[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این انتقالات فصل دوم حضورم تو اورتونه
اول فصل فقط 11 میلیون بودجه بهم دادن و تقریبا هیچ کاری نمیشد باهاش کرد منم شروع به فروش بازیکنای مازاد کردم که بعضی هاشون مثل Oviedo و Pantic به خاطر جواز کار نمیتونستن برن تیمهای انگلیسی و فقط هم از انگلیسی ها براشون پیشنهاد میومد که بلاخره دو باشگاه خارجی براشون پیدا شد.
گورکوف رو هم با نصف ارزشش فروختم ولی چون آزاد گرفته بودم باشگاه و هوادارا از سود خالص انتقال راضی بودن.
در ضمن پیشنهاد 45 میلیونی من یو برای جیمز مک کارتی رو هم رد کردم تا ناراضی بشه و الان که نقل و انتقالات تموم شده میگه که باید منو می فروختی:n04:
پیشنهاد 46.5 میلیونی آرسنال برای کوین میرالاس رو هم رد کردم و باهاش تمدید کردم چون جزو ارکان اصلی باشگاهه.
در مورد خرید ها اینو بگم که خرید اول رو همینطوری گرفتم تا مسئولین جوانگرا باشگاه رو راضی کنم. داگلاس کاستا رو هم به شدت مفت خریدم چون تو بایرن بهش بازی نمیرسید و قیمتش افت کرده بود.
پدی مک نیر که فصل نسبتا خوبی رو به عنوان یار قرضی تو سوانسی گذرونده بود رو هم به عنوان دفاع وسط چهارم قرضی گرفتم.
میرسیم به موتینیو گل سرسبد ترانسفرهام که فصل فوق العادش تو موناکو باعث شد برم دنبالش و با رضایت کامل جذبش کنم. سرژ اوریه هم داشت با حدود یک پنجم ارزشش میرفت تیم های دیگه که من با پیشنهاد بهتر جذبش کردم البته یه دفاع راست میخواستم که اوریه علاوه بر دفاع راست توانایی بازی تو همه پست های دفاع رو داره. پاتریک بمفورد و آدرین رابیوت رو هم برای بیشتر کردم گزینه های نیمکت گرفتم البته بمفورد تو کریستال پالاس فصل خوبی رو به صورت قرضی گذرونده بود.
یکی از مهمترین بخش هایی که بهش اشاره نکردم تمدید قرارداد با بازیکن های اصلیم بود مثل لوکاکو و بارکلی و استونز و میرالاس که به همشون هم حقوق خوب دادم تا فکر رفتن به سرشون نزنه:n33:
چن تا از بازیکن هام که قرضی توی تیم های دیگه بودن رو هم برگردوندم مثل Jack Butland که خودم فصل پیش گرفتمش و گذاشتم یه فصل همون استوک بمونه. Luke Garbutt رو برای نیمکت دفاع چپ و Tyias Browning هم برای گزینه روی نیمکت برگردوندم.
در ضمن بعد از رایزنی های زیاد با مسئولین باشگاه و تهدید به ترک باشگاه اونا رو راضی کردم که اجازه بدن به جای 30 درصد از 45 درصد پول فروش بازیکنها استفاده کنم ولی این پایان کار نبود و به خاطر صرفه جویی و اینکه یکی از وامهای سنگین باشگاه هم تمام شد الان که فصل نقل و انتقالات تموم شده دوباره بهم اجازه استفاده 100 درصدی از پول فروش بازیکنا رو دادن:n10: