نمیخوام بحث رو ســیــاســی کنم ولی خبر در اصل یه چیزه . صدا و سیمای ما با یک لحن خبر رو میگه و BBC هم با یه لحن دیگه. هر کدوم طوری میگن که برداشت مخاطب به نفع خودشون باشه
+
در مورد منفور بودن کشورمون توی اروپا و آمریکا باید بگم که در واقع ســیــاســت اونها زمین تا آسمون با ســیــاســت ما فرق داره . هیچ وقت یک کشور رو منفور نشون نمیدن .. یه خبر مسخره گیر نمیارن چهار تا دروغ هم بزارن روش تحویل ملتشون بدن . دست میزارن روی فرهنگمون
( که سر تا پاش ضعفه ! ) مثلا میگن توی ایران سر کرایه تاکسی روی هم چاقو میکشن
( که عین واقعیته ) یا توی ایران حتی اگه مردم بعد از تصادف ها چیزیشون نشه حتما از دعوا های بعدش آسیب میبینن
( همون موقع هم یه ویدئو از دعوا کردن دو نفر به خاطر تصادف میزاره - که این هم عین واقعیته ! ) به خاطر همین پیش مردم اروپایی و آمریکایی یه کشور عقب مونده و صرفا مصرف کننده هستیم
( که هستیم ! ) نه به عنوان یک کشور منفور
( البته به استثنای آمریکا ) نه به عنوان یک کشور
تروریست . این درسته که ایران رو با بمب اتم هم میشناسن ولی هیچ وقت ، هیچ جا ندیدم بهمون تروریست بگن ..
+
من به خاطر گرفتن جزوه ی DirectX 11 API با یک استاد دانشگاه کانادایی صحبت کردم که وقتی فهمید ایرانی هستم واقعا تعجب کرد که البته این رفتار ایشون برای من عادی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه های مشابه رو زیاد دیده بودم . چند سال پیش هم مجله بازی رایانه یه گزارش از E3 گذاشته بود که با بازیساز های معروف مصاحبه میکرد و وقتی بازیساز ها میفهمیدن که اینها از ایران اومدن تعجب میکردن و اکثرشون میگفتن : مگه توی ایران گیمر هم هست ؟!
بازی B3 بر خلاف بازی های مشابه ایرانی ها رو مدرن تر نشون داده . سر همین ماجرای دشمن ها من خیلی پیگیر بودم که آخر سر بهم جواب دادن که گروه
PLR فقط ایرانی نیستن .. از سرتاسر دنیا توش عضو هستن
+
بر فرض کل دشمن های توی بازی ایرانی باشن . با ناراحتی من و شما که کاری درست نمیشه ! اون موقع که همین آمریکا ، فرت و فرت بازی میساخت که توش آمریکایی ها دنیا رو نجات میدادن و ...
( طوری که شخصیت مثبت هر بازی حتی بازی هایی که کشور های دیگه میساختن یه آمریکایی بود ) ما چه گلی به سرمون زدیم ؟! اون موقع که عزیزان هم وطن پشت سر هم مستند میساختن که بازی کامپیوتری بده ! بازی کامپیوتری اخــه ! ما چیکار کردیم ؟! بدبختی ما اینجاست که فقط اعتراض کردن رو بلد شدیم !
( مخاطبم شخص خاصی نیست .. دارم کلی میگم ) در مورد اینکه 30 سال پیش چی بودیم و چی شدیم باید بگم که مقصر خودمونیم . همین کره ی جنوبی رو ببینید که تا 40 سال پیش نوکری کشور ما رو میکرد ... پیشرفت الانشون به خاطر انقلاب ســیــاســی بود یا فرهنگی ؟
واقعا چه خوبه اگه یاد بگیریم که به جز اعتراض کردن میتونیم کار دیگه ای هم انجام بدیم !
بحثمون چی بود چی شد !!! : دی
حمله به سفارت آمریکا که نشونه ی تروریست بودن نیست .. توی آرشیو VoA بگرد . از اون ماجرا برای نشون دادن فرهنگمون استفاده میشه نه تروریست بودنمون