ها...
یادم اومد
من 4 بارش رو رفتم اما دیگه جای خالی برای سیو نداشتم بی خیالش شدم. حیف شد الان دیگه ps1 ندارم
Printable View
ها...
یادم اومد
من 4 بارش رو رفتم اما دیگه جای خالی برای سیو نداشتم بی خیالش شدم. حیف شد الان دیگه ps1 ندارم
بهتره اويل دو رو با ايمولاتور بازي كنيد با vgs خيلي روون اجرا ميشه
ولي آرم capcom رو يكم من و من مي كنه!
البته اگر توي بازي هاي چند لبه نباشه چون vgs&epsxe بازي هاي چند لبه رو اجرا نمي كنند!
نه ئرژن قديمي نميتونه باز كنه ورژن جديد ميتونهنقل قول:
مگه هر کی اویل بازه باید همه سری ها رو 30 دفعه تا اخر بره؟!نقل قول:
راستش رو بخوای من سری 1 رو 10-12 بار رفتم، 3 رو هم 5-6 بار ولی 2 رو فقط 2 دفعه رفتم. مراحل اضافی رو هم فقط تو 3 ادامه دادم که اون موشک انداز 4 لول و اون مسلسل mini رو گرفتم. مراحل اضافی سری 2 رو مثل بمب و اینا اصلا نرفتم چون همونطوری که گفتم خیلی باهاش حال نکردم.
تو اين چند روزي كه نبودم حسابي زدين تو سر evil4 آقا داغ دل من رو تازه كردين اين بازي هر چقدر كه قشنگ بود و هرچقدر كه هيجان داشت ولي يه اويل اصيل نبود من evil 3 رو بيشتر از 25 بار تموم كردم ولي اويل 4 رو بيشتر از 5 بار نتونستم برم.من كلا با گيم پلي اويل خيلي حال ميكردم كه اونهم تو اويل 4 كلا تغيير كرد و حال ما رو گرفت.
بچه ها من تو دمویی که از اویل 5 دیدم کلی حال کردم ... کاراکتر اصلی کریس ردفیلده... در ضمن باز با زامبی ها باید بجنگیم ... اما نه زامبی های قدیم که سرعتشون یک متر بر ساعت بود بلکه با آدمخوارهایی با سرعت گاندوس ها
و یه چیزی که حیفم اومد نگم اینکه تا حالا تو هیچ بازی نورپردازی بازی اویل 5 رو ندیدم ... در ضمن تریلری که من دیدم مربوط به دمو بود که واقها حرف نداشت اگه خود بازی هم مثل دموش باشه که وای !!! درضمن بازی از دوربین ثابت استفاده میکرد مثل گذشته اگه اشتباه نکنم
اولا که 30 دفعه نه 8 دفعه . بعدشم خواستم ببینم اصلا دنبال اینجور چیز ها میری ؟اگه واقعا به یک بازی علاقه داشته باشی مثل من میری دنبال اینجور چیز هانقل قول:
مگه هر کی اویل بازه باید همه سری ها رو 30 دفعه تا اخر بره؟!
راستش رو بخوای من سری 1 رو 10-12 بار رفتم، 3 رو هم 5-6 بار ولی 2 رو فقط 2 دفعه رفتم. مراحل اضافی رو هم فقط تو 3 ادامه دادم که اون موشک انداز 4 لول و اون مسلسل mini رو گرفتم. مراحل اضافی سری 2 رو مثل بمب و اینا اصلا نرفتم چون همونطوری که گفتم خیلی باهاش حال نکردم.
لیون خوشتیپتره .نقل قول:
بچه ها من تو دمویی که از اویل 5 دیدم کلی حال کردم ... کاراکتر اصلی کریس ردفیلده... در ضمن باز با زامبی ها باید بجنگیم ... اما نه زامبی های قدیم که سرعتشون یک متر بر ساعت بود بلکه با آدمخوارهایی با سرعت گاندوس ها
و یه چیزی که حیفم اومد نگم اینکه تا حالا تو هیچ بازی نورپردازی بازی اویل 5 رو ندیدم ... در ضمن تریلری که من دیدم مربوط به دمو بود که واقها حرف نداشت اگه خود بازی هم مثل دموش باشه که وای !!! درضمن بازی از دوربین ثابت استفاده میکرد مثل گذشته اگه اشتباه نکنم
آره خداییش نورپردازی حرف نداره . اصلا گرافیکش هم حرف نداره
نقل قول:
بابا اين بازي كه براي pc نمياد.مياد؟تازه اگر بياد فكر كنم يه سيستم خيلي بالا بخواد .در ضمن اين ubi باز تاريخ زد may 2007 خدا كنه ايندفه سر كار نباشيم.
نه برای P30 نمیاد .نقل قول:
بابا اين بازي كه براي pc نمياد.مياد؟تازه اگر بياد فكر كنم يه سيستم خيلي بالا بخواد .در ضمن اين ubi باز تاريخ زد may 2007 خدا كنه ايندفه سر كار نباشيم.