سلام
جواب سوال یک و دو را با هم میدم چون با هم مرتبط هستند!!
البته به طور پیشفرض فایروال کومودو اختلالی در کار "اون ابزارها" ایجاد نمیکنه، مگر اینکه پیغامی بده و توسط کاربر "مسدود" انتخاب بشه. هر چند میشه قوانینی ساخت که عملکرد این ابزارها را کاملا از کار انداخت!
به هر حال من فکر میکنم یک ارتباطی توسط فایروال مسدود شده که شما دچار مشکل شدید....
اون قسمتی که شما در فایروال مشخص کردید یعنی"ترافیک Loopback را نظارت و فیلتر کن"؛؛ اگر فعال باشه اونوقت فایروال میاد این ارتباط را
میبینه. بعد به شما پیغام میده. اگر هم این قسمت فعال نباشه، دیگه فایروال این ارتباط را نمیبینه و کاری بهش نداره. فعال بودن اون قسمت دلیل بر مسدود کردنش نیست. در واقع
کلمه فیلتر معنی مسدود نمیده. <مهم
خب، حالا شما دوست دارید این ارتباط دیده/نظارت بشه یا نه؟ من توصیه میکنم فعالش بکنید.
همینطور که گفتم فعال بودن اون قسمت دلیل مسدود کردن این ارتباط نیست. مگر اینکه خودمون این ارتباط را مسدود کنیم. راههایی وجود داره که این یک نمونه اش این است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته بعید بدونم شما یک همچین قانونی را تعریف کرده باشید، بنابراین وارد بخش قوانین برنامه ها در فایروال بشوید و ببینید دسترسی "اون ابزاها" برای ارتباط loopback آزاد/مجاز تعریف شده باشه (قانونی که برای اون ابزارها ساخته شده را بررسی کنید). کما اینکه اگر مسدود شده باشه، دیگه "اون ابزارها" کار نمیکنند. ارتباط سوال اول و دوم که عرض کردم همین بود. (قابل توجه اون دوستی که در صفحه قبل سوال پرسید که چطور میشه این ابزارها را از کار انداخت، باید بگم که این یکی از کارهایی است که باید انجام بدهید. یعنی در صورت عدم تمایل برای استفاده از این ابزاها توسط سایر کاربران یک سیستم (سایر اعضای خانواده) باید یک قانون بسازید و ارتباط loopback را مسدود کنید و بعد روی کومودو هم پسورد بزارید، در قسمت تنظیمات هم گزینه" ترافیک loopback را نظارت و فیلتر کن" را هم فعال کنید. اگر هم دوست دارید از این ابزارها استفاده کنید که باید هواستون باشه این مورد مسدود نشه........
خیلی هم اجازه نداریم در این باره حرف بزنیم. فکر کنم خلاف قوانین باشه.
loopback در واقع یک رابط مجازی روی سیستم شماست، شبیه رابط شبکه (همون کارت شبکه شما) با این تفاوت که هر ارتباط loopback دوباره با همان آدرس loopback دریافت میشه. بر خلاف رابط شبکه. و برخی پروسه/فایل/برنامه ها برای ارتباط داخی با خودشون یا سایر سرویس/فرآیند/برنامه ها از این ارتباط بهره میبرند.
Connection --->Network interface ---> Internet
-------- <---Connection ---> Loopback interface
---------------------^
3- فعلا علی الحساب کومودو را بزارید روی پرواکتیو تا بعد، ضمن اینکه تنظیم خاصی نیازی نیست.
==========
آپدیت را هم من صفحه قبل قرار دادم.