نقل قول:
نمیتونم روی Change settings کلیک کنم چون اینطوریه"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نمیتونم روی Change settings کلیک کنم چون اینطوریه"
نقل قول:
من هم حدود یه ماهی میشه این مشکل را دارم. :n03:
اول فکر کردم از فایروال ESET باشه- که نبود. بعد شاید از Proxy یا قیلترشکن باشه - که اونم نبود.
تغییر DNS را هم به گوگل و OpenDNS بررسی کردم افاقه نکرد.
ویندوز 8 و تمامی ملحقاتش را هم از نو نصب کردم ولی نشد. هرچه بیشتر دنبال راه حل میرم کمتر به نتیجه میرسم :n13:
آخرین احتمالم :کرک یا سریال نامعتبر
اگه به راه حل و نتیجه منطقی رسیدم خبرمون کنید؟ :n27:
نقل قول:
حسابتون ادمین هست؟؟؟
بله..............نقل قول:
آنتی ویروس یا فایروال دارید؟؟؟
دوستان آخر يه دانلود منيجر به غير از اينترنت دانلود منيجر به ما معرفي نكردن؟!!!! يه دانلود منيجري كه براي دانلود فايل ها اذيت نكنه و خطا بده
نقل قول:
این نرم افزار را امتحان کنید .البته به خوش دستی IDM نیست . دانلود ها هم در درایو C قرار دارند !!
نه انتی ویروس ندارم چند روز پیش حذفش کردم:n05:نقل قول:
امضایتان بشدت زیباست !!!نقل قول:
چند تا دانلود با این انجام دهید ببینید چجوریه!
نقل قول:
مرسی:n12:
باشه شب امتحان میکنم:n20:
دوستان درود
مشکل گیر کردن دانلود تو 99% و تموم نشدنش و شروع دانلود از اول
راه حلی وجود داره؟
سلام.برنامه نصب کردم و با گوگل کروم و فایرفاکس نمیدونم دست به چی خورده که وقتی چیزی دانلود میکنم با دانلود منیجر دانلود نمیشه.و باید حتما ادرس رو بری دستی تو برنامه بدی تا دانلود بشه.
قبل روی لینک دانلود کلیک میکردم و دانلود منیجر اتومات باز میشد و تنها ادرس رو میدادم و استارت میکردم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
توی کروم نمیدونم کجا باید برید ولی در فایرفاکس از منوی بالا Add-ons رو انتخاب کنید و ببینید افزونه ای به اسم IDM-CC یا شبیه اون هست یا نه...نقل قول:
سلام
من برنامه را نصب می کنم و کرک هم می کنم اما بازهم پیغام fake serial می ده.ممنون می شم راهنمایی کنید
کدوم ورژن رو دارید نصب میکنید؟ احتمالا ورژنی که دارید قدیمیه الان باید ورژن 6.18.11 رو نصب کنید که جدیدترین ورژن هستش. ضمنا ورژن قبلی رو هم باید full پاک کنید.
اگر همین ورژن رو دارید نصب میکنید بازم مشکل دارید نشون دهنده ی اینه که کرکتون درست نیست.
همه اینارو همینطوری که گفتی انجام دادم .چطوری کرک کنم؟
تا میرم یه فایل ویدیویی دانلود کنم این ارور میاد و تا همه ی پنجره های بازشده ارور رو نبندم دانلود رو ادامه نمی ده نمی دونم چیکار کنم ؟قبل از نصب کومودو سیتمم مشکلی نداشت .کومودو رو انیستال کردم بازم همون طوریه
اقا بهترینش واسه اندروید چیه ؟
Adm pro به نظر مننقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk
سلام
من وقتی دانلودم تموم میشه و میخواد بره دانلود بعدی ( توی صف رو میگم ) این پیام میاد.چیکارش کنم.جای تعجب هم اینه که وقتی دانلودای توی صف تموم میشه ، میرم توی پوشه دانلودها ، خالیه و چیزی توش نیست
باید شبیه خون بزنم تا پیداشون کنم ( کلا نیستن ).به نظرتون چیکارش کنم؟
سلام دوستان
من یک مشکل عجیب با IDM دارم ...وقتی مثلا یک فایل 300 مگی برای دانلود میزرم IDM تا 300 مگ را دانلود میکنه وقتی به حدود 99 درصد میرسه ..error میده و دانلود به صفر میرسه و از نو دانلود میکنه ورژن 6.18 ....مشکل از کجا هست ؟؟؟؟
facke number هم ندارم .....................
ارورتون رو بذارین تا راهنمایی درست داده بشه
اررور خاصی نمیده ...فقط دانلود میزنه 00.00 درصد
انگار هیچ اتفاقی نیافتده
واسه منم گاهی این طوری میشه..
برنامه من از امروز میزنه کد تقلبی و در حال بستن و .............کد جعلی و ....
یه کرک یا کد بدید که با idman618build7 کار کنه.یا بهترین دانلود منجر و کرکش رو بفرمایید.تشکر.
سلامنقل قول:
شما اخرین نسخه رو تو سایتهای فارسی دانلود کن همراه با کرک گذاشتن. :n06:
تو گوگل جستجو کنی میاد.
کسی راه حلی نداره؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگر شما یوزر admin هستید.(هستید؟) در قسمت option دانلود منجر قسمت save to محل پیش فرض دانلودها را به جایی به جز درایوC منتقل کنید.نقل قول:
سلامنقل قول:
ادمین هستم و اینکارم کردم ولی درست نشده متاسفانه
با یک دانلودر دیگه امتحان نمایید اگه نشد مشکل از win 8 شماست! user acount control را غیر فعال کنید.نقل قول:
کد:http://freedownloadmanager.org/download.htm
سلام من امروز یه مشکلی واسم پیش اومده که دیروز نداشتم اونم اینه که من وقتی از بعضی از سایتها که فایل تصویری یا صوتی پخش میشه و اون لینکی که خود idm میده واسه دانلود رو کلیک می کنم بجای دانلود فایل صفحه وب دانلود میشه در حالیکه دیروز من براحتی میتونستم mp3 به این صورت دانلود کنم ولی الان نمیتونم مشکل از چی میتونه باشه؟
در ضمن ارور زیر از چی میتونه باشه:
http://uplod.ir/2mr2zv7fnpcj/1.jpg.htm
برای مورد اول یک نمونه مثال بزنید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم دوست عزیز.نقل قول:
برای مورد دوم، بعضی از سرورها اجازه دسترسی به فایل رو برای فقط یک بار باز میگذارن و اگه شما درخواست دسترسی بدید، بعدش برای بار دومی که درخواست میدید دیگه اون لینک قابل دسترسی نخواهد بود و مججد باید یک لینک جدید براش generate بشه. یعنی باید مجدد لینک اصلی فایل رو وارد کنید تا دوباره بتونید بهش دسترسی پیدا کنید. این مورد رو نمیشه کاریش کرد، خاصیت اون سرور هست و اون سرور اینگونه تنظیم شده.
سلام دوست من اگر از browser یل همون مرورگر Firefox استفاده کنی مشکلت حل میشه.نقل قول:
مثلا اگه میخوای یه فایل با فرمت mp3 یا هرچیزه دیگه دانلود کنی باید توی پایین ترین قسمت پنجره فایرفاکس توی اون متنی که نوشته شده دنبال اون فرمت باشی مثل (.Mp3.)
نکته:امکان داره اون فایل داخله یه فایل ZIP یا RAR باشه.یادتم باشه که دنبال کلمات (دانلود یا لینک دانلود مستقیم باشی)
محمد دولتیاری
بدروووود
آقا تو رو خدا کمک کنید کلافه شدم
من چند وقته با IDM یه مشکل دارم. هر نسخه ای رو که نصب می کنم قشنگ کرک هم میشه بعد از چند روز کار کردن پیغام میده:
Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permission to access the item c://program86/internet download manager/idman.exe
دیگه اصلآ پنجره IDM باز نمیشه هر کاری هم می کنم با admin اجازه میدم بازم فایده نداره آخرش برنامه رو پاک می کنم دوباره نصب می کنم حتی یه ورژن دیگه نصب می کنم بازم چند روز درسته باز اینطوری میشه. دارم دیوونه میشم
دو روزه شب که میخوام بذارم برای دانلود وقتی دانلود منیجر IDM رو برای ادامه دانلود میزنم
یه صفحه ای باز میشه که یوزر و پسورد میخواد وقتی گزینه dial رو میزنم مینویسه کانکتینگ و بعد خودش یا وصل یشه دانلود میکنه یا روی همون صفحه میمونه و دانلود نمیشه
کسی از دوستان میدونه چرا اینجوری شده؟یه بار کامل پاکش کردم و نصب کردم بازم همونجوری بود
برنامه انتی ویروس را چک کنید به احتمال زیاد IDM را جزو برنامه های خطرناک مسدود کرده!نقل قول:
ان مورد مربوط به زمانی است که در داخل تنظیمات IDM تیک کانکت شدن خودکار DIAL UP یا VP را زدید. ان تیک را بردارید به احتمال زیاد اوکی می شود!نقل قول:
اگر منظورتون تیک گزینه use windows dial up هست تیک ندارهنقل قول:
ان مورد مربوط به زمانی است که در داخل تنظیمات IDM تیک کانکت شدن خودکار DIAL UP یا VP را زدید. ان تیک را بردارید به احتمال زیاد اوکی می شود!
نمیدونم چرا میاد اون پیغام
سلام من یه سوالی دارم اگه میشه جواب بدید.
من یه اسکریپت دانلود کردم. توی هاست اپلودکردم. اسکریپت کارکرد. ولی زبان فارسی نداره. من برنامه نویس نیستم. نرم افزار یا برنامه ای هست. این کارکنه. راهنمایی کنید. باتشکرازشما.
سلام ببخشید من قبلا با IDM به راحتی ویدیو های فیس/بوک,یوتیوب یا هر سایت دیگه ای رو دانلود می کردم ولی تازگیا نمی دونم چی شد دیگه اصلا دانلود نمی ده. من از گوگل کروم 27.0.1453.116 استفاده می کنم
و IDM رو با دو نسخه ی (Internet Download Manager 6.18 Build 7 Retail , Internet Download Manager 6.18 Build 10 Final Retail) امتحان کردم نمیشه که نمیشه !
دوستان من قبلا از Internet Download Manager استفاده میکردم
الان می خوام از gigaget استفاده کنم ولی وقتی میخوام چیزی دانلود کنم مثل Internet Download Manager پیغام شروع دانلود نمیده انگار نه انگار!!
چه طوری باید از gigaget استفاده کرد؟؟؟