نقل قول:
اما گذشته ازین حرفها فیلم و آهنگ که با همین سینما خنگی میشه استفاده کرد پس اگر با یه پس سی یا لب تاپ نشه کارهای گرافیکی ککرد یا گیم بازی کرد اون لبتاپ به هیچ دردی نمی خوره هرچقدرم لبتاپ رو برای گیم نخاهین اما زمانی هست که مثلا هوس می کنین فلان بازی جدید رو که همه تعریف می کنن رو بازی کنی اون موقس که دلت می سوزه 1800 یا 1700 پول لبتاپ دادیو ... حالا لنگت گذاشته پس ببینین همه فن حریف بودن لبتاپ خیلی مهمه
کسی که لب تاپ رو برای گیم میخره و یا حتی میخواد باهاش به قول شما یکم بازی کنه کار اشتباهی میکنه شما این همه پول خرج لب تاپ میکنی قدرت یه دسکتاپ 700 هزار تومنی رو هم نداره . به نظر من کسی که این همه پول میده پای لب تاپ برا بازی باید دلش بسوزه نه اینکه حالا یه بازی رو اجرا نکرد دلش بسوزه . من اگه جای بعضی از دوستان بودم که 1.700 یا 1.800 پول پای لب تاپ میدن میومدم یه لب تاپ 1 تومنی میخریدم بعد با بقیش هم یه VGA قول مثل 5970 و یه CPU خوب میخردیم مینداختم رو دسکتاپم که اگرم بازی جدیدی اومد که حوص کردم بازی کنم نه دلم میسوزه نه باعث میشه به لب تاپم فشار بیاد نه داغ میکنه (چون واقعا لب تاپ برا کار سنگین ساخته نشده) با خیال راحت بازی میکنم . اگرم یه همچین دسکتاپی داشتن که دیگه پول بیرون هست خرید یه همچین لب تاپی برا بازی . دوستان این فقط نظر شخصی بود