بابا فیفا بازنقل قول:
تازه اونجا زنم میتونی بگیری!
Printable View
بابا فیفا بازنقل قول:
تازه اونجا زنم میتونی بگیری!
بچه من بازی رو دانلود کردم تو لپتاب یکی از دوستام تیم ملی ایران رو داره و پرسپولیس صبا و ... رو هیچ پچی هم نصب نکرده ولی واسه من نه
بچه ها بازی درست شد و با پرسپولیس رفتم از iran_full استفاده کردم پرسپولیس بازیکناش کمه ولی دارم جا میفتم :n02:
بالاخره فصل اول رو تموم کردم و در لیگ سوم شدم رفتم جام باشگاه ها :n09:
در جام یوفا هم در نیمه نهایی حذف شدم و در فینال FACUP به چلسی 3 به 1 باختم :n03:
جالبه که سال اول بودجه برای خرید بازیکن نداشتم ولی امسال اشپانسر تیم عوض شد و باشگاه مبلغ ناچیز 63 میلیون پوند برای خرید بازیکن بهم داد ، از قدیم میگن پایان شب سیاه سپید است ، من هم چند تا از بازیکنان رو فروختم به قیمت حدود 80 میلیون پوند و تقریبا همین مقدار هم بازیکن خریدم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نرم افزاری که نقل وانتقالات رو انجام بده کسی میشناسه بعد بازیکن رجن چجوری میاد؟
17 صفحه دیگه تا پیوستن به باشگاه صدتایی ها
بازیکنان رجن از ایکون کره زمین گزینه ترانسفر رو انتخاب میکنی بعد روی ورلد کلیک میکنی و در قسمت youth intake این بازیکنان رو میتونی ببینی البته این بازیکنان در تاریخ های خاصی نشون داده میشن تقریبا هر ماه به این قسمت سر بزن ( در سمت راست دسته بندی ماهیانه داره ) یکی از دوستان در صفحات قبلی این قسمت رو به خوبی توضیح داده بود
تیاگو رو عالی خریدی تو بازی من که سال 2016 هستم تیاگو بهترین هافبک جهانهنقل قول:
نکته جالبش این بود که تیاگو در فصل 12-13 فرستاده بودنش تیم B بارسلونا من هم از نیم فصل به بعد مدام ازش تعریف میکردم وقتی هم خواستم بخرمش چلسی و پورتو هم بهش پیشنهاد داده بودن ولی تیم من رو انتخاب کرد حالا یا به خاطر این تعریف ها بود یا اینکه تیم ما در جام باشگاه هابود ولی چلسی در جام یوفا برای خریدنش هم 5 میلیون پیش دادم و 15 میلیون در طول سه سالنقل قول:
تیاگو رو عالی خریدی تو بازی من که سال 2016 هستم تیاگو بهترین هافبک جهانه
کلا در نقل انتقالات خیلی بازیکن خریدم و فروختم یجورایی تیمو خیلی عوض کردم فکر کنم اول فصل یکم مشکل داشته باشم سوارز که اقای گل لیگ بود رو 54 میلیون به پی اس جی فروختم موندم اینهمه پول از کجا میاره
یه مهاجم خریدم به قیمت 2/5 میلیون واقعا بازیکن خوبیه توی تیم کوپنهاگن دانمارک بازی میکنه ، ولی بازم موندم کار خوبی کردم سوارز رو فروختم یا نه آخه مبلغ پیشنهادی رو دیدم دست پاچه شدم
مبارکه...ولی فک کنم برنارد رو بیخود گرون خریدی...30 میلیون بوند دور ریختن بول بود واسش...رشدش زیاد نیست...