سلام دوست عزیزنقل قول:
براتون مقدور هست صفر تا 100 کار تولید جوراب بافی و همچنین صنایع توتون و تنباکو رو شفاف توضیح بدین
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
براتون مقدور هست صفر تا 100 کار تولید جوراب بافی و همچنین صنایع توتون و تنباکو رو شفاف توضیح بدین
1-اول باید یه مکان یا کارگاه یا مغازه حدود 20 متر به بالا جور بشه. تا بشه حدود دو یا 3 دستگاه جوراب بافی جا بشه.نقل قول:
2-خریدن دستگاه جوراب بافی که مدلهای مختلف داره( جدید. قدیمی. پیشرفته. ساده و...) که دستگاه های جدید قابلیت برنامه ریزی از طریف کامپیوتر و usb رو هم دارند.(برای طراحی نوع جوراب . شکل و اندازه و ظاهر) دستگاه های قدیمی باید به طور دستی این کار رو کرد که جوراب های ساده رو میشه خیلی راحت تولید کرد . که قیمت جدیش گرونه ولی قدیمی یا دست دوم به مراتب ارزون تره.
3-چون موقع تولید جوراب این دستاه ها سر و صدای یه کم زیاد ایجاد میکنه بهتره داخل اپارتمان یا اماکن مسکونی نباشه.
چند مدل از دستگاه های تو لید جوراب. تمام اتومات(جدید) حدود 2 میلیون تومن قیمت این دستگاه هاست.
البته قدیمی هاش ارزون تره 1.5 میلیون حدودا 700 هزار تومن دست دوم هم گیر میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکاج بافی هم به این صورته قیمت دستگاه ها حدود 2 میلیون هست.
کلا ماهی رو هم اگه 3 تا دستگاه رو داشته باشی 900 هزار تومن تا 1.5 میلیون تومن سود میده به شرط اینکه فروش داشته باشیی.
پارچه بافی(نساجی هم خوبه)
فیلتر سازی. لنت ترمز . تیوپ. کلید و پریز . ارایشی بهداشتی(صابون.شامپو. کرم.و...) اطلاعات خواستی در خدمتیم. :دی
این موردهای اخر که گفتم یه خورده هزینه خرید دستگاه بیشتره.
سلام عزیزان
متولد 69 هستم و معافیت کفالت در حین خدمت هم گرفتم(یعنی 7 ماه خدمت کردم)
با مدرک دیپلم تجربی و با معرفی بابام که بازنشسته بانکه میخوام به عنوان "متصدی" وارد بانک شم
میخواستم بدونم باید چه تواناییهایی داشته باشم:
_اگه کتاب مفیدی هم درباره آموزش کارهای داخل بانک میشناسید معرفی کنید
_برای مثال از کامپیوتر چه چیزایی باید بدونم
_زبان انگلیسم هم از لحاظ لغت خوبه
مرسی از جوابتون ممنونم:11:
در مورد آرایشی و بهداشتی میشه توضیح بدین ؟:13:
درمور ارایشی بهداشتی:نقل قول:
1-مجاز باشه یا غیر مجاز !
در مورد اینکه مجاز تولید کنید . باید بگم که مواد مرغوب و اولیه خیلی گران تمام میشه و باید کلی مالیات بر ارزش افزوده و خط تولید برای هر محصول جدا گانه بزنی. یه هزینه ی چندین ملیونی بر میداره . که تو ایران به صرفه نیست.
2- غیر مجاز: یعنی بدون مجوز از وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی . اقدام به تولید لوازم ارایشی(کرم.رژه لب. مداد و...)کنی که میتونی با مواد غیر مرغوب مثل 'gerisiloin . روغن بادام. منژیت و... برای ساخت کرم استفاده کنی و با برند های معروف وارد بازار کنی. یا با بشکه هایی که پر کرم هستندرو خریداری کنید و انها را بسته بندی شیک با برندهای خارجی قالب کنی.
شما باید در ازمون استخدامی باند شرکت کنید و در صورت قبولی چون پدر شما هم سابقه کاری در بانک داشته اند دیگه نیاز به شخصی که شما را تائید کنه ندارید. به راحتی به صورت پیمانی و بعد چند سال رسمی میشید.نقل قول:
اشنایی در زمینه کامپیوتر زیاد لازم نیست چون فقط در حد وار کردن مبلغ و شماره حساب که یه خورده سرعت عمل لازمه.
دوستان ما نیاز داریم که یه مقداری اجناس دکوری یا مصرفی چینی بخریم.برای مغازه.بجز صالح اباد و جنت اباد جایی رو میشناسید که تاجر ها انجا جمع باشند؟
در ضمن من نت رو هم کامل سرچ کردم و به تاجرهایی که اگهی داده بودند هم سر زدم .
کسی از کار عکاسی و آتلیه سر رشته داره که چقدر سرمایه اولیه میخواد و ...
سلام.من تازه با این انجمن آشنا شدم.خوشحالم که چنین انجمنی وجود داره
راستش من میخوام یک شرکت همانند شاتل , پارس وی و ... راه اندازی کنم که خدمات adsl برای کاربران فراهم کنم
به جز گرفتن مجوز و پروانه و... چندتا راهنمایی میخاستم.نمیدونم پستم رو در جای درستی دارم مطرح میکنم یا اشتباهه.اگه اشتباهه معذرت میخوام
میخواستم بدونم از نظر سخت افزار و نرم افزار به چه امکاناتی نیاز هست.برای راه اندازی.و به جز هزینه کارمند ها و هزینه دفتر میخوام بدونم چه مقدار هزینه سخت افزاری و نرم افزاری برام داره
ممنون میشم در این 2 مورد راهنماییم کنید
سلام
منو خواهرم و دوستش هر 3 لیسانس نرم افزار هستیم و حالا ما میخوایم یک شرکت نرم افزاری راه اندازی کینم.
دقیقا میخوام بدونم به چی نیاز داریم برای راه اندازی
و از چه روشهایی میشه مطمعن بود که درآمد خوبی میتونیم داشته باشیم ؟