من هم به همین مرحله رسیدم ولی اینترنت به گوشی وارد نمیشهنقل قول:
اون آموزش هم یه جورایی ایراد داره مثلا" من توی خونه ام شبکه ندارم و کارت شبکه
در حالی که اساس این آموزش بر کارت شبکه است..........
Printable View
من هم به همین مرحله رسیدم ولی اینترنت به گوشی وارد نمیشهنقل قول:
اون آموزش هم یه جورایی ایراد داره مثلا" من توی خونه ام شبکه ندارم و کارت شبکه
در حالی که اساس این آموزش بر کارت شبکه است..........
خيلي مرسي!!!!!!!!!نقل قول:
كار كرد. ممنونم.
آپدیت که واسه افزایش صدا نیومده. واسه کارای دیگه هم هست.نقل قول:
علتشو نمیدونم، فقط میدونم که آپدیت آخری باعث کاهش صدا شده.
این راه کاری هم که گفتیم 100% عملیه، چون هم خودم هم حامد و هم "نخورده مست" انجام دادیم و جواب داده. (الانم داریم میریم دکتر گوش، چون صدای زیادش گوشمونو اذیت کرده :31::46:)
بالاخره نگفتی گوشیت آپدیت هست یا نه.
خوب دوست من ،ما که گفتیمنقل قول:
بالا*پایین پایین*پایین* ( با jogdial ) -----> رول کنار گوشی رو عرض کردم
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز ، نیازی نیست یه سوالو چند بار مطرح کنی ،اگه احیانا دیدی جوابی نیومده بدون که جوابی واسش پیدا نشده یا در حال تست هست که جواب بی ربط داده نشه:10:البته جواب شما رو من دادم،نمیدونم چرا دو بار دیگه هم سوال کردی:18::19:نقل قول:
نقل قول:
این سایت فقط شماره سریالو چک میکنه که مال سونی اریکسونه یا نه و مال چه مدلیشه ولی کشور سازنده یا مونتاژ کننده رو که نمیده. به نظر من اعتباری نداره.نقل قول:
یه جایی خوندم گوشیای اصل شماره هفتم و هشتم شماره imei شون 00 هست. و یه سری چیزای پراکنده و جسته گریخته دیگه که هر کدوم رو مقایسه کردم دیدم مال من فرانسویه. از جمله محل قرار گرفتن دگمه a روی کیبرد و اون ده تا چاک که دور برچسب پشت گوشی هست و اینکه لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه. در ضمن روی لبه در جعبشون نوشته printed in germay .
حالا دیگه خریدین حالشو ببرین. هنگ نکنه کافیه . پسش که نمیتونین بدی. اگر خیلی حساس هستید که فهمین اصله یا نه دو راه وجود داره:
1 راه سریع : با خودکار بیک بکشین روی ال سی دی ببینین خش بر میداره یا نه. اصل ها ضد خش هستن
2-2 راه آهسته: گوشی های چینی روز به روز ال سی دیشون تار و تارتر میشه. هر روز نگاش کنین. اگر تار شد چینی بوده
والا من جواب گرفتم به شدت صداش زیاد شد ولی توی ارفون نه توی اسپیکرنقل قول:
خیلی سادس. ممورت قلابیه و خراب هم هست. برو با پشت دست و هر چهارتا انگشت بزن تو دهنش و بگو عوضش کنه .بیشتر این مغازه دار ها دنبال یکی میگردن کلاه سرش بذارن.نقل قول:
من این روشو تست کردم جواب نداد. کره زمین میاد تو گوشیم ولی وصل نمیشه. شاید به خاطر اینه که کارت شبکه (لن) رو کامپیوترم ندارم. شاید هم درست عمل نکردم . به هر حال جواب نداد و اصلا حوصله تست مجدد ندارم چون خیلی دردسر داشت.نقل قول:
میشه بگی این ماسماسک کجاست؟ من که نمیفهمم چکار باید بکنم:41:نقل قول:
من دارم بر میگردم . دکتر گفت یا باید گوشتو بکشی یا پرش کنی. به نظرتون چیکار کنمنقل قول:
سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین
جواب من رو هم بدین:41:سلام گوشی من p910 است چند روز پیش یه تم ویندوز روش ریختم با پسوند سیس که آیکونها رو عوض کنه بعد گوشی رو خاموش کردم روشن که شد بعد از گرفتن کد همون آرم معروف سونی اریکسون باقی میمونه در ضمن من در گوشی رو قبلا باز کردم الان درشو زدم ببینم درست میشه یا نه وقتی در رو باز و بسته میکنمیه لحظه صفحه میاد و دوباره همون آرم معروف میاد.!!!!!فلاش هم نمیخوام بزنم مشکل دیگه اینه که گوشیم به کامپیوتر هم وصل نمیشه تا حد اقل یه یک آپی چیزی بگیرم آقا به دادم برسید شما ها که استادین
آقا اين فليپش چجوري برداشته ميشه. ضايع نميشه برش داري ؟!
نقل قول:نقل قول:
اي بابا اين چه مسخره بازيه ديگه؟!
اين فروم صاحاب نداره هر كي مياد ده تا پست ميده پشت سر هم. اين يكي كه ديگه نوبره!!
من گوشیمو هفته قبل اپدیت کردم
ولی حالا وقتی میخوام فیلم برداری کنم تار نشون میده
در واقع فوکوس دوربین بر میگرده سر جای اولش
من قبلا تو عکسبرداری فوکوس میکردم بعد میرفتم فیلمبرداری که صاف نشون میداد
ولی الان تار نشون میده
حالا من چیکار کنم خیلی ضایع شده
لطفا کمک کنین
من 3 تا گوشی که جدیدا خریده شد دیدم که انتنشون بعد از 30 دقیقه میپره.....جالب اینجاست ..!!!!
!1_با همین گوشیها یه سیم کارت دیگه میزاری کار میکنه !!!!!
!2_همین سیم کارتو تو یه گوشی دیگه میزاری 5 دقیقه کار میکنه بعد میزاری تو P900 خوب میشه ؟؟؟!!!!
!3_سیم کارتها هم مشکلی نداره ...چون با گوشیهای دیگه خوب کار میکنه !!!!!!!!لطفا راهنمایی کنید ...3 تا گوشی دادن که همین مشکلو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتیم مخابرات میگه سریال گوشی باید رو سیم کارت رایت بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این که نشد کار !!!!!!!!!
میگم کسی میدونه چطور میشه برا گوشی یه اکونت ایمیل تعریف کرد طوری که اگه یه ایمیل برام اومد بفهمم ؟
سلام
من میخوام یه P990 بخرم.
به چه نکاتی باید توجه کنم؟
باید ساخت فرانسه باشه؟پشت باتری مینویسه فرانسه؟
این گوشی چه معایبی داره؟!!
ممنون میشم راهنمایی کامل بکنید.
سلام مجدد
یه P990 دست دوم با مموری کارت دو گیگ رو 230 برای فروش دیدم.به نظر شما مناسبه؟
در کل چه نکاتی رو برای اینکه گوشی تقلبی تو پاچمون نکن باید مد نظر قرار بدیم؟!
خیلی خیلی ممنون
من دو تا مشکل دارم
یکی اینکه مسجهام به ترتیب تاریخ دریافت sort نمی شوند در صورتیکه من میزنم sort by date
تاریخ و روزم رو بر حسب تهران گذاشتم کار نکرد
کردمش لندن باز هم درست نشد
دیگه اینکه چرا نامه های خونده شده و خونده نشده هر دو یک آیکون دارند
توی تمام گوشیها پاک خونده ها باز است و نخونده ها بسته
نمیشه اینو هم اینجوری کرد؟
عزیزم تو به خودت زحمت نمیدی پست های توی همین صفحه رو بخونی بعد دوتا پست پشت سر هم میدی که اصلش جچوری مشخص میشه.!!!!!!!!!!!!!!!متاسفم:41:نقل قول:
والا کلا همه سونی اریکسونا اینجوری ان که تارخ و ساعت رو دقیق مشخص نمیکنه ولی از نظر سورت مشکلی ندارن . ترتیبشو رعایت میکنه. الیته نمونه های خیلی نادری هم برام پیش اومده که اس ام اسه تاریخ 2 روز آینده رو داشته و تا دو روز اولین میسیج اول لیست میمونده و بعد درست میشه.نقل قول:
یه مشکل دیگه هم هست که بعضی دوستان هی زرت و زرت تاریخ گوشیشون رو عوض میکنن . خوب معلومه مسیج ها انپیچک میگیره و هرگز سورت نمیشه. یا بعضیای دیگه وقتی به کامپیوتر وصل میکنن تاریخ گوشی خود به خود با تاریخ کامپیوتر ست میشه و باعث میشه مسیجا هم پس و پیش بشه. من همه این موارد رو رعایت میکنم و معمولا در 95% مواقع هیچ مشکلی ندارم
خونده نشده ها فونتش بولد میشه میفهمی که نخوندیش.
سلام
من پست های تا 3 صفحه قبل رو خونده بودم.
مطالب گسسته بود و من خواستم اطلاعات کلی و جامع بدست بیارم.
كاملا موافقم.:10:نقل قول:
آقا این برنامه رو نصب کنید linkboy_uiq3_100.sis بسیار بسیار کم حجم و کار آمد . روی دسکتاپ گوشی آیکونهای مورد نظرتون رو میزاره. مزیتش نسبت به اون برنامه قبلی اینه که کم حجمه (اين نرم افزار رو جناب نخورده مست در پست 3211 معرفي كردن ولي لينك دنلودي من نديدم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو جا آپلود ميكنم
دنلودکد:http://www.smart-se.ru/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=2561
دنلودکد:http://www.4shared.com/file/28754763/b0ab0349/linkboy_uiq3_100.html
مشكلي كه دارم اينه كه آيكونها رو نميتونم به انتخاب خودم قرار بدم
دوستان سلامنقل قول:
این برنامه برنامه خوبی هست ولی اگه منظورتون از برنامه قبل gdesk باشه که اون خیلی بهتره شاید حجمش بیشتر باشه ولی به نظرم مصرف باتری رو کمتر میکنه
من هر دو رو روی گوشی نصب کردم
با لینک بوی مصرف باتریم بیشتره تا gdesk
ضمن اینکه برای gdesk دیزاین های زیاد وقشنگی هم ساخته شده که من الان دارم از دیزاین ویستا استفاده میکنم که یک منوی استارت شبیه منو استارت ویندوز ویستا رو در اختیارتون قرار میده وبعضی ها رو هم بصورت پنجره براتون باز میکنه(جهت اصلاعات بیشتر به برنامه های کاربردی سر بزنید)
اکیلیس جان برای مشکلتون باید رو آیکونها چند لحظه فشار بدید بعد ول کنید نوی پنجره باز شده هم میتونید برنامه مورد دلخواهتون رو قرار بدید هم آیکون مورد نظرتون رو
اینم بگم با gdesk دیروز که گوشی رو شارژ کردم تا الان 73% دیگه شارژ دارم
سلام به همگی می خواستم ببینم برای صفحه ی گوشی محافظی پیدا نمیشه؟؟؟
نقل قول:
منم منظورم این بود یکی از کارای آپدیت بهبود صداس :46:
من چون گوشیمو تازه گرفتم دیگه آپدیت نکردم.ضمنا وقتی گوشی مشکلی نداره و مثل ساعت داره کار میکنه مگه سرم درد میاد که آپدیت کنم:31::46:
نقل قول:
مرسی دوست عزیز. لطف کردی. دوستان میتونن امتحان کنن . به امتحانش می ارزه . حالت گرافیکی خاصی نداره و خیلی سادس. ولی از به نظرم سیستمو کمتر آشغال میکنه. :46:
پست #3286 رو بخون اولین جوابی که دادم . همه اطلاعاتی که هر کس از گوشی اصل و غیر اصل میدونه همینه . چون اصولا تقلبی هاتقریبا همه چیزش اصله و فقط بوردش ساخت چینه. اونم تا باز نشه 100 درصد قابل تشخیص نیست.نقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
دوست عزیز من پستی که گفتید رو خوندم ولی چند تا اشکال هم داشت اون 00 رو که گفتید مربوط میشه به گوشی های نوکیا نه اس ای
اون ده تا چاک روی لیبل روی چینی ها هم هستن
صفحه گوشی من هنوز تار نشده با اینکه گوشیم چینیه
راه سریع رو هم اصلا انجام نمی دوم که به ضررش نمی ارزه ضمن اینکه اس ای چیزی راجع به ضدخش بودن صفحه نمایش این گوشی نگفته که اگه این طور بود اس ای روش تبلیغ میکرد
در مورد سایت درست گفتید
سلام به همگی
هندسفیری که تو پک p990i هست چه مدلیه؟ هندسفیری های سری واکمن هم بهش میخوره؟
ممنون
چرا جواب منو نمیدیدنقل قول:
مال منم همینجوره و لجم رو در آورده . اساتید گفتن توی فیلمبرداری فوکوس نمیکنه. اولش که تو کتم نمیرفت ولی دست آخر رررررررررررررررفتنقل قول:
نمیدونم والا تقریبا قابل تشخیص نیستن.توی این مدت تمام چیزایی که شنیده بودم همینا بود اگر راه دیگه ای بلدید بگید. لطفا.نقل قول:
نمیدونم اسمش چیه . یه مدل معمولیه. اره سری دبلیو بهش میخوره خیلی هم عالیه. من یه آهنگ رو هم با 810 هم با 990 توی هندزفری سری دبلیو تست کردم کیفیت پخششون یکیه اما ولوم توی سری های واکمن بیشتره . ولی توی کیفیت با هم برابری میکنن.نقل قول:
چرا، هست.نقل قول:
تا حالا نه همچین چیزی شنیدم نه دیدم. عجیبه!!!نقل قول:
واسه منم آپدیت هست ولی همچین مشکلی ندارم. نمیدونم شاید شما واسه منم میگین تار. چقدر مات هست؟نقل قول:
کاری نداره. من خودم gamil ام را با موبایل چک می کنم.نقل قول:
برو قسمت messaging و از more مراحل زیر رو طی کن:
setting>email accounts>new
اینجا باید تنظیمات مربوط به ایمیلتو وارد کنی.
هر موقع هم خواستی ایمیلتو چک کنی، همون صفحه اول messaging از more گزینه get & send رو میزنی.
این نکته هم بگم که ایمیل شما باید pop3 باشه تا بشه این کارو کرد. یعنی فقط web based نباشه.
کمک فوری فوری
مموریم خراب شده (memory corropted) اصلا فرمت نمیشه نه با گوشی نه با رمریدر . چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها دارم دیوونه میشم . این 990 خوبه ها ولی توی گوش دادن موزیک اذیت میکنه مدیا پلیر خودش مفت گرونه صداشم تو هندز فری از دبلیو ها کمتره. سرعتشم کمه . میگم بهتر نبود w950 میگرفتم( قضیه دوربین رو فاکتور بگیریم)؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
سلام به همه ی دوستان گلم توو این کلوپ.من خودم قبلا خیلی به اینجا سر می زدم ولی دیگه کمتر اینجا میام.
یه درخواست از عزیزان داشتم.کسانی که P990i دارن می دونن.اگه کسی از شما بروبچ گل دموی P990i رو داره می شه خواهشا بذاره واسه دانلود!خیلی دنبالش گشتم.(همون فیلم گوشی رو می گم)...
بازم می گم اگه دارین لطفا بذارینش برای دانلود!ممنون میشم.
سلام.
ديروز داشتم با گوشي كار ميكردم. يه چندتا چيز جالب(به نظر خودم) موقع نوشتن متن با قلم رو صفحه فهميدم.
شايد دموده شده باشه و خيلي هاتون ياد داشته باشين ولي بد نيست اينجا ذكر كنم:
1-نحوه كپي كردن متن انتخابي: موقعي كه متن رو انتخاب ميكنيم(با نگاه داشتن قلم و كشيدن روي متن مثل موس كامپيوتر) با يك حركت قلم به سمت راست و سپس بالا(بدون برداشتن قلم مثل |__ ) متن انتخابي كپي ميشه و ميرهتو حافظه بدون اينكه از منوي Edit گزينه كپي رو بزنين. :20: (اگه كسي طريقه پيست كردن رو بلده به همين صورت بگه كه من هر كار كردم نشد)
2-موقع تايپ يه علامت مثلث سمت راست صفحه نشون ميده. من هميشه با خودم ميگفتم اين چيه تا ديروز كه فهميدم!!!:21: :5:
وقتي بالاي مثلث يعني بالاي صفحه چيزي رو با قلم مينويسيم عدد تايپ ميشه. مثلا اگه شما هر كار هم كنيد كه S رو تايپ كنيد عدد 5 رو تايپ ميكنه
بر عكس وقتي پايين مثلث با قلم چيزي رو مينويسيم در هر صورت حروف تايپ ميشه البته حروف كوچك
برا نوشتن حروف بزرگ هم اگه قسمتي از نوشته بالاي مثلث و قسمتي پايين مثلث باشه حروف بزرگ تايپ ميشه.
اميدوارم براتون جالب بوده باشه.
آقا w950 هم simbian9.1 هست با uiq3 درست مثل p990 آیا تمام برنامه هایی که روی 990 نصب میشه و کار میکنه . روی 950 هم کار میکنه؟ کسی تست کرده یا اطلاعی داره؟ داه دیوونم میکنهههههههههههههه میخام بفروشم 950 بگیرم. به خاطر همین مشکل پلیرش که درد سر داره و نمیشه پلی لیست بسازم.
خیلی ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن.
یه سوال دیگه هم داشم :
چه وسایلی باید همراه گوشی باشه؟ هندزفزی(سیمی یا بلوتوث؟)-شارژر- و.... ؟!
ممنون
سلامنقل قول:
یه جایی خوندم گوشیای اصل شماره هفتم و هشتم شماره imei شون 00 هست. و یه سری چیزای پراکنده و جسته گریخته دیگه که هر کدوم رو مقایسه کردم دیدم مال من فرانسویه. از جمله محل قرار گرفتن دگمه a روی کیبرد و اون ده تا چاک که دور برچسب پشت گوشی هست و اینکه لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه. در ضمن روی لبه در جعبشون نوشته printed in germay ..
میشه در باره موارد زیر بیشتر توضیح بدین:
محل قرار گرفتن دکمه a در گوشی های اصلی و تقلبی چه فرقی داره؟
کدوم لیبل؟ میشه عکس بزارین؟!نقل قول:
لیبل پشتش باید فیت توی اون مستطسل قاب خودش قرار داشته باشه.
ممنون
سلامنقل قول:
میشه بگی دقیقا چه پیغامی میده؟(البته منظورم وقتیه که با رم ریدر می خوای فرمتش کنی؟)
آره کار میکنه دوست عزیزنقل قول:
چرا نمیتونی پلی لیست بسازی این که کاری نداره
میری توی media player-->music-->playlist از اونجا new playlist رو انتخاب میکنی بعد هر آهنگی که خواستی بهش اضافه کنی میری روش more رو میزنی و add to playlist رو انتخاب میکنی
هندزفری سیمدار - شارژر - پایه استند - مموری 64 - کابل usb - پیچ و آچار برای باز کردن فلیپ - قلم اضافینقل قول:
زیر فیلیپ یه صفحه کیبورد کامل هست که اگه گوشی اصل باشه باید دقیقا مثل کیبورد کامپیوتر باشه. یعنی حرف a باید تو ردیف وسط اولی از سمت چپ باشه.نقل قول:
آقا شرمنده یه سوال دیگه::11:
اگه مموری گارانتی داشته باشه یعنی برچسب هولوگرام داشته باشه فقط میشه اونو عوض کرد یا اینکه میشه کلا به مغازه دار پس دادش؟
آخه من به یارو گفتم پس ور دار گفت نمیشه فقط میتونم برات عوضش کنم.
ممنون.:10::46: