حقیقتش منصرف شدم از دست دوم _ نو چی ؟
Printable View
حقیقتش منصرف شدم از دست دوم _ نو چی ؟
برای خرید خودروی صفر خشکنقل قول:
بودجه رو باید به بالای 28 میلیون تومان تا مرز 40 میلیون تومان افزایش بدین تا بشه خودروهایی مثل
پارس ELX
تندر 90 فول
پژو 206 SD V8
انواع 405 و سمند
که هرکدوم انتخابش برمگیرده به ملاک های شما برای خرید خودرو .
اینطوری که شما میگی اصلا سمند se رو پیشنهاد نمیکنی با 21.22 تومن ؟؟نقل قول:
مشکلی داره این ماشین ؟؟:n16:
سمند SE مشکلی ندارهنقل قول:
اما خوب وقتی خودرویی در این رنج هست که همه میدونیم عملکرد بهتری داره ( 405 با موتور TU5 )
سمند SE به سختی میتونه انتخاب بشه.
سمند SE با موتور XU7 قدیمی که مصرف سوخت بالا و بازده کمی داره اما 405 با موتور TU5 با مصرف سوخت کمتر
و بازددهی خوب و موتوری نرم و کم سروصداتر داره که این امروزه یه مورد مهم تلقی میشه.
اما خود در نهایت این شما هستین که انتخاب میکنید و میدونید چیکار باید بکنید ما فقط خودروهای مناسب تر رو
طبق تجربه خودمون و دوستان عزیز پیشنهاد میدیم.
دوست عزیز جدا از سرعت و شتاب تفاوت پارس سال و ELX چیه . زیبایی ( تفوتهای ظاهری و درونی ) ، سوخت ، استهلاک ، خرج لوازم ، کم دردسرتر . شنیدم موتور ELX براش سنگینه بهش نمیخوره و زود ماشین به سروصدا میوفته و خودشو میندازه . اینم درسته ؟ آخه با این محدودیت تو جاده ها خیلی سرعت و شتاب بالا مدنظرم نیست .نقل قول:
دوست من چرا سرعت بالا و شتاب مد نظر نیست؟نقل قول:
برای برخی افراد ملاک محسوب میشه.
موتور ELX با اتاق پارس خیلی عالی باهم ست شدن و همین باعث شد تا پارس ELX
یکی از بهرتین محصولات ایرانی باشه. واقعا خودروی مناسبی هست و همیشه یه سر و گردن هم از پارس سال
بالاتر قرار میگیره. مصرف سوختش از پارس سال به مراتب کمتره و قدرت بیشتری داره
اگر سرویس هاش رو به موقع انجام بدین و رعایت حال ماشین رو بکنید یه عمر ماشین هست.
محمد جان منظورم اینه که برای من ملاک نیست لطفا از دید من نگاه کن و نظرتو بگو . تفاوتهای ظاهری بیرون و درون ماشینارو هم بگو همچنین تفاوت استهلاک و خرج لوازم . دستت درد نکنه داداش . من میخوام فعلا یه ماشین باکلاسی در این حدود قیمت داشته باشم و کمتر از یکسال به دو سه برابر قیمت ارتقاش میدم پس نگهش نمیدارم محمد جاننقل قول:
از نظر میزان استهلاک و مخارج تقریبا مثل هم هستن. هردو کم استهلاک و کم خرج اما به مراتب قیمت برخی لوازم یدکی ELX ( مثلا برخی قطعات موتور ) از پارس سال گرون تره.نقل قول:
از نظر نمای داخلی و خارجی شبیه به هم هستن و فرقی ندارن
اتفاقا هردو خودرو هم به صورت سفارشی عرضه شدن که اونم شبیه به هم بود.
کیفیت ادوات داخلی و خلاصه تمام موارد دیگه شبیه به هم هستن.
فقط پارس ELX صندلی های طبی با گرم کن و سرد کن و تنظیمات صندلی های جلو هم تمام برقی هست.
ELX سیستم هوشمند ( همون سیستم هوشمند سمند ) رو داره که پارس سال نداره.
در ادامه صحبت محمد جاننقل قول:
الان صندلی ها دیگه گرمکن رو ندارند البته شاید مدلهایی به صورت سفارشی بذنند ولی در حال حاضر صندلی فقط مثل پارس سال
زاویه ی پشتیش برقیه
یه نکته دیگه اگر قصد خرید و فروش بعد از یه مدت کوتاه رو دارید اینکه پارس elx نسبت به پارس سال توی اکثر شهرها به جز کلان شهرها
از بازار سرد تری برخورداره ,در کل خریدارانش خاصترند
ولی از نظر فنی اصلا با پارس سال قابل مقایسه نیست و از این بابت کاملا برتری داره
با سلام و تبریک سال نو
میخواستم ببینم با بوجه 20-25 تومن خرید یه خودرو خارجی دسته دوم را پیشنهاد میدین یا همین اشغالای وطنی رو ؟
نظر خودم سیه لو/کراسیدو/مزدا 323 هست در حالت کلی خرید کدوم رو توصیه میکنید و آیا این سه تایی که گفتم خیلی تمیز و در حد صفر میشه گیر آورد ؟ معیار ها هم خودرو نرم و کم استحلاک هست