یکی از دوستان از کیفیت خدمات بگن و اینکه آیا طرح شبانه رایگان هم این شرکت داره یا نه ؟
Printable View
یکی از دوستان از کیفیت خدمات بگن و اینکه آیا طرح شبانه رایگان هم این شرکت داره یا نه ؟
کیفیت چنگی به دل نمیزنه! در حالت عادی که مشکل نداره در روز 2-3 نوبت قطعی که داری...نقل قول:
پینک که افتضاح! من که کلا بی خیال بازی شدم این مدته
پشتببانی هم که ماشالا جوابگو نیست و همیشه هم باید در صف انتظار طویل تا متصل شدن به پشتیبان بمونید !
اگه نامحدود بگیری اونم فقط فقط واسه دانلود میشه یه جای دلت جاش بدی اگر نه...
من که قرارداد مدت دار باهاشون بستم اگر نه الان 2-3 ماه بود جمع آوریش کرده بودم... ( میتونید از جناب شایان هم بپرسید کیفیتش جطوره...! )
الان 1هفته هست که رسما پهنای باند کم اوردن خود پشتیبان اعلام کرد! و وضعیت واقعا افتضاح شده...
کلا همه چی تعطیل...
در آخر صحبتم میتونم بگم " دوستان گول قیمتاش رو نخورید! برید یه شرکت با کیفیت تر... "
پینگ حال حاضر فن آوا رو ببینید لذت ببرید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی رو هر سرعتی بخوای میبندن.نقل قول:
من اول رو یک مگ بودم گفتم ببرید بالا گفتند چشم:n02: وبگردیو آپلودم خیلی عالی شد.
ولی معمولا یک مگ رو رو 2مگ میبندن.2مگ رو 4مگ.
حاجی معلوم نیست مرکز شما چجوریه ولی من الان 20 روز دارم همه چی خوبه!نقل قول:
تمام شرکتارو هم سرویس داشتم همشون قطعیو پینگ بالارو داشتن رو سرویسی که در حال حاضر میگیرم با توجه به تعرفه!!
من تو بازی پینگم 50س!
قطعی الان 4روز که نیم ساعتی پیش میاد طبیعیه!
خداییش راضیم.شما یه جای کارت میلنگه.بهرحال خطو سیم کشیو چیزای دیگرو تست کن.
خداحافظ:n09:
برای من که قبلا مخابرات بودم ، بهتره ،نقل قول:
قطعی هم برای من کمه ، فقط روزی 3-4 بار دستم به سیم Lan میخوره قطع میشه :n09:
دوست من من 6ماه دارم این سرویس اوایلش خوب بود اما الان...نقل قول:
من نمیدونم چرا شما مشکل نداری! چون من با معاونت بخش فنی صحبت کردم و این time out ها رو خودش تایید کرد...
امیدوارم تا آخر همینطور بمونه ماله شما! منم اوایلش مثل شما خیلی تعریف میکردم :n01:
البته از حق نگذریم این خیلی خوب که خودشون قبول دارن مشکل رو... (برخی از ISP ها زیر بار مشکلشون نمیرن!) و امیدوارم که رفعش کنن و کیفیتش بیاد مثل روزای اول...
بچه ها یک سوال دارم من الان 3 روز فن اوا دارم نا محدود بعد از چند ساعت دانلود پشت سر هم دیگه نه دان میشه کرد نه وبگردی / مومو خاموش کردم نشد زنگ زدم پشتیبانی میگه شما وصل هستید تعجب اورش اینه که همه ی چراغ های مودم روشنه ولی کار نمی کنه کلا به طور مثال امروز از 4 صبح قطع شده بود تا 8 بعد از چند بار ریست کردن درست شد ( بعضی ها گفته بودند 10 دقیقه مودمو خاموش کنی یعد روشن کنی درست میشه اما من 10 بار خاموش و روشن کردن نشد ) لطفا اکه کسی اطلاعاتی داره جواب بده
مودمم تیپیلینک هست تا حالا هم مشکلی نداشته و برای تست بردم یکجا سالم بود
برای اینکه شامل اون قطعی نشیم راه حلی وجود نداره؟؟؟
یه مودم دیگه رو بیار تست کن روخطت ببین اون وصل میشه یا نهنقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk
اقا متاسفانه مودم دیگه ای ندارم - شما هم وقتی به صورت ممتد دانلود می کنید بعد 10 الی 12 ساعت با این مشکل مواجه می شید؟ شما چیکار می کنید؟
لطفا دوستان دیگه هم اگه اطلاعاتی دارند راهنمایی فرمایند
عجب ها ، 2 هفته دیگه فن آوا ثبت نام میکنم!
تعرفه ها و سرویسهای نمایندگی های شهرستانها با سایت اصلی تفاوت داره اینجور که پشتیبانی فن آوا میگفت این نمایندگی ها فقط در حد اسم نمایندگی فن آوا هستند تامین پهنای باند و نوع سرویس و تعرفه دست خود نمایندگی هست خلاصه این نمایندگیها فقط یه پولی به فن آوا میدند که به اسم فن آوا بتونن مجوز بگیرن و فعالیت کنند
خب ما که اینترنتی میخوایم ثبت نام میکنیم تکلیفون با کیه؟ تو شهرمون نمایندگی نیست ، ولی از سایت که چک کردم میگه سرویس ارایه میشه و مرکز مخابراتیمون رو هم میاره. اینترنتی که ثبت نام کنیم دیگه کارامون با سایت اصلی فن اوا انجاممیشه دیگه و کاری با نمایندگی نداریم دیگه.نقل قول:
سلام داداش اگه زنک میزنی پشتیبانی پورت ریست میکنن اوکی میشهنقل قول:
احتمالا مشکل از کانکشن مودمت باشه
اگه اطاعات دارین یکبار مودم رو ریست کلی کنید بعد دوباره بسازی اوکی میشه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
آنهایی که نت فن آوا دارند تست
تک کانکشن بزارند ببینم سرعتشون را.:n01:
اینترنت 512 نامحدود:نقل قول:
تک کانکشن:
آنلاین ثبت نام کنیم چه مدت بعدش وصل میشه؟
تست سرویس 1 مگ نامحدود برنزی BU فن آوا اصفهان
آنلاین جواب نمیدن اصلا خودشون گفتن ، فقط تلفنینقل قول:
با همین 82185 تماس بگیریم؟نقل قول:
مگه بهبهان فن اوای اصلی داره؟نقل قول:
ما که اهوازیم میگن نماینده اصلیش نیست:n29:
نمایندگی نداره ولی تو سایتش چک کردم و وضعیت رو توی مرکز مخابرتیم قابل ارائه مینوشت. دیگه مستقیم از تهران ثبت نام کنیم قیمتاشم هموناست که تو سایتشهنقل قول:
دوستان با همین شماره 82185 میشه تلفنی ثبت نام کرد؟ و اینکه چند روز بعد از ثبت نام رانژه میشه؟
فقط همین یه راه هست دیگه :n02: حداکثر یک هفته ، بستگی به همکاری مرکز مخابراتی تون و تکمیل بودن مدارک خودتون دارهنقل قول:
شایان جان تلفنی اونوقت مدارک(اخرین قبض و کپی کارت ملی؟) رو چطور باید براشون بفرستیم ؟ همینطور هزینه اشتراک و ثبت نام اولیه(چقدره؟) ؟نقل قول:
شرمنده اینقد سوال میکنم :)
مدارک شماره اش رو میخواد ، اگه مستاجرید حتما اون کد فلان رو آماده داشته باشش ، آخرین قبض نمی خواد ، کارت ملی هم شماره اش رو میگی فقطنقل قول:
اگه برای نصب نیاد حدود 10 تومن :n16:
دشمنـــت شرمنــده ، تا دیر نشده درخواست بده تا پنج شنبه چهارشنبه وصل بشه:n02:
مستاجر نیستیم. ما اینجا نمایندگی فن اوا نداریم که نصاب بیاد. ولی توی سایت قسمت بررسی پوشش خدمات که میرم اسم شهرمو میاره و 3 شماره تلفن رومیزنم مرکز مخابراتیم رومیاره و وضعیت رو میزنه «قابل ارائه» . بیشتر این برام سوال بود که با این وضعیت میتونم تلفنی ثبت نام کنم یا نه؟نقل قول:
مرسی
یک سوال میشه از طریق پنل سرویس رو تغییر داد ؟ من الان سرویس ام رو از پنل تمدید می کنم ، مشکلی ندارم.
من الان 512 نامحدود دارم ، می خواهم 2 مگ برنزی نامحدود بگیرم.
یه عکس از صفحه اول مودمت بذار تا بگمنقل قول:
مشکلی نیست ولی برای اطمینان توی ساعات اداری زنگ بزن ساعت 8 تا 2 ، بتونن همون موقع به سیستم مخابرات وصل بشه اگرم مشکلی بود بهتون بگن :n03:نقل قول:
Downstream ام روی 2 مگ هست ، گمونم 2 مگ رو بکشه.نقل قول:
یک سوال ، مجوز چیزی نمی خواهد برای 2 مگ ؟
نه خیالت راحـــت برو سرویس 2 رو بگیر :n16:نقل قول:
یکبار از نمایده پرسیدم ، گفت 2 مگ رو همینطوری نمیدن ، پس زر مفت زده ، من خودم همه کارها رو از همون پنل خودم انجام میدم.نقل قول:
تشکر.
دوستانی که در اصفهان هستند بگن که سرویس نامحدود به چه شکلیه؟از نظر سرعت و حجم دانلود؟
تست 1 مگ نامحدود BU فن آوا اصفهان
تنها مشکل فن آوا پینگش هست که اگر پایین می یومد بهترین PAP ایران میشد ...
امروز 1 مگابیت نامحدود BU
با ضریب 1 به 8 ثبت نام کردم. قراره تا یکشنبه وصل میکنند.:n01:
یک سوال دوستان ،
سرعت شما تو یوتیوب چطوره ؟ من با نامحدود 512 برنزی کیفیت 240p رو بدون مکث پخش می کنم ، 360p یکم لگ داره (سرویس 1 مگ فکر نکنم مشکلی داشته باشه )
تو سرویس های برنزی فک نکنم پینگ چندان فرق کنه.......قدیما 256 که داشتم با الان که 2 مگ برنزی گرفتم پینگ اصلا تغییر نکرد سرور خارجی در حد 170 میلی ثانیه بود و هست.......ولی شاید اگه قند شکنتو عوض کنی یچی بهتر بگیری یک فرجی حاصل بشهنقل قول:
سرعت دانلودت چقدره ؟نقل قول:
سرور داخلی تک لینک 220 شایدم بیشتر بشه......آخه تو شرکت پهنای باند کاربرا رو 2 مگ بستیم خودمم هنوز از پشت سرور تست نگرفتم.....از رو لپ تاپ 220 تونستم دانلود کنم......نقل قول: