سلام دوستان !
میشه این بازی استراتژیک The Settlers 7: Paths to a Kingdom رو یک معرفی بکنید ؟!
بازیش چطوره ؟ خوبه ؟ چه سیستمی نیاز داره ؟ کرکش اومده یا نه !؟
ممنون میشم
با تشکر
Printable View
سلام دوستان !
میشه این بازی استراتژیک The Settlers 7: Paths to a Kingdom رو یک معرفی بکنید ؟!
بازیش چطوره ؟ خوبه ؟ چه سیستمی نیاز داره ؟ کرکش اومده یا نه !؟
ممنون میشم
با تشکر
سلام به همه بازی خورها
میخواستم ببینم کسی یه بازی با سبک مشابه sega full auto برای کامپیوتر سراغ نداره؟
اگه معرفی کنید ممنون میشم
سلام
1-لطفا بازی مثل کانتر استریک ولی با گرافیک بهتر معرفی کنید؟
2-وبازیی معرفی کنید که مثل farcry 2 واقعیت و طبیعت رو به تصویر بکشه
The Settlers 7: Paths to a Kingdom - یه بازی استراتژی تاریخیه اما به صورت شهر سازی... در مد کمپین کنترل یک روستای خیلی ساده رو بدست میارین و هدف اینکه که اونو گسترش بدین و به یک پادشاهی قدرتمند تبدیل کنین. بازی از هر حیث قشنگه و تنها ایرادش مشکلات DRM هست.نقل قول:
Minimum System Requirements – The Settlers 7: Paths to a Kingdom
CPU: 2 GHz Intel Pentium 4 / AMD XP 2600+ or better
RAM: 2 GB
HDD: 8 GB free disk space
Graphics: 256 MB Graphics Memory with Shader 3.0
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Internet Connection: Broadband Internet connection with 128 kbps upstream or faster
Recommended System Requirements – The Settlers 7: Paths to a Kingdom
CPU: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 X2
RAM: 4 GB
HDD: 8 GB free disk space
Graphics: 512 MB Graphics Memory with Shader 3
Sound Card: DirectX 9 Compatible
DirectX: Version 9.0c
Internet Connection: Broadband Internet connection with 128 kbps upstream or faster
Supported Graphics Cards
NVIDIA GeForce 7900 / 8 / 9 / GT / GTS / GTX series
ATI Radeon X1900 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
بله کرکش هم موجوده.
عناوینی هست اما حسابی قدیمیه... این ماه منتظر این دو تا بازی باشین:نقل قول:
Split/Second - May 18, 2010
Blur - May 25, 2010
سلام برای تست یک گرافیک 1gig چه بازی پیشنهاد میکنید
که با گرافیک زیر یک گیگ اجرا نشه ؟
بایستی مدل دقیق کارت گرافیکتون رو می گفتین. فقط میزان رم رو عنوان کردین. کدوم مدل از NVIDIA یا ATi...نقل قول:
کارت گرافیکتون رو با Crysis تست کنین. در محل نصب بازی, پوشه Bin32 دو فایل اجرایی برای تست سیستم وجود داره:
Benchmark_CPU.bat - برای تست سی پی یو
Benchmark_GPU.bat - برای تست کارت گرافیک
مهمترین اطلاعتی که نمایش داده میشه : DirectX مورد استفاده - میزان Ram مورد استفاده - تعداد فریم در ثانیه (حداقل - متوسط - حداکثر)
سلام
برایpcکدوم بازی بیشترین فن ها رو داره؟
devil may cry 4از این نظر چندومه؟
نمیشه دقیق گفت. توی ایران بخوایم در نظر بگیریم سری بازی Call of Duty خیلی طرفدار داره. همچین سری بازی های Resident evil و Prince of persia و Assassin's Creed و Crysis و ... طرفدار بیشتر داره. ولی توی کل دنیا در نظر بگیرید بازی هایی سبک MMORPG و RTS و RPG خیلی طرفدار داره و مخصوصا بازی هایی که بخش آنلاین خیلی عالی دارن طرفداران خیلی زیادی دارن. بازی شرکتهایی مثل Blizzard که اون جا خیلی طرفدارن دارن ولی توی ایران به اون صورت طرفدار نداره.نقل قول:
در مورد DMC4 هم طرفدار داره ولی روی pc حداقل اون چنان فکر نکنم داشته باشه . حالا اسم این بازی اومدم من یه سوال برام پیش اومد. من شماره 3 این بازیو بازی کرده بود و تقریبا ازش خوشم اومده بود ولی شماره 4 رو بازی نکردم. به نظرتون چه جوری بازیی هست؟ من اونو توی pc و بدون دسته می خوام برم.کنترل بازی به چه صورتی هست؟ می خوام اگه بازی در حد خیلی خوب هست بگیرمش.
سلام دوستان . می خواستم یه بازی اول شخص معرفی کنید که جالب باشه و بیخودی هم وقت و هم پولم رو هدر ندم ممنون می شم
cpu 7400 2.8gh
vga 4670
ram 4g
ببینم بازی Battlefield: Bad Company 2 چطور هستش ؟
راستی اینم اضافه کنم که بدم هم نمی یاد که توش یکم هیولا و از این جک و جونورا باشه ها مثل dead space که یکم هم آدم استرس و هول داشته باشه ؟
آره بازی خیلی خوبیه.
بازی ترسناک هم Resident Evil 5.
سلام دوستان
می خواستم بدونم نسخه جدیدی از بازی MEN OF WAR امده !!
تا کنون دو نسخه از این بازی بیرون امده
men of war
men if war red tide
==
بعد از گشتن تویه اینترنت به این نام بر خوردم"Men of War - Assault Squad"
خواستم بدونم نسخه که بالا اسمش رو اوردم چی هست (ایا "mod"یا"مولتی پلیر" یا که نسخه جدید است ؟)
باتشکر
Men of War: Assault Squad - نسخه تکمیلی محسوب میشه که البته به صورت مستقله و شامل 15 ماموریت جدیده.نقل قول:
سلام
لطفا 10 تا بازی بهم معرفی کنید :
دو2 بازی ماشین
دو بازی هواپیما
دو بازی فوتبال
و چهار بازی به پیشنهاد خودتون ( ترجیحا کارتونی و راحت باشند ، من گیمر نیستم )
سیستم من :
amd 630
ram a data 2*1 1333
vga saphire 4550
کنترلش خوبه، بد نیست. تو مایه های میراث کین و همون DM3 هست. خیلی هم داستان جالبی داره. کلا چیز خوبیه!!!نقل قول:
:31:
سلام دوست مننقل قول:
تشکر بابت پاسخ
==
دوست من می تونی به من بگیید که ایا ، سایتی رسمی یا غیر رسمی داره ؟
و تاریخ انتشار و سازنده (کمپانیش) چه شرکتی است (قبلآ 1c بود )
باتشکر :11:
بازی open world western برای pc چی هست ؟
منظور از open world در حد AC II و GTA IV هست . که بعد یه مدت مکان های بیشتری باز میشه و ..
Best Way و Digitalmindsoft سازنده دو بازی قبل بود. 1C Company هم ناشرش بود.نقل قول:
تاریخ انتشاری عنوان نشده. ولی مشخصه که Digitalmindsoft مسئولیت این یکی بازی رو بر عهده داره و بازی داره مراحل تست رو میگذرونه.
کد:http://www.digitalmindsoft.eu/
اگه پی سی منظورتون باشه:نقل قول:
Gun - 2005
برای PC که فکر نکنم بازی وسترن به صورت Open world اومده باشه.ولی برای کنسول بازی فوق العاده زیبای Red Dead Redemption هست که تا چند روز دیگه منتشر میشه.نقل قول:
Dirt 2نقل قول:
دو2 بازی ماشین
Split/Second
PES 2010نقل قول:
دو بازی فوتبال
Fifa 10
البته برای PC به هیچ وجه فیفا رو پیشنهاد نمی کنم.
rdr رو خودم میدونم میاد . منم به خاطر همونه که ..
گرچه اونم برای pc پورت میشه . 1-2 سال دیگه . موقع انتشار gta iv گفتند امکان نداره این بازی رو پورت کنیم . 1 سال بعد اینکارو کردن . این از سیاست های راک استاره . به هر حال
coj : bib چطوریه ؟ اپن ورلد نیست ؟ فقط باید مرحله بری ؟ بعد سبکش چطوریه مثلا ماموریت میگیری و میری ؟ میشه اسلحه و اینا خرید و .. ؟
نه سبکش اپن نیست و خطی و ماموریت میگیرد و انجام میدید البته ماموریت فرعی هم داره...نقل قول:
مرحله به مرحلس!
سلام
1. یه بازی استراتژیک توپ تو مایه هایه rise of legend می خام
2. جدید ترین و خفن ترین بازی استراتژیک جدید چیه الان؟
من يه بازي مي خواهم كه سوم شخص شمشيري باشه كه تو لشكري داشته باشي و به توني ان را هدايت كني.
سلام
دوستان این روزها دنبال یه گیم می گردم که این خصوصیات رو داشته باشه:
1-قابل اجرا روی کامپیوتر و پلی استیشن
2-یه نوع ثبت اینترنتی برا هر امتیازی که کسب می کنی و رقابت با بقیه
3-طرفدار زیاد
ممنون میشم اگه کمک کنین.
سلام دوستان باید ببخشید که اینجا این سوال رو مطرح میکنم چون تاپیک مناسبی رو پیدا نکردم
میخواستم مجله بازی خارجی رو معرفی کنید
اگه بفرمایید که از کجا میتونم بخرم ممنون میشم.
تو ایران کمتر اجازه ورود مجله بازی رو میدن بهترین مجله همون مجله بازی رایانه ای استنقل قول:
سلام
چند تا بازی جدید و از همه جهات خوب برای xbox می خواستم.البته Fifa World Cup و Splinter Cell convection را دارم.
متشکر
(توضیح:تازه xbox خریدم و این دو بازی که گفتم تنها بازی های ایکس باکسم هستن)
سلام دوست عزیز با اینکه چند وقته ایکس باکسم رو فروختم ولی هنوز تو جریان بازیهاش هستم این بازیهارو حتما تهیه کن:نقل قول:
RED DEAD REDEAMPTION
DARK SECTOR
ASSASSIN CREED II
TEKKEN 6
ALAN WAKE
حالا برو اینارو بازیکن تا 3 ماه جواب میده بعدش بازیهای خوبه دیگه در راهه:31:
از طرف من به ایکس باکس سلام برسون:11:
راستی تشکر یادت نره
خیلی ممنون که جوابمو دادید:19:
دوستان سلام
من یه بازی می خوام شبیه بازی machinarium کسی از این نمونه بازیها سراغ داره ؟
بچه ها بازی شورش دیگه تولید نمیشه برای کنسول ها PS1 که خیلی داشت من الان X360 دارم هست برای XBOX360 یا نه تولید میشه......
شبیه به Rise of Nations: Rise of Legends که فانتزی گونست این چند سال اخیر چیزی موجود نیست.نقل قول:
ولی به صورت علمی تخیلیش موجوده که بازی زیر رو کاملا توصیه می کنم: (ساخت وساز هم داره. مدل نقشه هم به همون صورته.)
Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade - 2006
اما بازیهای خوب استراتژی این یک سال نیم اخیر موارد زیر هستند: (هر چهار مورد فاقد پایگاه سازی)
Empire: Total War - 2009
Warhammer 40,000: Dawn of War II - 2009
Napoleon: Total War - 2010
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Chaos Rising - 2010
بازیهایی که پیشنهاد میشه:نقل قول:
Overlord - 2007
Overlord II - 2009
شبیه به Machinarium بازی زیر پیشنهاد میشه:نقل قول:
Hamlet - 2010
لطفا اسم انگلیسی بازی رو بگین.نقل قول:
بازی جدید ناروتو به نام Naruto : Ultimate Ninja Storm 2 اومده یا نه ؟ اگه اومده میشه یه توضیح دربارش بدید . چون تریلرش خیلی قشنگ بود
سلام
من یه دسته 2 تایی خریدم(یعنی دو دسته دارم)
میخوام ببینم به جز فوتبال چه باری هایی میتونم باهاش بکنم؟ماشین اگه میشه کدوم ماشین دو نفره میشه بازی کردد یا باری های دیگه
ممنون
_________
Q3 2010 برای پلتفرم های Xbox 360 و PS3 عرضه میشه!نقل قول:
Split/Secondنقل قول:
+
نقد بررسی این بازی:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4942800&postcount=42
بازی در سبک wow به صورت آفلاین نیست ؟ یه rpg نسبتا گسترده . مثلا ac ii خوب بود . یکم به rpg شباهت داشت که آیتم و اینا میخری اما لول نداشت . من یه بازی میخوام لول داشته باشه و ...
سلام دوستان
من قبلا یک بازی استراتژی از ماکروسافت داشتم که خیلی زیبا بود و دوستش داشتم . الان دوباره حوسم کرده و میخواهم دوباره بازی کنم .
اسمش یادم نیست ولی 100 درصد از ماکروسافت بود .
میشه بازی های استراتژی ماکروسافت تو این مایه رو معرفی کنید . خیلی دوست ندارم حالت جنگی داشته باشه نه اینکه اصلا نباشه ولی همش هم جنگ نباشه .
دوستان اگه میدونند بهم معرفی کنند .
اگه لینک دانلود هم داشته باشه چه بهتر
با تشکر فراوان
از محيط بازي يكم بيشتر توضيح بديدلطفا.:11:نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
من چند وقت دنبال بازی GALAXY ON FIRE 2 هستم ولی گیر نمیارم
اگه کسی لطف کنه لینکش رو بزاره برای دانلد یا بازی توی این سبک که کمیاب معرفی کنه با گرافیک مناسب خیلی خیلی خیلی ممنون میشم:happy:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزيز براي درخواست لينك دانلود بازي به اين ادرس برين:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=56372
دوست عزیز خوب خاطرم نیست . از بازی های استراتژی که ماکروسافت تولید کرده ، چی ها هستند ؟ فکر کنم سال 3 سال پیش بود . یعنی 2006 اون وقت ماکروسافت چی داشته ؟نقل قول: