میگن گربه دستش به گوشت نمیرسیده گفت که بو میده
میگن گربه دستش به گوشت نمیرسیده گفت که بو میده
اقا اصلا این اقایی که میگه گوشیم مشکل داره ، بیاد اصفهان ، ازش میخرم....خوبه ؟
یا خودش خراب کرده ...یا بلد نیست رام عوض کنه ...یا هم اصلا نداره
ماستمالی چیه عزیز .نقل قول:
آتریکس هیچکدوم از مشکلاتی که اون 2 گوشی دیگه بطور پیش فرض دارن رو نداره . مثل داغ کردن و پریدن آنتن و وای فای .. بگذریم از اونها .
ایشون که روز سوم از خریدش گوشیش مشکل پیدا کرده باید میرفت تو همون علائدین و یقه مغازه دار رو میگرفت که این چیه بهش داده !؟
به هر حال اگر واقعا" مشکلی هست امیدوارم با نصب یک رام جدید حل بشه .
عزیز من قصد جسارت نداشتم ببخشید اگر چیزی گفتم که ممکنه ازش سوءتعبیر بشه:10:نقل قول:
امیدوارم هرچی درسته همون بشه برای شما
من رام Aura 1.1.3 را رو گوشيم ريختم اين رام پيش فرض دو تا لانچر رو خودش داره و فارسي ساز GB روش كار ميكنه ، در قسمت انتخاب شبكه موبايل ، مي توان 2G و 3G را نيز انتخاب كرد و پچ wake up volume را نيز ميتوان بهش اضافه كرد كه از دكمه هاي ولوم براي باز كردن گوشي ميتوان استفاده كرد و ديگر نيازي به دكمه پاور نيست و تا الان كه باهاش كار كردم مصرف باطري نيز كاهش پيدا كرده.
سلام
دوستان اتریکس در حال حاضر موجود هست وقیمتش چنده
مرسی
دقیقا حق با شماست..منتهی من خودم ساکن همدان هستم و کارم طوریه که اصلن فرصت ندارم دوباره بکوبم بیام..دیگه یا با فلش درست میشه یا ...نقل قول:
خلاصه دعا کنین درست شه..چون خیلی دوستش دارم.واقعا حیفه...
اصفهان؟اخر دنیا؟زیاد ولخرجی نکن....مغزمو خر گاز گرفته؟خوب میرم همون تهران پسش میدم که شمام تو زحمت نیفتی...نقل قول:
بله عزیز موجود هست . قیمت هم 760 هست . این قیمت سایت گوشی شاپ هست که جنس اصل و بدون عیب بهت میدهنقل قول:
. البته ممکنه ارزونتر هم گیر بیاری تو بازار ولی باید خیلی مواظب باشی و از جای مطمئن بخری با مهلت تست 2 روزه
سایت ایران دلیور هم میاره 650-660
با این حرفایی که دوستان زدن رای ما رو برای خرید این گوشی زدن :19:
گوشی آمریکایی این بود ؟ :41: