وقتی پستی داده میشه تا یه دقیقه میشه اونو ویرایش کرد و اون پایین هم نوشته نمیشه که پست ویرایش شدهنقل قول:
آیا راهی هست که اینو نشون نده؟
ولی اگه یه دقیقه بگذره دیگه هر بار ویرایش کنید می نویسه و راهی نداره که نوشته نشه...
Printable View
وقتی پستی داده میشه تا یه دقیقه میشه اونو ویرایش کرد و اون پایین هم نوشته نمیشه که پست ویرایش شدهنقل قول:
ولی اگه یه دقیقه بگذره دیگه هر بار ویرایش کنید می نویسه و راهی نداره که نوشته نشه...
انشالله هر وقت مدیرو همکار و ... شدی .نقل قول:
حتی در اینصورت هم نشون میده.نقل قول:
الان میگم چجوری...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; امروز at 10:03 PM.
نه راهی نیست.نقل قول:
فقط به گفته دوستمون باید توی کمتر از 1 دقیقه ویرایش کنی.
ها یه سوالی واس من پیش اومد :دی مقام کاربر فعال و آخر فروم باز و پروفشنال و اگه نباشه جاش خالی می مونه و داره خودمونی میشه و از این قبیل اسمای مزخرف تفاوتشون در اختیاراتشون چیه؟؟؟ :دی
شما که خودتون سابقتون بیشتره که باید بیشتر از ما بدونین...:31:
به نقل از قوانین انجمن:
فک میکنم کاربر فعال هم اختیارات بیشتری از کاربران عادی نداشته باشه....نقل قول:
گروه های کاربری :
ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاسیت های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند .
سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند .
مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند .
همکاران :به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند
کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد .
ناظر هم که تو اونجا ننوشته... اختیارات ناظر رو مدیر اون انجمن تعیین میکنه.. بعضی وقتا اختیاراتش زیاده و بعضی اوقات نه...
یه عنوان دیگه هم هست ((عضو تیم زیرنویس فارسی) در انجمن بعد نرم افزاری هنر هفتم تاپیکی هست با این موضوع
راستی یکی دیگه هم هست... (همکار بازنشسته) از اسمش معلومه دیگه... نیازی به توضیح نیست..
....
سایر عناوینی هم که شما گفتید، مربوط به تعداد پست ها و تعداد ستاره هاست و اختیارات خاصی ندارند
فقط دو عنوان در آغاز فعالیت و عضو جدید یه سری محدودیت ها دارند...
...
فقط من یکی رو دیدم نوشته بود کاربر حرفه ای ... اون یعنی چی؟ کسی میدونه
منم منظورم همین کاربرای عادی بود :دی خو چه کاریه این همه از این چیزا گذاشتن :دی تازه کارا که محدودیت دارن رو بزارن تازه کار ، بعدش کاربر عادی و بعدش سبک های مختلف مدیرا :دی
دوستان مجبورید تاپیک رو باز کنید و مدام پست مذکور رو بخونید تا اعصابتون به هم بریزه ؟!!
این همه پست نیاز نبود به خدا !! همون گزارش که رد کردید، اولین ناظر، مدیر یا ادمینی که ببینه میاد و پاک میکنه ... پستهای شما نه تنها هیچ تاثیری در سرعت عمل مدیریت نداره و طرف رو هم متنبه نمیکنه، بلکه باعث ارضای روحی شخص سادیستی میشه که چنین پستی داده ...
پس لطفاً صبر داشته باشید و دیگه هم به تاپیک سر نزنید تا همگی این پستها پاک شن ... :11:
من تازه عضو شدم کمکم کنید میخوام یک کارت قشنگ وتابلوی خوب یکی برام طراحی کنه ولی نمیدونم کجا وبه کی این کارو بسپارم
من میخوام یکی برام کارت و تابلوی ارایشگاه زنانه طراحی کنه کمکم کنید
نام کاربری ها کی تغییر میکنه؟
جناب بابک گفته بودن وقتی ادمین میثم بیاد فکر کنم دو هفته باشه که اومدن
سلام من تازه عضو شدم میشه بهم کمک کنید؟نقل قول:
سلام خسته نباشید :
تازه عضو این سایت شدم ، کی میتونم از تمام امکانات این سایت استفاده کنم؟؟؟؟
دوستان چجوری میشه یه عکس رو تو امضا وسط صفحه قرار داد؟؟
من هر چی اسپیس میزنم و عکس رو میبرم وسط صفحه بعد از ذخیره کردن دوباره میاد گوشه صفحه!!
خواهشا راهنمایی کنین
ممنون
سلامنقل قول:
space نبايد بزنين
عكس رو انتخاب كنين و سپس علامت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو بزنين
خیلی ممنون دوست عزیز:11:نقل قول:
نقل قول:
خوش اومدید دوست عزیز.
شما هر جا که مشکل داشتید در مورد نحوه استفاده از فروم همیجا مطرح کنید دوستان پاسخ بدن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوش اومدید.
پس از کمی فعالیت (در حد 8-9-10) روز محدودیتهای شما برداشته خواهد شد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوش اومدید.
کمی فعالیت کنید و تعداد پستهایتون را به عدد 10 (البته پستهای مفید) برسونید.
محدودیت ارسال پیغام خصوصی و بازدیدکننده به تمام کاربران سایت و کاربر مورد نظرتون برداشته خواهد شد.
یه سوالی چند وقته ذهنمو مشغول کرده ... گفتم اینجا بپرسم :دی
.
خیلی هارو دیدیم امضاء شون حدود سایز مثلا 450 در 250 هست !! اما من حداکثر تا 350 در 150 میتونم بزارم !! اونم با حجم کمتر از 28 کیلوبایت باید باشه !! موضوع چیه ؟! :13:
سلام ، کاربرای زیادی هستن که خود منم جزء این نوع کاربرا بـودم که سایت P30 رو دور میزدیـم :20:نقل قول:
اینکار خلاف قوانیـــن انجمن هستــش و برای اونایی که از دیـال آپ استفاده میکنن سنگینـه .
راه های زیـادی هستــ که من پیشنهاد نمیکنـــم . قوانین رو رعایت کنیــم برای هممون بهتره تـا بینمون فرق نباشـه .
موفق باشید!:40:
چجوری میشه محتوی مخفی تو امضا گذاشت
تست نکردم ببینم میشه یا نه، اما اگه قرار باشه بشه، باید محتوایی که میخواید مخفی باشه رو داخل تگ spoiler بذارید ...نقل قول:
یعنی به این شکل: [SP*OILER="عنوان"] متن [/SP*OILER]
البته بدون ستارهها ...
حذف شود ...
روش عضویت تو گروهها رو توضیح بدید
مرسی :11:
سلامنقل قول:
ورود شما رو به انجمن p30 تبریک میگم
برای پیوستن به گروه باید اول وارد گروه شوید (روی عکس یا اسم و یا لینک گروه کلیک کنید) و بعد در صفحه ای که مشاهده میکنی زیر اون قسمتی که نوشته نمایش n از n عضوها ، نواری به رنگ آبی هست که در وسط اون نوشته شده پیوستن به گروه... روی اون کلیلک کنید...
+
دو نکته رو بگم
در بعضی مواقع عضویت شما از طرف سازنده ی گروه باید تایید بشه
و در بعضی اوقات عضویت فقط با دعوتنامه امکان پذیره
کاربران عادی همه اینطور هستند...نقل قول:
موفق باشید..
نقل قول:
:31::31::31:اونا ادمین هستند همه کاره فروم سازنده اینجا هم همونا هستن:31:
سلام دارم خدمت همه دوستان عزیزی که بنحوی دارن تو این سایت فعالیت میکنن. امیدوارم که بتونم درحد تیم ملی در این سایت فعالیت مفید داشته باشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تازه عضو شدم میشه به من بگید مجموع فعالیتهایی که میتونم تو این سایت داشته باشم چیه؟
با سلامنقل قول:
خوش اومدید دوست عزیزم
شما میتونید به صفحه ی اصلی انجمن برید و در قسمت هایی که دسته بندی شده فعالیت کنید
کامپیوتری - هنری - علمی - مطبوعاتی - ادبیاتی و ....
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/index.php
منم ورودتون رو تبریک میگم
معرفی : (به نقل از قوانین انجمن)
و ازتون دعوت میکنم که قوانین انجمن ها رو هم بخونیدنقل قول:
p30world Forums یک انجمن تخصصی با محور موضوعات : کامپیوتری ، اینترنت ، تکنولوژی و سایر موضوعات علمی مرتبط است که هدف اصلی آن ایجاد فضای علمی ، تخصصی و افزایش علم و آگاهی کاربران ایرانی میباشد .
کلیه موضوعات بصورت طبقه بندی شده ارایه شده و همه کاربران میتوانند با توجه به قوانین به بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مطرح شده بپردازند.
عضویت در این انجمن برای همه افراد بصورت رایگان امکان پذیر است .
+کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482
پست تکراری هم وارد نکنید... ممنون:46:
[QUOTE=saboos;6153837]منم ورودتون رو تبریک میگم
معرفی : (به نقل از قوانین انجمن)
و ازتون دعوت میکنم که قوانین انجمن ها رو هم بخونید
+کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482
پست تکراری هم وارد نکنید... ممنون:46:
:46:دوست شایسته مثل عطر فروشه اگه چیزی از عطرش بهت نده بوی عطرش بهت میرسه:37:
اگه تکراری شده واسه اینه که ازمایشیه. البته بعدش چاله سیاهو پیدا کردم و کارم راه افتاد. قوانینم اینقدر زیاده که حفظش خیلی وقت میبره.
سلام دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم ! :)نقل قول:
قوانینم اینقدر زیاده که حفظش خیلی وقت میبره.
قوانین رو حفـظ نکنیــد رعایـت کنیـد . ;)
موفق باشید!:40:
دوستان این امکان هایپر لینک برای ما هم وجود داره یا فقط برای ادمین هاست؟
اگه نباشه که واقعا ظلمه.
برای ناظرین ، مدیران و بالاتر هانقل قول:
ما کاربران عادی و حتی کاربران فعال باید از code استفاده کنیم
شما در استفاده از لینک های کد شده مشکل دارید ؟نقل قول:
( سلکت کردن و کپی کردن در نوار آدرس ؟ )
دست شما درد نکنه:20:
چرا من نمی تونم تشکر کنم؟
با سلام به همه مدیران سایت و اعضا
راستش من عضو جدید این سایت هستم و با اینکه هنوز خیلی به تمام قسمتهای اون سرک نکشیدم اما تا همین مرحله هم که تنوع مطالب و مودب بودن کاربران و مسولین سایت را می بینم واقعا عالیه. در مقایسه با سایر سایت ها و وبلاگها کم نظیر
و واسه من بی نظیر ه . با ارزوی مو فقیت واسه همه انسانهای خوبی چون شما
سلام
دوستان من میخوام یه عکس تو تابلوم بذارم میشه راهنماییم کنید...ممنون از همتون:19:
سلام...نقل قول:
منظورتون از تابلو چیه؟
روی این دکمه کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آدرس عکس رو وارد کنید
برای آدرس عکس هم که احتمالا خودتون میدونین اما روی عکس راست کلیک کنید و Properies و توی اون پنجره address رو بیابید..
موفق باشید :11:
ممنون سبوسخان... شما نبودي ما چيكار ميكرديم...:27:نقل قول: