دوستان ایا با کارت شتاب بانک پارسیان هم میشه شارژ کرد؟
نقل قول:
هیچ تخفیفی وجود دارد زر مفت
دوستان ایا با کارت شتاب بانک پارسیان هم میشه شارژ کرد؟
درویش خان من زدم انلاین 4 گیگ برای بعد از 23 شارژ کردم وپرداختم شد ولی هنوز تمدید نشدن نشون میده
نقل قول:
با تمام کارتهایی که رمز ایترنتی و ccv دارند می توانید خرید کنید بانکش فرق نمیکنه
درویش خان من زدم انلاین 4 گیگ سرعت 512 یکماه برای بعد از 23 بهمن شارژ کردم وپرداختم شد ولی هنوز تمدید نشده نشون میده مگه نباید همون موقع شارژ کنه یا حتما بعد از روز شنبه نشون میده؟ ودیگه صفحه انتخاب سرعتها نمیاد ومینویسه نام کاربري شما مجاز به تمديد ديگري نميباشد منتظر جوابم فوری
سلام چقدر باید گوشی رو نگه داشت؟
نقل قول:
در بعضی مواقع درگاه ها وصل نمی شود در زمانی دیگر امتحان کنید
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
باید چند بار بگیری حتی اگر سوکت بود گوشی نگه دار تا وصل بشه. مال من هم سه روز خوب شد تا چند وقت پیش 512 بود بعد دو هفته 256 شده الان هم 1024. مطمئنا موقتی خواهد بود
سلام چقدر باید گوشی رو نگه داشت؟
دوست من سلام این چه مودمیه که قبل از این تحولات همونطور دیسکانکت با اتو کانکت میموند
نقل قول:
من زنگ زدم و پرسیدم. میگن این خاصیت مودم شماست که اگه auto Connect داشته باشه، خودش بعد از قطع شدن دوباره وصل میشه.
بهترین راهش هم استفاده از نرم افزارهای Shut down اتوماتیک هست.
دوست من سلام این چه مودمیه که قبل از این تحولات همونطور دیسکانکت با اتو کانکت میموند اصلا ربطی نداره؟