حالا بگردیم ببینیم چیزی پیدا میشه.خدایی خیلی بزرگن آیکونانقل قول:
Printable View
حالا بگردیم ببینیم چیزی پیدا میشه.خدایی خیلی بزرگن آیکونانقل قول:
پارانوید یا پک تو کاستوماش نیس؟ دنبالش نرفتم .
این دو تا رام یادمه چنج دی پی آی داشتن
دوست عزیز بنده این دو مورد رو که فرمودین تست اصلا همچین چیزی نیستش. حداقل برای من یکی...نقل قول:
با antutu بنچمارک گرفتم شد 28075.
اینم اسکرین شاتش.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دیگه چی؟:n02:
من رام ایران . هند و بنگلادش رو نصب و تست کردم اما در هر 3 اونها وقتی page های صفحه اول گوشیم رو با انگشت اونها رو جمع میکنم لگ میگیرن بعد که 2 3 بار این کار رو پشت هم انجام میدم رون میشه اما وقتی که 2 باره برم توی ستینگ یا گالری و چند دور بچرخم و 2باره بیام این کار رو انجام بدم لگ میگیره مشک چیه ؟ در کانتکت ها هم لگ داره ( بعضی از صفحه های دیگه هم به همین صورت ) چیکار کنم . ( من توی اس 3 این مشکل رو نداشتم ) 2 تومن پول گوشی ندادم اینجور لگ ها تو جا های پیش پا افتاده داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی به روونی آیفون ندیدم!
واقعا هنوز اندروید از iOS عقبه. واقعا!
گوشی منم همین طوریه!
من ریزر دارم. چند تا از بچه های دیگه هم ریزر دارند. همه یه رام فلش زدیم دقیقا مثل شما منم همین جاها لگ دارم که اونا ندارند!
راه حلی هم هنوز پیدا نکردم. هیچ کسم نمیدونه مشکل از کجاست. اعصاب آدم خورد میشه وقتی میبینی چواب بچه های دیگه اینه:
"برای ما این طوری نیست" :n29:
یکی اگه بگه مشکل از چیه ممنونش میشم واقعا عجیبه این گوشی دلیلی نداره لگ بده در این حد اما...نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
رام پایه AOSP نمیخام اخه :|نقل قول:
شما خیلی خیلی حساسیت نشون میدی.اون لانچرایی که صفحه قبل گفتم رو نصب کردی؟نقل قول:
بله اونها رو نصب کردمنقل قول:
یعنی کسی بخواد با تم اصلی کار کنه باید لگ داشته باشه ؟
آخه توی اینترنت . کانتکت و موزیک پلیر هم لگ داره
گوشیم 1 هفته ای میشه برگشته دستم؛خیلی روان کار می کنه؛به طرز عجیبی هم دماش خوبه موقع بازی؛خیلی بالا نمیره :n19:
میگم آنتی ویروس نیاز هست برای این؟یا نه؟ اگه آره پیشنهادی دارید؟ (Avast! رو یکی می گفت خوبه)
بعد بازی هایی مثل nfs most wanted و غیره رو از کجا میشه دانلود کرد براش؟