نقل قول:
هیتسفیلد آلمانیه
گزارشگرای سوتی ایرانی سوییسی بودن هیتسفیلد رو مد کردن بین مردم جوری که یه سریا بهشون شناسنامه اوتمار رو هم نشون میدی باور نمیکنن که آلمانیه
Printable View
نقل قول:
هیتسفیلد آلمانیه
گزارشگرای سوتی ایرانی سوییسی بودن هیتسفیلد رو مد کردن بین مردم جوری که یه سریا بهشون شناسنامه اوتمار رو هم نشون میدی باور نمیکنن که آلمانیه
این ضد فوتبال نیست . مطمئن باش اسپانیا توانش رو نداشت که گل بزنه .نقل قول:
شک نکن خوب دفاع کردن هم خودش هنره :20:
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
الا که بحث منحرف شد اگه اشکال نداشته باشه منم نظر بدم
اینا ربطی به فوتبال نداره :دی
هر دلیلی داشته باید احساسات خودشو کنترل میکرد اینقدر رو اعصاب نرهنقل قول:
از طرف من که کلی فحش خورد
:27:
از شما که اسپانیایی هستی بعیده .:31:نقل قول:
اسپانیا واقعا بد شانسی آورد و اصلا نباید میباخت . توان گل زدن هم داشت شانس باهاش نبود . :20:
درسته اسپانیا خیلی موقعیت داشت . ولی من کلاً با نفس این عمل (دفاعی ) مشکل ندارم . خوب توقع داشتی سوئیس بیاد حمله کنه خوب معلومه میبازه . اومد با یه بازی منطقی نتیجه گرفت!نقل قول:
از شما که اسپانیایی هستی بعیده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپانیا واقعا بد شانسی آورد و اصلا نباید میباخت . توان گل زدن هم داشت شانس باهاش نبود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ جون فکر کنم امروز نوبت خیابانیه:8:
راستی این خیابانی چشمش هم شوره.بازیه بین کامرون و یه جای دیگه بود تو جام کنفدراسیون ها 2005 .گفت این بازیکن های کامرون مثل تراکتور بازی میکنن.10 دقیقه بعد مارک لیلین فو افتاد مرد وسط بازی.....(شرمنده یکم دیر یادم افتاد)
یه چیز دیگه هم یادم اومد بهد از 4 سال.بازیه هلند و پرتغال بود تو جام جهانی 2006.(همون بازیه که داور حدود 11 تا اخطار داد).بازی حدود ساعت 1 شب تموم شد.تحلیل گر اون بازی هم حاج رضایی بود.اومد توضیح بده فکر کنم خوابش میومد.یهو گفت " به نظر من تیم هلند "رید"" حالا یا از دهنش در رفت و یا خواست یه چیز دیگه بگه یهو حرفش رو قطع کرد.
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
آخ جون فکر کنم امروز نوبت خیابانیه:8:
راستی این خیابانی چشمش هم شوره.بازیه بین کامرون و یه جای دیگه بود تو جام کنفدراسیون ها 2005 .گفت این بازیکن های کامرون مثل تراکتور بازی میکنن.10 دقیقه بعد مارک لیلین فو افتاد مرد وسط بازی.....(شرمنده یکم دیر یادم افتاد)
یه چیز دیگه هم یادم اومد بهد از 4 سال.بازیه هلند و پرتغال بود تو جام جهانی 2006.(همون بازیه که داور حدود 11 تا اخطار داد).بازی حدود ساعت 1 شب تموم شد.تحلیل گر اون بازی هم حاج رضایی بود.اومد توضیح بده فکر کنم خوابش میومد.یهو گفت " به نظر من تیم هلند "رید"" حالا یا از دهنش در رفت و یا خواست یه چیز دیگه بگه یهو حرفش رو قطع کرد.
دیشب شیلی هم میتونست مثل سوییس 11 نفره دفاع کنه ولی نکرد و مردونه بازی کرد .نقل قول:
و به حقش هم رسید و صعود کرد .
به نظر من خدا هم با تیم های دفاعی و ضد فوتبال حال نمیکنه و دیدید که سوییس حذف شد و شیلی اومد بالا . :31:
هر تیمی برای نتیجه گرفتن دست به هرکار میزنه !نقل قول:
مثلا فکر میکنی کار اسپانیا تو نیمه دوم خیلی قشنگ بود
وقتی مطمئن شدن صعود میکنند فوتبال بازی کردن و بیخیال شدن فقط پاسکاری میکردند ! این 10 باربر بدتر از دفاعی بازی کردنه
به نظر من کار اسپانیا اصلا اشتباه و بد نبود در حالی که شیلی هم با این کار راضی بود و صعودش حتمی شده بود .نقل قول:
به قولی عروس راضی , داماد راضی ..........:31:
آره آفرین این رو من دقیقا یادمه.البته اونموقع که این حرف رو زد من یه ربعی هنگ کردم گفتم مگه ممکنه تو تلویزیون همچین حرفی بزنه فکر کردم حتما من اشتباه شنیدم.ولی یه خورده فکر کردم دیدم نه واقعا این حرف رو زده بود.نقل قول:
خلاصه هنوز نفهمیدم منظورش از این حرف چی بود.
ولی عجب بازی به یاد موندنی و تاریخی بود اون بازی هلند و پرتغال.هنوز که هنوزه مثل اون بازی تو جام جهانی ندیدم.به نظرم بهترین بازی جام قبل و این جام بود اون بازی.