بدبختی اینه که جایی واسه sign up نداره که من ثبت نام کنم :31: فکر کنم کلا سیستمشونو به facebook وصل کردن و اکانت ساختنو غیر فعال کردن
Printable View
بدبختی اینه که جایی واسه sign up نداره که من ثبت نام کنم :31: فکر کنم کلا سیستمشونو به facebook وصل کردن و اکانت ساختنو غیر فعال کردن
بله حق با شماست طبق این جمله شما یا باید قبلا اکانت داشته باشی یا الان اگه بخوای بیای باید تو facebook اکانت بسازی::41::41::41:نقل قول:
Would you like to join ijji.com? Just sign in with your Facebook Account or existing ijji account.
فعلا تمام مشکلات reactor و مشکلات اتصال بازی فکر کنم حل شده فقط الان مشکل ساخت اکانت هست که حتما باید تو facebook اکانت داشته باشی
آبدیت جدید 4 روز دیگه می آید جزییات آبدیت در تصویر زیر هست::31::31::31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مپ جدیدش باحال به نظر میرسهنقل قول:
اموزش -- و باگ و... و خلاصه همه چیز در مورد ava در سایت زیر از 0تا 100 آموزش میده::31::31::31::31:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
-- g coin در ava با استفاده از برنامه زیر یکی بگیره بزاره تو mediafire تا بقیه بگرن سایتش فیاتر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هفت خان رستم باید بری تا پسورد بهت بده
بعدم معلوم نیست کار کنه بعدش :31:
شما هفت خوان رو طی کردی پسورد rar رو به ما هم بده :27::27::27:نقل قول:
این هم فیلم مپ جدید Ava که میزایرم دانلود کنید البته یکم مورد داره امیدوارم شیلتر نشه: :31::31::31::31:
lمطالبش قدیمیه مثلا اونی که تو پریزون گفته برا لولنقل قول:
12 دقیقه بازی کردم آخرشم هیچی :31:
نه بابا رد نکردم کهنقل قول: