شهریه ثابت دانشگاه ازاد الان حدود 560 هزار تومان هست.با شهریه متغیر حدود یک میلیون میشهنقل قول:
ازاد بهتره از غیر انتفاعی هست از نظر سطح اموزش
Printable View
شهریه ثابت دانشگاه ازاد الان حدود 560 هزار تومان هست.با شهریه متغیر حدود یک میلیون میشهنقل قول:
ازاد بهتره از غیر انتفاعی هست از نظر سطح اموزش
سلام
بچه ها یه راهنمایی جامع می خواستم
من کاردانی نرم افزار و لیسانس نرم افزار دارم
حالا میخوام کارشناسی ناپیوسته ی نوازندگی ساز ایرانی شرکت کنم
سر کار هم میرم و زیاد وسط هفته کلاس نمیتونم برم
این پودمانی چطوریه؟ واقعا بدون کنکور؟
من میتونم توی این رشته شرکت کنم؟ ثبت نامش کی هست؟
اگه باید آزمون بدم ,چطوری خیلی درس خوندن میخواد؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید
پودماني فقط كارداني كنكور نداره بجاش آخرش آزمون جامع داره . پارسال كارشناسي ناپيوسته كنكور داشت . من شركت نكردم ولي ميگفتن داوطلب زياد داشته ،خيلي ها قبول نشده بودن . پس خيلي هم كشك نبوده .نقل قول:
نتايج نهايي رشته هاي نيمه متمركز كي اعلام ميشه؟
دوستان من 7 ترمه میشم برای دانشگاه کارشناسی رفتنم چه مشکلاتی پیش میاد ؟
یعنی ورودی مهر که نمیتونم برم، حتما باید بهمن برم؟
سلام دوستان
من دانشجوی مهندسی نرم افزار پیام نور هستم
یه سئوال داشتم اونم اینکه اگه من 100 واحد پاس کنم و بعد انصراف بدم و برم خدمت و بعد از خدمت تو کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم یادید ادامه 100 واحد رو بخونم یعنی 40 واحد یا اینکه از اول باید همرو پاس کنم؟
اگه دوباره تو خود پیام نور قبول شدم چی؟
خب باید تموم بشه که برین ثبت نام کنین دیگهنقل قول:
واحدایی که پاس کردین و نمره بالای 12 گرفتین رو پاسی میزنن ، بقیه رو باید مجدد پاس کنین...نقل قول:
اگه 10 شده باشم چی؟نقل قول:
واحدایی که پاس کردین و نمره بالای 12 گرفتین رو پاسی میزنن ، بقیه رو باید مجدد پاس کنین...
راستی الان پیام نورم.باقی واحد ها رو میتونم تو آزاد بخونم؟
بقیه واحد ها رو تو آزاد بخونم بهتره یا همین پیام نور؟
اگه رفتم خدمت میتونم بعد از اموزشی تو کنکور کاردانی به کارشناسی شرکین کنم
سلام دوستان
کلاس کنکور کاردانی به کارشناسی چه موقع خوبه برم برای ازمون سال دیگه؟!
فقط 12 به بالانقل قول:
خوب همزمان با خدمت همون پیام نور بخون
نقل قول:
هرچه زودتر بری بهتره ...
سلام
دوستان من توي تكميل ظرفيت دانشگاه غير انتفايي شركت كرده بودم
روزي كه رفتم براي اين كه مدارك رو بدم هيچ كسي حرفي نزد كه بايد شهريه ثابت رو بدم
الان جوابش اومده و من تو ليست انتخابي سنجش نيستم
دليلش هم اين بود كه اصلا اسمم به خاطر پرداخت شهريه رد نشده بود
دوستان الان اقدام كنم از طريق سازمان سنجش ميشه ؟
همه قبول شدن توي تكميل طرفيت
امكانش هست دوستان ؟
مرسي
سلام
من آزاد رودهن رو قبول شدم
ولی چون یه بار معافیت تحصیلی برام صادر شده بوده(غیرانتفاعی کرمان - به گرمسار) میگن نمیتونم دیگه از گرمسار انصراف بدم برم رودهن ثبت نام کنم
متولد 68 ام کسی میتونه چاره یی بده ؟ راهنمایی کنه میدون سپاه هم رفتم مشکل گشا نشد :|
میگم رفقا این ازمون کاردانی به کارشناسی برای نرم افزار کی میاد دفترچش؟!!!(نکنه امسال عقب بمونم؟!)
بعد من دارم علمی کاربردی میخونم و برا تابستون تموم میکنم....مشکلی که ندارم برا کنکور و اینا؟!
سلام دوستان این کنکور کاردانی به کارشناسی سال 91 کی ثبت نامش شروع میشه ؟
برای مدیریت صنعتی میخوام
در ضمن میتونم به جای صنعتی؛ مدیریت بازرگانی شرکت کنم؟
نقل قول:پارسال که 3وم اسفند اومدهنقل قول:
چرا كسي به فكر ما بچه هاي رشته هاي نيمه متمركز نيست؟ :41:
ما 6 مرداد براي رشته گرافيك (ارتباط تصويري) در كنكور سراسري كارداني به كارشناسي شركت كرديم ولي هنوز بعد از 7 ماه نتايج رو اعلام نكردن!!! :13:
اي خدااااااااااااااااااا :19:
سلام دوستان
واسه کنکور کارشناسی نا پیوسته علمی کاربرد چند تا کتابنمونه سوال خوب با فرمت پی دی اف واسه درسای عمومی میخوام
بی زحمت اگه لینک دانلود دارین واسم بزارین
طبق مصوبه 748 شورای برنامه ریزی آموزش عالی : دانش آموختگان دوره کاردانی پیوسته در صورت قبولی در کارشناسی ناپیوسته نیاز به گذراندن 24 واحد درسی ندارند اما اگر در رشته غیرمرتبط پذیرفته شوند باید24 واحد را بگذرانند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
طبق این مصوبه دانشجویانی که در مقطع کاردانی معدل انها زیر 14 بوده ولی در رشته غیر مرتبط با رشته خود در مقطع کارشناسی قبول شده اند باید 24 را بگذرانند و مابقی دانشجویان از این دروس معاف می باشند.
خوشبختانه این مصوبه که از نظر بسیاری از کارشناسان کاملا غیر کارشناسی و غیر عادلانه به نظر میرسید حذف گردیده و تلاش بسیاری از دانشجویان در این مدت برای حذف این مصوبه ستودنیست
منبع : کارشناسی
بچه ها من الان ترم شیشم و احتمال زیاد 7 ترمه هم میشم.
دوره ی کاردانی ی فنی حرفه ایم :31:
خواستم بدونم در صورت 7 ترمه شدن مشکل سربازی و این چیزا پیش نمیاد ؟:5:
دوستان میخواستم بدونم دفترچه کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ملی و آزاد کی میاد؟ضمنا آزمونش کی برگزار میشه؟
چرا پیش میاد ولی چیز مهمی نیستنقل قول:
میفرستنت یه نامه از نظام وظیفه میاری
برای یکی از دوستان رفتیم 20 دقیقه بیشتر کار نداشت:10:
از بین دوستان کسی لطف میکنه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد امسال رو برای دانلود بذاره؟
در ضمن یک سوال،
بنده دانشجوی کارشناسی نرم افزار بودم ولی با کاردانی در رشته فارغ التحصیل شدم و دارم میرم سربازی.. بعد از سربازی و قبولی در کنکور کارشناسی ناپیوسته، اون درسهایی از کارشناسی که پاس کرده بودم رو معادلسازی میکنن؟ نمره ها باید حداقل 12 باشه؟
آیا دانشگاه های دولتی و جامع علمی کاربردی هم واحدهای پاس شده دانشگاه آزاد رو معادلسازی میکنند یا خیر؟
با سپاس.
چه غلطی کردم درسمو نخوندم حالا هر روز یه چیز جدید میشنوم :41:
الان اگه خونده بودم چقد خوب میشد :41:
من 7 ترمه شدم و یکی از بچه ها میگه حتما باید ورودی بهمن شرکت کنی و نمیتونی مهر شرکت کنی.
بعدشم میگه دانشگاهای غیر انتفاعی این دور و ور (تهران) ورودی بهمن نمیگیرن فقط قزوین و شیراز و شهرستانا میگیرن.
آزادم که نمیتونم برم هزینه ش زیاده.
یعنی یه سال از زندگیم عقب میفتم ؟ :41:
باید 92 کنکور بدم ؟
خدایا غلط کردم :41:
دوستان دفترچه كنكور سراسري كارداني به كارشناسي كي مياد ؟؟
هنوز دفترچشو ندادن برای چاپ به چاپخونه :19:نقل قول:
توی اسفند باید بیاد
کنکور هم امسال احتمال زیاد به خاطر رمضان اواخر تیر هست
من 2 تا سوال مهم داشتم دوستان جواب بدن ممنون می شم :20:
1-من امسال کارشناسی عمران عمران قبول شدم ترم یک نصفه رفتم دیگه واسه امتحانا نرفتم واسه ترم دوم
انتخاب واحد نکردم حالا می خوام واسه سال بعد امتحان بدم می خوام ببینم تا کی باید انصرافمو بدم تا قبل
از ثبت نام که چند روز دیگس یا نه مهم نیست تا خود ثبت نام محل بعدی که سال بعد قبول می شم ؟؟
2- واسه انصراف چقدر باید پول بدم ؟؟
ای بابا خبری از دفترچه نشد که!
احتمالا کنکور میفته 30تیر :41:
دوستان این دفترچه کاردانی به کارشناسی که میگین توی اسفند میاد برای سراسری هست ؟
کاردانی به کارشناسی یا همون کارشناسی ناپیوسته آزاد کی میاد پس ؟
ممنون
sلامنقل قول:
اره سراسری هست
90/08/18 امد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . آره 8/18 رو که میدونم :دی ... منظورم سری بعد هستنقل قول:
آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 91
تاريخ ثبت نام آزمون :
91/03/17-91/03/23
تاریخ برگزاري :
1391/06/2
سلام دوستان کسی میدونه چه سازمانی موسسه ایی یه هرجای دیگه ایی که دانشگاه باشه :31: کاردانی به کارشناسی بدون کنکور برای کامپیوتر نرم افزار داره ؟!
دانشگاه های دولتی که ندارن ولی دانشگاه های آزاد اکثرشون بدون کنکور میگیرن ...نقل قول:
ممنون دوست عزیز
امکانش هست دانشگاه رو معرفی کنید یا هرجایی که بدون کنکور کاردانی به کارشناسی میگیره ( نرم افزار )
سلام
امسال چقد دیر دفترچه میاد...
یعنی چی ؟:18:نقل قول:
مگه پارسال دوم دفترچه نیومد ؟:18:
میشه بگی دلیل این همه تاخیر چیه ؟
ارهنقل قول:
اینجا ایرانه دیگه
سلام من میخوام کنکور کاردانی به کارشناسی امتحان بدم......رشته ام تو کاردانی تجهیزات پزشکی بوده اما میخوام تغییر رشته بدم چه درسایی رو بخونم؟کمکم کنید....ضریب هاشون چنده عمومی و تخصصی:19::9::45:
:2:تورو خدا شانسو دارین؟معلوم نیست قراره کی ج بیاد کی انتخاب رشته.........!!!!!!!!!مملکته داریم؟:18:
یهیا جان حتما دلیلش انتخابات پر شور مجلس بوده دیگه :31:نقل قول: