سلام. دوستان میشه فونت زیرنویس رو بزرگتر کرد؟ یا مثلا رنگشو عوض کرد؟
سلام. دوستان میشه فونت زیرنویس رو بزرگتر کرد؟ یا مثلا رنگشو عوض کرد؟
دوست عزیزنقل قول:
شما در تلویزیون این امکانات را ندارید این کار را با نرم افزارهای زیرنویس انجام می دهند.
ممنون . ولی با چه برنامه ای؟؟نقل قول:
سلام دوستان ، من یه سوالی برام پیش اومده که چرا در مشخصات LED تی وی ها ی مثلا سامسونگ تو سایتشون اصلا کنتراست را نمیزنند ؟
مثل لینک زیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا اگر هم بزنند داینامیک کنتراست را میزنند که یه جا خوندم بیشتر یک حقه تبلیغاتی میباشد ، پس کنتراست اصلی را باید از کجا فهمید ؟
نقل قول:
نسبت کنتراست داینامیک یا Dynamic and Mega Contrast Ratio در واقع یک ابزار تبلیغاتی و بیفایده است. به جز صفحه نمایش OLED هیچ تکنولوژی قادر به تولید این عدد تبلیغاتی نیست و شما به هیج عنوان نباید این عدد را معیار انتخاب قرار دهید. این مقدار نشان دهنده بیشترین روشنایی ممکن رنگ سفید در حالت ۱۰۰ درصد روشنایی تقسیم بر کمترین میزان روشنایی رنگ سیاه در پایینترین میزان قابل تنظیم روشنایی تصویر است. یعنی شما نمیتوانید به این کنتراست در یک تصویر دسترسی داشته باشید، بین سیاه تاریکتر و سفید روشنتر باید یکی را انتخاب کنید. در صورتی که در OLED شما سفید بسیار روشن را میتوانید در کنار سیاه کاملا تاریک در یک تصویر داشته باشید
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیونها هرچقدر پشرفته تر و هوشمند تر بشود باز کنتراست آن بسته به محیط و نوری که در آن است و فیلمی یا تصویری که شما آن را می خواهید ببینید متفاوت است که بر حسب نیاز مشتری در قسمت تنظیمات تصویر گنجانده شده و آن چیزی را که شما در بدو تماشای تلویزیون می بینید آن پیش فرضی عمومی است و بطور شخصی به شما ربط دارد که از چه امکانات نور ورنگ در چه محیطی می خواهید بهره ببرید خاطر تان جمع تلویزیونهای جدید تماما خواسته مشتریان را برآورده می کنند برای کار برد کنتراست به این تایپیک رفته و قسمت کنتراست را مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دریافت تصویر فول اچ دی یا اچ دی از کانالهای صداوسیما ایران چکار باید کرد؟؟؟یا حداقل برای افزایش کیفیت تصویر کانال های صدا وسیما چکار باید کرد؟؟؟؟تلویزیون من پاناسونیک42اینچ مدلvt30 هست که داخل تلویزیون گیرنده دیجیتال یاهمونdvb-tداره وتی ئی فول اچ دی هست
تصاویر ارسالی از صداوسیما اصلا HD پخش نمیشه تا شما بخواین HD دریافت کنین.نقل قول:
سلام دوستان
من یک ua40d6600wmxhc .mad by samsung in thailand دارم هر کاری میکنم اپدیت نمیشه اپدیتش از خود سایت تایلند گرفته تا مالزی و سنگاپور هیچکدوم کار نکردند قبلا 4 ال ای دی را اپدیت کردم چنین مشکلی نداشتم اگر از دوستان کسی وارده اپدیت اینا از کجا بگیرم ممنون میشم در ضمن گوگل هم سرچ کردم میگه چنین ال ای دی وجود ندارد .......... متشکرم
ua40d6600wmxhc
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]