سلام من سیدی سیلور این بازی رو دارم اگه میشه شبیه سازی که باهاش بازی میکنید با تمام پلاگین ها و بایوس هاش برام بزارید ممنوننقل قول:
Printable View
سلام من سیدی سیلور این بازی رو دارم اگه میشه شبیه سازی که باهاش بازی میکنید با تمام پلاگین ها و بایوس هاش برام بزارید ممنوننقل قول:
دوستان من دو تا cd از رفیقم گرفتم که سری کامل کراش رو داشت (مربوط به سونی1)
کار یه شرکت ایرانی هست به نام پردیس
من چون این بازی رو قدیما بازی میکردم وخیلی دوست داشتم دوباره نشتسنم بازی رو نصب کنم وبازی کنم اما تو کراش یک تقریبا وسط های بازی یا شایدم اخراش که میرسه توی یکی از مراحل که میخواد وارد بشه ارور میدهو دیگه اجرا نمیشه
من نمیدونم چطوری هست اما این شرکت بازی رو شبیه سازی کردن با ePSXe - Enhanced PSX emulator همین اسم موقع اجرای بازی توی Task manager دیده میشه به همراه نام بازی
حالا میخواستم بدونم چوری میشه این مشکل رو حل کرد؟
سلام.چرا God of war گرافیکش رو شبیه ساز من میشکنه.ولی سرعتش خوبه.تقریبا فوله.
626_pcsx2pg-vtlb-dev
GSDX 1.14 rev 896
از این نرم افزار استفاده کننقل قول:
pSX 1.13
برای دانلودش به تاپیک اصلیش مراجعه کن
دوست عزیز خدای جنگ اینطوری اجرا میشهنقل قول:
من با هر چیزی امتحان کردم درست نشد
دوست عزیز در اولین فرصت میزارمنقل قول:
آخه این روزا یکم وقت ندارم ولی مطمئن باش میزارم
با سلام به دوستان بلخره یه تنظیمات خوب برای بازی GOW1 چیدا کردم میزارم براتون این تنظیمات با PCSX2 9.5 PLAYGRUON VM اجرا شده امید وارم بدرتون بخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر یادتون نده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات بازی GOW1 با PCSX2 9.5 PLAYGRUON VM
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. من تاحالا چند تا بازي با pcsx2 9.5 watermooze و pcsx2 9.5 playground اجرا كردم ولي هر بار pcsx2 9.5 watermooze با اينكه قديميتره و قدرتشم كمتره ولي بهتر فريم ميده. كسي ميدونه دليل چي هست؟
در نسخه های جدید جایی هست که اسمش رو دقیق نمیدونم ولی مربوط به هک هستنقل قول:
که باید متناسب با هر بازی فعال بشه
ولی من نسخه قدیمی رو ترجیح میدم و الانم ازش استفاده میکنم
سلام من دیگه دارم دیوونه میشم
نسخه 0.9.4 رو دانلود کردم
بازی Crash Nitro Kart رو هم خریدم
این بایوس و پلا گین ها و پچ چین؟
من هیچی نمیدونم!
runcdvd که میزنم وارد تنظیمات میشه و تا اونجا که 2 تا مموری داره میره و من هر دو تا رو فرمت میکنم و وقتی که واردشون میشم میزنه no data!
دوستان من فقط میخام بازی Crash Nitro Kart رو اجرا کنم نه هیچ بازی دیگه
لطفا لینک دانلود برنامه بایوس ها و پچ و پلاگین و هر کوفت و زهر مار دیگه ای که لازمه تا این بازی اجرا بشه رو قرار بدین و یه کوچو لو هم توضیح بدین کجا بزارمشون
ممنون