هك ربطي به ديدن فيلم ندارهنقل قول:
هك ربطي به ديدن فيلم ندارهنقل قول:
شفاف شاید نگفتم.من انچارت ندارم تو مجله نوشته بود نقدش. گفته بود از حد اکثر توان گرافیک کنسول استفاده شده و زوزه کنسول شنیده میشه موقع بازی ولی گفت لودینگ حس نیکنید. برسیدم که این حرف درسته؟ هر چند تو مجله منظورش از بلوری بود نه کبی.
اگه حداکثر هست یعنی ته بازی کنسول همینه و عمرش سر رسیده؟
خب بازي توپ و عالي و پر گرافيكي هست ولي خب اين اصطلاحاتو راجع بهش كار برده كه خيلي توپه نه اينكه كنسول كم بيارهنقل قول:
نمی دونستم کجا ب÷رسمووو فکر کنم مبحث مربوط به کنسول های -- باشه...
÷ی اس من -- شده هست... می خوام که اساسینز کرید بازی کنم می گه فضای کافی نداری... 25 گیگ فضا می خواد... چطوری این فضا رو ایجاد کنم؟ باید بازی های دیگه رو ÷اک کنم؟ بعدش اگه ÷اک کنم نمیشه دیگه آوردشون؟ کامل از بین میرن؟ گس اونوقت چطوری یک کاری کنم که بازی های دیگه باشن و بازی هم بشه کرد این اساسینز رو؟ ممنون
خب اگه جا نداره خب باید پاکش کنی دیگهنقل قول:
یه راهی داری اگه می خوای بازی هاتو پاک نکنی اگه میبینی خیلی جا می خواد تو هم نداری پاک کن ولی اگه می بینی
خیلی کمه برو سیو هاتو ببین چه قدره که پاکشون کنی فضا واست ایجاد میشه یا نه ببین حجمشون چه قدره که الکی پاک نکنی
خب می تونی بازی هاتو تو یه هاردی فلشی چیزی بریزی
این برنامه های ریز که واسه هر بازی نصب میکنیم یه سری فایل pkg هست. اینا کجا میره؟ یعنی از کجا میشه پاکشون کرد؟
چون الان بعضی بازیا رو پاک کردم که دیگه احتیاجی هم به کرکشون نیست که رو سیستم باشه.
از کجا بفهمم چقدر فضای خالی دارم؟ الان پس چطوری همه ی بازی ها روی هاردش هست وقتی اساسینز رو اجرا می کنم می گه hdd ات فضای خالی نداره! یعنی روی هارد هست ولی مثلا فشرده شده اش هست؟ نصب کردن یعنی یک جورایی از حالت فشرده شده در میاره؟ بعدش چطوری بازی رو کپی کنم روی فلش؟نقل قول:
اینها بیشتر مواقع جایی نمیرن! فقط مثلا فایلی رو با فایل دیگه جایگزین میکنن و از اینجور کارا! مگر اینکه کلا از این بازی های PSN نصب کرده باشین.نقل قول:
خب هارد شما یه ظرفیتی داره که الان دیگه نداره! :20: از منوی Setting توی System Information - یکی مونده به آخر! - میتونید ظرفیت باقیمونده از هاردتون رو ببینید. البته تو مولتی من هم پایین اکثر صفحه ها و همچنین تو فایل منیجرش باقی هاردتون رو زده.نقل قول:
دانگرید jb2 تو تهران با قیمت 100 تومان :21:
دوست عزیز یعنی با این ذانگل دیگه تمام بازیا قابل اجراست؟نقل قول:
و اینکه تا کی بازیا رو ساپورت میکنه؟