت صحیحی نداشتید.
من کاملا جریان یونان رو شنیدم
علاوه بر این خودم متوجه بودم که اون جریان یه خاطره بود.
ولی به این دقت کنید که چه پیغامی در برداشت؟
آیا ما فقط باید حرفها رو بشنویم و از کنارش به سادگی رد بشیم؟
آقای جلیل زاده در مورد یک نفر صحبت میکردند که در گذشته امتیازی رو که هماراسیستم نزد شرکت یونانی داشت، به نام خودش زده بود. و شرکت یونانی طرف حساب رو اون فرد میشناخت.
ایشون اضافه کردند بعد از گذشت زمان خاصی و طی شدن برخی مراحل، امتیاز شرکت به نام بنده (آقای جلیل زاده) ثبت شد. و اونهادر حال حاضر هم منو به عنوان طرف حسابشون میشناسند.
شما به اون قسمت آبی دقت نداشتید!!!
شاید بگید اینطوریه اونطوریه نمیدونم چی چیه.!!!
ولی به یک مورد هم دقت نکردید.
اینکه من حدود 85 دقیقه از حرفهای آقای جلیل زاده رو با موبایل ضبط کردم. :21:
پس لطفا مراقب باشید که در صحبت هاتون اشتباه نکنید تا بین دوستان هم سو ء تفاهم پیش نیاد.
همین الان از اون فایل صوتی گوش دادم. بد نیست یادآوری کنم که تلفن من زمانی زنگ خورد که صحبت در مورد افزایش سرعت به یک مگ بود. و دقیقا شما داشتید منظور خودتون رو در مورد " برت " توضیح میدادید !!!!!
اینو هم اضافه کنم که دوستان لطفا پ خ ندند که آقا اون فایل صوتی رو بده ما هم گوش کنیم (اصلا امکان نداره و به پیغام ها جواب داده نخواهد شد) :دی :31:
ولی اگه خودتون مایل باشید که مطمئن بشید که من زمانی که با تلفن داشتم صحبت میکردم قضیه یونان نبود، میتونم بیام به محل کار تون و اون فایل رو واسه تون پخش کنم.
پس خواهش میکنم درحرفهایی که میگید کمی دقت بیشتری به خرج بدید.
نقل قول:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------نقل قول:
با اجازه توحید خان بنده قسمت هایی از فرمایشات شما رو جواب میدم.صد درصد شما تجربه و اطلاعات بیشتری از من دارین خوشحال میشم اشتباهاتمو تصحیح کنید تا معلوماتم دقیقتر بشن.
دوست من, آقای جلیل زاده قابل احترام هستند و شرکت همارا سیستم یکی از بهترین سرویس دهندگان اینترنت تبریز و حومه هست در این که شکی نیست.نقل قول:
بعدشم به نظر بنده ی حقیر تاسیس یک شرکت مستقل و تبدیل اون شرکت به یکی از بهترین ها یقینآ خیلی با ارزشتر از گرفتن نمایندگی یک شرکت بزرگ و اداره کردن اون هست.
با قسمتی از حرفهای شما هم که فرمودین پیچوندن موافقم, صحبت های تبلیغاتی و فرافکنی بین همه ی مدیران بوده و هست.
ببخشید از کجا به مشهد میاد اونوخ؟تا اونجایی که من میدونم لینکهای شمال شرقی اگه وجود داشته باشن اضطراری هستند... (اگه اشتباه میکنم تصحیح کنید) شرکت لایزر هم دقیقآ از همون جایی پهنای باندش تامین میشه که ماله همار تامین میشه.موقع قطع شدن خطوط STM1 هم شرکت زیرساخت پهنای باند کشور رو از لینک های دیگه تامین میکنه و اگه افتی بوجود بیاد بین همه تقسیم میشه(غیر اینه؟)نقل قول:
2 مگ؟کی همچین حرفی زده؟؟مطمئنین درست تایپ کردین؟نقل قول:
مونده تعریفمون از مرکز چی باشه ,اگه اینطوری باشه که اصلیترین مرکز سرورهای چند گانه نیویورک هستند:46:نقل قول:
تا اونجایی که یادمه(شاید اشتباه میکنم) رگلاتوری حداکثر شیر ریت رو 1 به 8 اعلام کرده که به هیچ وجه قابل قبول نیست.نقل قول:
دوست من این استانداردی که شما فرمودین هم شیر ریت 1 به 3 داره :46:
بله درسته که همارا یه شرکت PAP نیست و پهنای باند و با رابطه تهیه میکنه ولی شما این رو هم در نظر بگیرین همارا سیستم یک شرکت مستقل هست و میتونه وضعیت قیمت کیفیت و سرویس خودش رو خودش به روز کنه کاری که ریسلر ها قادر به انجامش نیستند و مجبور به اطاعت هستند.نقل قول:
امیدوارم شرکت لایزر هم در کارش موفق باشه و بتونه وضعیت اینترنت شهرمون رو بهبود ببخشه.
راستی من قصد کوچ کردن از همارا رو دارم لیست قیمت به همراه بهترین پیشنهاداتون رو میخواستم؟لطف کنید آدرس شرکتتون رو هم پخ کنید شاید برای بررسی دقیق تر خدمت رسیدم.
دوست عزيز اين مورد تبليغاتي نيست شما بخواهيد پهناي باند 155 مگ را به يك محل انتقال دهيد كه كيفيت پايين نيايد از چي استفاده ميكنيد.نقل قول:
[/quote]
این هم که از کدوم شرکت پهنای باند گرفتن فقط بحث پشتیبانی هست و فرق کیفیتی آن چنانی نباید با هم داشته باشن چون همه پهنای باند کشور از یک شرکت تامین میشه.[/quote]
نه حرف شما درست نيست ايران اينترنت را از چند مسير دارد مي گيرد كه يكي از اين مسيرها truktelecom هست.
[/quote]
من با مودم TP-Link مشکل IP گرفتم تا به حال نداشتم,
ولی همین دوستم با D-Liknk چرا داشت.[/quote]
من نيز كمتر شنيدم كه مودم TP-link در IP گرفتن مشكل داشته باشد ولي خوب دارند و اين هم مشكلي هست
[/quote]
مشکل از طرف ترکیه فکر نکنم باشه چون دستور تریس نشون میده در همون ابتدا و داخل ایران پینک بالا میره , ضمنآ حتی سرورهای جنوبی هم دارای پینگ بالایی هستند.[/quote]
ببخشيد شما چطور از جنوب خبر داريد و مسير را هم درست هست
همارا شركت خوبي هست و انشاءالله مشكلات حل خواهد شد
من خوشحال هستم كه با 007 به جلسه رفته بودم :27: به هر حال اين برداشته بنده بوده و فكر مي كنم شما مسله گذشته را با حال اشتباه انداختيد و مورد IP و پهناي باندي كه در زمان Dialup شركت همارا داشته استنقل قول:
منظورتون از شرکت تا مرکز قندی هست؟سوال عجیبی بود!نقل قول:
از همون بستری استفاده مینم که اون پهنای باند رو در محل شرکت تامین کرده.
فرمایش شما درست بحث من سر این مطلب بود که شرکت ها نمیتونن انتخاب کنن چه میزان از پهنای باندشون از یک مسیری داده بشه.نقل قول:
منظورم از سرور های جنوب سرور های خارج از خاک و واقع در جنوب کشور هست مثل سرورهای قطر بحرین و ...نقل قول:
من که چشمم آب نمیخوره وضعیتش به این زودی ها درست بشه, قصد کوچ دارم.ممنون میشم شما هم آدرس نمایندگیتون رو پخ کنید.
دوست عزيز ممنون از نوشتهاي شما ببخشيد شركت لايزر چند يوزر در تبريز دارد و كجاي جدول سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قرار دارد. فكر مي كنم در آن جدول اسم تمام شركتها قرار دارد البته PAP ها در استان آذربايجانشرقي در كجا قرار داد اطلاع داريد.نقل قول:
شما كه پهناي باند را از مشهد مي ياريد همارا از تركيه پارس از فيدينگ خوب مخابرات و زير ساخت چي كار مي كند در ضمن فكر ميكنم سروش هم پهناي باند دارد آن پهناي باند خودش را چي كار مي كند.
نمي دانم امكان دارد شما درست مي فرمائيد ولي فكر نمي كنم ناراحتي كه شما دوست عزيز از زمان Dialup از همارا داشتيد هنوز يادتون نرفته كه همارا 80 درصد بازار را داشت شما هم ، دوستان كسي اسم هارموني را شنيد يا ديده بود كارت اينترنت بود مي شناختين.
روزي را خدا تقسيم مي كند هر كسي زحمت بيشتر و وقت بيشتر بذارد برنده هست الان هم همارا برنده هست. دوست عزيز شما بهتر هست تازه مطالعه كنيد و به عنوان نماينده شركت PAP مركز ديتا و ساختمان ديتا را بشناسيد و محل قرار گيري تجهيزات اصلي خود را بدانيد دوست عزيز مركز TX شما كجاست يا مركز TX شاتل كجا قرار دارد البته اگر معني TX را مي دانيد. در صحبتهاي دوستان منظور مركز TX همارا بوده است.
دوست عزيز من نماينده نيستم و نمايندگي ندارم من كاربرم مثل خود شما، يك كاربر ساده اينترنت ولي از شركتي ديگر، اينجا جا دارد به همارا آفرين بگم به زحماتي كه كشيده و در حال توسعه هست جذب اين تعداد مشترك در اين مدت كم حتي كار لايزر هم نيست اگر خودشم باشد چنانكه در تهران هم نتواسته انجام بده حالا در تبريز.نقل قول:
دوست عزيز طبق اطلاعات بنده كه از مخابرات تبريز مي باشد ديتا بين دفتر همارا سيستم و مركز قندي با استفاده از فيبر نوري به ظرفيت STM كشيده شده است
اول از همه به قسمت speed test سر بزنین ببنین مرکز اصلی لایزر کجا هارو نشون میده مشهد و تهران پهنای باند لایزر در تبریز از مشهد منتقل میشه .نقل قول:
دوم استاندار شیر رو بهتر تو یه شایت جامع مطالع بفرمایین
سوم اینجا بحث تبلیغات نیستش بحث این که به شما اطلاعات اشتباه دادن
چهار ما اگه تنها نماینده هستیم نمیتونیم قیمت هارو دس کاری کنیم دلیل نمیشه نمیتونیم نظر بدیم . تا آخر این سال نمایندگی انحصاری باعث میشه قیمت ها رو من شخصا تغییر بدم
[quote=dibagroup;4393580]دوست عزيز اين مورد تبليغاتي نيست شما بخواهيد پهناي باند 155 مگ را به يك محل انتقال دهيد كه كيفيت پايين نيايد از چي استفاده ميكنيد.
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
سلام دوستان، خیلی وقته که این فروم رو زیر نظر دارم و از همه مخصوصا توحید و بقیه بچه ها تشکر می کنم.نقل قول:
جناب آرش یا لایزر!!! قصد توهین ندارم ولی...
هر چی ورق می زنم تبلیغات شما رو می بینم.
هر چی این ور انور می کنم تخریبای شما رو می بینم و خندم می گیره.
اولا لطف کن سایتی که می دین رو تست کن بعد بزار :در ثانی یه کم اطلاعاتتو ببر بالا و الکی تخریب نکن.کد:www.---------------.net
لازم به ذکر هستش که من از همارا استفاده می کنم و به صورت میانگین ازش راضیم. لایزر شرکتی فوق العاده قوی تو تهرانه و با تجربه. ولی حیفه که نماینده هایی مثه شما اینجوری فقط برای سود خودشون هر چیزی بگن.
در حال حاظر توی تهران پارس انلاین و داتک بهترین هستن. و همچنین لایزر
جناب آرش، به قول یکی از بچه ها اصلا قبول شما از مشهد می گیرید، اونوقت مشهد خودش مستقیم وصله به کجا؟؟؟؟
پاکستان؟؟؟ یا کجا؟؟؟
اینترنت در ایران از خطوط ترکیه و کشورهای جنوبی تامین میشه.
در ثانی متولی و مقسم پهنا طبق ضوابز فقط و فقط مخابرات هستش که شرکتهایی که PAP می شن با مخابرات قرار داد می بندن.
و صرفا شرکتها برای تجهیزات و ... با دیگر کشورها رابطه دارن.
لطفا اون مبحث شیرینگ رو هم دوباره یاد بگیرید.
و یه توضیح. در تبریز هیچ جایی نمی تونه مرکز مادر دیتا نام بگیره. حتی اگه محافظت بشه. حتی تو تهران.
مرکز مخابراتی مادر دیتا به مرکزی گفته می شه که بیشترین پورت رو داشته باشه و امکان سوئیچ بین مراکز رو داشته باشه نه اینکه محافظت بشه !!!!! مگه دیتا سنتره!!!!!!
نمی خوام زیاد بحث رو باز کنم ولی یه توصیه. به نظر من برای سود و یا جذب مشتری هر کاری درست نیست !!!
---
دوست خوبی مبحث DNS رو مزرح کردن که درسته ولی یه کم ناقص.
DNS تنهایی برای شرکتهای تامیین کنندهاینترنت معنا ندارهو اونا از Cash برای مرور کردن سریعتر صفحات وب پیش بینی شده استفاده می کنن که DNS هاش روش ست می شه. و وقتی اینترنت قط باشه ما به صورت آفلاین و کش اونا رو می بینیم نه اینکه خود سایت با همون DNS لود بشه.
---
در مورد پینگ ...
پینگ هم استانداردهایی رو داره که دوستان خوب توضیح دادن. و بهترین پینگ برای مالتیمدیا زیر 100 هستش.
---
دوستان واقعا لذت بردم از تلاشتون.
دست مریزاد
نقل قول:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------نقل قول:
ای بابا شماها دارین روی سرعت اینترنت ایران بحث میکنید.بابا این حرف ها همش مفت هست.که اینطوری میکنیم اونطوری میکنیم اگه اینطوری ادامه پیدا کنه 10سال دیگه هم درست نمیشه!!شماها دارین روی سرعت 256 بحث میکنید.اون اقای جلیلی چقدر خنگ هست که تاره به فکرش افتاده که هنوز قیمت 256 یکم شاید ارزون کنه.شما از ایران خارج بشو هیچ جا سرعت کمتر 1مگ نمیبینی.این خبر جالب بود یه نگاه بکنید:اینترنت تو ایران ارزش بحث کردن رو نداره یعنی فقط خودتون رو خسته میکنید.کد:http://www.narenji.ir/content/view/1593/9
به همون اقای جلیلی برید بگید به من سرعت 2 مگ بده با قیمت پایین.میخوام چیکار 256 رو ارزون کنه اصلا بکنه مفت به درد نمیخره که:دی
موفق باشید.
سلام.
دوست عزیز، جناب arashrasa .
من با این کاری ندارم که شما چطور بحث میکنید و چه چیزایی میگید. مهم اینه که بحث مطرح میکنید و این خوبه.
ولی فرموش نکنید که در انتخاب جملاتتون از لحن مناسبی استفاده کنید و بحث رو به جنجال نکشید.
فقط در این صورت هست که خواهیم تونست در یه محیط آرام بحث و تبادل و نظر سالم داشته باشیم.
امیدوارم این تذکرم رو جدی بگیرید.
پیشاپیش از همکاری شما نهایت تشکر رو دارم.
منم چند پست قبل همین مسئله رو گفتم.ولی متاسفانه نه کسی تشکر کرد نه جوابی نوشتن.مشکل از بیخه.نقل قول:
به فرض که به جای 128 به من 256 دادن.(با همون قیمت)چه دردی رو دوا میکنه؟
فقط کافیه دوباره به عکس پایینی نگاه کنین.با پول 256 ما سرعت 8 مگ نامحدود میدن.حالا باز بیایین سر نسبت شیر و این که کجا مرکزه با هم دعوا کنین.
ضمنن در انتخاب الفاظ یه خورده دقت کنین.
دوست عزیز شما هم به کاربرا حق بدین.تو همه پستاتون تبلیغ کردین.(البته هم مستقیم و هم غیر مستقیم)نقل قول:
به نظر من اگه به جای تبلیغ از مقایسه و دلیل استفاده کنین خیلی بهتره.
باز منتظر نظراتتون هستیم.
من هم به دوستمون تذکر دادم که زحمات آقای جلیل زاده غیر قابل انکار هست و ایشون شخص بسیار قابل احترامی هستند.نقل قول:
مثل اینکه متوجه منظور من نشدید , من عرض کردی بستری که یک واحد STM1 رو تا تبریز و در محل سرورهای شرکت برای همارا تامین کرده (با هر کیفیتی) میتونه این پهنای باند رو به جای دیگه منتقل کنه.پس این به نظر من یه بحث کاملآ تبلیغاتی هست که ما فیبر کشیدیم.فیبر مال مخابراته و تنها کاری که کردند استفاده و نصب تجهیزات استفاده از فیبر بوده.
دوست عزیز,برادر بزرگوار ...نقل قول:
بنده در بحث های قبلی هم ازتون خواهش کردم در انتخاب الفاظ بیشتر دقت کنید.شما نماینده ی یک شرکت بزرگ و موفق هستید نباید به این شکل با منتقدان برخورد کنید.اگه دلیل منطقی دارید بفرمایید تا استفاده کنیم نه اینکه به زور باورهاتون رو به بقیه القا کنید.
شما گفتید پهنای باند کمتری میدند مثل ماکس نت, در حالی که استانداردی که خودتون مطرح کردید 1 به 2.5 بود.
اگه بحث تبلیغات نیست ..... پس میشه بفرمایید چیه؟
این بحث هم به نظرم در چند پست اخیر در عین حال درست ترین و اشتباه ترین پست بود!نقل قول:
دوست من بالا بودن هزینه اینترنت ایران مربوط به شرکت ها نیست , مربوط به قوانین مسخره و جاه طلبانه ی بعضی مسئولین کشور هست.یک واحد STM1 تا بندر جاسک به ما 8000 دلار ماهیانه اجاره داده میشه(بماند که هزینه تمام شدش در کل زیر 500 دلار هست برای شرکت کنندگان در کنسرسیوم های فیبر کشی) و این خط در بندرعباس 35 میلیون ماهیانه به شرکت های پپ داده میشه!!!
ما نمیتونیم قوانین بالا دستی رو تغییر بدیم ولی لااقل میتونیم سعی بکنیم همینی رو که داریم ارتقا بدیم.