آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
Printable View
خواهش مي كنمنقل قول:
پارس به درد نمي خوره اولا قيمتهاش بالاست دوما اين پارس هم مثل شاتل گند زده فكر كنم براي اون هم به زودي شكايت جمع كنن.:31:
---------- Post added at 08:39 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------
قابل توجه دوستاني كه از سرويس هاي مخابرات استفاده مي كنن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از تاريخ: 88/12/04 - 07:00 تا تاريخ: 88/12/04 - 11:00 مراکز توحید، ابوذر، پیام نور و کاشانی به علت تغییر vrp
البته من تصور مي كنم مشكل مراكز فوق هنوز پا بر جا باشه و علت قطع و وصل هاي مكرر به همين علت باشه يكي از نشونه هاش پينگ بالاي 1000 ميلي ثانيه هست.:13:
آره تهرانمنقل قول:
متاسفم که این حرفو میزنم ولی اینجا بعضی وقتها با یه دستخط هر کاری میتونی بکنی حالا یه اینترنت پرسرعت که چیزی نیست ولی وقتی میخواستم بگیرم اونجا هی میپرسیدن شما همکارید؟ فکر کنم به کارکنای خود مخابرات هم میدادن البته فکر نکنم به همشون
:10:
دوست من اگر امكان داره يه تست از سرويست بزار ببينم چه وضعيتي داره ADSL مخابرات تهران.:10:نقل قول:
سلام
من دوشنبه به مرکز باهنر درخواست دادم و چهارشنبه وصل شد. البته شایدم زودتر! چون چهارشنبه تازه مودم گرفتم. فقط رو یه تیکه کاغذ user و pass رو نوشتن و چیز دیگه ای ندادن. انقدر هم بد خط بود که دو سه بار حروف رو عوض کردم تا بالاخره دیدم قبول میکنه. مودم رو هم با توجه به پستهای قبلی در همین تاپیک WAG120N گرفتم.
یه کم موقع نصب مودم به مشکل برخوردم، چون 2 تا LAN port دارم و وقتی به port 2 وصلش میکردم مودم رو نمی تونست configure کنه. این هم تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 128 درخواست دادم (گفتن اصلا بیشتر نمی دیم) ولی عملا این سرعت برای 256-512 هست...! (با سرورهای دیگه هم تست کردم، سرعت بالاتر رفت! نمی دونم جریانش چیه!)
شماره پرونده رو که سایت 1899 میخواد از کجا باید بیارم؟ به من فقط یک یوزر و پسورد دادن با اونم تو نمیره..
salamنقل قول:
من مودم رو بردم سر خط ورودی تلفن به ساختمان اما اونجا هم چراغ مودم روشن نشد :(( مگر نباید اگه خط وصل باشه چراغ روشن باشه؟؟؟ با 2 تا مودم تست شده امتحان کردم
مخابرات هم می گه وصله فکر نکنم دروغ بگه
وقتی اینکار رو می کنید باید سیمهایی که میاد داخل خونه رو از سیم اصلی جدا کنید وگرنه فرقی با اینکه از داخل خونه تست کنید ندارهنقل قول:
اقا باز من زنگیدم به 1899 گفت نامحدودهههههه
خیلیم مطمئن گفتتتتتتتت
منم گفتم باشه اقا چرا میزنی دستم درد نکنهههه:31: