اخوی پست ایشون رو کامل بخوننقل قول:
نسخه XL یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز هسایه مغازمون دوستمه این گوش رو خریده بود نسخه xl ..
Printable View
اخوی پست ایشون رو کامل بخوننقل قول:
نسخه XL یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز هسایه مغازمون دوستمه این گوش رو خریده بود نسخه xl ..
میدونم xl کدومه ولی دوربین اینا تو عکس کپی همهنقل قول:
نسخه XL یعنی این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا کاملا فرق دارن
هر سه با هم!
نویز عکسای سنسیشن خیلی بالاس ولی نور بیشتری هم داره
نمیدونم من از چند نفر که xe و xl داشتن گفتن مثل هم هستن !
------------------------------------------------------
چرا این سری سنسیشن اینقدر مخالف داره !؟ تو کلوب گوشی های دیگه اگه غلط هم بنویسی هیچی نمیگن ! ولی اینجا تا یه ذره بخوای از گوشی تعریف کنی چند نفر میریزن سرت !
خوب در واقع بله ولی باید مانیتور Ips باشه و شرایط نور و کیفیت یکسان باشه!:دی
من با Arc عکس انداخته بودم در نگاه اول تفاوتی با C5نداشت:دی!
چون اساسی خراب کردن ، کسی نیست که بیاد از گوشی تعریف کنه... در نتیجه همه میان بد میگن :دینقل قول:
چرا این سری سنسیشن اینقدر مخالف داره !؟ تو کلوب گوشی های دیگه اگه غلط هم بنویسی هیچی نمیگن ! ولی اینجا تا یه ذره بخوای از گوشی تعریف کنی چند نفر میریزن سرت !
ولی اس 2 ، کسی نمیتونه بیاد بدی ازش بگه...
XL اونقدرا بد نیست ، ولی XE و نسخه اصلی ، حتی از XL تک هسته ای هم ضعیف ترن... عددی قوی ترینن ، ولی در عمل ، از تک هسته ای ها ضعیف ترن...
نمیدونم والا من که هیچ کدومو ندارم ولی همین قدر میدونم که از گالکسی s2 هم که شما میگی کسی نمیتونه ازش بد بگه ، بد زیاد شنیدم ! از سنسیشن هم که میگی کلا بده خوبی زیاد شنیدم !
---------------------------------
والا در مورد Xl که دیگه همه میگن گوشی عالی هستنقل قول:
XL اونقدرا بد نیست
----------------------------------
ببخشید این جوری میگم ولی این جور به نظر میاد شما چند نفر هستین که فقط میخواین این گوشیو خراب کنین ! البته امیدوارم اشتباه کنم .
دقیقا همینطوره اشتباه نمیکنی . شما یه سر برو موبایلستان یه زمانی فقط میگفتن اس2 اما الان xe رو پیشنها میدن همه تو این رنج ، اما این چند نفر اینجا فقط .... متاسفم که با اینکاراشون خیلی هارو به اشتباه میندازن من 1 نفر هم زورم نمیرسه حرف بزنی بن میشینقل قول:
عزیز در عالی بودنش شکی نیست... ولی قیمتش تو بازار ایران کاذبه فعلا...نقل قول:
والا در مورد Xl که دیگه همه میگن گوشی عالی هست
800 تومنه ، 150 تومن بیتس هم از روش ور میداریم میشه 650...
650 ، صفحه بزرگتر از آرک اس ، 100 مگا سی پی یو بیشتر ، رم بیشتر... قیمت هم 150 تومن...
سخت افزار خوبی هم داره نسبتا... دوربین خوب و نمایش رنگ صفحه خوب...
توی ایران به خاطر قیمت غیرمنطقیش دیگه نمیشه گفت عالیه ، ولی میشه گفت بد نیست...
من خودم هم به خریدش فکر کردم یه مقدار :دی
اما ورژن اصلیش و XE ... بنچمارک ها امتیاز کمتری حتی نسبت به XL که تک هسته ای ــه دادن...
گوشی که بنچمارکش از مدل مشابهش که یک هسته کمتر ازش داره کمتره ، حرفی واسه گفتن نداره...نقل قول:
ببینم چه طوری این گند فجیع سخت افزارشو در برابر XL توجیح میکنی :دی
آخه گوشی که از گوشی 400تومنی Galaxy W ضعیف تره نمیدونم تخریبو این چیزا داره ؟ الان بنچ مارکم بیاد میگی باید کلفت باشه گوشی نازک بدرد نمیخوره :27::27::27::27:نقل قول:
این موبایلستان هم خودت اونجا جواب میدی؟
باشه ما گمراه میکنیم :27::27:
برا یاد آوری
قشنگ بنچ مارک ها رو ببین
من که یک روز داشتم میخندیدم :27::27::27: