سلامنقل قول:
بله ،براي 6983 كافي
ميتونيد از برندهاي آلپاين و JBL با توجه به ميزان بودجتون انتخاب نمائيد.نقل قول:
هر دو داراي تايپهاي مختلفي هستند.
سلامنقل قول:
بله ،براي 6983 كافي
ميتونيد از برندهاي آلپاين و JBL با توجه به ميزان بودجتون انتخاب نمائيد.نقل قول:
هر دو داراي تايپهاي مختلفي هستند.
دوستان جواب مارو بدين ممنون ميشم:19:
آقایون نظرتون کلا در باره باند.ظبط و... کلاریون چیه؟
با سلام و خسته نباشید .من یک جفت باند 6975 پایونر دارم و پخش هم 6050 پایونر .اگه میشه یک یا چند مدل امپ مناسب و خوب در حدود 100 تا 150 برام پیشنهاد بدید .ممنون میشم
نقل قول:سلامنقل قول:
براي چه ماشيني؟ضمنا به جاي استفاده از كلمه ضبط.....از كلمه پخش استفاده بفرمائيد:11:
نقل قول:سلامنقل قول:
براي چه ماشيني؟ضمنا به جاي استفاده از كلمه ضبط.....از كلمه پخش استفاده بفرمائيد:11:
نقل قول:
سلام دوست عزيز تا جايي كه ميتونم كمكتون ميكنم بقيه را دوستان زحمت بكشن بهتون كمك كنن
خوب
سوال اول من روي ماشين خود 6975 هست كه واسه 4 سال پيشه نظر اول من اونه اگه بتوني 6975 قديمي پيدا كني
6975 V2 500 وات هست اگه اشتباه نكنم كه وات باند نشون دهنده خروجي صداي باند هست كه اونم به چند دسته تقسيم ميشه
يه سيستم PMPO هست كه اكثر باندا همينه چون اگه واقعا خروجي باند 500 W (وات ) باشه شيشه ماشينا ميكنه و خيلي قدرت هست
PMPO يكي از واحد هايي هست كه واسه باند به كار ميره
در كل سرتا درد نيارم آره 6975 V2 هم خوبه چون بيس خوبي هم داره ولي اگه پيدا كردي 6975 كه قديمي و ورژن 1 هست اونا بگير چون از نظر صدا من يكي ديدم و فرق چنداني نداره
سوال دوم
نه شما ميتوني دوتا فقط واسه عقب بگيري چون باند 6975 و امثال اون معمولا جلو جا نميدن البته در آخر يه سيستم بهت پيشنهاد ميكنم
سوال سوم
نه قيمت ها واسه جفت باندا هست كه الان يزد فكر كنم 6975 V2 حدود 160 بايد باشه يعني جفت باند برات 160 ميشه
سوال چهارم
دقيق همه اونا را نميدونم ولي اون 16 و24 سانتي متر اندازه و ابعاد باند هست
و 3 way هم كه فكر كنم به باند هاي سه تيكه معروفه كه بيس باند و تيوتر باند و خروجي صداي بلند تفكيك شده هست و جدا ميكنه خود باند همه اينا را
اون RMS هم فكر كنم مثل PMPO يه واحدي باشه واسه مقداري خروجي
سوال پنجم
اينترفيس بعضي از ماشينها مثلا 206 يا زانتياروي فرمان يا پايين دسته برف پاك كن يه دسته ديگه هست واسه كنترل صدا و عقب جلو كردن آهنگ واسه اين كه راننده دستشا از فرمان جدا نكنه ميزان كه امنيت رانندگي بالاتر بره
بعد بعضي از ماسينها اين امكان را دارن ولي همه ضبطا اين امكان را ندارن پس اون كنترل روي فرماني اين ماشينا با همه ضبطي كار نميكنه ولي سمند نيازي به اين نداره و پس نميخواد
ولي ممكنه ضبط شما اگه مدل بالايي داشته باشه قابليت اتصال را داشته باشه ولي يه وسيله جدا ميخواد كه وصل ضبط ميشه و اون كارا انجام ميده
شيشم
قربانت داداش اميدوارم كه مشكلت حل شده باشه
خوب نظر من اين سيستمه كه بهت ميگم
2 جفت باند 6975 كه روي هم ميشه 4تا باند
يه ساب 1400 پايونر واسه طاقچه
يه ساب 1500 كلاريون واسه باكس يا بومباكس قيمتش بالا ميره حدودا 350
و 2 تا آمپ ميخواي يكي واسه دوتا باند و يكي واسه دوتا ساب
واسه باند كه زياد قوي نياز نداري مثلا يه آمپ 600 يا 700 سوني كارتا راه ميندازه
ولي واسه ساب هات نظرم اينه كه بوش من بگير
واسه ضبطتم نظرم 7150 پايونر هست هم منوي سفيد خوشكلي داره هم قدرت
تقزيبا اين سيستم حدود 1200000 تا 1300000 ميشه
ولي بازم اگه بخواي بيشتر خرج كني ميتوني سيستم هاي كند نس يا گرندزيرو را بخري كه يه سيستم كامل اون و معمولي اون حدودا ميشه 2 تامن
سلام
من یه جفت 718ex دارم با پخش 4250sd البته بدون آمپ. وقتی صدا روی 15-18 باشه ووفر یکی از باندا خرخر میکنه(خیلی شدید) ولی روی ولوم بالا(25-30) خیلی کم میشه.دوستان حرفه ای،مشکل از کجا میتونه باشه؟
خواهشا کمک کنید. از امروز این طوری شده.
نقل قول:
منم 6975 دارم با پخش 5050 و آمپلی هم کنوود بستم (فوق العادست)
البته باکس هم دارم.کد:http://ae.kenwood.com/Car_Entertainment/Power_Amplifiers/KAC-M845
اگر احتیاجی به باکس ندارین و یا باند بیشتر این مدلو بگیرین.
فقط میتونم بگم که دیگه بعید میدونم آمپلی وجود داشته باشه که بتونه بیشتر از این به 6975 توان بده.کد:http://ae.kenwood.com/Car_Entertainment/Power_Amplifiers/KAC-M525
در حد تیم ملی میشه روش حساب کرد.
فعلا براي پرايد،چون احتمال داره بعدا بخوام رو چيز ديگه ببندم.نقل قول:
حقيقتش من الان 2 سالي ميشه يه جفت باند پايونير 6975 دارم،يه پخش 6950و يه آمپ تينلي،کره ايه.خوبم جواب داده تا حالا اما ميخوام کلا سيتم رو عوض کنم.واسه همين تاحدود 800 تومن ميخوام هزينه کنم.و ميخوام از اينا بهتر باشه،يعني بهترين باشه.حالا چسا پيشنهاد ميکنيد؟يه کمم بيشتر شد عيب نداره
خودم يه چيزايي تو ذهنم هست اما نميدونم کدوم بهتره
پخش kenwood 7009
piooneer 7150
باند
jbl 953,963 kenwood 718 ex dls 1073 cvls 693
ساب
mtx 4500,x 502 ,x 504 pcx s40
آمپ
streem tra 560.2 infiniti 7541
از دوستان حرفه ای یه سوال دارم
تو بانه یه سری پخش پایونیر هست به نام HYC-509 و 508 و 510 و 512
من خودم دیدم که روش نوشته مالزی ولی رو پنل اسم مدلی نیست و فقط رو کارتون هست
به گفته فروشنده ها همه مدلها از لحاظ کیفیت مثل هم هستند
من میخواستم بدونم اصلا این مدلهای چی هستند
سایتی چیزی هست که اطلاعات این ضیط ها رو هم بده
آقایون اگه لطف کنید جواب منو بدید ممنون میشم:40:
تو بانه اجناس تقلبی خیلی زیادهنقل قول:
مدل رو تو اینترنت سرچ کنید ببنید اصلا همچین مدلی وجود داره یا نه
بعید می دونم همچین مدلی پیدا بشه
خوب مشکل اینه که همچین مدلی پیدا نکردمنقل قول:
میخوام بدونم حالا تقلبی هم که باشه بالاخره باید یه جایی اینو تولید کرده باشه نه؟
تقلبیهنقل قول:
نخر دوست من
نخر :10:
ممنون ميشم اساتيد يه جوابيم به ما بدن:11:
سلام دوستان عزیز
قصد خرید kappa 693.9i رو دارم لطفا اگه تل نمایندگی معتبرشو بهم بدبن که موجود داشته باشن سفارش بدم واسم بفرستن ممنون میشم :46:
2-3 صفحه ی قبل رو بگرد. Driver عزیز لینک یه صفحه رو گذاشتن که همه ی نمایندگی های معتبر با شماره تلفن و آدرس اونجا هست. :11:نقل قول:
لطفا جواب منو بدید اسایتید من بدجور لنگ این قضیه شدم پخش کلاریون چطوره؟بهتره پایونره
من با علم اینکه پایونیر اصلی همچین مدلی نداره خریدم حالانقل قول:
دیدم بچه ها خریده بودم جواب داده ما هم خریدیم دیگه
به قیمت 77
حالا میخوام بدونم اخه چقدر تقلبیه
یعنی هیچ اثری از سازنده ریمارکش نیست
از آقایون کسی نیست به داد ما برسه؟:19:نقل قول:
یه نگاه به سیمی که برای تیوتر و ووفر میره بندازنقل قول:
شاید به ووفر میگیره و خر خر میکنه
مشکل خیلی ها بوده ;)
دمت گرم امیر خان.:11:نقل قول:
باند رو باز کردم ولی همه چی سر جای خودش بود سیمی هم به ووفر گیر نمیکرد.:41:
وقتی ووفرش حرکت میکنه انگار یه چیزی زیرش گیر میکنه و خرخر میکنه.
اگه گارانتی ببرم درست میشه؟:19:
آقايون دم همه گرم که مارو کامل راهنمايي کردن
سلامنقل قول:
7150 كه پخش شناخته شده اي هستش. ولي 7009 رو من نشنيدم. بايد صداش رو بشنوي شايد بهتر از پايونير بود.
اسپيكر:DLS 1073
آمپ:7541
شما اين اسپيكر رو بگير و مدتي گوش كن شايد نياز به ساب تو رنجهاي پائين پيدا نكني:46:
ووفر رو با دست بالا و پائين ميكني صدا ميده؟دقيق گوش كن ببين صدا از كجاس؟نقل قول:
آقا ممنون،حالا اگه بخوام يه سيستم کامل ببندم،چي پيشنهاد ميدي؟با ساب و باندهاي جلو؟ضمنا ميشه بگين اينا هر کدومشون کاراييشون چطوره؟يعني مثلا اين اسپيکر بيسش زياده يا کيفيت پخشش يا در کل باقيه قطعات ؟ممنون ميشم
بله صدا میده. دقیقا از زیر حفره ووفر.نقل قول:
چون آمپ ندارم این طوری شده؟
مرسی حمید خان:11:
سلام به همه بروبچهای گلp30world.
میخام اگه راهنماییم کنید یه نیمچه سیستم ببندم .ماشینم l90 حداکثر میتونم 450 خرج کنم.
با گشتی که تو صفحات قبلی زدم به اسپيكر,DLS 1073 (ظاهرآ بیس خوبی داره) ولی قیمتش بالاس و
infiniry kappa 693.9i رسیدم.
حالا از اساتید میخام بپرسم برای DLS 1073 امپ و پخش خوبی هست که سر جمع بشه 450.
اگرم نمیشه که خود اساتید لطف کنن یه سیستم که بیس خوب و صدای با کیفیتی داشته باشه
معرفی کنن.
خیلی خیلی ممنون.
سلام به همه بروبچهای گلp30world.
میخام اگه راهنماییم کنید یه نیمچه سیستم ببندم .ماشینم l90 حداکثر میتونم 450 خرج کنم.
با گشتی که تو صفحات قبلی زدم به اسپيكر,DLS 1073 (ظاهرآ بیس خوبی داره) ولی قیمتش بالاس و
infiniry kappa 693.9i رسیدم.
حالا از اساتید میخام بپرسم برای DLS 1073 امپ و پخش خوبی هست که سر جمع بشه 450.
اگرم نمیشه که خود اساتید لطف کنن یه سیستم که بیس خوب و صدای با کیفیتی داشته باشه
معرفی کنن.
خیلی خیلی ممنون.
سلام
کسی پایونیر 8250 یا 8200 سراغ داره؟
الان داشتم تاپیک باند چی بگیرم؟ 718 یا jbl یا کدنس,متوجه شدم
اساتید hamidr15 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خرید 1073 اشنا دارید.خواهشآ
منو راهنمایی کنید.اگه اخرین قیمت 1073 و آمپ اینفینیتی 7541 رو بدین یه دنیا ممنونتون میشم:11:.
دوستان عزیز ! سلام
من یه پخش Pioneer 6050 داشتم که متاسفانه به سرقت رفت. ازش خیلی راضی بودم. دیروز تو سایت پایونیر ایران یه مدل دیدم به نام 7250 SD. خواستم بدونم این مدل امکاناتش (دمو, تنظیمات صدا و....) نسبت به 6050 چه جوریه و این دو مدل چه فرقهایی با هم دارن و آیا توصیه میکنین که این مدل رو بگیرم (برای 206). البته در مورد 7150 ub هم نظرتون رو بگین (همراه با قیمتش) خیلی ممنون میشم.
بچه ها 6970 الان گیر میاد؟؟ چنده؟؟؟
سوا مهم اینه که چجوری بفهمیم اصله ونندازن بمون
بچه ها 6970 الان گیر میاد؟؟ چنده؟؟؟
سوا مهم اینه که چجوری بفهمیم اصله ونندازن بمون
سلامنقل قول:
اين اسپيكر بيس پر و نرمي داره.اگر خوب درايو شه در بيشتر مواقع براي كسائي كه ميخوان كمترين هزينه رو بكنن بهترين جايگزين ساب ووفر هستش.
براي جلو بهتره از كامپوننت استفاده كني.البته تو كيك پنل باشه بسيار اصولي تره.
احتمالا از Voice Coil بايد باشه.718 داراي امپدانس 3 اهمي هستش. بيشتر به پخش آسيب ميرسه بدون آمپ.نقل قول:
تو پشت شهرداري من شنيدم يكي هست كار تعمير اسپيكر انجام ميده.دقيق نميدونم آدرسش كجاست.
من قديمها يكي رو ميشناختم كه اوسا بود،الان ديگه نيست،يعني پيداش نميكنم.
شرمنده
خير.1073 باند قوي اي هستش. بايد يه امپي مثل خود DLS يا اينفي 7541 درايوش كنه. غير از پك برق و ....حدود 450 برات آب ميخوره.نقل قول:
از سري GTO برند JBL ميتوني استفاده كني.
بله 7250 پخش قابل قبوليه.حتي با توجه به SD بودنش بهتر ازUSB هم ميتونه باشه. (نظر من اينه البته)نقل قول:
يه توصيه هم دارم براي دوستان،زياد دنبال دمو نباشيد. بيشتر دنبال پخشي باشيد كه كيفيت صداي خوبي داشته باشه.
من خودم P80 دارم با اونهمه اكولايزر و ....ولي هيچي Flat نميشه.البته سيستم اتو اكولايزر و BBE رو نميشه در نظر نگرفتها:46:
منظور شما اگه اسپيكر 6975 هست،بله ،مدل جديش اومده .ظاهرا 130 هم قيمت داره.(6975v2)نقل قول:
[QUOTE=hamidR15;5274630]سلام
اين اسپيكر بيس پر و نرمي داره.اگر خوب درايو شه در بيشتر مواقع براي كسائي كه ميخوان كمترين هزينه رو بكنن بهترين جايگزين ساب ووفر هستش.
براي جلو بهتره از كامپوننت استفاده كني.البته تو كيك پنل باشه بسيار اصولي تره.
ممنون دوست عزيز.اما من دنبال کمترين هزينه نيستم.ميخوام بهترين تو هر کدومرو معرفي مکنين.توپخش ،ساب،اسپيکر.کامپوننت.ممنوم ميشم
اها اره همین ببینم چجوری میشه تشخیص داد اصله؟؟ نمایندگی چیزی داره برا فروش؟؟؟ ببینم این باند صدا و بیسش عالیه؟؟؟؟من زیاد نمیدونم همه میگن خوبه؟؟نقل قول:
بعد تاگه بخوام براش امپلی بخرم چی خوبه؟؟؟
اینن امپلی چه تاثیری توش داره؟؟
[QUOTE=hamidR15;5274630]
احتمالا از Voice Coil بايد باشه.718 داراي امپدانس 3 اهمي هستش. بيشتر به پخش آسيب ميرسه بدون آمپ.
تو پشت شهرداري من شنيدم يكي هست كار تعمير اسپيكر انجام ميده.دقيق نميدونم آدرسش كجاست.
من قديمها يكي رو ميشناختم كه اوسا بود،الان ديگه نيست،يعني پيداش نميكنم.
شرمنده
صدای خرخرش خود به خود از بین رفت ولی اون بیس قدیم رو دیگه نمیزنه:41:
حالااگر بخوام با 300 تومن آمپ وساب بگیرم چه پیشنهادی دارین؟
میخوام بیس ساب پر و دلنشین باشه. یکمی هم ویبره بزنه.:31: