بابا خـــدا قوتت بده . ماشاا... یه پا مدیری دیگه :20: راستی ما رو هم دعــا کننقل قول:
Printable View
بابا خـــدا قوتت بده . ماشاا... یه پا مدیری دیگه :20: راستی ما رو هم دعــا کننقل قول:
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------9 تا 9.30 شب
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------9.45 تا 10.15
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------10.30 تا 11
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
نقل قول:
ممنون آرمین جان شکر خدا برای فصل بعد میتونیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم که دیگه مشکل زمان بندی پیش نمیاد . کار برای همه مون راحت میشه .
حسین جان ما که از این کامیون پامیون ها که سر در نیاوردیم یعنی چی فقط فهمیدم هر چی هست خوبه :31:
من این پیشنهاد رو اول فصل دادم ولی شما گفتید نمیشه.راستی میگم صفحه اول دیگه برنامه مسابقات و جدول لیگ رو نذاری بهتره چون کار تو سخت میشه.الان به روز نبود.به نظرم پاکش کنی بهتره.نقل قول:
ممنون آرمین جان شکر خدا برای فصل بعد میتونیم بازیها رو توی کامیونیتی برگزار کنیم که دیگه مشکل زمان بندی پیش نمیاد . کار برای همه مون راحت میشه
:16:نقل قول:
حسین جان ما که از این کامیون پامیون ها که سر در نیاوردیم یعنی چی فقط فهمیدم هر چی هست خوبه :31:
منظور Community هست که قسمت خیلی خوبی هست و انگار برای ما ساخته شده.اگه یکمی بری این قسمتو می فهمی چه امکانات خوبی داره.مثلا یه امکاناتش آمارهای مفیدی هست که داره
مرده شور اين شانسو ببرم به قول خداداد عزيزي يك مشت گوسفند تو زمين بودند بهتر از اينا
امار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم سيو
کد:http://www.multiupload.com/1Y69SJN8BB
حسين جان من از سردرد دارم ضعف ميكنم منتظر من نباشيد من براي بازي نميرسم
اقایون بازی من انجام شد با نتیجه 0-0 مساوی به نفع شما ها :41: این سیو بازی :واین هم آمار : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا این ویگان عجب تیمی نزاشت من نفس بکشم :18:کد:http://www.multiupload.com/NLBW2SEEEO
مگه منچستر سیتی با وستهام بازی نداشت؟
بازیهای هفته سیزدهم
آرسنال ------------------------------------------ ویگان -----------------------------------------برگزار شد
منچستر سیتی -------------------------------- وستهم --------------------------------------در حال برگزاری
اورتون ------------------------------------------- استوک سیتی-------------------------------10.30 تا 11
استون ویلا -------------------------------------- چلسی-------------------------------------- 11 تا 11.30
لیورپول ------------------------------------------- پورتموث -------------------------------------11.30 تا 12
منچستر یونایتد---------------------------------- بیرمنگام -------------------------------------12 تا 12.30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها آمار رو نگاه کنید:18::18::18::18: