خوب منم آماتورم و دوربین حرفه ای که تو این رنج قیمت نیست ولی می خواستم از تجربیات دوستان استفاده کنیمنقل قول:
اگه مدلی بهتر از اینها هست معرفی کنید (تو این رنج قیمت)
خوب منم آماتورم و دوربین حرفه ای که تو این رنج قیمت نیست ولی می خواستم از تجربیات دوستان استفاده کنیمنقل قول:
اگه مدلی بهتر از اینها هست معرفی کنید (تو این رنج قیمت)
شما قبل از هر چيزي بايد ببيني دوربينو براي چه كاري مي خواي ؟ و امكانات اون چقدر برات مهمه ؟ اگه فقط مي خواي عكس يادگاري داشته باشي هر دوي اونها خوبه .نقل قول:
پیشنهادات unforgiven تایید میشه.نقل قول:
تفاوت E1 و A1000 در طراحی و رنگ بدنه هست. مدل E1 با سه رنگ سفید, صورتی, و آبی عرضه میشه و مدل A1000 با سه رنگ آبی, قهوه ای, نقره ای.
تو این محدوده ی قیمت (شاید یه ذره بالاتر) مدل LZ10 پاناسونیک خیلی خوبه. F100fd فوجی هم کیفیت عکساش عالیه. W230 از سونی هم بد نیست.
به نظر من با یه مقدار افزایش بودجه مدل های LZ10 و F100fd انتخاب های خوبی هستند.
علاوه بر عکس های یادگاری و ...نقل قول:
عکس های ماکرو (با گوشیم) زیاد میگیرم.دوربین های آماتور فوکوس دستی ندارند؟
فوکوس دستی که ندارن ولی همین A720 IS ماکروی 1 سانتیمتر داره که تو دوربین های این قیمت کمتر پیدا میشه.نقل قول:
قیمت HX1 الان چنده؟
ایا این دوربین رو میشه هم رده ی FZ28 (از لحاظ قیمت) دونست؟اگه اره کدومشون بهتره؟
اگر HX1 گرونتره (که احتمالا هم همینطوره) ایا به اون اندازه که گرونتره ارزش داره یا نه؟
ممنون
صفحه های قبلی گفتیم که.. قیمتش بین 560 تا 570نقل قول:
کیفیت عکس و فیلمش قابل قیاس با FZ28 هستش و برتری خاصی نداره.. dpreview مقایسه ی خیلی کاملی انجام داده.زوم نوری 20X داره که تووی FZ28 برابر 18X هستش.گفته میشه price/performance مناسبی نداره و بصرفه نیستش..
ضمنن زوم نوری بالای 20X چونکه نیاز به چند تکه شدن لنز داره باعث افت کیفیت عکسبرداری میشه.. بهمین خاطر تا چند سال ممکنه زوم دوربینهای عکاسی به همین 20X محدود شه تا یه فناوری جدیدتر بکمک بیاد
فکر نمیکردم اختلاف اینقدر زیاد باشهنقل قول:
صفحه های قبلی گفتیم که.. قیمتش بین 560 تا 570
اگه اینجوری باشه با توجه به اختلاف خیلی جزیی این دو تا اصلا خریدش بصرفه نیست
نقل قول:
کاملا مورد تائید است ...
سلام. لطفا مرا راهنمای کنید کدام یک از دوربینهای زیر را خریداری نمایم تادر تمام جهات از کیفیت و کمیت مناسبی برخوردار باشد. _ نیکون مدل D 90 و مدل D 5000 _ کانون مدل 500D _ البته پنتاکس مدل K7 هم که در راه عرضه به بازاره. متشکرم
سلام مجدد.نبایستی دوباره سوال میکردم جوابها رو ندیده بودم. . تعدادی جواب گرفتم.البته بیشتر هم تردید پیدا کردم که کدوم بهتره.!!!؟ ممنون.
سلام بر دوستان
من یه دوربین p200 سونی دارم و می خوام الان یه دوربین جدید و ترجیحا غیر سونی بگیرم
خودم بین canon sx200 IS
و G10
گیر کردم(البته زیاد سنخیتی ندارن)
اما خوب پورت HDMI که اولی داره و با کیفیت بالا به LCD وصل میشه و همچنین فیلم برداریه بهتر اون منا به شک انداخته
در حالیکه عکسایی که با g10 گرفتم با دوربین دوستم خیلی عالی بوده
حالا اگه دوستان یه راهنمایی کنن و اگه دوربینی از مارکای دیگه مثل پاناسونیک سراغ دارن پیشنهاد بدن
ممنون
سلامنقل قول:
قبل از هر چیز باید نیاز خودتو مشخص کنی و این که چه انتظاری از دوربین داری. دوربین های سوپرزوم و کامپکت رو نمیشه با هم مقایسه کرد. دوربین هایی مثل کنان G10 و پاناسونیک LX-3 از نظر کیفیت عکس از دوربین های سوپرزوم بهترن ولی زوم کمتری دارن و یه سری کمبودهایی دارن.
اگه دنبال دوربین کامپکت جمع و جور هستی که هر جا میری همراهت ببری G10 و LX-3 توصیه میشه. G10 از نظر رزولوشن خیلی عالیه و دوربین خوش دستیه. کیفیت عکساش روی ایزوی پایین خیلی عالیه. LX-3 عملکرد بهتری تو حساسیت های بالا و نور کم داره. کیفیت لنزش بالاتره و وایدتر هم هست. ولی زومش خیلی کمه (60-24). البته قیمتش از G10 خیلی پایین تره.
اگر هم اندازه برات مهم نیست و یه دوربین همه کاره میخوای پاناسونیک FZ28 و کنان SX10 دوربین های کارآمدی هستند. البته این هم در نظر داشته باش که کیفیتشون به پای کامپکت هایی که گفتم نمیرسه.
حدود 400 تومن.نقل قول:
بنظرم د راین رنج قیمت اگه کمی بیشتر هزینه کنید مثلا حدود 400 تا 420 G9 یا Lx3 انتخاب های خوبی هستندنقل قول:
ممنوننقل قول:
اما اصلا به اون دوربینی که گفتم غیر g10 توجه نکردینا
دوربین خوبی به نظر میاد
شما چون از p200 میخواین ارتقا بدین به دوربین جدید،من پیشنهاد می کنم که اگه به زوم بالا نیاز ندارین،g10 کنون یا lx3 پاناسونیک رو انتخاب کنین،چون نتیجه عکس انواع سوپرزوم با اونها اصلا قابل مقایسه نیست.نقل قول:
من پيشنهاد مي كنم كه سوپر زوم نگيريد. چون اگر بعد از اون بخوايدئ يك دوربين كم زوم بگيريد. ديگه از عكاسي دلسرد مي شويد. فقط در صورتي سوپر زوم بگيريد كه بتوانيد بعدش هم يك سوپر زوم داشته باشيد.
دوربین بدی نیست ولی اصلا با این 4 تا دوربینی که گفتم کیفیتش قابل مقایسه نیست. ضمنا قیمتش هم به نسبت خود دوربین بالاست و ارزش در مقابل مبلغ پرداختی نداره.نقل قول:
درود. من خودم LX3 رو پيشنهاد مي كنم. دريچه خوبي براي ورود به عكاسي حرفه اي هست. مي تونيد يك كانورتر زوم هم براش بگيريد (نمي دونم تو ايران هست يا نه)
خدا بده برکت
پس g10 تایید شد
حالا حوالی قیمتشا کسی تو اصفهان داره؟
تو دیجی کالا 525 بود
LX-3 فقط کانورتور زوم واید داره و اصلا کانورتور تله براش ساخته نشده.نقل قول:
سلام حضرات می خواستم بدونم دوربین p90 نیکون چه جور دوربینی است و آیا از دوربین sx10 و fz28 بهتر است یا نه قیمت چه جوری است
دوستان كسي از قيمت حدودي sx10 و fz28 خبر داره؟
مرسي
از نظر مشخصات دوربین خوبیه ولی از نظر کیفیت عکس جزء بدترین دوربین هاست. حداقل P80 که اینطوری بود.نقل قول:
قیمت FZ28 نزدیک 400 هست و قیمت SX10 هم حدود 450.نقل قول:
بچه هایی که قیمت دقیق دارن بهتر میتونن راهنمایی کنن.
fz28 415
sx10 410
حداقل قیمت و بعضی بالا تر میدن قیمت برای امروز عزیزم
prowler88 یک مقایسه ای چیزی نداری چون 12 مگا پیکسل است 24 زوم ولی نمیدونم نویزش زیاده یا کم این مسائل رو بگی ممنون میشم
سلام به همه دوستان در این انجمن
قصد خرید یک دوربین دارم و فیلم برداری آن برام (خیلی) مهمه و نمیخوام یک camcorder اضافی بگیرم.
با تحقیقی که کردم به ZS3 رسیدم ولی چند مساله برام مبهمه که از اساتید سوال داشتم :
در سایت پاناسونیک نوشته که برای پخش تصاویر HD گرفته شده چه از روی کارت SD و چه از روی DVD ضبط شده حتما باید دستگاه پخش کنندی آن فرمت AVCHD را ساپورت کنه ( آیا این یعنی برای آن حتما باید از LCD TV یا DVD پلیر پاناسونیک استفاده کرد؟؟؟؟ ) این یک مشکله؟ ؟؟؟ چون فکر نمیکنم پلیر یا تلویزیونی باشه که این فرمت جدید رو ساپورت کنه!!!
AVCHD Lite motion images recorded onto an SD Memory Card or a DVD disc cannot be played from a device that does not support the AVCHD standard.
و این که این فرمت (AVCHD) روی کامپیوتر قابل نمایشه؟؟؟ چون هر چی گشتم چیزی در این مورد ندیدم؟!؟
در ضمن من tv یا مانیتوری هم ندارم که حتی پورت HDMI بهش بخوره !! لطفا کمکم کنید....ممنونم
AVCHD فرمت مشترک بین سونی و پاناسونیک است . این دوربین هم با فرمت AVCHD فیلم میگیره هم با HDنقل قول:
حتما نرافزاری برای پخش AVCHD همراه دوربین هست. در ضمن از فیلمبرداری این دوربین نباید توقع دوربینهای فیلمبرداری را داشته باشید چون با محدودیتهای متعددی روبرو است. خرید این دوربین صرف کیفیت فیلمبرداری با قیمیت کنونی توصیه نمی شود .بهتره صبر کنید تا قیمتش افت کند یا مدلهای دیگر را انتخاب کنید. در ضمن با نداشتن TV یا مانیتور HD ساپورت عملا استفاده از این فرمت نتیجه دلخواه را بهمراه ندارد
توضیحاتی در مورد فرمت AVCHD
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3954016&postcount=3258
همون طور که دوستمون گفتند در دو حالت معمولی HD و همچنین AVCHD فیلم میگیره که حالت اول برای کامپیوتر هست و حالت دوم مخصوص تلویزیون های HD. راستش نمیدونم میشه AVCHD رو روی کامپیوتر دید یا نه.نقل قول:
در هر حال مجبور نیستین AVCHD فیلم بگیرین و میتونین همون حالت HD رو انتخاب کنین.
به نظر من این دوربین خوبیه ولی قیمتش یه مقدار بالاست. اگه 400 بود یه مقدار معقول تر میشد. البته اگه مشکل بودجه نداری تا حدودی توصیه میشه. مخصوصا از نظر فیلمبرداری. البته این نکته رو در نظر بگیر که فیلمبرداریش ممکنه انتظاراتت رو برآورده نکنه (چون دوربین فیلمبرداری نیست) و از نظر عکاسی هم در حد FZ28 نیست.
سایت cameralabs یه ریویو از این دوربین گذاشته (البته هیچ کدوم از سایت ها ریویوهاشون در حد dpreview تخصصی نیست). نتیجه ش اینه که دوربین بدی نیست ولی در مقایسه با رقبایی چون SX10 و FZ28 حرفی برای گفتن نداره. البته دونستن این نکته هم خالی از لطف نیست که در حالت فیلمبرداری زوم اپتیکال نداره. برای یه دوربین سوپرزوم با این مشخصات این نقص یه فاجعه س. نمونه عکساش هم دیدم و واقعا ناامید کننده بود. باتریش هم خیلی ضعیفه.نقل قول:
dpreview هم در مقایسه ی سوپرزوم ها نیکون P80 رو هم آزمایش کرده بود که از نظر کیفیت عکس روز و شب P80 یکی مونده به آخر شد. نمونه عکساشو میتونین اینجا ببینین:
کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/page14.asp
کد:http://www.dpreview.com/reviews/Q109superzoomgroup/page15.asp
نگاه كن اميد جان. SLR-Like هميشه نويز داره.
---
powler88 اس ايكس 10 توي فيلم برداري زوم اپتيكال داره.
سوالی بود یا خبری؟ :31:نقل قول:
معلومه که داره.
فكر كردم اس ايكس 10 رو مي گيد زوم اپتيك توي فيلم نداره. ببخشيد.
باسلام من یه دوربین تا سقف 250 میخوام برایه یکی از دوستام بگیرم
میخوام قابلیتهای زیرو داشته باشه
1.لرزشگیر
2.کامپکت ویا الترا کامپکت باشه
3.بالای 10 مگاپیکسل باشه
4.نسبت به پول پرداختی عکسهای خوبی بگیره
5.با باتری لیتیوم و شارژر باشه
چی پیشنهاد میدید؟
با تشکر
ميشه بگين تفاوت كيفيت عكس هاي sx110 با يه دوربين مثل fz28 چقدره و تو چه مواردي به چشم مياد؟
ممنونم
کسی جواب پست بالایی منو نمیدونه؟نقل قول:
به نظر شما کدوم یک از دوربینهای زیر بهترنند
Canon Digital IXUS 95 IS
sony w230
sony w220
اگه بهتر از این ها هم با مشخصاتی که گفتم سراغ دارید معرفی کنید
راستی w230 لرزشگیر داره؟
با تشکر
پیشنهاد میکنم چند صفحه آخر این تاپیک را بدقت مطالعه کنید. حتما جواب خود را پیدا میکنیدنقل قول:
خوندم ولی جواب سوالمو نگرفتم حالا به نظر شما بهترین دوربین تا 250 با مشخصاتی که گفتم چیه؟؟نقل قول:
سولم خیلی سخته کسی نمیدونهنقل قول:
سونی w230
w220
w210
Canon Digital IXUS 95 IS
کدومشون بهترند؟؟؟؟