آره ، فکر کنم حدود یک سال کمتر از آرسنالیها بودنقل قول:
Printable View
آره ، فکر کنم حدود یک سال کمتر از آرسنالیها بودنقل قول:
سود 9/110 ميليون پوندي منچستريونايتد
باشگاه منچستريونايتد اعلام کرد در سال مالي گذشته 110 ميليون و 900 هزار پوند سود داشته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درآمد اين باشگاه در سال مالي گذشته ( منتهي به 30 ژوئن 2011- نهم تير) به 334 ميليون و 100 هزار پوند رسيده که 45 ميليون پوند نسبت به مدت مشابه در سال قبل بيشتر است و براي نخستين بار از رقم 300 ميليون پوند گذشته است.
حجم معاملات بازرگاني باشگاه منچستريونايتد که قهرمان فصل پيش ليگ برتر انگليس شد و به فينال ليگ قهرمانان اروپا هم راه يافت در سال مالي گذشته 103 ميليون و 400 هزار پوند بوده است.
در گزارش باشگاه منچستريونايتد آمده است که اين باشگاه در نظر دارد سود سهام خود در بازار سهام سنگاپور را تا 614 ميليون پوند افزايش دهد.
منبع:کد:http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=52728&title=%D8%B3%D9%88%D8%AF_9/110_%D9%85%D9%8A%D9%84%D9%8A%D9%88%D9%86_%D9%BE%D9%88%D9%86%D8%AF%D9%8A_%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%8A%D8%AA%D8%AF_
ملت .کد:http://www.premierleague.com
نظر سنجی برای بازیکن ماه پرمیر لیگ هست
بین یانگ - رونی و ژکو
فعلا ژکو اوله بعد رونی و بعد یانگ
به وین رای بدید از اون ژکو بزنه جلو :دی
در کل حرکت ضایعی بود رای یونایتدی ها اینطوری نصف شده :19:
سودآوري 110 ميليون پوندي منچستريونايتد
گران قيمتترين باشگاه ورزشي جهان از سود عملياتي 110.9 ميليون پوندي خود در سال منتهي به ژوئن 2011 خبر داد.
مجموع درآمد باشگاه فوتبال منچستر يونايتد در سال يادشده به بيش از 330 ميليون پوند رسيد. اين رقم 45 ميليون پوند بيشتر از سال قبل است. درآمد تجاري منچستر نيز در سالي که گذشت به 103.4 ميليون پوند رسيد.
در فصل گذشته منچستر علاوه بر قهرماني در ليگ برتر فوتبال بريتانيا به مرحله پاياني جام باشگاههاي اروپا نيز راه يافت که در آنجا مغلوب تيم اسپانيايي بارسلونا شد.
منچستر يونايتد در سال 2005 ميلادي توسط خانواده آمريکايي گليزر به مبلغ 800 ميليون پوند خريداري شد.
منتقدان اعتقاد دارند که خانواده گليزر در اداره باشگاه منچستر موفق نبوده و بدهي سنگيني به بار آورده اند. با اين حال آمار و ارقام چيز ديگري ميگويد.
به گزارش بي.بي.سي، منچستر اخيرا قراردادي نيز با گروه ويتنامي تلفن همراه بيلين امضا کرد. منچستر حدود 16 ميليون هوادار در ويتنام دارد.
ورزش3
نفرات تیم برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا مشخص شد
...اسامی تیم برای شرکت در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا اعلام شد.
لازم بذکر است در میان اسامی ، نفراتی که با * مشخص شده اند بازکینان جوانی هستند که اسمشان در لیست B ذکر شده است. باشگاه ها مجاز هستند تا تغییراتی را تا 24 ساعت قبل از انجام اولین بازی در لیست خود اعمال کنند. اسامی به شرح زیر است:
دروازه بانان: داوید دحیا،توماس کوژاک،اندرس لیندگارد، *بن آموس،*سم جانستون.
مدافعین: پاتریس اورا، فیل جونز، ریو فردیناند، جانی ایوانز، کریس اسملینگ، نمانیا ویدیچ، * فابیو، *رافائل، شن مک گینتی.
هافبک ها: اندرسون، رایان گیگز، جی سونگ پارک، مایکل کریک، نانی، اشلی یانگ، تام کلورلی، درن فلچر، انتونیو والنسیا، درن گیبسون، *متی جیمز، * داویده پتروچی.
مهاجمین: مایکل اوون، دیمیتار برباتوف، وین رونی، خاویر هرناندز، دنی ولبک، *فدریکو ماچدا،*مامه بیرام دیوف.
این تام فروتن !
جوونا دارن یک بار دیگه زیر نظر سر الکس به کار گرفته میشن و تام کلورلی یکی از اون جوون هاست که در تمام بازی های ابتدایی یونایتد در این فصل شرکت داشته.با وجود مقایسه شدن با بازیکنای بزرگ گذشته او به United Review و ManUtd.com گفته که هنوز خودش رو در این حد نمی دونه. شروع پر مشغله ای تو تیم داشتی....
آره ،این طور فکر می کنم.اما وارد شدن به تیم همیشه هدف من بوده و الان این کار رو انجام دادم.شاید یه ذره زود تر از اونی که مردم انتظار داشتن اتفاق افتاده.اما من باید هنوز کار کنم تا در ترکیب اصلی بمونم.من می فهمم که بازیکنا به صورت چرخشی استفاده خواهند شد ،اما می خوام تا اونجایی که ممکنه بازی کنم.
از بیرون ،پیشرفتت به نظر ناگهانی(مثل شهاب) میاد ....
بیشتر یه روند یکنواخت بوده.اگرچه حس می کنم در این پیش فصل پیشرفت کردم.من هنوز همون بازیکن و همون آدمم .اینکه تو تیم اصلی یونایتد بازی می کنم باعث نمیشه ناگهان یه بازیکن بزرگ بشم.یه ذره عجیبه وقتی مردم راجب شما حرف می زنن و اسمتون رو تو روزنامه ها می بینید ،اما در ذهنم من هنوز همون بازیکنی ام که فصل پیش به صورت قرصی به ویگان رفت.تنها تفاوت اینه که الان برای منچستر یونایتد بازی می کنم.
پس برچسب "پل اسکولز جدید" آسون روت نمیشینه....
ها.نه.من فکر نمی کنم بتونی کسی رو با پل اسکولز مقایسه کنی.اون بازیکن بزرگیه ، همچنین انسان بزرگی.این همون چیزیه که من می خوام باشم.اسم خودم رو بر جای بزارم.
به توجه اضافی که بهت شده خوش آمد گفتی؟
همونطور که گفتم چیز زیادی برای من عوض نشده.من فشار اضافی حس نمی کنم.فقط هر روز به تمرین میام و هر آخر هفته که مربی بخواد بازی می کنم.من حسش نمی کنم اگرچه دارم انجامش می دم.من هنوز مشتاق و گرسنه ی یاد گرفتنم.اگر مردم چیزای خوبی راجب من میگن که عالیه.بهتر از اینه ازم انتقاد کنن.حتی اگه قبلا مدتی در یونایتد بوده باشید ،رختکن یه قلمرو جدیده.
چطور داری جا میفت؟
خوب بوده.چهرهای خیلی جدیدی برای من نیست که بخوام آشنا بشم.من فیل(جونز) رو از تیم ملی میشناسم.همچنین کریس(اسمالینگ) و دنی(ولبک).تموم تابستون رو با این بچه ها گذروندم .به خصوص دنی.این خیلی عالیه چون ما تقریبا با هم تو یونایتد بزرگ شدیم.در حال حاضر تعداد زیادی بازیکن جوون توی تیم هست و برای من همه تو شرایط مشابه قرار دارن ، خوب این به من کمک می کنه که جا بیفتم.همه ی ما داریم نقش خودمون رو تو این فصل انجام می دیم ، و امیدوارانه ادامه می دیم.
هیجان انگیزه که بخشی از ترکیب جوونی باشی که سر الکس باور داره پیشرفت می کنه؟
قطعا این یه ترکیب جوونه و خیلی هیجان انگیزه که جزئی از اون باشید.اما باید یادمون باشه که فقط یه ماهه که فصل شروع شده و ما باید راه زیادی رو بریم.خیلی از ما جوونها هنوز نمی دونیم چه حسی داره که لیگ برتر رو ببری.اما این جایی که تجربه بازیکنای دیگه وارد میشه.ما در تابستون تعدادی از بازیکنای مسن ترمون رو از دست دادیم ، اما هنوز تجربه ی زیادی تو تیممون داریم.همچنین پاهای جوون ما باید این معنی رو بده که ما مشکلی آمادگی بدنی رو نداریم.
در هفته های گذشته یونایتد با مقداری فوتبال بارقه دار تحت تاثیر قرار گرفته...
به نظر میاد خوب به حمله می ریم.و ما خیلی روونیم.تنوعی که توی ترکیب هست به این معنی که هر کسی می تونه خط حمله رو اشغال کنه.و ما میتونیم با نیمکت هم مبادله کنیم.دیدنش باید لذت بخش باشه.در تور پیش فصل ما تقریبا به طور دلخواه گل زدیم ، و در مقابل سیتی خیلی لذت بخش بود که تو ومبلی بازی کردم و تو گل دوم شرکت داشتم.
جک ویلشر در فصل گذشته یه پیکار نفوذ مانند واقعی داشت.آیا به اون به چشم یه نقشه برای خودت در این فصل نگاه می کنی؟
جک فصل پیش کار فوق العاده یا انجام داد.فصل عجیبی برای اون بود.اما من ازش متعجب نشدم ، چون یه خاطر همبازی بودن در تیم ملی زیر 21 سال اونو می شناسم.اون پست هافبک میانی تو آرسنال رو مال خودش کرد ، و منم می خوام همینکار رو در این باشگاه انجام بدم.
آیا بنر "کی به وسلی نیاز داره ؟ ما کلورلی رو داریم " رو تو بازی با وست بروم دیدی؟
دیدم.وسلی اشنایدر بازیکن فوق العاده ای.اما اگه هوادارا همچین فکری می کنن ،من باید یه کار درست انجام بدم.من مال منچستر نیستم (اون مال باسینگ استوک) اما اینجا بزرگ شدم . می دونم این باشگاه برای هودارا چه معنی ای داره.اگه اونا اینجوری پشت منن ، پس من
بعد از بازی پیش فصل با بارسا پیراهنت رو با آندرس اینیستا عوض کردی.باش چیکار کردی؟
تو خونه است.من اون موقع متوجه نشدم اما اونا تو اون بازی اسمشون رو بالای شماره های پیراهن نداشتن.پس اون موقع یه ذره نا امیدکننده بود.اون یه بازیکن سطح بالاست ، به هر حال ، من از گرفتن پیراهنش خوشحالم.اون کسی که من می تونم بهش نگاه کنم و راهنمایی های زیادی ازش بگیرم.
ایده ی کی بود که شماره ات رو از 35 به 23 تغییر بدی.خودت چه شماره ای رو دوست داری بپوشی؟
من واقعا 23 رو دوست دارم ، بنابراین مطمئن نیستم اگه بخوام انتخاب کنم این رو از دست بدم.مربی به من 22 و 23 رو پیشنهاد داد ، اما از روی خرافات دوست دارم شماره ی فرد بپوشم.همچنین دیوید بکهام که از وقتی بزرگ می شدم بتم بوده ، توی رئال مادرید شماره 23 رو می پوشید و هنوزم تو ال.ای گالکسی می شه.
فرگوسن : برترین مربی ماه آگوست
سر آلکس فرگوسن در پی عملکرد رویایی تیمش در هفته های ابتدایی لیگ ، جایزه ی برترین مربی ماه آگوست لیگ برتر انگلستان را بدست آورد. این جایزه در حالی به فرگوسن تعلق گرفت که مدافع عنوان قهرمانی در حال حاضر با تفاضل گل نسبت به همشهری خود منچستر سیتی ، در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و از بازیهای انجام شده تمامی امتیازات ممکن را پس از کسب 3 برد متوالی مقابل وست برومویچ ، تاتنهام و آرسنال کسب کرده است.
سرمربی یونایتد هم اکنون 26 بار عنوان برترین مربی ماه لیگ برتر را کسب کرده است که این تعداد 15 بار بیشتر از نفر دوم یعنی آرسن ونگر می باشد.
کد:http://www.mymanutd.ir/portal/index.php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیچارتیو: امیدوارم تا 10 سال دیگر در منچستریونایتد بمانم
این بازیکن 23 ساله تابستان گذشته از گوادالاخارای مکزیک به منچستریونایتد پیوست
سایت گل - خاویر ارناندز، مهاجم گلزن منچستریونایتد، ابراز امیدواری کرد که تا 10 سال دیگر در الدترافورد بماند.
این بازیکن 23 ساله تابستان گذشته از گوادالاخارای مکزیک به منچستریونایتد پیوست و در اولین فصل حضورش در این تیم، با به ثمر رساندن 20 گل، نقش مهمی در قهرمانی این تیم در لیگ برتر و رسیدن آنها به فینال لیگ قهرمانان داشت.
بازی های خوب او موجب شد تا شایعاتی در مورد انتقالش به رئال مادرید منتشر شود اما او اعلام کرده هرگز به جدایی از منچستریونایتد فکر نمی کند.
او در گفتگو با من یو تی وی گفت:" می خواهم در منچستریونایتد بمانم، پیشرفت کنم و از بازی خودم لذت ببرم. امیدوارم تا 10 سال دیگر در منچستریونایتد بمانم زیرا حضور در این باشگاه برای من مانند رویاست. می خواهم به سختی کار کنم و از این شرایط لذت ببرم."
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/02/2647823/%DA%86%DB%8C%DA%86%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%AA%D8%A7-10-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%A8%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%85
فیل جونز: رونی به من کمک می کندتا درتیم ملی انگلیس جا بیفتم
ستاره جوان بی صبرانه درانتظار انجام اولین دیدار ملی اش برای سه شیرهاست
سایت گل - فیل جونز مدافع جوان منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که وینرونی به او کمک زیادی کرده تا در ترکیب تیم ملی انگلیس زیر نظر فابیو کاپلو جا بیفتد
این ستاره 19 ساله برای اولین بار و بعد از درخشش در ترکیب تیم ملی زیر 21 ساله های انگلیس و شیاطین سرخ به ترکیب تیم کاپلو فراخوانده شده است.
او درصحبتهایی به اف.ای تی وی گفت:« وین رونی، شخصیتی خوب و دوست داشتنی است که همیشه به من کمک کرده. او اکنون هم به من کمک می کند و شرایط من را درک می کند و باعث شد تا در منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس احساس راحتی کنم.او بازیکن فوق العاده ای است و تنها می توانی از او درس یاد بگیری. خیلی خوب است که رونی را در کنار خودت داشته باشی.»
او ادامه داد:« اینجا همه ، بازیکنانی در حد و اندازه های جهانی هستند و روحیه گروهی کاملا احساس می شود. ما دور هم جمع شدیم تا در دیدار جمعه شب نمایش خوبی را به اجرا بگذاریم. هیچ ترسی در میان نیست و همه ما هیجان زیادی داریم. این فرصتی است که اصلا انتظارش را نداشتم ولی حس خیلی خوبی برای من ، دوستان و خانواده ام است. هیچ ترسی نداریم؛ همه ما می دانیم که برای چه اینجا هستیم. همه ما برای تیمهای باشگاهی مان خوب بازی می کنیم و انگیزه وهیجان زیادی داریم تا برای تیم ملی به میدان برویم.»
تام کلورولی هم که برای دیدار دوستانه باهلند در آگوست به اردوی سه شیرها دعوت شده بود ( دیداری که لغو شد)، اکنون آماده است تا اولین دیدارش برای انگلیس را برگزار کند. او در صحبتهایی دراین باره گفت:« من دراولین جلسه تمرینی ام برای تیم ملی گلزنی کردم. این لحظه فوق العاده ای برای من بود.»
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/02/2647281/%D9%81%DB%8C%D9%84-%D8%AC%D9%88%D9%86%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF%D8%AA%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D9%81%D8%AA%D9%85
خوب... وازا هم بهترین بازیکن ماه آگوست از دید کاربران سایت رسمی باشگاه شد. درصد کسب شده بازیکنان در این نظرسنجی:
Wayne Rooney - 41 per cent
Ashley Young - 38.5 per cent
Danny Welbeck - 6 per cent
جزئیات در:
+کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Sep/wayne-rooney-wins-player-of-the-month-award.aspx
من خودم شخصا به رونی رای دادم.نقل قول:
در ضمن یک درخواست منچستری دارم!از همین الان ایمیل و اس ام اس و تلفن و ..به شبکه 3 بگین که اقا بازی شنبه شب رو پخش کنه!آخه ممکنه بازی بارسا رو پخش کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدریکو ماکدا:می خواهم این فصل توانایی هایم را ثابت کنم
ماکدا در هفته های پایانی فصل 09-2008 با گلی که در وقت های تلف شده وارد دروازه استون ویلا کرد، نام خود را بر زبان ها انداخت
سایت گل - فدریکو ماکدا، مهاجم جوان منچستریونایتد، قصد دارد در رقابت های این فصل توانایی هایش را اثبات کند.
