-
ممنون از جوابتون. جدى ؟ مطمئن هستيد اون جا يافت ميشه؟
اخه من توو فروم هاي خارجي زياد search كردم. اين مدل جديده و هر كي خريده راضيه. مخصوصن از كيفيت بالاي صفحش. Blue- ray و rom خيلي واسم مهم نيست. از CPU ش هم خبري داريد ؟ و امكان سفارش SSd؟ و premium بودن ؟
ولي شنيدم سرروصداي كولرش خيلي زياده. الماس هم كه بد تعريف ميكنن ازش!
-
کسی اینجا f215 نداره؟ 3dش ارزش داره یا نه؟
-
تحقيق
با ايران رهجو تماس داشتم . مدل f226 وf 227 رو فقط دارن. ولى جديد ترين و بهترين مدل F 237 هنوز به طور رسمي وارد ايران نشده. منو به سايت sony-mea راهنمايي كردن و اينكه 3-4 هفته بعد اين مدل هم مياد. اما قيمتش بالاي 3.5 در مياد. اين مدل مجهز به core i7- 2860qm هست كه قويترين config موجود در جهان در حال حاضره. من توي فروم Notebook froum هم كه بودم از اين مدل حرف ميزدن.و توصيه كردن كه منتظر شو. البته اينو هم ياد اوري كنم كه همه از f226 راضى هستن و ظاهرا زياد هم سرو صدا نداره. قيمتش ٢/٠٠٠٠٠٠ تومن و مجهز بهcore i7 2720 Q m.
-
سلام دوستان نظرتون راجب مدل Sony Vayo F224 FX/B/S چیه گویا بلوری رایتر داره از نظر کارایی چه طوره خوبه؟با گارانتی ایران رهجو پیدا میشه؟مرسی ممنون اگه راهنماییم کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20::11:
-
سلام آقا شما با گارانتی رهجو میخرید؟ یا با گارانتی دیگه کلا چه فرقی داره؟
-
سلام به همه پیش کسوتای سونی من دیروز رفتم تو یه مغازه در مورد سری اف سونی پرسیدم فروشنده ازش بد گفت و بهم توصیه میکرد asus n 55 بردارم می گفت که سری f شارژحداکثر یه ساعت نگه می دارند و می گفت که آداپتوراشون خیلی سنگینه (حدود 1 کیلو ) دوستانی که این سری را دارند لطفا راهنمایی کنید آیا این حرفها درسته؟:41:
-
كسي مدونه f23efx. يا f23bfx. خروجي hdmi
3d ساپورت ميكنه يا نه
ممنون
-
راس ميكن اقاي عليرضا ! power dock هاي سري جديد سوني سنكين هستن. ولي شما ميتونين ٢ تا تهيه كنيد يكي واسه سر كار يكي واسه خونه ؛ اين طوري مشكل تا حدي حل ميشه. كلا اين مدلا زياد واسه حمل و نقل مكرر مناسب نيست جز اينكه محل كار و خونه شما نزديك باشه و جاهاى ديكه هم نخواين زياد ببرينش. البته اينو هم بايد اضافه كرد كه تمام pc هاي مدرن و قوي دنيا الان دارن به همين سمت ميرن يعني power dock داشتن. در عوض سوني قابليتهايي داره كه خيلي ها ندارند. asus با دوامه ولي به زيبايي سوني نيست و LCD هم كه اصلا قابل مقايسه نيست ! ديكه بسته به سليقه خودتونه.
-
با سلام
ببخشید اگه اینجا این سوال مربوط به این تاپیک نیست . اما مجبورم در این تاپیک مطرح کنم .
من از سری F مدل VPCF11GGX/B را به استفاده می کردم . چند هفته پیش لپ تاپ مشکل پیدا کرد و برای تعمیر به شرکت ایران رهجو فرستادم . بعد از عیب یابی مشخص شد که ایراد از CPU است . اما مشکل اینجاست که ایران رهجو سی پی یو این مدل را موجود ندارد . مدل CORE I7 820QM 1.73GHZ .
متخصصان و دوستان کمکم کنید ..
1- از کجا می توانم این مدل سی پی یو را پیدا کنم ؟
2- سی پی یو CI7 خانگی می تواند جایگزین سی پی یو لپ تاپ شود ؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککککککککککک کککککک
اگه اطلاعاتی دارین خوشحال میشم کمکم کنید EMAIL:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
خیر قطعات pc روی لپ تاپ نمیشه گذاشت ولی چیزی که هست این لپ تاپ ها به دلیل کمبودشون تو ایران معمولا گیر نمیاد...فوقش اینه بشه از یه cpu هم رده استفاده کرد