تا چقدر روغن كم كردن سمند طبيعيه ؟
Printable View
من یه dodge challenger r/t 71دارم با موتور اثئه 426و 2 تا سوپر چارجر هم داره و هشت دهانه کاربراتور
فروشیه .قیمت 50 میلیون
عمرا با کسی کل کل کنی و کم بیاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدنه six pack
رنگس سفیده و در کاپوت نداره
در صورت تمایل با این شماره تماس بگیرید 09121088379
نیم لیتر در هر دوره تعویض روغن .نقل قول:
این شاء الله سلامتی کار بزنی :8:نقل قول:
من یه dodge challenger r/t 71دارم با موتور اثئه 426و 2 تا سوپر چارجر هم داره و هشت دهانه کاربراتور
فروشیه .قیمت 50 میلیون
البته جسارت نباشه / این موتورها دیگه ارزشی ندارند . الان چیزی که رو بورس هست موتور های awd هست که هر چهار چرخ متحرکند و بدون استفاده از کمک و بنابر این در lunch اولیه همه رو میترکونند . حتی این دوچ چلنجر !
در ضمن یکی از دوستانم یه گاراژ بزرگ تیونینگ داره . سفارش میکنم اگه کسی بود برات رد کنه . ولی فکر نکنم بیش از 10 تومن بتونی رد کنیش .
وایسا الان دارم بازسازیش میکنم و تقویت.
1/4مایل رو تو 9.60 ثانیه میرفت قبل از بازسازی حالا بعدش ببینیم چی میشه.
والا این همچین چیزه خاصی نیست . این یعنی سرعت در پایان 1 چهارم مایل حدود 150 km در ساعت که همچین اش دهن سوزی نی ! در ضمن مشخصاتی که دادی بیشتر به یک ماشین بالای 600 اسب مبخوره نه 426 .نقل قول:
در ضمن اگه فروشنده هستی من مشتریش رو دارم . فقط یه لطفی کن VIN CODE ش رو برام بخون .
منتظرم .
نقل قول:
داش سهیل دمت گرم در حد ذوب :46:
خیلی کامل بود
:11::8:
فقط یه چیزی که هست اینه که من بیشتر می خوام راندمان موتور بره بالاتر ولی بعضی از این روشها مثل تراش سیلندر
هم به موتور اسیب میزنه هم مصرفش رو میبره بالا
ولی روشهای مثل نصب هدرز یا کیت جرقه وگیت توربو فکر کنم به موتور اسیبی نزنه
در کل هم نمیخوام حجم موتور زیادبشه
در مورد مرحله 4 و5 ماشین من تقریبا هر جفتش رو داره فقط دیسک ترمزش سوراخ دار نیست و همینطور کلاجش فابریکه وصفحه کلاج رو عوض کردم البته سیناد استرس بار فکر نکنم بخواد چون تعادل ماشین خیلی خوبه
فقط من با گیربکسش یه مشکلی دارم اینه که ضریب دنده از 1 به 2 خیلی زیاده یعنی وقتی 1 رو پر میکنم میرم توی 2 دور موتور
خیلی میاد پایین این و فکر کنم شتاب ماشین رو 1 الی 2 ثانیه کم میکنه
این مشکل با کوئیک شیفت حل میشه؟ در ضمن من فقط توی همین حالت مشکل دارم ضرایب بقیه دنده ها مشکلی نداره
در مورد سیستم جرقه که گفتید هزینه رو می بره بالا حدودا چند درصد روی توان ماشن تاثیر داره و قیمتش حدودا چقدره؟
يكم توضيح در مورد هدرز ميخوامنقل قول:
هدرز
صدا اگزوز رو خفن ميكنه؟
قيمتش؟
يا حق (:
تا اونجائی که من میدونم هدرز باعث میشه گازهای خروجی از موتور راحتر وسریعتر تخلیه بشهنقل قول:
و در نتیجه رندمان وتوان موتور بیشتر میشه
ولی فکر کنم اقا سهیل توضیح بده بهتره وکاملتر:10:
آخه من شنيدم صدا رو هم عوض ميكنه
مرسي عزيز
يا حق (:
در ضمن قیمت همون 50 ملیونه
وایسا چند روز دیگه عکس موتور و خودش رو هم میزارم
برای هر سوپر چارجرش 12 تومن خرج کردم=24 فشارش تو دور 4600حدود11 بار هست!!!!
کافیه یه نمه گاز بدی تا آسفالت رو به ...بدی:31::31::31:
به همين دليل شده «Nomber1»! :46:نقل قول:
◙
در مورد اسیب زدن به موتور من متوجه نمیشم . اگه منظورت اینه که موتور دچار دستخوردگی میشه که خوب هنر تیونینگ همینه . و حتب همون هدرز بستن هم به نوعی دست خوری در موتور محسوب میشه !نقل قول:
اما اگه منظورت اینه که موتور اسیب میبینه باید بگم اگه ب دقت عمل شه همچین اتفاقی نمیفته .
برای جلوگیری از حجم موتور باید دستکاری سرسیلندر رو بی خیال شی .
در مورد گیربکس هم خوب به نوعی ضرایب بسیار بلندی داره . میتونی گیربکس رو عوض کنی و اگه نخوای میتونی اون رو با یه کم دست کاری ( تراش) دنده های گیربکس بهش برسی .
در مورد کوییک شیفت . این هیچ کاری در مورد اینکه ضرایب دنده کوتاه شه نمیکنه . کوییک شیفت فقط زمان شیفتینگ رو به حداقل میرسونه .
در مورد سیستم جرقه . نمیدونم چی ها میخوای ببندی و قیمت دقیق ندارم .ولی در مورد کارایی باید بگم وقتی اون دست کاری ها انجام شه حتما باید سیستم جرقه رو هم عوض کنی . اما همین طور سیستم جرقه به تنهایی هم بسیار تاثیر داره . خیلی زیاد . حدود 1 تا 2 اسب بهتر میشه .
سيستم تخليه ( هدرز و محل نصب آن)نقل قول:
وظيفه: خروج مواد زائد از درون سيلندرها
قطعات: مونيفولد ٬ لوله ها ٬ منبع هاي صدا خفه كن و كاتاليزور
هرچه سطح داخلي اين قطعات صيقلي تر و كم پيچ و خم تر باشد و قطر داخلي بيشتري داشته باشند خروج گازهاي زائد راحتتر خواهد شد و موتور بهتر تخليه ميشود
1)هترز ( هدرز ) با نصب اين قطعه به جاي مونيفولد به خاطر داشتن قطر بيشتر و سطح داخلي صافتر خروج گازها بهتر صورت میگیرد
بنابر این هدرز جای مانیفولد نصب میشه . هر چی بزرگتر و صیقلی تر باشه خروج گاز ها راحت تر انجام میشه .
اما نصب هدرز باید با برداشتن کاتالیزور همراه باشه . والا بیخیال شید .
دوست عزیز .نقل قول:
من از شما VIN CODE این دودج افسانه ای رو پرسیدم تا به شما یه سری اطلاعات بیشتر بدم . ! ( یاد جمید بابایی بخیر !)
میشه بگید اصلا این VIN CODE چی هست ؟؟ چون من نمیدونم . شاید بتونی توضیح بدی برا بچه ها .
چطور مىشه ECU رو به PC وصل كرد و به اين ترتيب ريمپش كرد؟!
◙
علی جاننقل قول:
مقوله ریمپ کردن ای سی یو به این ترتیب و راحتی نیست . اولا پروت مخصوصی مسخواد تا به ای سی یو وصل شه از پی سی . یعدش هم باید به مراکز معتبر چیپ تیونینگ مراجعه کرد و براساس وضعیت فعلی ماشین چیپ مناسب اون رو دانلود کرد بر روی ای سی یو .
قربون دستت
كامل بود اساسي
يا حق (:
کسی وینچ تو ایران باسه پاترول سوراغ داره؟(ترجیحا warn)
دوست عزیزنقل قول:
جناب حائری وینچ داشتند ؟ تونست نهیه کنه ؟ اگه گیر نیاد میتونی به مصطفی بگی ( از طریق همون شماره که دادم) که برات از دبی بفرستند .
این 2 تا عکس هم برا اونهایی که نمیدونند وینچ چیه شاید تعریفش کنه .
آقا سهیل میترکونی اینجا رو دمت گرم
دیوونه اون وینچ رو g کلاستم:20:
مدير عامل گروه خودروسازي سايپا، از عرضه خودرو ايراني اس 81 در نيمه دوم سال 1387 خبر داد.
به گزارش خبر، قلعهباني در جمع خبرنگاران در حاشيه نمايشگاه قطعات و مجموعههاي خودرو با بيان اينکه اين خودرو به طور کامل ايراني است و همه قطعات آن به کمک قطعهسازان داخلي توليد ميشود، گفت: هماکنون ساخت قالب و تجهيزات اين خودرو در حال اجراست.
وي افزود: اين خودرو قابليتهاي بهتري در مقايسه با خودروي پرايد خواهد داشت و قيمت آن نيز در حدود قيمت پرايد خواهد بود.
قلعهباني گفت: خودرو اس 81 بر پايه استانداردهاي روز دنيا و با موتور پايه گاز سوز توليد خواهد شد.
وي با اشاره به طرح توليد خودرويي با برند مشترک کشورهاي اسلامي خاطرنشان کرد: ما براي هر گونه سرمايهگذاري مشترک با ايران خودرو براي توليد اين خودرو آمادگي داريم و کشورهاي اسلامي نيز ميتوانند براي توليد خودرو در حجم انبوه سرمايهگذاري کنند.
-----------------------------------------
http://tabnak.ir/pages/?cid=3490
◙
چاکرم امیر جان .نقل قول:
فعلا که در نبود جی کلاس مجبوریم به پاژن دل ببندیم !!!
=================================
دوست عزیز hemi !
من خیلی وقته منتظرم ها ! این VIN CODE این دوج چلنجر زیبا چنده بالاخره ؟؟؟
فکر نمیکردم به مسخره بگیرید من پیگیر یه سری کار بودم .
.در ضمن 150کیلومتر میانگین سرعته یعنی موقعی که من شروع میکنم به درگ یکی اگه با سرعت
ثابت 150 از کنارم رد بشه آخر خط با هم میرسیم که خیلی هم مناسبه
vin:js23noe***
در ضمن من اینو سال 71بود که آوردم.
از اونجا اونموقع 26500$خریدم.
در ضمن من که محتاج خرید شما نیستم خیلی جاها هست .همینجوری زدم که اگه علاقه مندی خواست.
حالا شما دفاعی برخورد میکنی؟
چقدر طراحی بدنه اش شبیه لکسوس هست.منتها مثل تاپالسنقل قول:
Hemi جان / چرا ناراحت شدی ؟
من دفاعی برخورد نکردم . از اونجایی که تو این تاپیک خیلی ها از این بحث ها میکردند... حالا شما چلنجر داری یکی بود اس ال ار داشت یکی بود 2 تا 3 تا لامبورگینی داشت و Fxx و ...
( از من دلگیر نباش)
خوب بگذریم .
مشخصات Vin که شما دادی این اطلاعات رو به من داد :
دوج
R/t
موتور اصليش 383
2 درب hardtop
مدل 1970
ساخت لوس انجلس
اسپیشیال
حالا سوالات که من دارم ؟
شما گفتی مدل 71 ولی این وی ای ان مربوط به مدل 70 هست . موتور رو عوض کردی ؟ خودت یا جایی بردی ؟
سریال بدنه اش رو هم بهم بده .
و لطفا یه عکس ازش بزار . اینطوری معلوم نمیشه .
درود بر همه دوستان.
اقا کسی میدونه یه گلف 5 بخوام از دوبی یا هر جای دیگه بیارم تو ایران نمره میشه یا اینکه گذر موقته.و اینکه قیمتش چقدر تموم میشه.همین سوال رو در مورد هامر ایچ 1 و الفارومئو 159 دارم.وایا کسی این ماشین ها رو تا حالا اورده انجا؟؟؟
اگه منبعی هم هست که بشه ازش فهمید در مورد وارد کردن خودرو چه محدودیت هایی هست بزارید ممنون میشم.
من فقط با 206 تیپ 5 حال می کنم و لا غیر
دکمه سرعتش خیلی توپه
هر گاه میزنم موتورش یهو گاز میخوره همه نگاه میکنن وای....
اگر میشه شماره دوستتونو باسم بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قیمت ندارم .نقل قول:
اما اگه پول باشه هر کاشینی رو میتونی وارد کنی / وقتی لامبو و اس ال ار و رولزرویس و ... چیزا وارد شده ...
فقط در گمرک باید اشنا داشته باشی.
نقل قول:
:18::18: رفیق ببخشید ! میشهن دکمه سرعت رو نشون بدی ؟ :18::18:
آقای متین حائری / 9122122971نقل قول:
بهش بگو از طرف سهیل حسینی تماس میگیری .
آره جیگر دکمه سرعتش کنار دندشه !!!
تا حالا ندیدی !؟
چرا دوست عزیز !نقل قول:
الان رفتم دوباره تو ماشین خواهرم نشستم دیدم ! پیداش کردم ! چقدر خوشگله . لامسب وقتی میزنی از پشت اتیش میزنه بیرون !:31:
اوه اوه این رو الان دیدم !
اقا فضولی نباشه ! بر هم نخوره بهتون . ولی میشه بگی این چه سوپر چاجی بوده ؟؟؟نقل قول:
اخه تا جایی که اطلاع دارم ... هر چند اطلاعاتم زیاد درست نیست ولی بهترین سوپر چارج دنیا با تکنولوژی الان بیش
از 5 تومن نیست ... :41:
خیلی دوست دارم بدونم کی به شما اون چارجر رو فروخته ...
آقا جريان اين دكمهى كذايى چيه؟!نقل قول:
◙
میدونم آقا حمیدو میگی دیگه .
در مورد موتور وقتی خریدم طرف عوض کرده بود.بعد سال 1371آوردم
نه بابا چرا ناراحت بشم ؟
ASM Superchargerمارکشه
من تو اینترنت خریدم سال 1378
با shipingو گمرک شد دونه ای 12تومن
در مورد عکس دو روز دیگه صبر کنید من بعد از بازسازی میزارم
واقعا اگه پول باشه چجوری میشه هر ماشینی رو وارد کرد؟
در مورد هزینه ها لطفا توضیح بدید.
مرسی
بله تا حالا hammer h2وارد شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]