نه دوست عزیزنقل قول:
خودش خود به خودی ساعت یک به بعد هم سعتش مزخرف میشه هم رایگان میشه :n09:
Printable View
نه دوست عزیزنقل قول:
خودش خود به خودی ساعت یک به بعد هم سعتش مزخرف میشه هم رایگان میشه :n09:
من هستم از بچه های قمنقل قول:
بقیه جا مگه نامحدود دارن؟؟
سرعتشون چطوره؟
من که راضی م از این
ترافیکش گیگی 1600 تومنه
مفته
سرعتش هم عالیه
محدودش که قیمتش خوبهنقل قول:
نامحدود 2 مگ اگه بخوان بدن ، ماهی 70 80 تومن میشه که با این پول میتونی سرویس محدود با حدود 40 50 گیگ حجم برداری و با سرعت بالا دانلود کنی
اینم تعرفه مخابرات تهران، که نامحدودش 74 تومنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیدونم قیمتاش واسه کی هستش!
اره بابا همه جا نا محدود ميدننقل قول:
سرعت همون سرعت اسمي
يعني 2 مگ ميشه 250
خوب عزيز من خودت داري ميگي با 70 تومن اگه محدو باشه فقط ميتوني 40 گيگ بخرينقل قول:
ولي با همبن پول ميتوني نا محدود بگير كه مبشه ماهي 500 تا 600 گيگ
حالا كدوم بهتره به نظرت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا ما چيز زيادي نمي خوايم حداقل مثل شهر هاي ديگه باشيم نه كمتر نه بيشتر
خب برادر من فکر میکنی اگه بخواد نامحدود بده ، درست حسابیشو میده؟نقل قول:
نهایت همونقد میتونی دانلود کنی، اونم با عذاب
مگه الان مخابرات تهران داره با عذاب ميدهنقل قول:
آخه اين چه حرفي داري ميزني
بعد هم مثل مخابرات تهران و جا هاي ديگه ميتونه هم حجمي بده براي مشتريايي مثل شما و هم نا محدود بده براي مشتريايي مثل من
دوستان مخابرات استان قم اصلا سیاست تشویقی ویژه مشتریان نداره
فقط به فکر پولن
والا با این نوناشون...:n09:
دروغ جدید درباره مخابرات قم
درحالیکه با توهینی آشکار به کاربران قمی مخابرات قم بهترین مخابرات در بین استانها شد باز یک دروغ دیگر هم درباره مخابرات قم آشکار شد
به گزارس ایسنا قم دربین isp ها در سرعت های 256 و 512 در کشور حایز رتبه شده است حال آنکه مخابرات قم اصلا سرویس دهی در این 2 سرعت ندارد که بخواهد رتبه بیاورد
لیست برترین ISPها (شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت) از نظر سنجش سرعت در اسفندماه اعلام شد.
**256 کیلوبیتاما در زمینه اینترنت 256 کیلوبیتی شرکت شبکه گسترپیام آوران کویر به عنوان ارائه کننده پرسرعتترین خدمات معرفی شده و پس از آن شرکتهای مخابرات خراسان و قم به ترتیب در ردههای بعدی قرار گرفتهاند.گروه فنآوا نیز به عنوان چهارمین شرکت ارائه کننده اینترنت پرسرعت در این بخش شناخته شده و پس از آن پارس آنلاین، مخابرات اصفهان، مخابرات خراسان شمالی و خراسان رضوی و شرکت آسیا تک در ردههای بعدی این جدول قرار گرفتهاند.**512 کیلوبیتبنابر اعلام مرکز متما در ارتباط با اینترنت 512 کیلوبیتی نیز شرکتعصر انتقال دادهها به عنوان ارائه دهنده پرسرعتترین خدمات شناخته شده و پس از آن شرکتهای فنآوری پدیدار و مخابرات قم در ردههای بعدی قرار گرفتهاند.شرکتهای شبکه ارتباطات شبدیز، شبکه گستر پیام آوران کویر و پارس آنلاین نیز رتبههای چهارم تا ششم این بخش را به خود اختصاص دادهاند و پس از آنها مخابرات سمنان، مخابرات خراسان جنوبی و خراسان در ردههای بعدی قرار گرفتهاند.
لینک خبر:
این عکس سرویس های قم:
به امید روزی که مسوول مخابرات قم به خاطر ظلم به مردم قم برکنار بشه
کلا این مخابرات قم یه مدیریت افتضاحی داره که نگو!
کسی که 10 مگ بخواد بگیره یه طرح 1ساله زوری که خودشون میگن باید بردوری! اونم تازه به شرکتها میدن و کاربرهای خانگی رو ادم حساب نمیکنن.