منم همین مشکلو دارم :19:نقل قول:
Printable View
منم همین مشکلو دارم :19:نقل قول:
سلامنقل قول:
اين Skidrow چيه؟
همون بلك اوپسه؟ زبانش چيه ؟ يكم توضيح بديد
عوض این حرفا یکی سیو 100% بازی رو بذاره
من همون اول مرحله دوم موندم (قفل میکنه)
کسی راه حلی داره
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
Skidrow اسم شخصیه که کرک بازیهارو درست میکنه :31: که من و شما بتونیم مفتی بازی کنیم:21:نقل قول:
دادش دمت گرم که جواب دادی اما درست نشد.نقل قول:
بله دوست عزیز، همون بازیه، فقط تنها تفاوتش اینه که این نسخه رو خود کرک کننده منتشر کرده و هیچ گونه مشکلی هم نداره، نه لگ میزنه، نه ارور های مختلف میده!نقل قول:
زبانش هم انگلیسیه!
باید با راکت هدایت شونده بزنیش!:46:نقل قول:
کسی امتحان کرده .نقل قول:
با هزار مصیبت تونستیم اینو راش بندازیم ، نزنه اینم خراب کنه
یه توضیحی در مورد ای آپدیت بدین
(نحوه نصب)
داداش کرکی که گذاشتی برای مد زامبی،من اونو ریختم درست هم شد ولی وقتی از بازی میخوام بیام بیرون باید حتما ctrl+alt+deleteبزنم تا بتونم از بازی بیام بیروننقل قول:
راهی هست که این کار نیاز نباشه؟
این دیگه چی بود دادی.....؟ اه:31::31::31:
من وقتی مرحله the defector رو تمام میکنم بازی میاد رو منو اصلی و وارد مرحله بعد نمیشه لطفا کمک کنید
خیلی جالبه...!!!! پر بیننده ترین تاپیک در ساعت 11:30 دقیقه روز شنبه 22 آبان:31:نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 19 (19 کاربران و 0 مهمان)
آره..من خوشبختانه از همون اول هیچ مشکلی نداشتم..نه در اجرا نه در طول بازینقل قول:
دوستان اینجا کسی بازیو بدون لگ و گیرو ارور بازی کرده؟
ممنون میشم یه خبری بده.
هیچی ... همون کنار دستت یک راکت انداز میزاری رو دوشت شلیک می کنی سمت موشک(البته خیلی پیشرفته هست راکت اندازه)! : دی خدایی بازی خیلی پیشرفته هست نسبت به زمانی که توش هستین!نقل قول:
سلام
میگم اون مرررررحله که راکت رو باید متوقف کرد چیکار باید بکنیم؟
+
کلآ خوب که مطالب تاپیک رو میبینم از 10 تاش 9تاش مشکل نصب و اجرا و لگ و باگ و .... بوده.cod جدآ سرگرم کننده هست!