دوستان من هم برام یه سوا پیش اومده :31:
این بازی که هنوز منتشر نشده چرا تو قسمت خبرها قرار نداره !؟
Printable View
دوستان من هم برام یه سوا پیش اومده :31:
این بازی که هنوز منتشر نشده چرا تو قسمت خبرها قرار نداره !؟
سلام یه ویدئو از بازی اسکانیا درایوینگ بزارین لطفا؟:11:
نقل قول:
سلام
بله میشه بازی کرد
هنوز همچین بازیی نزدن که بشه با اتوبوس خارج شهر بری ما هم خودمون منتظر همچین نسخه ای هستیم الان همه بازی های شبیه ساز اتوبوس داخل شهر هستن
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
نقل قول:
این تاپیک برای این بازی استثناء هستش
چون راجع به بازی های که توی این سبک هستن هم بحث میشه و شاید زودتر از این نسخه منتشر بشن برای همین از اول این تاپیک اینجا زده شد :31:
یه خبر بد اسکانیا 18 ژوئن خواهد آمد
نقل قول:
بچه های این تاپیک هیچ کدوم مطمئن باش شوکه نمیشن از این خبر چون کلا ما به تاخیر عادت کردیم دیگه :31:
2 ساله منتظر ETS 2 هستیم هر بار هم تاخیر میخوره دیگه برامون عادی شده این خبرا:27:
اینجا کلا پر از خبرای بده کسایی که ناراحتی قلبی روحی و روانی دارن نیان اینجا . ما که همه روانی شدیم رفت شما نشی .نقل قول:
خبر خوبو کی بده ؟
نمیخوام تو ذوق بزنم ولی یه حسی دارم که این یورو 2 مثل اساسین کرید رولیشن که پیش نمایشی رویایی داشت و همه میگفتن گرافیکارو می سوزونه آخرشم کپیه 2 در اومد اینم همچین شکلکی بشه
شد ما یه باربیایم بگید این بازی اومده فقط میگن نههههههه.بابا سکته کردیم رفت.صددرصد دفعه ی بعد هم میگن یرو 2 تاخیر خورده دیگه نمیاد!:3::42::4::37::41::18:
این بازی حالا حالا ها قصد تشریف فرمایی ندارن ، بچه هامون یا بهتر نوه هامون باید بازی کنن:31::31:
iveco هم تو بازی هستش؟
اگه هستش کدوم مدلشه؟