این مهاجم 21 ساله ایتالیایی که نیم فصل دوم فصل گذشته را در سمپدوریا سپری کرد، در این تابستان نیز مورد توجه نیوکاسل و کوئینزپارک رنجرز قرار داشت اما او در الدترافورد ماند و قصد دارد با سختکوشی ارزش هایش را با فرگوسن اثبات کند.
او در صفحه توئیترش نوشت:" دوشنبه به تمرینات برگشتم. می خواهم این فصل در تمرینات به سختی کار کنم و به همه نشان بدهم که من دوباره برگشته ام. آماده ام به همه نشان دهم که چه کارهایی می توانم انجام دهم."
ماکدا در هفته های پایانی فصل 09-2008 با گلی که در وقت های تلف شده وارد دروازه استون ویلا کرد، نام خود را بر زبان ها انداخت اما از زمان نتوانست جای ثابتی در ترکیب اصلی یونایتدها پیدا کند.
او برای قرار گرفتن در ترکیب منچستریونایتد در رقابت های این فصل با توجه به حضور وین رونی، خاویر ارناندز، دیمیتار برباتوف، دنی ولبک، مایکل اوون و مامه بیرام دیوف کار سختی در پیش دارد.
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/09/04/2650597/%D9%81%D8%AF%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B5%D9%84-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%AB%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D9%85
اسنایدر: مورینیو به من گفت که دراینتر بمانم
سایت گل- وسلی اسنایدر بازیساز هلندی باشگاه اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که وقتی که ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید به او گفت که در سن سیرو بماند، تصمیم گرفته تا به اولدترافورد نرود
این ستاره 27 ساله هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که مذاکراتی را با سران یونایتد برسر انتقالش به لیگ برتر داشته ؛ البته این انتقال هرگز انجام نشد و اکنون اسنایدر در صحبتهایی اعلام کرد که مورینیو در تصمیم گیری اش تاثیرگذار بوده
اسنایدر دراین باره به گاتزتا دلوسپورت گفت:« مورینیو به من زنگ زد و از من خواست تا در اینتر بمانم. او یک قلب اینتری دارد و از من خواست که بمانم. من بسیار خوشحالم که در اینتر ماندم، چون هیچ وقت نمی خواستم بروم و دیگر نمی خواهم در مورد منچستریونایتد صحبت کنم.»
ستاره هلندی درمورد روند مذاکراتش با یونایتد گفت:« مدیربرنامه هایم با من تماس گرفت و به من گفت که سران اینتر می خواهند تو را بفروشند.من با منچستریونایتد صحبت کرده ام. ولی بعد روند فروش اتوئو آغاز شد و اوضاع تغییر کرد.»
دراین میان کیا جورابچیان، مدیربرنامه های تبس در صحبتهایی اعلام کرده بود که سران سیتی آماده بودند تا با انتقال تبس به اینتر، اسنایدر را به خدمت بگیرند. ولی این ستاره هلندی دراین باره گفت:« منچسترسیتی؟ من هیچ چیزی دراین باره نمی دانم ولی از حضور دراینتر خوشحالم.من تا سال 2015 با اینتر قرارداد دارم ومی خواهم تاپایان قراردادم اینجا بمانم.»
اینتر فصل جدید رقابتهای سری آ را یکشنبه آینده مقابل پلارمو آغاز خواهد کرد
اسنایدر دراین باره به گاتزتا دلوسپورت گفت:« مورینیو به من زنگ زد و از من خواست تا در اینتر بمانم. او یک قلب اینتری دارد و از من خواست که بمانم. من بسیار خوشحالم که در اینتر ماندم، چون هیچ وقت نمی خواستم بروم و دیگر نمی خواهم در مورد منچستریونایتد صحبت کنم.»
ستاره هلندی درمورد روند مذاکراتش با یونایتد گفت:« مدیربرنامه هایم با من تماس گرفت و به من گفت که سران اینتر می خواهند تو را بفروشند.من با منچستریونایتد صحبت کرده ام. ولی بعد روند فروش اتوئو آغاز شد و اوضاع تغییر کرد.»
دراین میان کیا جورابچیان، مدیربرنامه های تبس در صحبتهایی اعلام کرده بود که سران سیتی آماده بودند تا با انتقال تبس به اینتر، اسنایدر را به خدمت بگیرند. ولی این ستاره هلندی دراین باره گفت:« منچسترسیتی؟ من هیچ چیزی دراین باره نمی دانم ولی از حضور دراینتر خوشحالم.من تا سال 2015 با اینتر قرارداد دارم ومی خواهم تاپایان قراردادم اینجا بمانم.»