نقل قول:
پس اگر احمد جان ببخشید رائول و بقیه هم موافق باشن تا شب یه اسم برا تایپیک پیدا کنید تا ردیفش کنم:10:
نقل قول:
پس اگر احمد جان ببخشید رائول و بقیه هم موافق باشن تا شب یه اسم برا تایپیک پیدا کنید تا ردیفش کنم:10:
اعلام منابع خبري اسپانيا
رونالدو 2 روز ديگر براي حضور در مادريد تصميم ميگيرد
خبرگزاري فارس: مهاجم پرتغالي منچستر يونايتد گفت: قطعا تا دو روز آينده تصميم جدي و نهايي خود را در خصوص پيشنهاد رئال مادريد اعلام مي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كريستيانو رونالدو تصريح كرد: از ديد من پيشنهاد رئال مادريد به اندازه كافي ارزشمند است و آن را به دقت توسط وكيل خود بررسي كرده ام. تا دو يا سه روز آينده تصميم قطعي خود را اعلام مي كنم.
رونالدو به احتمال فراوان راهي رئال مادريد مي شود، مگر آن كه منچستر يونايتد در دقايق پاياني اين پروژه بزرگ و طولاني مدت پيشنهادي عجيب و تاريخي به وي ارائه كند.
************************************************** ************************************************** **
در پي درخشش در بازي ملي
كالدرون: به فان نيستلروي مديونيم
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه رئال مادريد اسپانيا گفت: مهاجم هلندي ما يك نعمت بزرگ براي باشگاه است و به او مديونيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون تصريح كرد: رود فان نيستلروي بي نظير است و ما تحت هيچ شرايطي وي را از دست نمي دهيم.
وي افزود: اين مهاجم يكي از بهترين خريد هاي رئال مادريد در تاريخ اين باشگاه بوده و قدر اين بازيكن بزرگ را مي دانيم.
رئيس باشگاه رئال مادريد تاكيد كرد: نيستلروي در بازگشت از رقابت هاي يورو 2008 قرارداد خود را با بازنگري وعده داده شده تمديد مي كند.
در پي انتشار شايعه عقد قرارداد
مياتوويچ: توافقي با رونالدو نداشته ايم
خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه رئال مادريد تاكيد كرد: هيچ توافقي با با رونالدو نداشته ايم و همچنان در حال مذاكره هستيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پدراگ مياتوويچ بازيكن اسبق رئال مادريد گفت: رونالدو تصميم گيرنده نيست و مهم نظر باشگاه منچستريونايتد است. اگر فرگوسن اجازه ندهد باشگاه انگليسي نيز مجوز انتقال وي را صادر نمي كند.
وي افزود: همچنان تلاش مي كنيم او را به خدمت بگيريم و اگر به خاطر رونالدو تا آخرين دقايق از فصل نقل و انتقالات تابستاني، زمان صرف كنيم ضرر نكرده ايم.
مياتوويچ در مورد خريد بازيكنان جديد گفت: كم اما مفيد، اين فلسفه ما در خريد بازيكنان اين فصل است و تلاش مي كنيم درست حركت كنيم.
بکام جان بابت اخبار و اطلاعاتت ممنون عزیز
خیلی تشکر میکنم باور کن مال من بالا نمی امد وگرنه کمکت میکردم باز هم تشکر........
ولی در مورد کریس فکر نکنم که بیاد شایدم بیاد در کل هیچ چیزی معلوم نیست......
مرسی دستتون درد نکنه ...
یه سوال این جا چرا تگ نداره ؟؟؟؟
راستی فک کنم احتمال حظور رونالدو هم بیشتر بشه ....
برای همین قانونه می گم ....
من که خودم شخصاً بی خیال رونالدو شدم...!حیف شد امّا چاره ای نیست اگه خودشم نخواد...!
راستی داش دیوید تاپیک جدید چی شد؟
وحید جان سلام خوبی داش منظورت از تگ چیه؟
بچه ها ..
بیایید یه گروه درست کنیم ...
این جوری تا دلتون بخواد می تونید اسپم بدید ....
سلام خوب هستی ؟؟؟نقل قول:
تگ دیگه ..
برای سرچه ....
از وقتی که پی سی ورلد اپ گرید شده اومده ....
بچه ها دیگه اینجا پست ندید ..
این جا فقط اخبار قرار می گیره
بیایید اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جا گروه ما هست ...
خوبیش اینکه فقط خودمونیم ... و کسی نمی تونی چیز هایی رو که نوشتیم بخونه ...
فقط مدیر ها و خودمون ... یعنی یه چیز توپ .. بریزید ...دیگه کسی مزاحممون نمی شه ...
کسی هم خواست عضو بشه به من پی ام بده ...
نقل قول:
گفتم مهدی جان که شما و بچه ها یه اسم پیشنهاد بدبد
اعتراف رييس رئال به ناكامي در جذب "رونالدو"
رامون كالدرون" اعتراف كرد كه رئال مادريد بايد پس از هفته ها به تلاش هاي خود براي جذب "كريستيانو رونالدو" پايان دهد.
به گزارش ايسنا، رئيس باشگاه رئال مادريد اعلام كرد كه نمي خواست هنگامي كه درصد احتمال پيوستن رونالدو به رئال كاهش يافته بود، به طرفداران اين تيم حضور رونالدو را وعده بدهد.
سران منچستر اعلام كرده بودند در صورتي كه اخبار رسانه ها در مورد رونالدو ادامه پيدا كند به فيفا شكايت خواهند كرد.
كالدرون در اين باره گفت: ما در صورت ملحق شدن رونالدو به تيم خوشحال خواهيم شد اما اگر كريستيانو با ما قرار داد امضا نكند مشكل خاصي نخواهد بود.
باشگاه منچستر يونايتد اعلام كرد كه به هيچ وجه قصد فروش رونالدو را ندارد.
با اين حال، رونالدو در اقدامي هوشمندانه در طي هفته اخير اعلام كرد كه در حال تفكر بر روي اين مساله است و تا روز سه شنبه تصميم قطعي خود را اعلام خواهد كرد.:21:
چلسي و منچستر گزينههاي "روبينيو" براي ترك مادريد
"روبينيو" اعلام كرد كه مشكلي با ترك تيم رئال مادريد نخواهد داشت و باشگاه بايد در مورد پيشنهادهاي رسيده از چلسي و منچستر يونايتد به او اطلاع دهد.
به گزارش ايسنا، ستاره برزيلي رئال مادريد به طور جدي پيشنهادهاي اين دوتيم قدرتمند انگليسي را دنبال ميكند اما همواره اعلام كرده كه اولين اولويت براي او باقي ماندن در برنابئو است.
گرچه روبينيو مدعي است كه به كار در مادريد ادامه خواهد داد، اما او و مديرانش درخواستهايي مبني بر پرداخت حقوق برابر از سوي باشگاههاي مطرح جهان دريافت كردهاند.
اين درخواستها به باشگاههاي چلسي و منچستر يوناتيد معطوف ميشود و هردوي آنها بخت خود را براي بدست آوردن اين بازيكن آزمايش ميكنند.
روبينيو دراين باره گفت: من هرگز علاقهام براي ماندن در مادريد را مخفي نكردهام اما اگر آنها بهطور مشخص چيزي را رد و بدل كنند من هيچ مشكلي با ترك تيم نخواهم داشت.
تاپیک عزیزم رائولت برگشت .......
خوب واقعآ این تاپیک یه چیز دیگه ای هست و با هر تاپیک تو دنیا متفاوته توش عشق هست صفا هست مهربانی هست دوست هست و خوب تعصب نیز هست واس همین میگم بهترین تاپیک تو تمام اینترنت هستش..........
بکام جان بابت اخبارت ممنون خوب بنده هم تو پس بعدی یه سری اخبار دست اول اول میذارم ........
مقداری اخبار بسیار خوب حتمآ بخونید:
1:سایت هواداران رئال : رئال مادرید با ۹۷ میلیبون یورو سود در امسال به یک پرش ۴۰ میلیون یورویی نسبت به سال گذشته داشته است . این را رامون کالدرون گفته است .
پول معلمله شده در باشگاه حدود ۳۶۰ میلیون یورو بوده است که ۲۴۷۰ میلیون از زمانی که کالدرون باشگاه را تحویل گرفته بهتر بوده است . با این سرمایه رئال مادرید به ثروتمندترین باشگاه جهان تبدیل شده است که بالاتراز تیمهای منچستر یونایتد - بارسلونا و چلسی قرار گرفته است .
2:تيم هلند كه در گروه سوم رقابت هاي جام ملت هاي اروپا در كنار فرانسه، ايتاليا و روماني قرار دارد، يكشنبه شب در ورزشگاه دكويپ روتردام، با نتيجه 2 بر صفر ولز را شكست داد.
آرين روبن در دقيقه 35 و وسلي اسنايدر در دقيقه 54 براي هلند در اين ديدار گلزني كردند.
اين تيم پيش از اين ديدار، مقابل دانمارك يك بر يك متوقف شده بود.
تيم تحت رهبري ماركو فان باستن نخستين بازي خود را در جام ملت ها در تاريخ دوشنبه 20 خرداد مقابل ايتاليا در ورزشگاه برن سوئيس انجام مي دهد.
3:سایت هواداران رئال : اینتر میلان پیشنهاد ۲۲ میلیون پوندی را برای محمد دیارا ستاره ی رئال مادرید مطرح کرده است .
رئال مادرید هفته ی گذشته به دیارا اعلام کرده است که او را می خواهد اما به نظر می رسد که پیشنهاد اینتر خیلی جدی باشد .
رئال مادرید در این پست بازیکن آماده ای همچون فرناندو گاگو را دارد .
4:سایت هواداران رئال : اتلتیکو مادرید آماده ی به خدمت گرفتن جولیو باپتیستا ستاره ی رئال مادرید با پیشنهاد ۱۸ میلیون یورویی است .
بر اساس نشریات پس از پیشنهاد دو تیم لیگ برتری به باپتیستا قیمت او به شدت افزایش یافته است .
این بازیکن در فصلی که قرضی در آرسنال بود به شدت از غذاهای انگلیسی تنفر داشت و همین احتمال حضورش در لیگ برتر را کاهش می دهد .
خاویر آگیره سرمربی اتلتیکو معتقد است که اتلتیکو می تواند با همان ۱۸ میلیون یورو رئال را متقاعد کند .
5: سایت هواداران رئال : یونای امری سرمربی جدید والنسیا اذعان داشت که به داوید ویا ستاره ی تیمش نیازمند است .
ویا آماده ی ترک والنسیا است اما امری گفت : می خواهم بماند . من هر چه بشود قبول دارم اما می خواهم توضیحی برای ترک او پیدا کنم . می دانم که اگر او را حفظ کنیم وضعمان بهتر می شود . او می تواند والنسیا را بزرگتر کند
6:سایت هواداران رئال : ایوان هلگرا بازیکن سابق رئال مادرید از پردراگ میاتوویچ و رامون کالدرون روسای فعلی این باشگاه انتقاد کرد .
هلگرا دو سال قبل شماره پیراهن شش خود را به دیارا داد و در سال گذشته راهی والنسیا شد . وی گفت : نه کالدرون و نه پدخا برای رئال مادرید مناسب نیستند . آنها نمی توانند مدیر و مدیر ورزشی یک باشگاه بزرگ باشند .
وی در مورد فلورنتینو پرز گفت : یک دنیا تفاوت میان این دو رئیس است . با فلورنتینو علیرغم این که سه سال هیچ چیز نبردیم همه از او راضی هستند زیرا او کارهای بزرگی برای باشگاه کرد . کالدرون در راهش به موفقیتهایی رسیده و دو جام برده است . با پرز تیم مزیتهایی داشت که حالا ندارد . همین که کالدرون از حمایت مردمی برخوردار نیست این را ثابت می کند .
وی در مورد میاتوویچ گفت : او مدیر ورزشی نیست چون که نمی داند با مردم چطور برخورد کند . برادر من وقتی که با هم در فیورنتینا هم بازی بودند او را دوست نداشت و من می دانم که این برای بقیه هم بوده است . رفتارش با من وقتی که شماره پیراهن را از من گرفت و از من خواست بروم نشان داد که او برای این پست ساخته نشده است . والدانو برای این پست شایسته تر است .
وی انتقادات شدیدی هم به لوئیس آراگونس سرمربی فعلی اسپانیا داشت : نظر خوبی درباره اش ندارم . به نظر من او بشتر به دنبال شخص خودش است . به نظر من باید بعد از جام جهانی ۲۰۰۶ می رفت !
خوب امیدوارم خوشتون اومده باشه اون قسمت که مربوط به انتقال باپتیستا هست کمی مشکوک میزنه ولی خوب من کلا موافق این انتقال هستم پول خوبی هم بهش میدن
و اینکه دوستان باید رئال دیارا رو حفظ کنه من شخصآ خیلی بهش اعتقاد دارم بازیکن بسیار خوبی هست باید در رئال بمونه تازه اون میانه ما خوب شده ...
کانناوارو مصدوم شد ................
دیارا اگه بره باید اسین بیاد و دیگر هیچ .....نقل قول:
و اینکه دوستان باید رئال دیارا رو حفظ کنه من شخصآ خیلی بهش اعتقاد دارم بازیکن بسیار خوبی هست باید در رئال بمونه تازه اون میانه ما خوب شده ...
ایول بر و بچ گل..........خداییش که تاپیک یه چیز دیگست....
من شاید نیام تو گروه اجتماعی...یعنی خیلی کم بیام....امّا پایه ی این جا هستم بد جور....!
این دیاراهم بی خود میکنه بره...یادتون اومد چی گفت....؟....گفت رویای دوران کودکیش به تحقّق پیوسته....حالا می خواد بره واقعاً؟
روبینیو داره اذیت می کنه داره بازی در می اره
می شه رونالدو ی ما, منچستر تلافی نکنه خوبه !
چه جنجالی بشه ! :27:
سلام بچه ها من اومدم .
این دیا را بیخود کرده بره تازه داره جا می یوفته -- من با روبینهو صحبت کردم گفت نمیرم فقط میخوام قیمتمو ببرم بالا- راستی بچه ها هر چی فکر میکنم میبینم کل تیم ملی هلند رو برو بچ رئالی داره میچرخه -- وزلی -- داش نیستر - داش روبن
خوب دوستان چن خبر دست اول اول اول واستون دارم که برین بخونید حالشو ببرین .......
1:رونالدو پول نقد رئال را انتخاب میکند نسبت به ماندن در منچستر
کریستیانو رونالدو میخواهد منچستر را برای حقوق 150000 یورو در هفته ای رئال ؛ ترک کند .
گاردین میگوید : بازیکن ملی پرتقال به مدیر برنامه هایش ، جرج مندز گفت : که او می خواهد در اسپانیا بازی کند و
برنامه او هم اکنون برای مادرید است , تا انها را تشویق کند تا تلاش هایشان را برای خرید وی از اولترافورد افزایش دهند.
به رونالدو دستمزد 150000 یوروی ای در هفته پس از کسر مالیات پیشنهادشده است . او به یکی از نزیدکانش گفت مشوق های مالی همان قدر خوب است که بازی کردن در تیمی با پرستیز رئال مادرید.
....
مندز ( مدیر برنامه های رونالدو ) اعتقاد دارد که باید به طور روزانه با مادرید در تماس باشد تا راه هایی را برای نرم کردن باشگاه منچستر یونایتد پیدا کنند. چه بسا احتمال شکایت باشگاه منچستر از رئال به فیفا وجود دارد
2:مهاجم تیم فوتبال ajax هلند به امضا قرار داد با رئال بسیار نزدیک است.
مدیر برنامه های این بازیکن یعنی وینچنزو مورابیتو دیشب اشکار ساخت "که موکلش بسیار به رئال نزدیک شده است.و یک موافقت نامه وجود دارد و شانس بسیاری هست که به طور موفقیت امیزی کامل شود "
مربی رئال برند شوستر هم به طور اشکار امیدواری خود را برای پیوستن هونلار به رئال در این تابستان اعلام کرده است.
3:عمل جراحی فابیو كاناوارو با موفقیت انجام شد.
قوزك پای چپ فابیو كاناوارو امروز صبح در وین جراحی شداین عمل توسط كادر پزشكی تیم ملی ایتالیا با سرپرستی رییس تیم پزشكی باشگاه رئال مادرید آلفونسو دل كورال انجام شد.
دكتر دلكورال این عمل را كاملا موفقیت آمیز خواند و اضافه كرد كه انتظار می رود كاناوارو در ماه آگوست به هم تیمی هایش بپیوندد
دیروز رامون كالدرون رییس باشگاه و پدیا میاتوییچ مدیر ورزشی باشگاه و تعدادی از بازیكنان و اعضای باشگاه با كاناوارو تماس گرفتند برای او آرزوی بهبودی هرچه سریع تر را کردند.
دستت درست احمد جان ---
حالا با هم --------------- رئالی بسه دیگه غیرتتو نشون بده
می بینم که تمام تلاشتونو میکنید تا رونالدوی ما بیاد رئال مادرید
دعا میکنم اگه از منچستر بره بشه مثل بکهام:31:
از اونجا که دیگه این تاپیک خیال دعوا نداره....صبر میکنیم تا ببینیم چی میشه حالا!:دی
دیوید...نگو احمد....رائول دیگه!خب؟!
ولی باهات موافقم در مورد تیم ملی هلند....
عزیز من ما بیخیال شدیم دیگه حالا رونالدو آفتاده دنبال ما:31: -- بعدشم لطفا دیگه اینجا پست نده - به مدیران گزارش میشود:21::21:نقل قول:
:blink::blink::blink:
اون یه شوخی بود چقدر شما جدی گرفتین!
بعدشم فکر نمی کنم مدیرا به خاطر چنین پستی کاری کنند.
به هر حال من بن خونم اومده پایین دفعه پیشم بخاطر کل کل ورزشی سه هفته بن بودم :21:نقل قول:
تو کل کل کم نمیارم -- پس یه کاری نکن 2 تاممون بن شیم
برو ساسی مانکن ...:27::27::27::27:نقل قول:
برو حالش رو ببر ....
وحید امضای مشتی داری کلی خندیدم عالیه
مرسی ...
قابل شما رو نداره ...
می خوای بدم برای تو ؟؟؟ :دی :دی :دی
توی تایپیک مخالف نوشه پست داد ولی خیالی نیست نمی دونم ما چند تا پست توی تایپیک بارسا دادیم ولی هیچ چیزی نشد ....:31::31:نقل قول:
سلام به همگی دوستان عزیز تر از عزیز :
خوب اول به دوستمون بگم که باور کن اگه کوارسما رو بگیریم از رونالدو بهتره واس اینکه اون هنوز میخواد پیشرفت کنه ولی خوب رونالدو به اون چیزی که میخواست یعنی بهترین در جهان رسیده ....
و به دوستانم توصیه میکنم که از جنجال بپرهیزن دوس ندارم دوباره اینجا سوت و کور بشه و من وزیدان تنهای تنها باشیم.......
آخی! نه رائول جونم هیچی نمیشه!دیوید که حبس کشیده و متنبّه شده!!!وحیدم که تا داره ساسی مانکن گوش میده کاری به این کارا نداره!!!!
فصل نقل و انتقالات رسماً شروع شده بچّه ها؟؟؟
بکام تا کی میخواد اونجا بمونه؟ یعنی قراردادش تا کی هستش؟
بچّه ها این خبرا رو از سایت برداشتم براتون...بخونین جالبن:
1-
رئال مادرید برای اینکه بتونه کریستین رونالدو را به خدمت بگیرد حضر است سه بازیکن خودرا بفروشد
اس گزارش داد که رومان کالدرون رئیس باشگاه با برند شوستر ملاقات داشته تا سه بازیکن خود به نام های روبینیو باپتیستا و سولدادو را بفروشد و پولی در حدود ۳۵ ملیون یورو بدست بیاورد
باشگاه قصد دارد سولدادو را ۵ ملیون یورو و باپتیستا را ۱۰ ملون یورورابفروشد
2_ مارکا:با وجود اینکه منپستر بار ها اعلام کرده که کریستین رونالدو را نخواهیم فروخت اما دراقدامی عجیب بارسلونا همبه کریستین رونالدو پیشنهاد همکاری داد به گفته مارکا این انتقال امسال انجام نخواهد شد و در سال ۲۰۱۰ این مرد پرتغالی به جمع ابیو اناری پوشان میپیوندد
( میخوام بدونم...شد ما یه غلطی بکنیم بارسا نپره وسط؟!!!)
3_
کریستیانو رونالدو هافبک پرتغالی تیم منچستر یونایتد با گفتن این حرف به دوستان و اقوام خود که حداکثر تا یک سال دیگر در منچستر می ماند شوک سنگینی را بر هواداران این تیم وارد کرد.
این بازیکن خود علاقه زیادی به ترک اولترافورد و رفتن به سانتیاگو برنابئو دارد ولی با مخالفت شدید الکس فرگوسن مواجه شده است و مجبور است یک سال باقی مانده از قرارداد خود با منچستر را نیز فصل بعد در این تیم سپری کند .
به گزارش روزنامه انگلیسی سان این بازیکن و وکیلش قصد داشتند تا برنامه انتقال این بازیکن به مادرید را در این تابستان طراحی کنند که بدلیل مخالفت زیاد فرگوسن به احتمال زیاد این پروژه سال اینده اجرایی خواهد شد.
رونالدو در صحبت با یکی از دوستان نزدیک خود این گونه بیان کرده است :
درست است که این فصل نمی توانم به رئال مادرید بروم ولی سال اینده مطمئنا این کار را خواهم کرد.
رائول این واسه خود خود تو فقط:
رائول گونزالز بازیکن بسیار کم حاشیه ای در دنیای فوتبال محسوب می شود و کمتر دیده ایم که او اسیر حواشی شود مگر از این دست که خدمتتان عرض می کنیم.
او به تازگی یک تلویزیون استثنایی به شرکت سامسونگ سفارش داده است که هزینه ای معادل ۳ میلیون دلار(چه قدر کم)برایش اب خورده است.این تلویزیون که ۸۵ اینچ است فقط از نظر بزرگی شاخص نیست بلکه جالب طرحی است که رائول برای قاب این تلویزیون در نظر گرفته است.او یک عکس ۲ نفره از خودش و همسرش برای حکاکی روی قاب این تلویزیون سفارش داده است و قرار است شرکت سامسونگ علاوه بر اعمال این طرح امتیاز ان را به هیچ فرد دیگری ندهد.
(((برگرفته از مجله سان اسپورت)))
سایت هواداران رئال : مارتین کاسرس مدافع ویارئال اظهار داشت که به بارسلونا می رود .
وی گفت : برای هر بازیکنی هیجان انگیز است که برای باشگاهی مانند بارسلونا بازی کند . در هفته های گذشته همه چیز عوض شد . اول می خواستم به رئال مادرید بروم اما حالا بارسلونا . من در هر تیمی آماده ی رقابتم .
زیدان جونم سلام خوبی داش سلامتی ؟
نمیدونم ولی خوب گارای رو که گرفتیم فک کنم شروع شده.....
پس چرا این قدر سوت و کور رائول؟ هیچ خبر خاصّی نیست انگار!
اتفاقا دارم دیسش رو گوش می دم....اصلا از ساسی خوشم نمی اد ....نقل قول:
بابا من هستم ...
یه وقت پشت سرم حرف نزنید ...:31::31::31:
قرار داد دیوید 5 سالس - برا هر فصل هم 50 میلیون دلار میگیره --نقل قول: