ولي تو اين نسخه جديدش كه هنوز نيومده گرافيك بازيكناش خيلي بهتر شده.نقل قول:
ولي بازم قبول دارم كه به pes نميرسه.
Printable View
ولي تو اين نسخه جديدش كه هنوز نيومده گرافيك بازيكناش خيلي بهتر شده.نقل قول:
ولي بازم قبول دارم كه به pes نميرسه.
دوستان اگه دقت كنيد
خودتون ميفهميد
گرافيك پيس كارتوني هست اما فيفا به فوتبال واقعي نزديك تره
شركت كونامي فقط داره يه سبك كارتوني و غير طبيعي به بازار عرضه ميكنه و نميخواد بازي هاش به واقعيت نزديك بشن.
صداي بازي در فيفا هم خيلي بهتره
توي پيس تماشاچي ها فقط يك تيم رو تشويق ميكنند
اما در فيفا تماشاچي ها مثل تماشاچي هاي واقعي هستند مثلا اگه شما يه تعويض كنيد و بازيكني كه جديد به زمين آورديد خوب بازي نكنه تماشاچي هاي طرفداره تيم شما به شما اعتراض ميكنند و اگر بازيكن جديد خوب بازي كنه بيشتر شما و اون بازيكن رو تشويق ميكنند
تصاوير زير رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاوير زير رو هم ببنيد تا به كارتوني بودن پيس پي ببريد
اميدوارم كسي از دسته من ناراحت نشه
من فقط خواستم همه رو توجيح كنم
فقط همين:11:
این عکسهای اخر که گذاشتی به نظر من روی Pes2008 بهتره چون نگاه کم روی Fifa خپل افتادن
ولی خدایی خود بازی pes2008 خیلی طبیعی تره مخصوصا تو fifa اون کرنر زدن و کاشته زدن اصل مسخر بازیه
ولی ایشاالله pes2009 خوب باشه چون من الان با اومدن 2008 هنوز دارم pes6 بازی میکنم
من از pro 3 تا 2008 رو بازی کردم و در مورد fifa هم بگم که از fifa 98 زمان ویندوز 98 تا fifa 2008 امروزی رو بازی کردم البته از Fifa 2003 به بعد فقط تست کردم و اعصاب خودم رو به هم نریختم. fifa با ساخت 2003 تونست حرف اول رو تو دنیای بازی اون موقع بزنه اما fifa 2004 همه رو نا امید کرد fifa 2005 یه کم بهتر شد اما از 2005 به بعد رفت رو نخ کپی برداری مخفیانه و سبک بازیش رو به سبک pro در آورد و بعضی وقتا یه چیزایی اضافه می کردم تا ملت سر در گم شن اما یکی مثل من که همه رو بازی کردم و تا 2005 چیزی جز fifa رو قابل بازی کردن نمی دونستم الان فقط و فقط از PRO استفاده می کنم. درباره پرو هم باید گفت که کونامی با عرضه پرو 3 تونست بازار رو به دست بگیره روند خوبی رو تا شماره 6 دنبال کرد البته شماره 4، 5، 6 تفاوت های چندانی با هم ندارند. اما باز هم راضی کننده بود حداقل گرافیک رو در نظر نگیریم امکانات بازی و قوانین جدید سازمان fifa و ... رو به خوبی به شماره های جدید پرو اضافه کردند. درسته که PRO 2008 واقعا اون چیزی نبود که تصور می شد اما به نظر من هنوز PRO بهترینه. مخصوصا PRO 6 با ضربات ایستگاهی توپش:40:.
دوستان ول کنید دیگه!
خدایی بحث فیفا رو تو همون تایپیک فیفا مطرح کنید نه اینجا!
برید اونجا نظر بدید که فیفا بهتره pes به درد نخوره!
اینجا مخصوص طرفدار های pes نه فیفا!
محترمانه میگم: خواهشاً تو این تایپیک به مقایسه فیافا با pes نپردازید چون فیفا یه گرافیگ مشنگ و مزخرف داره و آدم احساس یه استادیو واقعی رو نداره و شما بیخود دارید تقلا میکنید که بازی محبوب خودتون رو توجیح کنید.
پس برای آخرین بار میگم:
No FIFA:19:
مگه چه مشکلی با دروازبان ها هست ؟نقل قول:
درسته كه 2008 گرافيكش بالاتر از 2006 هست ولي خوب همون مشكل دروازه بانهاش گند زده به بازي!
من متوجه نشدم.
البته تنها مشکل دروازبان ها به نظر من اینه که تک به تک هارو خیلی خوب میتونن بگیرن ولی توی بازی واقعی کمتر چنین چیزی پیش میاد.
یکیش که دهنه منو سرویس کرد این بود که از پشت 18 شوت میزنی یا گلر توپ رو دفع میکنه که میره تو گل یا بعد از دفع میندازه جلوی پای مهاجم
آقا شنیدیم بچه تاپیک 2009 رو زدن
کجاست من ندیدم؟!
خیلی وقته !!نقل قول:
آقا شنیدیم بچه تاپیک 2009 رو زدن
کجاست من ندیدم؟!
تو قسمت اخبار بازی ها
شما از پشت هجده قدم يه شوت به وسط دروازه بزن . دروازه بان نميتونه بگيره توپ به دستاش ميخوره و ميره تو دروازه . به همين راحتي!!!نقل قول:
نقل قول::11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=236259
دوست عزيز لطفا احترامتون رو دست خودتون بگيريدنقل قول:
من كه گفتم نميخوام كسي رو ناراحت كنم
فقط نظرم رو اعلام كردم
پس بهتره تند نرين
سلام
اون عکس های مقایسه چیز جالبی بود ولی نمیدونم چرا دوستمون گفته بود Pes کارتونیه:18:
اتفاقا اون عکس ها رو برا این گذاشته بودن که بگن PES بافت طبیعی تری داره:13:
اما خب اینجا جاش نیست!:10:
من خودم طرفدار دو آتیشه و فن بوی PES هستم این بازی واقعا برازنده ی عنوان شبیه ساز فوتبال هست:40:
یکی دیگه اون ور دنیا بازی ساخته شما چرا دعوا میکنید؟نقل قول:
دوست عزيز لطفا احترامتون رو دست خودتون بگيريد
فقط نظرم رو اعلام كردم
پس بهتره تند نرين
هر کسی یک سلیقه ای داره.
من فیفا را تا 2004 بازی کردم اما تا pes2004 اومد بهش معتاد شدم و بر خلاف فیفا که بعد از یک مدت از بازی کردن خسته میشی pes به خاطر دلایلی تا مدتها بازی کردم و هربار هم برام تازگی داشت...
تو فیفا روشهایی وجود داره که بعد از یک مدت بهش اشنا میشی و کارت این میشه که از اون روش گل بزنی حداقل تو فیفا 2005 و 2004 اینطوری بود...
من تو pes 2008 دروازه بانش را زیاد بد نمی بینم اما مشکلش را این میدونم که بعضی بازیکنان را وحشتناک قدرتمند ساخته مثل کاکا و یا مسی وقتی توپ دست اینها میرسه اگر top player بازی کنید گرفتن توپ ازشون خیلی سخته...و البته من با داورانش هم مشکل دارم بازی نیست که 10 نفره نشم...
من نمیدونم دوستمون رو چه حرفی میگه pes کارتونی هست اتفاقا کاملا برعکس هست...
خدایش به چهره پویول نگاه کنید...
عزیز من از اولشم گفتم اشتباهی اومدی دیگه یه تایپیک بزن هرچقد دلت میخواد مقایسه کن ایشونم نظرشو راجع به فیفا گفته که شما داغ کردینقل قول:
دوست عزيز لطفا احترامتون رو دست خودتون بگيريد
فقط نظرم رو اعلام كردم
پس بهتره تند نرين
اومدی وسط یه عده هوادار میگی نظر میدم داری بازی رو تخریب میکنی حالا من هیچی نمیگم دلیل نمیشه که ....
فدات شم همین کارو بکن تایپیک بزن تا اعصاب بقیه رو خراب نکردی و توهینو اخطار بازی شروع نشده
موفق باشی
مشكل اساسي پيس مشكل دروازبانش هستنقل قول:
مثلا شما از روي نقطه ي كرنر اگه جهت رو به سمت دروازبان بگيريد و سانتر كنيد توپ به دست دروازبان ميخوره و وارد دروازه ميشه
البته بايد با بازيكن خوب سنتر كنيد مثلا كاكا
اینطوریام نیست.
اما من هم با ضعیف بودن دروازهبانها موافقم. اکثر شوتها رو 2ضرب میگیرن. بعضی دروازهبانهای ضعیف، توپهای به قول ما مورچهای رو 2ضرب میگیرن و این باعث گلخوردن طرف میشه.
داوری هم مثل همیشه هنوز جا داره، اما از مابقی قسمتها مثل گیمپلی و گرافیک و...خیلی خرتره-دقت کنید که نگفتم سرتر، یه چیزی بالاتر از اون منظورمه-.
اینطوریام نیست.
اما من هم با ضعیف بودن دروازهبانها موافقم. اکثر شوتها رو 2ضرب میگیرن. بعضی دروازهبانهای ضعیف، توپهای به قول ما مورچهای رو 2ضرب میگیرن و این باعث گلخوردن طرف میشه.
داوری هم مثل همیشه هنوز جا داره، اما از مابقی قسمتها مثل گیمپلی و گرافیک و...خیلی خرتره-دقت کنید که نگفتم سرتر، یه چیزی بالاتر از اون منظورمه-.
یه سوال:20:
تو قسمت مستر لیگ امتیاز هایی که بعد از برد مقابل تیمهای دیگه بدست میاریم به چه دردی میخوره ؟
پس از هر برد و مساوي كه كسب ميكني يه مقدار پول به حساب تيمت واريز ميشه كه بر اساس اون پول ميتوني بازيكن بخري!نقل قول:
در كل مستر ليگ از تيم هاي نوپا شروع ميكنه و شما با بردهاي پياپي و پول هاي هنگفت ميتوني بازيكن هاي بزرگ رو دعوت كني تا با شما قرار داد بسته و به تيمتون منتقل بشن! :11:
سلام هنوز خبری از سری جدید بازی برای امسال یا بازی فیفا 2009 نیست؟
دوست عزیز اینطوریا هم نیست... من با پیرلو و کاکا که تا حالا اینطوری گل نزدم...نقل قول:
ضعف دیگه ی pes گذارشگرش هست که خیلی بی حس و حال گزارش میکنه و گاهی وقتها ساکت میشه و صداش در نمیاد.
دروازه بانهاش تا حدودی دو ضرب گیر هستند و در مواقعی که با بازیکنانی مثل کاکا ناگهانی شوت میزنی احتمال گل شدنش خیلی بالا هست...
ضعف دیگش هم ضربات ازادش هست وقتی top player باشی و پشت محوطه خطا کنی به احتمال 95% توپ حریف گل میشه!
شاید تنها نقطه ی برتری فیفا نسبت به pes این باشه که pes نمی تونه لباس باشگاهای بعضی از لیگ ها مثل لیگ انگلیس را طراحی کنه...
با وجود تمام ضعفهاش برتری چشمگیری نسبت به فیفا داره.
یکی دیگه از نقاط قوت pes چهره سازیش هست به خصوص با قرار دادن امکان اسکن عکس میتونی خیلی کارها بکنی...
یک سوال هم در مورد اسکن عکس دارم... من وقتی عکس را میذارم روی چهره ی بازیکن و save میکنم و از بازی خارج میشم وقتی دوباره میام میبینم که چهره ی که گذاشتم برداشته شده و دیگه نیست مشکل چیه؟
تاييد ميشه .نقل قول:
البته اين مشكل رو تو نسخه جديدش ميگن حل كردن.
من اغلب ایران ور میدارم با زندی گل میکنمنقل قول:
یا تو چلسی یا انگلیس که بر میدارم با Cole کرنرارو میزنم!
فکر نمیکنم زیادم بازیکنای خوبی باشن!:21:
اين مشكل رو قبلا خيلي ها داشتمنقل قول:
مشكل ديگه پيس اينه كه آپشن فايلش مشكل داره و سيو نميكنه براي اينكه درست بشه
بايد دسته به كامپيترتون وصل كنيد.
اينطوري درست
ميشه يه برنامه هم هت كه براتون يه دسته ي مجازي ميسازه و با اين كار سيوتون هم پاك نميشه يعني عكسي كه اسكن كردين از بين نميره
اگه تونستين يه دسته داغون يا خراب از كسي بگيريد وصل كنيد به دستگاهتون كه يه دسته نصب باشه و آپشن فايلتون پاك نشه.
من که تا حالا از کرنر گل نزدم
زدم سمت دروازه ولی دروازه بان همشو دفع می کنه
نمی دونم چطوری شما گلش کردید
سلام...
ببینم شما نمیدونید که آیا پیتر براکلی برای پی ای اس 2009 برمیگرده یا نه؟
100 در صد بر میگردهنقل قول:
سلام...
ببینم شما نمیدونید که آیا پیتر براکلی برای پی ای اس 2009 برمیگرده یا نه؟
دوستان پس Pro Evolution Soccer 2009 کی میاد.
من چند تا زدم خیلی حال میده مخصوصا با میهایلوویچ و بکهام یکم تو دایره رو بیشتر پرکن تا به تیر دو برسه و بره تو گل از تیر یک فقط بانقل قول:
من که تا حالا از کرنر گل نزدم
زدم سمت دروازه ولی دروازه بان همشو دفع می کنه
نمی دونم چطوری شما گلش کردید
میهایلوویچ زدم چون قدرت شوتشم زیاده میخوره به سر دروازه بان میره تو گل
اتفاقا من هم زدم وهم خوردم!نقل قول:
مثلا تو يك بازي از حريف جلويي بعد يه كرنل كه براي اون ميشه خيلي راحت از رو كرنل گل ميزنه بعد اعصابت بهم ميريزه.:21:
البته شوتهاي پشت هيجده قدم هم همينطوريه!
میشه یکی بگه چطور میشه؟نقل قول:
برای pes2008 پچ وجود نداره؟
در ضمن من هرچی بازی می کنم وقتی از بازی میرم تمام تغییراتی که تو ستینک انجام دادام یا چیزهایی که آزاد کردم به حالت اول بر می گرده.تازه توی ستیگ سیو می کنم و دوباره لود هم کردم ولی مشکل حل نشد
ممنون
لطفا یه پچ بزارید که لیگ انگلیس رو درست کنه
من دسته دارم اما وصلش نکردم...نقل قول:
من وقتی دسته را گذاشتم و بعد سیو کردم و ازبازی خارج شدم دفعه ی بعد که بیام اگه دسته را برداشته باشم ایابازهم عکسها نابود میشه؟
آقا از کرنر با بازیکنی که پای مخالف داره برا چپ راست پا برا راست چپ پا کسی که شوتش قوی باشه و کات زیاد به توپ بده دوتا بازیکننقل قول:
میشه یکی بگه چطور میشه؟
گفتم میفرستی و کات به طرف دوازه میدی یا ذارپ میخوره تو صورتش میره تو گل یا ذارپ نمیخوره بهش همون جوری از تیر دو میره تو گل
این توضیح داشت :دی
سلام.نقل قول:
بعد از یه مسافرت طولانی برگشتم. یادش بخیر. توی ساکر 6 محال بود که از کرنر مستقیم گل نزنم. از هر 10تا 9تاش مستقیم و بدون برخورد به احدی می رفت توی گل. آموزششم تویه یه سایتی گذاشته بودم. اما تا حالا با سکر 2008 نزدم، چون به کل یادم رفته چطوری میزدم. :31::18::19:
باید دسته رو بزارین رو کنترلر 1 تا درست شه.والا همینطور که گفتین دوباره پاک میشه.نقل قول:
حتی رو کنترلر دو هم فایده نداره.حتما یکی رو کنترلر 1 می خواد.البته پاک نمیشه.فقط تا اون نباشه لود نمیشه.دسته وصل کنین دوباره برمیگرده!
اینکه خیلی ستم هست:13:نقل قول:
چرا pes این سیو کردنش اینطوری هست هیچ راهی نداره با دستکاری درستش کرد؟