بچه ها
ممنون از پخ هايي كه ميدين.
من xvision براي فروش ندارم. بايد از نمايندگي هاش تهيه كنيد. ولي اگر نظر من رو ميپرسيد فقط xvision بگيريد و وقتي خريدي بيايد اينجا و رضاييت يا نارضايتيتون رو بگيد. تا همه بدونن همه چيو. ممنون از شما
Printable View
بچه ها
ممنون از پخ هايي كه ميدين.
من xvision براي فروش ندارم. بايد از نمايندگي هاش تهيه كنيد. ولي اگر نظر من رو ميپرسيد فقط xvision بگيريد و وقتي خريدي بيايد اينجا و رضاييت يا نارضايتيتون رو بگيد. تا همه بدونن همه چيو. ممنون از شما
من خودم Xvision را دارم و قبلا هم گفتم که به غیر از صدای شبکه قرآن از بقیه امکانات اون راضی هستم و صبر کردم تا این دستگاه وارد بازار بشه حتی من چهار بار به مادیران ایمیل زدم و زمان ورود دستگاه به بازار رو پرسیدمنقل قول:
در پست 820 هم من قابلیت دستگاه استاندارد رو از نظر صدا و سیما گذاشتم و اون سایتی هم که معرفی کردم سایت خود صدا و سیما هست به آدرس http://digitaltv.irib.ir/ که با مراجعه به اونجا اطلاعات زیادی میتونید دریافت کنید اون قسمت هم که بولد کردم در همون سایت نوشته که سازمان در آینده برنامه داره پخش خودش رو به HD ارتقا بده که منظور از آینده معلوم نیست چه زمانی هست
سلام آیا با سامسونگ led سری 8000 هم میشه کانالهای دیجیتال را دریافت کرد ؟
فقط سري اروپايي مجهز به تيونر ديجيتال است
من از بانه خریدم فکر کنم اروپاییه جالا باید چیکار کنم تی.نرش فعال بشه ؟نقل قول:
آقا یکی به ما کمک کنه!
این سیستم دیجیتال توی شهرستان های استان اصفهان راه افتاده یا فقط توی خود شهر اصفهان؟
در منوي كانال يابي گزينه dtv دارد؟
دوست عزيز مورد شماره 5 اشتباه تايپي بود . ولي مورد1- پروويژن دو پورت پورت يو اس بي داره يكي جلو يكي عقب .نقل قول:
دوست عزيز من چه جانبداري كردم غير از اين كه مزيت دستگاه رو گفتم در ضمن باز هم مي گم پرو ويژن يك پورت يو اس بي جلو داره و يك پورت يو اس بي عقب . پورت جلويي به صورت مخفي مي باشد كه توسط يك درب به همراه جاي خشاب مخفي شده . شما عكس هاي دستگاه رو ديدي فكر كردي يه پورت داره . در ضمن من هر دو دستگاه رو دارم.نقل قول:
من که ندیدم این مورد رو ولی دوستان میگن در منوی مخفی هست حالا واقعا نمیدونم جریان چیه اینه که سئوال کردم از راهنماییت ممنوننقل قول: