سلام
کسی با نرم افزار FIFA 13 Demo Tweaker کار کرده ؟
همون نرم افزاری که تایم بازی رو زیاد میکنه و امکانات دیگه ای هم داره .
من نتونستم باهاش تایم بازی رو زیاد کنم . ولی باهاش میتونم بازی رو بارونی و برفی کنم .
شما راه کاری داریـــــــــــــد ؟
Printable View
سلام
من نتونستم باهاش تایم بازی رو زیاد کنم . ولی باهاش میتونم بازی رو بارونی و برفی کنم .
نقد ها و نمراتی از بازی منتشر شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - 9.1/10 Computer and Video Games
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این سایت بازی رو روی X360 تست کرده و به آن نمره عالی 9 از 10 داده است...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:Eurogamer Spain – 10/10
Everyeye.it – 9.5/10
Games Master - ۹٫۱/۱۰
Meristation – 9.1/10
Games Master UK – 9.1/10
GameStar – 9.1/10
OXM – 9/10
VideoGamer – 9/10
Gameblog.fr – 9/10
3DJuegos – 9/10
XGN – 8.8/10
Gamer.nl – 8.5/10
Gameblog – 4.5/5
مشکل خاصی نداره . فقط باید اون رو در پوشه اصلی بازی نصب کنین و نرم افزار رو اجرا کنین . در تب تنظیمات نرم افزار هم در قسمت Halftime Length عدد 6 رو وارد مکنین .نقل قول:
سلام
Save Setting رو هم که خودتون میدونین که باید بزنین . در کل خیلی راحته و مشکل و قلق خاصی نداره :31:
سلام ...
ليست موسيقي رو كه ديدم دوستان قرار داده بودن 2-3 صفحه قبل.
جالبه كه تو اين سري هم يه آهنگ از گروه Rock mafia قرار دادن. Rock Mafia گروهی هستش كه در نسخه ی قبل كار بسيار زيباي The Big Bang رو درست كرده بودن و در اون نسخه قرار داشت. اين كار جديد هم اسمش Fly or Die هست. كلا من دوست دارم كارهای راك بيشتری باشه تو موسيقي ها ... توی 12 يه سري آهنگ ها خيلي آروم و خواب آور بودش.
+
ديروز كه رفته بودم واسه آپديت كنسولم ... طرف ميگفتش احتمالا از يك شنبه يا شنبه فيفا 13 رو مي تونی بياي و بخري.
نقل قول:دوستان توضیح دادن که منظور نسخه سیلور هستش که کپی می کنند و مجوز ارشاد میگیرند و میشه نسخه اصلی از نوع داخلینقل قول:
بهترین روش واسه تغییر جهت ناگهانی چیه؟!
تو این نسخه میشه پرس گذاشت؟ توی 2012 اصلا پرسینگ نمیشد گذاشت! من هنوز هم 2011 دارم بازی میکنم بخاطر این مساله حالا اگه این مشکل حل شده بیام رو 13؟
اگه منظورتون پرسینگ ــه میتونید توی 12 تنظیمات رو روی Legacy قرار بدین که مثل 11 بشه...نقل قول:
البته مقصود از پرسینگ که شما اشاره کردی اگر منظور شما گرفتن سرعت و A (در حالت فابریک) باشه ، توی نسخه ی 12 با اضافه شدن سیستم جدید دفاع کردن - Tactical - حالت قبلی دفاع کردن حذف نشد و با تغییر آن به - Legacy - (یعنی به ارث برده(از نسخه های قبلی) ) میشد به قول شما مثل 11 دفاع کرد...نقل قول:
توی 13 هم مثل 12 انتخاب این دو مورد دست گیمر است...:11:
دیشب چند دست روی Legendary بازی کردم من یوونتوس بودم و سی پی یو سیتی
خیلی بازی از 12 بهتر شده
هم سرعت بازی هم سرعت پاس دادن
کلا خیلی حال کردم
اینقدر جو منو گرفته بود همه بازیارو بردم از سی پی یو
بازی سی پی یو واقعی شده و مثل 12 فضایی نیست
میشه فهمید چیکار میخواد بکنه
در کل عالیه