سلام دوستان,
من تازه کارم,
بهترین راه برای ساین برنامه چیه؟
ممنون اگه کمکم کنین.
مرسی
Printable View
سلام دوستان,
من تازه کارم,
بهترین راه برای ساین برنامه چیه؟
ممنون اگه کمکم کنین.
مرسی
سلام دوستان مي خواستم بپرسم كه از مستركد براي چه كارهاي مي شود استفاده كرد باتشكر
مستر کد یا مستر ریست؟نقل قول:
اگه منظورت مستر ریست هست کدی هست که گوشی رو بر می گردونه به تنظیمات روز اول یعنی تمام تنظیمات . شماره ها . مسیج ها. تم های نصب شده و برنامه هاو.......پاک میشن.
مستر کد همون عدد چهاررقمی معروف 1234 هست که در اصل کد اصلی یا مادر برای گوشیهای نوکیا هست ...
.
که برای Auto lock کردن گوشی یا کیبورد , ریست کردن گوشی و ... در ابتدا باید وارد بشه ....
همچنین شما برای تعویض این پسوورد باید ابتدا این 4 رقم رو وارد و سپس پسوورد جدید رو وارد کنید ...
12345نقل قول:
5 رقمه
باتشكرازهمه دوستان درخصوص راهنمائيدرموردمستركد من گوشي دست دوم خريدم وكدانرانداشتم وازسايت nfader.z-host.ru كه جستجوكردم يك كد10رقمي رابه شماره 1062046602اعلام نمودحالا اگربخواهم به تنظيمات كارخانه گوشيم رابرگردانم چه كاربايدبكنم
فکر نکنم اون کد کار کنه
در هر حال برای بازگردانی تنظیمات به مستر کد نیاز داری
از تاپیک زیر کمک بگیر :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266352&highlight=lock+code
دوستان من یه مشکلی با N82 دارم ....
.
یکسری آهنگ حدود 130 تا توی پوشه Sound , Digital ریختم .... وقتی هم که میرم داخل موزیک پلیر گزینه رفرش رو میزنم مثلا میگه 130 تا آهنگ ادد شده .... ولی وقتی میخوام یکی از آهنگها رو Play کنم آهنگو اجرا نمیکنه و میره سراغ آهنگ بعد و به همین ترتیب کل آهنگارو اجرا نمیکنه ....
مشکلش چیه ...؟ من الان 9 ساله نوکیا دارم و هم آهنگا رو هم از همین طریق Play میکردم ولی نمیدونم چرا ایندفعه داره بازی درمیاره ...
منظورت از اینکه 9 ساله نوکیا دارم و آهنگارو play میکنی همونه که با Nokia 1611 آهنگ گوش میدادی یا Nokia 3310 موزیک پخش میکرد؟نقل قول:
ببین من الان خودم اعصابم خورده زیاد به پرو پای من نپیچ که بدجوری حالتو میگیرما .....
.
هر چیزی زمانی داره ... اینجا جای شعر گفتن نیست ....
اگه سوادشو داری حل کنی بسم الله اگه نداری خواهشاً ببند ......
سامان جون خواهشا" خونسردیتو حفظ کن... :10:نقل قول:
شاد باشی:40:
به خدا یکسری افراد وقتشونو , هزینشونو فقط برای مسخره کردن دیگران و به شوخی گرفتن مسایل هدر میدن ....
.
حالا من یه اشتباهی کردم و به جای گوشی نوشتم نوکیا , سریع این بابا اومده داره .....
.
ول کن بابا ارزش نداره که بخوام اعصابمو خرد کنم ....
.
یونس فکری به ذهنت نمیرسه درباره این مشکل .... اتفاقاً برای پسر عموم هم که 82 داره همین مشکل پیش اومده ....
منم یه بار شبیه همین مشکل رو داشتم ولی با این تفاوت که پلیر ادد نمیکرد...نقل قول:
ریختم رو سیستم و بعد فولدرشو عوض کردم...هم خودشو...هم اسمشو...بعد با یه رفرش اومد....
چند وقت پیشم یه بار هیچ آهنگی رو پخش نمیکرد...همش System Erorr میداد که با یه ریست درست شد...
حالا توام اسمه فولدر و جاو عوض کن، یه ریستم بکن..انشالله درست میشه...
منم این مشکلو دارم، ولی بعید میدونم این قطعه به تنهایی توی بازار موجود باشه. احتمالا باید کل قاب خریداری بشه.نقل قول:
دوستان نظری ندارن؟
سلام.
از دوستان عزیز خواهش میکنم کمک کنن. واقعا دیگه گیج شدم.
ببینید ، این 82 ما یه مدت پیش مشکلی داشت و هیچ رقمه به کامپیوتر وصل نمیشد. ما مموری رو جدا کردیم و با رم ریدر به PC وصل کردیم و دیدیم یه فایل الکی ایجاد شده که کل حجم خالی گوشی رو پر کرده. همه فایلهای موزیک گوشی هم پاک شده بودند. بعد از پاک کردن اون فایل گوشی به حالت اولش برگشت و درست و معمولی از اون موقع بیشتر از 2 ماه بود که داشت کار میکرد.
اما یهو از دیشب بدون هیچ دلیل خاصی توی گالری گوشی هیچ فایلی نمایش داده نمیشه. یعنی انگار مموری کاملا خالیه!
با فایل منیجر چک کردم اما همه فایلها سر جاشون هستن و همه چیز درسته. جالب اینه که توی Life Blog هم محتویات گالری مثل عکسها و غیره رو نمایش میده اما توی خود گالری نه خبری از عکس و فیلم هست و نه حتی موزیکها!
رم گوشی 82 رو جدا کردم و به یه گوشی 5320 وصلش کردم. حتی توی اون گوشی هم هیچ کدوم از محتویات گالری نمایش داده نمیشد.
این بار رم 5320 رو به 82 زدم همه عکسها و غیره رو توی گالری 82 نشون داد بدون هیچ مشکلی!
نکته:
وقتی از مسیر:
Menu> Memory Details> Memory Card
اندازه اشغال شده مموری رو چک میکنم حجم عکسها و موزیکها و غیره رو صفر مینویسه و همه ی حجم پر مموری رو به برنامه های گوشی (MIDP apps بود اگر اشتباه نکنم) اختصاص میده.
دقت کنید کل فضای مموری پر نیست. یعنی مثلا حجم Video Clips صفر هست و حجم برنامه ها به اندازه کل Memory In Use شده.
گوشی نه هک شده و نه آپدیت و نه برنامه خاصی روش نصب شده. تازه یه آنتی ویروس کسپر هم روش نصبه و باهاش کامل چک شده گوشی.
بگین من چکار کنم. دیوانه شدم.
وضعیت اورژانسیه!!!!!!!!!
اول از همه نصب کردن خود آنتی ویروس اشتباهه .... خود این آنتی ویروسها , ویروسهاس دارن که اگه با خود برنامه Scan کنی قابلیت تشخیص رو ندارن .... پس اول از همه آنتی ویروست رو Remove کن ...
.
ثانیاً توی این مدت از کسی بلوتوثی چیزی نگرفتی ..؟؟؟ اگه گرفتی اسم فایلش عدد و حروف قاطی نداشته ...؟ مثلاً 2a32s3d59 ..؟ اینجور فایلهایی که اسمشون رو عدد و حروف شامل میشه و همچنین فرمتشون sis یا Sisx هستند رو ویروس تشکیل میده و به هیچ عنوان نباید گرفت .. اگر هم گرفتی اصلاً مباید Save کنی ....
.
من احتمال میدم محتویات فایلهات بنا به دلایلی از بین رفتن و فقط اسمشون مونده ....
.
بهترین راه فرمت کردن مموری کارت و بعدش هم فرمت کردن خود گوشی هست ... هر موقع هم که خواستی فایلهاتو دوباره به گوشیت منتقل کنی قبلش با یه آنتی ویروس که روی کامپیوترت داری Scan کن ببین چیزی داخل اون فایلهات پیدا میکنه یا نه ...
2 تا شد اینا که...:31:
یکی یه حالی به این پستم بده. ممنون.:46:
ممنون بابت راهنمایی جامع و خوبتون.نقل قول:
عرض کردم خدمتتون که ، فایلها رو توی گالری نشون نمیده. اما توی Life Blog و یا فایل منیجر به راحتی میشه فایلها رو باز کرد و دیدشون.
خود نفس فرمت کردن مشکلی نداره. میشه. چون برنامه یا چیز خاص دیگه ای روی گوشی نداریم. اما باز هم ترجیح داره که نکنیم...
با چه کدی فرمت کنم گوشی رو بهتره؟ و مموری رو چطور؟
مشتاق دیدار دیگر راه حلهای دوستان هم هستم : دی
واقعا تا حالا همچین موردی مشابه نداشته؟
پست سامان تایید میشه...!نقل قول:
من اصلا" به آنتی ویروس اعتقاد ندارم...رم رو که با pc فرمت کن ...گوشیرو هم با
#7370#*
فرمت کن...
البته از من میشنوی فرمت 3 دکمه کن خیالت راحت باشه...
دکمه های: ستاره ،سبز ، 3 رو با هم بگیر و دکمه پاور رو هم با اونا نگه دار تا گوشی کامل بالا بیاد...
به خدا طرف فکر میکنه الان اگه آنتی ویروس روی گوشیش نصب کنه دیگه گوشیش یه دژ محکمی میشه در برابر ویروسها ....
.
ولی نمیدونه خود نصب این برنامه چه خطرهایی برای گوشی داره ...
.
در مورد فرمت هم , همین روشی که یونس گفت رو انجام بده ... در ضمن بعضی اوقات هم انجام این کار برای گوشی مکروه که نیست بلکه مستحبه ... باید هر چند وقت یکبار یه تنفس مصنوعی به گوشی داد .... اینم از همون موقعه هاس
سلام سامان.......
راجع به مشکلت این کاری که می گم بکن ببین درست میشه یا نه.
من وقتی پوشه های MP3 رو به حالت Data Transfer به گوشی انتقال می دادم سه یا چهار تاشون اصلا تو فایل منجر هم نمایش داده نمی شدن چه برسه تو موزیک پلیر ادد بشن. همیشه اون چند پوشه رو به حالت PC Suite انتقال می دادم فقط یه کم طول میکشه. این روش رو تست کن ببین جواب میده. یه تجربه هم میشه. همون 130 مگ رو یه بار دیگه بریز (گوشی رو به حالت PC Suite وصل کن) ببین چی میشه.:46:
سلامنقل قول:
منم یه همچین مشکلی داشتم البته اساتید با تجربه تر که شما رو راهنمایی کردن ولی خود من رم گوشیمو عوض کردم دیگه مشکلی ندارم یعنی همون رمی که فابریک روی گوشی بود رو عوض کردم
سلام
گوشیم چند وقت پیش دست داداشم بود که یهو ریست شد
حالا میزنه memory card corrupted
با خود گوشی نتونتم فرمت کنم با رم ریدر هم پیغام میده که نمیتونه فرمت کنه
در ضمن مموری فابریک n82 هم هست پیشنهاد شما برای رفع این مشکل چیه
باتشکر از دوستان
به نظر من اگه n82خریدی بی خیال رم فابریکش بشین بهتره-البته ممکنه برای بعضی ها تا یک عمر کار کنه -اما برای تعداد زیادی از افراد که من باهاشون حرف زدم می گن از رم فابریک راضی نیستیم
به نظر من همون وقت که گوشی را می خری یه رم 4 یا 8 گیگ بخر بنداز روش و رم خودش را بذار توی خونه داشته باشی
این نکته ای که اشاره کردین برای من هم سوال برانگیز بود. چونکه مارک رمی که روی خود گوشی بود Nokia نیست. چرا؟نقل قول:
به نظرتون بعد از فرمت کردن و این حرفها بهتره بازم رم رو عوض کنیم؟
بله عوض کنید بهتره ولی به یه رم عالی عوض کنید من 8گیگ ترنسند class6 رو گرفتم 22 تومن الانم فوق العاده داره برام کار میکنهنقل قول:
این نکته ای که اشاره کردین برای من هم سوال برانگیز بود. چونکه مارک رمی که روی خود گوشی بود nokia نیست. چرا؟
به نظرتون بعد از فرمت کردن و این حرفها بهتره بازم رم رو عوض کنیم؟
یادتون هم باشه نوکیا اگه گوشی خوب بزنه(که دیگه نمیزنه!)تو لوازم جانبیش ثابت میکنه نوکیاس!یعنی هرچی جنس چینی اشغاله میندازه به عنوان لوازم همراه گوشی.
حیف که نمیخوام موضوع تاپیک منحرف بشه و در ثانی از سن و سال من گذشته که بخوام با افرادی مثل تو بحث کنم ....
.
وگرنه جوابهایی بهت میدادم که فعالیت توی این فروم رو ببوسی بزاری کنار ....
.
در ضمن تو با این حرفت نه به من بلکه به تمام بچه هایی که دارن توی این فروم شبانه روزی زحمت میکشن توهین میکنی .... اونا وقتشون بی ارزشه یا تو که خیلی راحت میای از پست هایی که همین افراد توی تاپیکهای مختلف دادن و زحمت کشیدن تا مشکلی از یه نفر حل کنن استفاده میکنی و فقط یه مصرف کننده بی وجدان هستی که آخرشم به همین بچه ها توهین میکنی ....؟؟؟؟؟ وقت کی بی ارزشه ...؟؟؟!!!!!!
.
آره شاید واقعاً ما داریم راه رو اشتباه میریم ... من و امثال من که به جای اینکه برن بشینن پاهاشونو دراز کنن , غذاشونو سر وقت بخورن , خوابشونو سر وقت بکنن , موزیک و تلویزیون و ...که وسیله تفریحشونه ببینن و گوش کنن حتی ساعت 2 3 شب که جنابعالی توی خواب ناز تشریف دارین بیاییم تا اگه برنامه جدیدی معرفی شده بزاریم یا کسی اون وقت شب مشکلی براش اومده حل کنیم ..... آره ما داریم اشتباه میکنیم .. ما هم میتونستیم فقط مصرف کننده باشیم و اگه روزی چیزی خلاف میلمون بود صدامون تا عرش آسمون بالا ببریم و از اون چیزی که حقمون نیست دفاع کنیم .....
.
همین شماها هستین که باعث ناامیدی و دلسری کاربرای اینجا میشین .... خوب دستمزدشونو میدین ....!! کاری میکنین تا اگه طرف چیزی بلده یا برنامه مفید جدیدی داره از ترس متلک بار کردن شما بی خیال بشه و بره سراغ جاهای دیگه .....
.
فقط یک کلمه به تو و امثال تو میگم .... واقعاً براتون متاسفم ... اگه معنی واقعای این کلمه رو بدونی از خجالت آب میشی ...
دوست من اگه شما در ایران و یک کشور اسلامی زندگی کنید حتما چیزی به نام "زکات علم" شنیدید؟نقل قول:
این پستهای دوستان عین همین مفهوم هستش.
البته منکر این نمیشم که بعضی از دوستان برای بالا بردن پستهاشون اسپم میدن ولی حداقل اینهکه یک کاربر فعال یا یک همکار یا مدیر اکثر پستهاش چک میشه تا همچین عنوانی بهش داده میشه.
جناب Saman-tci هم از سال 2006 عضو هستن.فرض بر این که روزی 4 تا پست هم بدن تعدا پستهاشون این اندازه میشه.
کار با جزئیات نداریم ولی این حرفتون درست نبود.
این بحث هم ادامه نمیدیم.کلیه پستای که در این رابطه باشه بعد از این پست بدون دلیل حذف میشه.
موفق باشید
دوستان قیمت جدید n82 باگارانتی و بدون گارانتی چنده؟
با تشکر
دوستان می خواستم بدونم که آهنربا برای گوشی ضرر داره .منظورم از این قاب در دار هاست.
یه سوال دیگه:پچ واستفاده از رام پچر برای گوشی ضرر داره مثلا پچ برای فارسی تایپ کردن در گوشی.
سلامنقل قول:
جریان چیه؟؟
مشکلی هست؟؟؟
بد خواه مدخواه اگه داری عکس بده ،جنازه تحویل بگیر:18::18::31::31::31:
ببین اگه عوض کنی حداقل خیالت راحته که اطلاعاتت سالم می مونن و فکر کنم (( 40%)) سرعت رمت هم خیلی بهتر میشهنقل قول:
ایا راهی غیر از عوض کردن رم نیست
رم 16 با چه مارکی مرغوب هست قیمتشم اگه داشتید بگید
ممنون
رمت رو با گوشی های دیگه و یا یک رم ریدر فرمت کن ببین چی میشه:5:نقل قول:
آهنربا برای گوشیت حکم فلج شدن رو داره برای امتحان رو مانیتور کامپیوترت امتحان کن ببین چی میشه تصویر کاملا رویایی و فوق العاده زیبا میشه (این کار رو هرگز نکن):18:نقل قول:
پچ هم خیلی مزخرفه اصلا بدرد نمیخوره یعنی به گرفتاریش نمی ارزه نصب نکنی بهتره.
اگه میخای با گوشیت حال کنی راه های زیر رو بهت معرفی میکنم:
1.گوشیت رو به روش binpda حک کن و کلی نرم افزار باحال مثل نرم افزار های gps و شتابسنج و غیره... رونصب کن و حالش رو ببر.
2.گوشیت رو با یه دستمال تمیز کن و لذت ببر.:31:
3.برو از دشت و بیابون عکس بگیر و بذار تو دسک تاپ کامپیوترت. حال کن.
4.تم touch blue رو پیداکن و بریز تو گوشیت صفاکن.:46:
5.با گوشیت بگرد تو شهرتون و وایر لس بدون قفل پیدا کن و باهاش برو اینترنت حالشوببر.
اگه راه جدیدی به نظرم رسید حتما بهت میگم
by:10:
دوستان اگر میشه یه لطفی کنید و آخرین قیمت n82 را بگید(هم چینی و هم فنلاندی) در ضمن می خاستم بدونم اصلن چینیش با فنلاندیش از نظر کیفیت ساخت فرقی دارند یا نه . همچنین اگر میشه یه جایی را بگید که مطمئنید تو پاچه آدم نمی کند تا اگر خدا بخاد از اونجا بخرم
شما اول بگو بچه کجایی:10:نقل قول:
اولااً که دیگه فنلاندیشو پیدا نمیکنی ....
.
قیمت جدیدش هم در طیقه 5 6 علاالدین 300 تومن هست .... بدون گارانتی و لیبل خورده
راستش من بچه تهرانم اگر بتونید یه جایی را تو تهران به من معرفی کنید ممنون می شم . یه سوال دیگه رنگ مشکیش با نقره ایش از نظر قیمتی تفاوت دارند یا نه؟نقل قول:
نه خیر تفاوت قیمت تو رنگ نیست( حداقل در مورد این گوشی)نقل قول:
سلام
دوستان خواهشن کمک کنید......
به نظر شما به خاطر ناوی ول و فرستنده ی اف ام میارزه n82 رو نگیرم و به جاش n79 بگیرم؟؟؟
یا n82 دیگه قدیمی شده؟؟؟
خواهشن کمک کنید