مطمئن باش اپل خيلي بهتره يه كمپاني نزديك به نيم قرن سابقه در زمينه توليد نوت بوك و پي سي
Printable View
مطمئن باش اپل خيلي بهتره يه كمپاني نزديك به نيم قرن سابقه در زمينه توليد نوت بوك و پي سي
اخ شرمندهنقل قول:
بفرماکد:http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=983
بله دیگه 100 % اپل می گیرمنقل قول:
قیمتا تو شیراز خیلی بالاست " من 374 می خوام که شیراز انگار کمه
990 که نمی خوام قدیمی شده میدن 1560 تومن + 3 سال گارانتی
که من گارانتی نمی خوام
"""""""""""""""""""
اپل ایران یا هر شرکت دیگه اگه بخواد بفرسته شهرستان اول پول می گیره ؟
اینطوری که نمی شه شاید پولو گرفت دیگه نفرستاد یا یه چیز خراب واسم فرستاد
مطئمن باش هرگز پشیمون نمیشی .نقل قول:
بله دیگه 100 % اپل می گیرم
اپل نیاز به گارانتی نداره . هرکی گفت گارانتی مطمئن باش میخواد سرت کلاه بزاره :20:نقل قول:
قیمتا تو شیراز خیلی بالاست " من 374 می خوام که شیراز انگار کمه
990 که نمی خوام قدیمی شده میدن 1560 تومن + 3 سال گارانتی
که من گارانتی نمی خوام
990 الان 1450 معامله میشه . یعنی شیراز 11 تومن گرونتره ؟
به هیچ وجه توصیه نمیشه . حتما در هنگام خرید حضور داشته باشید و تست بگیرید .:8:نقل قول:
اپل ایران یا هر شرکت دیگه اگه بخواد بفرسته شهرستان اول پول می گیره ؟
اینطوری که نمی شه شاید پولو گرفت دیگه نفرستاد یا یه چیز خراب واسم فرستاد
سلام دوستان گل...من پس از کار کردن با ایفون بدجوری به مک علاقه مند شدم..منم اگه اجازه بدین میخواستم به جمع اپلی ها بپیوندم!!! ولی هیچی از سیستم عاملش نمیدونم..میترسم نتونم باش کار کنم..اخه ایفون خیلی ساده هست و تنظیمات نداره..میترسم مک هم همیجوری ساده باشه یعنی نتونی باش خیلی کار کنی..مثلا control panel داره؟؟ چه جوریه؟؟؟درایو درایو هست مثل ویندوز؟؟؟copy paste داره؟؟ فولدر بندی؟؟؟ فایل منیجر به طور کلی
به جای My computer چی داره؟؟؟از ساپورت نرم افزاریش میترسم..اخه شنیدم گرونه برنامه هاش...
حرف اخر اینکه جایی هست من طرز کار با مک رو یاد بگیرم؟؟؟سایتی؟؟کتابی؟؟؟فا یل pdf??
سوالتون رو در قسمت سوالات اپل مطرح کنیدنقل قول:
تا دوستان پاسخ بدن اگر اینجا پاسخ بدیم چون به موضوع تا پیک مربوط نمیشه ممکنه اخطار بگیریم و تاپیک بسته بشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=384785
محسن خان عزیزنقل قول:
این دوست خوب شاید اصلن با مک کار نکرده باشه، چرا با اطمینان این دوست عزیز رو راهنمایی میکنی که اپل احتیاج به گارانتی نداره؟؟؟
اپل کارش درسته این سرجاش اما اگه خریدش رو انجام بده و بعدن مشکلی براش پیش بیاد حداقل یه پشتوانه داره که بتونه بهش مراجعه کنه، بهتر از اینه که دستش به جایی بند نباشه، تازه میتونه کلی نرم افزار کمیاب هم ازشون بگیره و گارانتی به نظر من بهتره از نبود گارانتی نه به معنای اینکه صد در صد مثل آمریکا جوابگو باشه بلکه به خاطر اینکه تا یه مدت بتونه تو این برهوت کم دانشی مک یه پشتوانه ی فکری داشته باشه
امیدوارم حرفم ناراحتت نکنه :11:
امیر ارسلان جان منم کم و بیش باهات موافقم . ولی تو ایران گارانتی معنی نداره . ما از گارانتی فقط هزینه ی اضافه رو باید متحمل بشیم . حتی بهترین گارانتی ها هم در موقع بروز مشکل طوری شما رو مقصر میکنن که خودت هم باورت نمیشه :18:نقل قول:
گارانتی برای وسیله ی برقی داخل ایران اکثرا از این دو جمله استفاده می کنن :
1- مشکل از نوسان برق شماست .
2- نحوه ی غلط استفاده شما
در هر صورت خریدار رو مجبور به پرداخت هزینه ی تعمیر می کنن .
در ضمن هیچ جا نرم افزاری گارانتی نمی کنن .
درسته که دوستمون با مک کار نکرده . در این صورت مشکلاتی که ممکن بوجود بیاد نرم افزاری هست که نهایتا با نصب دوباره مک مشکل حل میشه .
کاربرهای این فروم با داشتن استادی مثل آقا امید دیگه نباید نگران این مسائل باشند.
ولی بازم اگر دوستان با گارانتی بگیرن شاید خیالشون راحت تر باشه :11:
این چه حرفیه ؟؟ خوشحال هم میشم که دوستان نظرشون رو بگن :31:نقل قول:
امیدوارم حرفم ناراحتت نکنه
ممنون از نظر شما .
:10:
از اساتید خواهش میشه یکی پست 807 ما رو جواب بده!!
یکی از دوستام فردا می ره دبی زیاررت :31:
چند تا مدل مک پرو قیمت مناسب بهم معرفی می کنید ؟
می خوام چند تا مدل بهش بدم یکیشو بگیره
MacBook Pro 13.3" MC374LL/A گفتم بهش " تو این مایه ها یکم بیشترم اشکال نداره :10: