منظورت از r1 همون r هست ؟ آخه دكمه R1 نديدم رو پي اس پي .نقل قول:
من با r امتحان كردم نشد فقط پي اس پي روشن شد .
منظورت از r1 همون r هست ؟ آخه دكمه R1 نديدم رو پي اس پي .نقل قول:
امير جان ممنون كه اصلاح كرديد من خيلي وقت پيش دنبال يه همچين چيزي بودم واسه همين الان درست يادم نبود نوشته بودم هم كه فكر كنم PMP !نقل قول:
رسول با برنامهی umdgenمیتونین در ضمن با فرمت pmf برنامه هم نمیشناسم
آره همون R منظورم بود ! از بس پلي استيشن بازي كرديم قاطي كرديم ! مهدي جان بايد همين جوري كه دكمه رو نگه داشتي دستگاه رو روشن كني ! در ضمن دستگاه بايد كامل خاموش باشه ( رو استند باي نباشه) ، براي خاموش كردن كامل دستگاه هم بايد دكمه پاور رو نگه داريد تا كامل خاموش بشه ... خيلي ديدم كه دكمه پاور رو مي دن بالا ول مي كنن و فكر مي كنن دستگاه خاموش شده در صورتي كه رفته رو استند باي!نقل قول:
منظورت از r1 همون r هست ؟ آخه دكمه R1 نديدم رو پي اس پي .
دو تا سوتي تو يه پست داديم ! يكي اون PMP يكي هم R1 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پيروز باشيد
جاويد
اشکال نداره،پیش میاد!ولی الآن تنها چیز مهم اینه:
فقط 2روز!!!
مرسي جاويد جان . يو ام دي من رو حالت m33 driver no umd بود . يعني چه جورياست ؟ اون بازي pursuit force كه ميگفتي مشكلش ممكنه از اين باشه ربطي داره به اين ؟نقل قول:
مرسی آقا بازم معذرت میشه راهنمایی کنید چجوری آپدیت کنم؟
سلام به همه دوستان ..من ميخام يه psp slim بخرم... اول چند تا سوال دارم....
1_ ميشه تو حافظه 8گيگ داخلي psp slim بازي ريخت ...؟؟؟
2_ ارزون ترين مدل psp slim چيه و چند تومنه؟؟؟
1_اسلیم حافظهی 8 گیگ ندارهنقل قول:
2_الان گرون اگه برات فرقی نمی کنه نگیر در حالت عادی تا 180 تومن هم رسیده ولی الان من توی مشهد قیمت کردم 270!
آموزشش توی صفحه های قبل هست بگردین پیدا می کنیننقل قول:
بهترین مدل چیه
معلومه اسلیمنقل قول:
فکرنکنم بااین برنامه بشه اما بازم امتحان میکنم برنامه رو دارمش باید پیداش کنم.ممنوننقل قول:
خواهش مي كنم مهدي جان حالت هاي مختلف رو تست كن شايد يكيش جواب داد ، تنها حالتي كه Umd مي خواد همون نرمال بوته كه به نظر من بهترين حالتم هست !! در مورد پورسوئيت فورسم ممكنه به همين خاطر باشه تست كن به هر حال ضرر نداره !نقل قول:
مرسي جاويد جان . يو ام دي من رو حالت m33 driver no umd بود . يعني چه جورياست ؟ اون بازي pursuit force كه ميگفتي مشكلش ممكنه از اين باشه ربطي داره به اين ؟
نمیدونم قضیه ی حافظه ی داخلی اسلیم رو کی تو دهن ملت انداخت،ولی خدا خیرش نده!
اگه با No-UMD اجرا نمیشه،و البته اگه UMD داری(Demo Disc هم میشه) با UMD امتحان کن.اگه شد که شد!ولی اگه نشد بازی مورد داره.
جاوید جان یک کاری میکنی؟امضاتو عوض کن!من هر بار دهنم آب میفته با خطر سوختن دستگاه روبرو میشم!
و اینک،فقط 1روز تا GOD OF WAR:CHAINS OF OLYMPUS باقیست!کمربند ها را ببندیییییییید!!!!!!
بچه ها اين crazy taxi فقط مسافر زدن هست . آخه من امروز دارم اينو بازي ميكنم . منظورم اينه معموريتي ، چيزي نداره ؟ اگه فقط مسافر سوار كردن باشه كه مسخره هست .
خوبه باز شما با خطر سوختن دستگاه رو به رو مي شي من كه با خطر خريد دستگاه مواجه مي شم !نقل قول:
نمیدونم قضیه ی حافظه ی داخلی اسلیم رو کی تو دهن ملت انداخت،ولی خدا خیرش نده!
اگه با No-UMD اجرا نمیشه،و البته اگه UMD داری(Demo Disc هم میشه) با UMD امتحان کن.اگه شد که شد!ولی اگه نشد بازی مورد داره.
جاوید جان یک کاری میکنی؟امضاتو عوض کن!من هر بار دهنم آب میفته با خطر سوختن دستگاه روبرو میشم!
و اینک،فقط 1روز تا GOD OF WAR:CHAINS OF OLYMPUS باقیست!کمربند ها را ببندیییییییید!!!!!!
آره مهدي جان بازيش همينه ! اين تاكسي ديوانه ! يكي از بازي هار معروف دريم كست بود به خاطر خلاقيتش وگرنه چيز جالبي نيست !نقل قول:
بچه ها اين crazy taxi فقط مسافر زدن هست . آخه من امروز دارم اينو بازي ميكنم . منظورم اينه معموريتي ، چيزي نداره ؟ اگه فقط مسافر سوار كردن باشه كه مسخره هست .
نه عزیزم،PS3 رو نمیگم،لپ تاپمو میگم!میترسم آب دهن بریزه روش بسوزه!آخه Water Resistant نیست!!
بازم خطر خريد براي من هست ديگه ! :- ))نقل قول:
نه عزیزم،PS3 رو نمیگم،لپ تاپمو میگم!میترسم آب دهن بریزه روش بسوزه!آخه Water Resistant نیست!!
چرا خطر خرید؟چطوری؟
سلام
من الان 1 PSp گرفتم که تازه میخام راش بندازم
صفر کیلمترم
واسه بازی ها همینایی که تو تاپیک دانلود هست دانلود کنم کافیه؟
چیز دیگه ای نیست؟
در ضمن کابل USB هم نداره میخام از رو مموری بریزم
خوب لب تاپم گرونه ! :- ))نقل قول:
چرا خطر خرید؟چطوری؟
مبارك باشه چند گرفتي ؟نقل قول:
سلام
من الان 1 PSp گرفتم که تازه میخام راش بندازم
صفر کیلمترم
واسه بازی ها همینایی که تو تاپیک دانلود هست دانلود کنم کافیه؟
چیز دیگه ای نیست؟
در ضمن کابل USB هم نداره میخام از رو مموری بریزم
بازي ها رو تو پوشه iso مي ريزيد بعد از شاخه Game --> Memory بازي ها رو اجرا مي كنيد ...
ممنون والا واسم از دبی آوردن 700 درهم + 200 درهم برای مموری 4 گیگنقل قول:
ممنون واسه جواب دادن
Emulator واسه سگا از کحا بگیرم؟
خوب از دبي گرفتي !؟ جهت اجراي بازي هاي كپي بايد كاستوم فريم ور نصب كنيد ! تبديل كننده سگا هم تو همين تاپيك بسرچيد هست ! البته فكر كنم رو اسليم جواب نده !نقل قول:
ممنون والا واسم از دبی آوردن 700 درهم + 200 درهم برای مموری 4 گیگ
ممنون واسه جواب دادن
Emulator واسه سگا از کحا بگیرم؟
انتظارها به پايان رسيد .
بازي god of war امروز ريليز مي شود .
اما چه فايده . من تا نيم ساعت ديگه دارم ميرم شهرستان دانشگاه .
مهدي جان حالا تا دوستان عزيز بخوان بذارنش رو اينترنت شما برگشتي !
بابا بچه محل من بچه دریانوام (نهم)نقل قول:
اقا رسول اگه جواب داد به منم بگو منم این برنامرو میخوام برای cutcense های ff:tacticsنقل قول:
من همین الان رفتم وست گفت فردا یعنی 4 شنبه میادنقل قول:
---------------------------------------------
این ff:crisis core عجب بازی توپیه! حیف که ژاپنیه ادم هیچی نمی فهمه! انگلیسیش نمیاد؟
انگليسيش اومده !نقل قول:
این ff:crisis core عجب بازی توپیه! حیف که ژاپنیه ادم هیچی نمی فهمه! انگلیسیش نمیاد؟
ما که آخر نفهمیدیم قضیه چیه!نقل قول:
و اینک،پس از تمامی روز هایی که در انتظار امروز گذراندیم،God Of War Chains Of Olympus منتشر شد!هوراااااااا!!!
با سلام
آقا من یه مشکل دارم هر بازی چه مال سگا چه metal gear میریزم روش وقتی اجراش که میکنم و نوشت PSP میزنه
The game coul not be started (80020321
یه جوری نوشتی انگار متال گیر کنسوله ! اول نوع PSP دوم ورژن فریم ور سوم اگه اسلیم داری و کرنل 1.50 نداری نمی تونی تبدیل کننده سگا رو اجرا کنی !نقل قول:
با سلام
آقا من یه مشکل دارم هر بازی چه مال سگا چه metal gear میریزم روش وقتی اجراش که میکنم و نوشت PSP میزنه
The game coul not be started (80020321
در مورد متال گیرم کدوم متال گیر ؟!؟
آموزش زورکی انگلیسی کردن بازی فاینال فانتزی !
حالشو ببرید !کد:1) Download the Mentrans File: http://www.sendspace.com/file/o5s4xi
2) Extract it
3) Download the ppf-o-matic File: http://www.sendspace.com/file/qa5lx6
4) Run the ppf-o-matic3.exe
5) select the mentrans.ppf and ccff7.ISO [1.66 GB]
6) APPLY Patch and your DONE!
7) Move your Backup Patched ISO into your MS ISO folder and PLAY!
ممنون تو گوگل سرچ کردم باید Use no UDm فعال میکرم که کردم و درست شد ولی از این بازی متال گیر چیزی سر در نیوردمنقل قول:
metal Gear solid
اين مال پلي استيشن يكه احتمالا اسمش EBOOT.PBP نيست ! اگه اينجوريه بريزش تو يه فولدر كپيش كن تو شاخه گيمنقل قول:
ممنون تو گوگل سرچ کردم باید Use no UDm فعال میکرم که کردم و درست شد ولی از این بازی متال گیر چیزی سر در نیوردم
metal Gear solid
برو بچ گاد آف وار لينك تورنتش اومده 1.60 گيگ حجمشه !
==================================
ويرايش : برو بچي كه دانلود كردن مي گن لينك موجود تورنت الكيه ! و كاملا فيكه !
من منظورت نفهمیدمنقل قول:
بازی الان اجرا میشه ولی همش مثل کارتون و نشون میده بعدشم میره یه جایی مثل تو فضا باید چندتا حط به هم وصل کنی :18:
شما كدوم متال گير رو داري ؟!؟ Psp چهار تا متال گير داره يكيش تو مايه هاي همينه كه گفتي !!!!نقل قول:
من منظورت نفهمیدم
بازی الان اجرا میشه ولی همش مثل کارتون و نشون میده بعدشم میره یه جایی مثل تو فضا باید چندتا حط به هم وصل کنی
salam
in ham belakhare bazi GOd of war:
ke be sprat torrent hast vali ba sorate khobکد:http://torrents.thepiratebay.org/4063715/GOD_OF_WAR_Chain_of_Olympus_PSP_ZYmax.4063715.TPB.torrent
ta bad bedrod
man bazish nemikonam ha vali didam shoam moshtaghid va man ham peydash karadam mgozashtam FAKE ham nist khialeton rahat
ta badbedrod
ببخشید می پرسم ولی میشه بگید قیمت بازیهای psp چنده؟
میخوام برم psp بخرم gow بازی کنم.