فرق داره دادا.....
این سوهان عسلی هست...
تازه آریدگار باز هم آفریده..
چایی قنادی......
چقدر دلت می خواد بهت تعارف کنم یک بسته سوهان عسلی برات بفرستم
Printable View
فرق داره دادا.....
این سوهان عسلی هست...
تازه آریدگار باز هم آفریده..
چایی قنادی......
چقدر دلت می خواد بهت تعارف کنم یک بسته سوهان عسلی برات بفرستم
معامله میییییکنیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک بسته نان برنجی در ازای 20 بسته از همینا چی بود ؟ اهان سوهان عسلی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم ذوق زده شدی ...:27:
يكي به من بگه سوقات تهران چيه من هم يك خورده كلاس بذارم و روش مانٌور بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمي دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک دونه گز ( اونم لقمه ای 10 درصد) با یک انبار پر نون برنجی!!!!!!!!نقل قول:
پایه ای؟
من که دو ماه از خدمت مقدس سربازیم رو تو این تهران شما بیدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما هرچی گشتم ندونستم چی بیاد ببرم خونه واسه سوغات ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خداییش سوغات تهران چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره با یه انبار کارتون نان برنجی موافقم ... :27:نقل قول:
پس معامله جوش خورد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هووورا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
رفقای کرمانشاهی
همه اینا شوخی بود امیدوارم .. ناراحت نشده باشید....
شوخي !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتماً شوخي ميكني
الان براي اين معامله ميخوام حق دلالي و از بروبچ كرمونشاه و اصفهون بگيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختیار داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... لحظاتی رو خوش سپری فرمودیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشد که شما هم دل شاد شده و اندکی خندیده باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلص تک تک بروبچ اصفهانی پی سی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای بابا.. حالا کی زرنگ بازی در میاره..نقل قول:
ادرس بده.. گز می فرستیم
صندق پستي ميدم
Ok ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]