من نرمف افزار Snagit و Lingvo رو نصب کردم !
الان هروقت word رو باز می کنم کلی پیغام مربوط به macro میده ! با اینکه Disable کردم بازم پیغام میده !مشکل کجاست
Printable View
من نرمف افزار Snagit و Lingvo رو نصب کردم !
الان هروقت word رو باز می کنم کلی پیغام مربوط به macro میده ! با اینکه Disable کردم بازم پیغام میده !مشکل کجاست
نقل قول:
شايد اين راه کمکتون کنه :
راه اول : در page setup نرم افزار word ، در قسمت Margins ، در قسمت pages ، قسمتي است که Normal انتخاب شده است اگه اون را به bookfold تبديل کنيد شايد کمکتون کنه (البته فکر ميکنم که براي 2 صفحه به بالا جواب مي دهد. )
راه دوم : (من هميشه از اين راه استفاده مي کنم و کمي به دقت احتياج دارد)
1- سايز کاغذ را به a5 تغيير دهيد.
2- هنگام پرينت ، در صفحه ي print ، در قسمت zoom ، قسمت Pages per sheet ، گزينه ي 2pages را انتخاب کنيد تا 2 صفحه ي عمودي در يک صفحه ي افقي در کنار هم قرار گيرند.
3- براي اين که پرينت شما شبيه کتاب شود لازم است که دو صفحه دو صفحه دستور پرينت دهيد .
حتماً بايد صفحه ي کيبورد شما En باشد. براي اين کار در قسمت pages ، ابتدا شماره ي صفحه اي را که مي خواهيد در سمت راست قرار بگيرد را مي نويسيد ، سپس دکمه ي ( «و» فارسي يا « , » انگليسي) را بزنيد. سپس صفحه اي را که مي خواهيد در سمت چپ صفحه قرار بگيرد را بنويسيد. و سپس دستور پرينت مي دهيم.
مثال: براي کتاب 20 صفحه اي که مي خواهيم صفحه ي شماره 1 در اولين صفحه سمت راست قرار بگيرد ، بايد به ترتيب زير بنويسيم :
1,20
19,2
3,18
17,4
5,16
15,6
و الي آخر
نحوه ي قرار دادن کاغذ در پرينتر در اين صورت :
کاغذ پرينت شده اول را به صورت افقي جلوي خود قرار دهيد، سپس آن را برگردانده و از قسمت پشتِ صفحه ي سمت چپي ، از سيني بالاي پرينتر وارد کنيد. (پرينتر hp )
با سلام
فرض کنیم می خواهیم یک متن 100 صفحه ای که بصورت یک فایل (مثلاً پایان نامه) را در word 2003 بسازیم البته بدین صورت که مثلاً 10 صفحه اول بصورت حروف الفبا شماره گذاری شود مابقی بصورت عدد و فرضاً 10 صفحه آخر بصورت حروف یونانی. آیا این قابلیت در word وجود دارد؟
با تشکر
بله می شود به صورت زیر :نقل قول:
1- ابتدا تمامی خصوصیات مشترک تمامی صفحه ها مانند border و page setup و font ها را مشخص می کنیم.
2- سپس به انتهای صفحه ی 10 رفته (آخر فصل اول) و insert/break/next page را می زنیم. به وسیله ی این عمل section بندی یا فصل بندی ایجاد می شود و در نوار وضعیت سمت چپ (انتهای word ) نوشته می شود sec2 .
3- سپس به Header and footer رفته و روی نوار شناور ، از راست دهمی یعنی Format page number رفته و حروف الفبا را انتخاب می کنیم. و سپس insert page number یعنی از راست دوازدهمی را می زنیم.
4- در انتهای فصل دوم رفته و insert/break/next page کرده و دوباره به Header and footer رفته و این بار قبل از تغییر فرمت شماره بندی صفحه ، روی نوار شناور ، از راست پنجمی ، Link to Previous را غیرفعال می کنیم سپس به Format page number رفته و اعداد را انتخاب می کنیم و سپس insert page number را می زنیم.
5- از Header and footer خارج شده و به ابتدای فصل سوم می رویم و مرحله شماره 4 را انجام داده و فقط فرمت را به حروف الفبا تبدیل می کنیم.
لزومی نداره این کارو بکنید کافیه کلید ctrl+space رو بزنید تا در محیط فرمول نویسی فاصله ایجاد کنید:11:نقل قول:
با سلام
آیا خاصیت mail mrge فقط برای هر صفحه جداگانه قابل اجراست یا می شود چند سری اطلاعات رو در یک صفحه جا داد مثلا چند فرم یکسان توی یک صفحه داریم و می خوایم اطلاعات مشابه رو با این خاصیت بهش بدیم آیا امکان پذیر هست یا نه؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان و اساتید
من یه مشکل با word دارم
اونم اینه که وقتی که یه متن رو copy & past میکنم (متن فارسی هست) تمام جملات به هم میریزن به طوری که نمیشه جملات رو سر هم بندی کرد و متن رو خوند
مثلا نصفه جمله آخر به اول میاد و بقیش هم به هم میریزه
کلامات خراب نمیشن ولی جمله ها قاطی پاتی میشن
ممنون میشم کمکم کنین
سلام دوستان خيلي واجبه
من دارم يه جزوه تايپ مي كنم و هر صفحه پاورقي داره چطوري ميشه كاري كرد كه پاورقي هر صفحه از شماره يك شروع بشه و ضمنا اعداد پاورقي هم فارسي باشند ؟
ممنون از كمكتون مشخصات سيستم : افيس 2007 و سيستم عامل ويندوز xp
سلامنقل قول:
اولا من یه خواهشی از دوستان دارم .اینه که قبل از پرسش حتما سرچ کنند اما در خصوص سؤال شما باید بگم که :
اول تمام متن را Select کنید طبق عکس اون دو گزینه که تو عکس مشخصه رو انتخاب کنید
اگر هم مشکل حل نشد تمام متن رو دوباره سلکت کنید و کنترل و شیفت سمت راست رو بگیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
شما در گزینه references در قسمت footnotes یه فلش کوچیک ، پایین سمت راست میبینید که اگه روش کیلیک کنید
یه پنجره باز میشه،تو این پنجره در قسمت numbering گزینه restart each page رو انتخاب کنید تا مشکلتون حل بشه.:46:
دوستان به منم کمک کنید !
هروقت Word 2007 رو اجرا می کنم چندتا پیغام Macro میده ! چندتا OK باید بزنم تا از بین برن ! Disable هم نمیشن !
سلام
من تازگیا وقتی ورد رو باز میکنم فاصله اعداد خط کش از هم بیشتر شده
قبلاً a4 به صورت عمودی باز میکردم نیازی به اسکرول نبود اما الان باید اسکرول رو چپ و راست ببرم تا بتونم گوشه های برگه رو ببینم
ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری میتونم به حالت قبل برگردونم
با سلام بنده از ورد 2007 استفاده می کنم.وقتی مطالبم رو در ورد فهرست بندی می کنم عناوین مطالبم در سمت چپ ظاهر می شوند هر کاری می کنم آنها را به سمت راست منتقل کنم نتونستم لطفا راهنماییم کنیدبا تشکر.
سلامنقل قول:
این تنظیمات پیشفرض ورد هست.
این دو گزینه رو که با رنگ نارنجی مشخصن حتما انتخاب کن.نقل قول:
موفق باشید :40:
اگر صفحه ي شما افقي شده که دوست عزيز در بالا توضيح دادند که چطور صفحه را افقي يا عمودي کنيد اما پس از اعمال تغييرات لازم اگر Default را که در page setup قرار دارد ، کليک کنيد اين تغييرات به صورت پيش فرض ثبت مي شوند.نقل قول:
ضمناً اگر فاصله هاي بين اعداد در خط کش بيشتر شده است بايد واحد اندازه گيري را از اينچ به سانتيمتر يا ميليمتر تبديل کنيد از طريق :
Tool/Option در تب General ، در قسمت Measurement unit ، واحد مربوطه را انتخاب کنيد که بهتر است سانتيمتر باشد زيرا ما ايرانيان به آن بيشتر عادت داريم.
بستگي داره که چطور فهرست بندي کنيد :نقل قول:
1- اگه از طريق دستي عناوين را تايپ يا کپي paste مي کنيد که روشي که دوستمان در بالا گفت کمکتان مي کند.
2- اگر از طريق ايجاد يک جدول سه ستونه که ستون اول رديف ستون دوم عنوان مطالب و ستون سوم شماره صفحه است و محو نمودن خطوط جدول اين کار را انجام مي دهيد که بايد قبل از ايجاد جدول راهي که دوستمان گفت را انجام دهيد و اگر بعد از آن خواستيد اين کار را انجام دهيد مي توانيد از کليک سمت راست جدول و گزينه ي Cell Alignment استفاده کنيد. که 9 حالت را مي توانيد کنترل کنيد.
3- اگر از طريق فهرست گيري اتوماتيک ، يعني ايجاد Style دلخواه و اعمال آن به تمامي عناوين و زيرعناوين ، و ايجاد فهرست گيري اتوماتيک از طريق Insert/Refrence/Index and Tables ، در تب Table of Figure ، دکمه ي Option را کليک نموده و Style 1 يعني Style مورد نظر را انتخاب نمائيد. فهرست بندي به طور اتوماتيک انجام مي شود اما حتماً بايد قبل از انجام مرحله ي 3 ، مسيري را که دوستمان گفتند را انجام دهيد در غير اينصورت انتخاب تمام سطرهاي آن کمي دقت مي خواهد .
البته اين مورد رو اضافه كنم كه گزينه Reverse Book Fold اين كارو براي حالت فارسي انجام ميده و نيازي به راه حل دوم نيستنقل قول:
سلامنقل قول:
اين قابليت ميتونه در هر چند تا صفحه اي كه شما ميخوايد انجام بشه و فقط كافيه شما فيلدهاتون رو وارد كنيد
من فكر ميكنم كه ايراد از همون برنامه اي باشه كه شما گفتيد نصب كرديدنقل قول:
و اونا با ورد هماهنگي ندارن
ببينيد هنگام نصب اونا گزينه اي هست كه اين هماهنگي رو برقرار كنه يا از اثر گذاشتن اون در محيط ورد جلوگيري كنه
دوستان من از ورد 2007 استفاده میکنم. در شماره گذاری صفحات مشکل دارم: میخوام چند صفحه اول مقاله رو با الف،ب، ج... شماره بذارم و از صفحه مثلا پنجم با اعداد 1،2 ... شماره گذاری کنم.اما الان که این کار رو میکنم همه صفحات از صفحه اول با عدد شماره میخوره.ممنون میشم راهنمایی کنید
طبق قوانين انجمن بايد ابتدا جستجو انجام بشه و بعد پستي داده بشهنقل قول:
دفعات بعدي مراعات كنيد
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
فایل وردی که رمز عبور داره رو نمیشه به هیچ روشی باز کرد؟
رمزش فراموش شده؟
سلامم..
آقا این Office 2007 گاهی بدجوی اعضاب آدم را میریزه بهم:2:
من میخوام Equation Editor را بصورت یه آیکون مستقل مثل جوی که توی 2003 بود داشته باشم ولی هر کاری میکنم نمیشه.........مسیرش همونوط رکه میکدونین توی Insert>Object>Microsoft Equation Editor 3 هستش ولی بصورت آیکون نمیتونم به هیچ جا حتی کوییک اکسس اضافه کنمش.نه درگ اند دراپ میشه نه از قسمتهای کاستومایز کویک اکسس وجود داره که بشه آوردش..دقیت کنین خود Equation Editor را میخوام نه بخش Equation را.چون قسمت Equation که آخر قسمت سربرگ Insert هستش و بشکل حرف پی یونانیه اصلن قابلیتهای کامل Equation Editor را نداره.......لطفا کمکککککککککک:19::19::19:
سلام خدمت دوستان من هنگامی که فایلی جدید ایجاد می کنم نمی تونم نامی جز نام پیش فرض انتخاب کنم ممنون میشم دوستان کمکم کنن
در Word 2007 لیستهای عددیم با 2 شروع میشن چیکار کنم؟
سلام
من میخوام آخر صفحه اون تهش یه خط باشه و زیرش متنی که توی صفحه به زیر اشاره شده باشه .
( فکر کنم اسمش پاورقی هست )
چجوری باید ایجاد کنم ؟
سلام.نقل قول:
در Word 2007 تب References دکمه Insert Footnote برای اضافه کردن پاورقی به یک صفحه بکار میره. Insert Endnote هم برای اضافه کردن به انتهای Document.
موفق باشید.
تا اونجايي كه من يادمكه در همين تاپيك يه نرم افزاري معرفي شده به نام Office recovery passwordنقل قول:
جستجو كنيد
همونطور كه ميدونيد دو نوع حالت فرمول نويسي در 2007 وجود دارهنقل قول:
يكي اوني كه در سربرگ insert هست و مشخصه و ديگه اوني كه در همون سربرگ Insert هستش و در زيرمنوي Object وجود داره
دسترسي به گزينه هاي داخل زيرمنوها براي گذاشتن اونا در ريبون امكان پذير نيست
ولي اوني كه مستقيما در Insert وجود داره ميشه در ريبون قرار داد
سلامنقل قول:
منظورتون رو كامل متوجه نشدم
يعني وقتي ذخيره ميكنيد نميتونيد نامي بهش بديد !!!!؟؟؟
شما ميتونيد يا كليك راست روي همون عدد اولي كه وجود داره و زدن گزينه Set Numbering Value عدد يك رو قرار بديد و OK كنيدنقل قول:
یعنی زمانی که فایبل باز می کنم و می خوام تغییر نام بدم نمی ذاره و اگر بر کار خودم اصرار کنم فایل به صورت فرمت ناشناخته در میاد؟نقل قول:
بیشتر مربوط به پسوند سیو می شه قبلا به چنین مشکلی بر خورده بودم ولی درست شد الان یادم نمیا د و هر چی دستکری می کنم نمیشه .
ممنون
شما از Folder option و سبرگ View تيك گزينه Hide extensions for known file types رو بردار ببين مورد حل ميشهنقل قول:
من برای آفیس 2003 میخوام .نقل قول:
====================== مرسی جاشو پیدا کردم ..
Insert/Reference/footnoteنقل قول:
سلام
تو word 2007 چطوری چک باکس بزارم؟
دوست عزیز این لینک مال 2003 است من مشکلم با 2007 هستش.نقل قول:
دوستان اگه کسی بلده کمک کنه خیلی فوریه
با سلام
دوستان میخواستم بدونم کسی میتونه فونتی پیدا کنه که عکس موتور داشته باشه ؟؟مثل فونت Webding که همه جور شکل دوچرخه و ماشین میده اما موتور نداره !!!
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه !
سلامم..مگه این کارت را راه نیانداخته؟؟نقل قول:
Insert>Shapes
ممنون wordist جان چقدر ضعف بزرگیه توی ورد2007 !! همش باید بری از داخل object بیاریش یا یک کپی از فروم قبلیه بگیری بذاری جایی که میخوای فرمول جدید بنویسی و روی اون دوبار کلیک کنی و ویرایشش کنی!!! کاش میشد Equation Editor را بصورت یه ایکن مستقل وارد نوار ابزار کرد....نقل قول:
یه اشکالی که فرمولهای قسمت Insert داره اینه که مثلن شما تنظیمات فارسی نوشتن اعداد و نوع فونت فرمولها را که داخل Equation Editor اعمال کردی میبینی داخل اون Equation های منوی Insert اعمال نشده!!! نمیدونم واسه این مشکل راه حلی پیدا کردین؟؟!!
چیزی که میخوای را میتونی اینجا پیدا کنی:نقل قول:
کد:http://www.1001fonts.com/fonts_overview.html?page=1&category_id=6&preview_text
کد:http://www.acidfonts.com/cgi-bin/csvsearch.pl?NAME=Symbol&method=exact
کد:http://www.fontyukle.com/en
کدوم فونت رو ؟ همین webding که میگم همه وسایل نقلیه الا موتور رو داره ؟؟؟؟نقل قول:
جزء فونت های اصلی خود ویندوز xp هستش !