تنها عیبی که داره تکراری بودن مرحله هاش ولی تو assassins creed 2 مرحله هاش بیشتر
Printable View
تنها عیبی که داره تکراری بودن مرحله هاش ولی تو assassins creed 2 مرحله هاش بیشتر
AC2 هم گیم پلیش عین 1 هست ؟ فرقی نکرده ؟
گیم پلیش بهتر از اینه واقعی تره 16 نوع مرحله داره (به جز مرحله های اصلی )
یس شماره 2ش کی برا PC میاد ؟
اولا اینجا جاش نیست و Assassin's Creed II خودش یه تایپیک جدا داره!نقل قول:
دوما یه تاییپیک به اسم "تاریخ عرضه بازیهای جدید" وجود داره که اینجور سوال ها رو باید از اونجا بپرسید.
و اینکه تو یکی از روزهای همین "دی" ماه میاد.
فکر کنم 2010/feb /26 بیاد ( اینجور میگن )
آقا سلام این علائمی که رو نقشه گذاشته یعنی چی چیکار باید بکنم اون انگشتا که فکر میکنم یعنی برم یه چیزی رو بدوزدم اما من میرم سراغه یارو نمیدونم چجوری بگیرم ازش راهنمایی کنین لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما جیب بری رو یادتون رفته؟! تو شهر مصیاف که اموزشش رو دیدین:نقل قول:
با زدن کلید F بر روی هدف قفل کنین. سپس در حین تعقیب به صورت اهسته کلید Shift نگه دارین...
شیفت رو میزنم ولی عمل نمیکنه بقیه اش چی بقیه اونا چی مثلا اونا که چند نفر وایسادت دارن حرف میزنند؟
شیفت سمت چپ بود, راست نه. وقتی شیفت رو نیگر میدارین و آروم به هدف نزدیک میشین دست الطائر اروم به سمت جیب طرف میره...نقل قول:
اونایی که وایستادن و با همدیگه صحبت میکنن دوستان شما هستن. وقتی هم به کمکتون میان که تحت تعقیب باشین و به اون نقطه ای که اونا هستن برسین. اون وقته که مانع حرکت دشمنانتون میشن.
حوصله من رو سر برد ، همش مثل همه . حتی شهر هاش همه چیش . نشستم دارم شاهزاده ایرانی بازی میکنم هر چند که این هم تکراری شده نمیدونم چرا این بازی های نسل جدید این طوری شدند .
البته اویل خوب بود خداییش .
من همون اولش موندم آموزشیش میگه شیفت رو بزن و از بین یه سری آدم کوزه بالا سر رد شم ولی هرچی میزنم همش میاد از همون ابتداش و میبازم چیکار کنم
تو xp صدای صحبتها نمیاد باید چکار کنم؟
ببین اگه با pc داری میری که باید shift رو نگه داری تا بدون اینکه به اون خانوما تنه بزنه راهشو باز کنه و برهنقل قول:
بعد خودشم می نویسه که باید چی کار کنید.:20:
ببین اگر سیوهات به صورت اسم کاربر هست شما نسخه ی ناقص بازی رو دارید، که صدا هم مشکل دارهنقل قول:
من نسخه اولشو تموم كردم. بي صبرانه منتظر نسخه دومش روي pc هستم.
برای شنیدن دیالوگ ها - در ویندوز ایکس پی این مسیر رو باید طی کنین:نقل قول:
Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tab
و قسمت Hardware Acceleration رو در حالت Basic قرار بدین.
سلام
بعد از تموم کردن نسخه 2
حالا دوباره یاد نسخه اول افتادم
قبلا با پی سی بازیش کرده بودم ولی الان میخوام با Xbox تمومش کنم
فقط یه مشکل هست
این بازی زیر نویس نداره؟
اگه داره از کجا باید فعالش کرد؟؟
تو Option نبود هرچی گشتم
خیر. برای این بازی زیر نویس وجود نداره.نقل قول:
این که هی تو بازی به الطایر میگن safe dmp my friend(فکر کنم) یعنی چی ؟
اره اینرو واقعا قبول دارم سیر بازی یکنواخت بود.نقل قول:
ولی 2 اون به گفته ی خود سازندگانش باید بهتر باشه.
شاهزاده ایرانی از این جهت خیلی بهتر بود
سلام دوستان
یک سوال از AssassinsCreed دارم
من قسمت راهنمای بازی رو گذروندم ، اون قسمت دکهکده رو گذروندم و آخرش کلی الوار رو روی سر دشمن ریختم و بعد از اون رییس گروه با یه خنجر من رو زخمی کرد
الان دوباره برگشتم توی بیمارستان و اون آقا و خانم دکتر ،ولی نمیدونم چیکار کنم؟!
خانم دکتره وایستاده کنار کامپیوتر و نمیدونم باید چیکار بکنم!
ممنون میشم کمک کنید
فكر كنم assassins يك رو ميگي نه؟نقل قول:
بله ورژن 1
الان اون مشکلم حل شد ، اما یک مشکل جدید (!)
مرحله های قبلی موقع جنگ با شمشیر وقتی کلیک چپ رو نگه میداشتم و همزمان کلیک راست میکردم با حرکتآی قشنگ دشمن رو نابود میکرد ولی مرحلهی جدید هیچ اتفاقی نمیفته!
دوستان میتونن راهنمایی کنن یا تکنیک خاصی اگر داره بفرمایند؟
ممنون
سلامنقل قول:
می بخشین مال خیلی وقت پیشه دقیق یادم نیست:31:
فکر کنم باید یه خورده از بازی رو برین تا تکنیک هارو دوباره بلد بشه...
نقل قول:اول اون قابلیت ها هست بعدش گرفته میشهنقل قول:
قبل از هر مرحله ای یه قسمت آموزشی توی میدان تمرین سربازا هست که میتونید حرکات رو یکی یکی دوباره بدست بیارید
ولي ac2 خيلي بهتر شده . من هم مثل تو ac1 از يكنواختيش خسته شدم نيمه كاره از تو كامپيوترم پاكش كردم.نقل قول:
ولي نسخه 2 از بس قشنگ و متنوع بود رو كنسول تو 3 روز تمومش كردم.
خب بازیه خوبی بود و چند روز پیش 3 روزه تمومش کردم ، اگه بازیه دیگه ای داشتم حتما 3 روز بیشتر میشد اما نبود دیگه !
نکات خوب و بدش به نظر من اینا بود .
مبارزه های جذاب با موسیقیه هیجانی و شنیدینی .
گرافیک بالای بازی .
طراحی صحنه ها و شهرهای بسیار زیبا طوری که من حدود 1 روز فقط شهرها رو از نماها مختلف با اون موسیقیه شنیدنی نگاه می کردم .
نکات ضعف فاحشی هم داشت که اشاره کنم
یکنواختی مرحله ها
طولانی بودن بیش از حد
دموهای شدیدن روی اعصاب ! (مقایسه کنید با دمو های Resident Evil , Devil May Cry ! اونا رو آدم 60 بار می تونه ببینه !)
برگشت به زمان حال هم از بدترین ویژگی های بازی بود به نظرم ، ادم رو از حس بیرون می یاورد و چقدر طولانی و خسته کننده هم بود ، اوایل من میشستم و با دقت نگاه می کردم ، ولی بعدش هم به اونجا می رسید میرفتم سراغ خرده کارام !
اینا نظر کلیم بود نسبت به بازی ؛ کلا فکر کنم دوش خیلی بهتر باشه و دیشب که دموش رو توی فروشگاه دیدم کف کردم ! کایت سواری ، پریدن توی آب و ...
گفتن آب ، از بدترین نقاط بازی در فیزیک بسیار خوبش یک نکته ی اعصاب خورد کن بود ، شنا نکردن و مردن در آب ! انصافا در فیزیک کلی بازی لکه ی سیاهیه !
در کل خوب و امیدوارم 2ش حداقل این نقاط ضعف رو نداشته باشه ؛ طولانی بودن و یکنواختی بازی دیگه انگیزه ای برای ماموریت ها اضافی پس از داستانی برای گیمر نمی ذاره ! من بلافاصله پس از تموم کردن Shift + Delete رو فشاریدم : دی
دقیقا همینش باعث شد که من دیگه بازی نکنمش با اینکه از نظر دیزاین و گرافیک و موشن ها و ... یک شاهکار محسوب میشه .نقل قول:
یکنواختی مرحله ها
من هم همین چند روز پیش تمومش کردم.
و کاملا موافقم با تمام نظرات داده شده.
اگه 360 داری د رگرفتن و بازی کردنش شک نکن!نقل قول:
به نسبت خیلی خیلی جذاب تر هست نسبت به نسخه اولش با اینکه اعتقاد دارم نسخه یکش هم منو راضی کرد
البته من اول دو رو تموم کردم بعد یک رو که قبلا شروع کرده بودم با 360 تموم کردم
نسخه اولش توی p30 برای من زیاد جالب نیومد ولی توی 360 از بازی کردنش لذت بردم
و اینکه بازی هم اونطوری که شما میگین طولانی نیست مخصوصا اگه داستان بازی رو دقت کرده باشین گوش دادن بهش جالبه
یه بار رو که تموم کردین دیگه ، نه؟نقل قول:
سلام دوستام من این بازی رو تازگی خریدم و تو مرحله ی که باید تو میدون با دو تا تمرین کنم گیر کردم باید چیکار کنم بکشمشون یا فن یاد بگیرم در ضمن بعضی موقع ها میگه button0را بزن یعنی چی؟
شما اصلا لازم نیست بری اونجا!!نقل قول:
اگه رفتی با esc بیا بیرون و از دروازه برو بیرون شهر و مامریتتو پیدا کن
تمرین ها اجباری نیستند و لازم نیست حتما انجامشون بدین. تمرین ها بیشتر برای این هست که فنون مختلف رو که به تدریج به الطائر داده میشه تمرین کنید و یاد بگیرید.
دوستان چند روز پیش داشتم aC1 بازی می کردم با ی باگ خفن رو به رو شدم:31:
امیدوارم لذت ببرید:31:
ممنون انوقت تو مبارزه با شمشیر فقط با همون حرکات معمولی شمشیر باید دشمنو کشت:13: یا اینکه با کلیدهای دیگه میشه سریعتر یا زودتر کشت مثل پرنس پرشیا یا حرکات اتروباتیک باشه..
برای کشتن دشمن ها counter attack بهترین راهه:21:نقل قول:
نقل قول:اینی که دوسمون گفت بهترین راههنقل قول:
و اینکه اگه از این روش کشتن خسته شدی نسخه دوم رو بازی کنی که خیلی خیلی متنوع تر شده :46:
خوب من بازی رو خریدم الان هنوز نصب نکردم واسه رفتن مرحله یک لطفا value رو بدین (یعنی صفحه اموزش استفاده از اون و لینک دانلود رو )
دوست من این نسخه 1 هست و هیچ نیازی به Value نداره.نقل قول: