تبریک تبریک بابت فینالیست شدن تیمتون
امیدوارم اگه خدای نکرده فینال به آلمان خوردید ،آلمان رو ببرید و قهرمان بشید:دی
Printable View
تبریک تبریک بابت فینالیست شدن تیمتون
امیدوارم اگه خدای نکرده فینال به آلمان خوردید ،آلمان رو ببرید و قهرمان بشید:دی
مطمئنم خود فن مارویک نمی زاره ... یه جایی ازش خونده بودم که میگفت علت حذف هلند تو یورو همین بیش از حد خوب بازی کردنش بود که باعث شد بازیکنا مغرور بشن و روسیه رو دست کم بگیرن ... به نظر من مربی بدی نبوده ... گفته جام رو به تیمی که خوب بازی نمی کنه نمی دن . دیگه وقت قهرمانیه . شاید ایده ی نتیجه گرایانه باشه ، ولی در عمل اینطور نیست . در عمل باعث شده تاکتیکی رو تو زمین پیاده کنه که بازی رو کنترل کنن و برای هر تیم چه ضعیف و چه قوی یه برنامه داشته باشن .نقل قول:
فینال هم هر کدوم بیان هیچ مشکلی نداره هلند . درسته یکی قوی تر به نظر میرسه ... ولی واسه ما فرقی نداره :5:
عجب اين هلند قدرت عجيبي داره
ميزاره يكم حريف اميدوار بشه بعد دوباره نابود ميكنه حريف رو
ONLY NETHERLAND IS HERO
منم می خواستم این بازی رو برم سینما (سینما فلسطین) ولی نشد . می خواستم بدونم فینال رو می ذارن سینماها . دوم اینکه شما رفتی شلوغ بود ؟ سوم اینکه پولی بود یا مجانی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا به تعداد صندلی ها راه میدن یا کله ایه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به امید طلایی شدن لاله های نارنجی
تو فینال می بینیمتون .
شرمنده !نقل قول:
حریفمون کسی دیگه شد
:27::27::27:
حیف شد ، هلند میخواست تو فینال آلمان رو بزنه حالا مجبوره اسپانیا رو بزنه
در هر صورت هلند قهرمانه این جام هست
آقا اینقدر سر گل اشنایدر یه سریها اومدن بحث کردن که اصلا یادمون رفت راجع به گل فن برونگهورست صحبت کنیم واقعا گلش فوق العاده بود و به نظر من بهترین گل جام خواهد شد .